מכבי חיפה 2019/20 - אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏17/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב אני חוזר ושואל, אם לא שחקן אחד ולא שניים העידו באופן אישי שעזריה עזר להם מנטלית, קידם אותם, אז איזה הוכחה נוספת אתה צריך?
    לא יודע לגבי אחרים, לגבי עזריה, עובדתית, לא מעט שחקנים הסבירו וחלקם גם נימקו איך עזריה עזר להם מבחינה מנטלית בתקופה שלו אצלנו.

או שאולי בוזגלו הוא דוגמא לשחקן עם כישרון שהיה צריך להגיע איתו לליגות הבכירות או לליגות גדולות באירופה, אבל בגלל המנטליות השכונתית שלו, שמתבטאת גם בעובדה שגם כשהוא כבר היה אבא לילדים הוא נתן לאבא שלו שכולנו יודעים מי הוא לטפל בענייניו, כשגם הוא עצמו יצא תקשורתית (אפילו כששיחק בבלגיה) כנגד כל מועדון/מאמן שאימן אותו תוך כדי שהוא בקבוצה, מעידה על כישלון מנטלי גדול?
    בתקופה שלו אצלנו אגב, עד לאליפות הראשונה, הוא דווקא נחשב לשחקן עם בעיה מנטלית גדולה במשחקים גדולים (אני אישית לא הסכמתי, אבל כשהוא היה הראש לשועלים לפני ההגעה של בכר זאת הייתה התווית שלו).

אולי דווקא שחקן עם פחות כישרון שעדין הצליח לעשות קרירה בכדורגל, מתאים יותר לתפקיד מאשר שחקן שדי ביזבז את הכישרון שלו.
    לא קובע לכאן ולכאן, רק יודע שאין קשר בין היותו של מישהו לשחקן טוב או לא לבין היותו מוצלח או לא בתפקיד המקצועי לאחר הפרישה.

2. alexshw Member

איפה אותם שחקנים היו בשנתיים האחרונות כשכל העניין הניהולי בב"ש הפך לפח אשפה?
    אני גם לא מבין על סמך מה עזריה הוא קואצ'ר. פשוט הוא יודע לדבר. הוא סוכן מכירות למעשה.

3. alexshw Member

לא פוסל שמחאת הטיטולים מכוונת מההנהלה עצמה.

4. G.B7 ירוק עולה

יש בסיס לכל ההשערות שאתה מפזר פה?

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר השערות, מה הסיכוי ששחר שוב יפול בקסמיו של המאמן המעולה והמוערך רוני לוי?

6. alexshw Member

הקופים אירגון חצר של ההנהלה, שחר צריך לבנות דעת קהל לקראת מאמן חדש ולהסיט את האש מאליו, למרות שהוא האשם העיקרי במצב.

לא חושב שרוני לוי יחזור בשלישית. לדעתי הוא ושחר נפרדו בטונים צורמים לפני 4 שנים.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואתם לבטח תקבלו את בכר...? רוני לוי יכול לאמן את סכנין או בני יהודה. אין לו יותר מה לחפש במכבי חיפה. מה גם שבתחילת העונה פתח בצורה קשה את פיו על קרלסן. כמה שבניון היה טוב בתפקידו. לא לקחו הרבה חודשים כדי לגלות שהצמד פלופ. מבחינתי זה או בכר או מאמן זר.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי בטוח שזה אחרי הזכיה של מכבי סל ביורוליג.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כבר רשמתי את זה אחרי שעזב את ב"ש שבכר חולם מכבי חיפה אפילו יותר מנבחרת ואם עד עכשיו בלבול עשה עונה סבירה וזה לא היה ברור עכשיו זה סתם עניין של זמן. בכר יאמן את מכבי חיפה בעונה הבאה.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

10. DRORIKO Member

השאלה כמה חופש הוא יקבל. בב"ש הוא קיבל יד חופשית. את שחר אנחנו כבר מכירים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

מאמין שרקד גם בפריז מזה שניצחנו בטדי ולקחנו אליפות אחרי 7 שנים [emoji16]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. Raulito Madridista

הנבחרת כלל לא רלוונטית לדעתי מבחינת הגיל, "זה עוד יגיע", אני מאמין שהוא אוהב לאמן בכל יום ולא למשחק פעם בחודש. עם רמת המאמנים שיש פה הוא יכול להיות רגוע שיהיה מועמד גם בהמשך. אני חושב שאיביץ' השנה קובע הכל במכבי תל אביב אבל כמובן שתמיד יש מגבלות, מאמן לא בהכרח צריך לקבוע מאה אחוז, גם 80% זה בסדר, עדיין אפשר להצליח ככה. מכבי חיפה עברה כמה שלבים העונה גם אם הפלייאוף שלה עד עכשיו פאתטי, זה השלב לשלב האחרון פחות או יותר. בכר לא שכח לאמן, הוא ווינר, כנראה שבבאר שבע היה חייב להתרענן והיו דברים מסריחים מאחורי הקלעים, אני חד משמעית רואה אותו משפר סגל קיים וקבוצה שהייתה נראית יותר טוב עם אותם 11\סגל גם אתמול וגם בסיבוב הראשון. הוא לא היה מפסיד שלוש פעמים למכבי ת"א. אגב, לגבי יעקב שחר והיד החופשית, נקודתית העונה, והעונה בלבד, חוץ מעניין הקשר האחורי - הצ'כי שלא הגיע ברגע האחרון\שחרור פוקס\אי חיזוק בינואר - מה עוד מפריע? אני בטוח שכולם פה היו אנטי דולב חזיזה ויובל אשכנזי ולפחות הראשון הפך לאחד השחקנים החשובים ביותר, בינגו. אז מה אם הוא הגיע מבני יהודה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה, החלום של ברק זה לאמן את הנבחרת, בגלל זה עוד אצלנו התחיל להתנדב בצה״ל כדי להשלים את השירות הצבאי ולהשאיר את האופציה פתוחה לעתיד.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא סותר חלום לאמן בחיפה מה שנשמע סך הכל הגיוני.
    לא הייתי נחרץ לגבי מכבי חיפה. בכר יהיה בבית"ר או במכבי חיפה. מי שתעשה את הצעד ראשונה וכמובן בכר יבין שיש רצון ונכונות להתמודד על התואר מבחינת השקעה. מבחינת חיפה זה מובן מאליו, עם חוגג אולי מורכב יותר .

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

15. Telkiyski Member

לפי הדיבורים נראה ששחר יציע לבכר יותר מאשר חוגגיל'ה.

מצב נושא:
הנושא נעול.