מכבי חיפה 2021/2022 - אליפות שנייה ברציפות !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏6/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

@קשר שמאלי, הבעיה שהציפיות שלך מוגזמות, אתה רוצה 11 גלאקטיקוס אפילו במונחים ישראלים וזה נדיר שזה קורה. תרד מהרף של מכבי חיפה של 2005/06 או הקבוצה ההיסטורית של גרנט\שום. לא כל שחקן הוא עומר אצילי או צ'רון שרי. גם ביתר היריבות כמובן. ההרכב הראשון חזק, הספסל לא מספיק עמוק לעונה אירופית כנראה ואכן צריך להשתמש בצורה נבונה בשחקנים מהנוער. דין דוד שחקן לא רע, גם עומרי אלטמן יכול להוסיף משהו שאין למכבי חיפה וזה שיקול של הכסף - כמה הוא יקבל, ועצם זה שהוא מגיע בחינם - זה יפה. הרי אם לא יביאו אז תגיד למה מחכים לינואר. אני חושב שוב שהמטרה לסגור את הסגל כבר ביולי היא מטופשת, מכבי ת"א למשל הייתה עלולה לפספס את פריצה וקוואס שהם עושים רושם טוב. הרי בכל מקרה לא הצליחו להגיע לשלב בתים בליגה האירופית ולקונפרס ליג גם אחד מבין שהר או דין דוד היה מספיק. רוקאביצה רק עכשיו מוריד חלודה כי לא הייתה לו קבוצה. לא אתחייב על 18 שערי ליגה אבל הוא יבקיע מספיק למרות שב"ש קבוצה "הגנתית".

2. קשר שמאלי Member

קח דוגמא את באר שבע של השנים האחרונות
    אפשר לבקר את המאמנים שהגיעו אחרי בכר, אבל ברור שלאף מאמן שהגיע אחריו לא היה בסיס נורמלי, וכולם סבלו מהבררה שהצטברה שם ב-5 עונות של בכר בבאר שבע. הם הביאו גם בררה משלהם, ועשו עוד נזקים, ועדיין לא היה להם סיכוי להצליח ( אני מדבר על אליפות) עם סגל עם כל כך הרבה שחקנים בינוניים וחלשים שהכבידו על התקציב.

זה שחקן נחמד, ההוא שחקן לא רע, ההוא שחקן סביר. שיטה דפוקה, בטח כשמחתימים שחקנים כאלה ליותר מעונה אחת

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/21
    hbs7 ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  3. yedidel Member

בן בסט פנוי לא?

והפציעות זה בגלל שהיה לכם משחק מול מכבי תל אביב, יש להם יכולת כזאת. הנה אנחנו פוגשים אותם בשבת ו3 מ4 הבלמים שלנו פצועים (הרביעי ייפצע בגמר גביע הטוטו עד אז)

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני לא מתלהב ממחבק העצים, אבל במצב הסגל שלנו (תודה להנהלה ולצוות המקצועי), כל קוץ במדבר הוא פרח.

ההרכב שלי לרביעי:
    ------------ משפתי ------------
    גולדברג - גרשון - ארד - מאיר
    ----- ג'אבר ----- רודריגז -----
    ------- אשכנזי ----- לוי -------
    -------- דוד ------ דוניו --------

ההרכב הזה נאבק על ההישארות.
    גם אם נרד למחצית בפיגור 2-0, אני מקווה שפלאניץ', אצילי, מוחמד ושרי לא ישחקו.
    המשחק הזה תקוע לנו כמו עצם בגרון, אסור לסכן את השחקנים הבכירים.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. Butragueño מנהלים

גם אם תעלה בהרכב כזה, ארד יפצע, דהן יחליף ויפצע גם הוא.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

חושש שבכר יעלה בהרכב חזק.

הייתי עולה עם המחליפים של המחליפים\נוער לחלוטין.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. קשר שמאלי Member

אני רואה הרבה ביקורות של אוהדים ברשתות החברתיות. פתאום הם הבינו שיש אלף ואחת בעיות בקבוצה ושנעשו מחדלים בקיץ. אותם אוהדים כל הקיץ סיפרו כמה הסגל איכותי, עמוק וכו'. מת על זה שהם מתעוררים רק אחרי הפסדים למכבי ת''א.

8. Telkiyski Member

עכשיו מה שנשאר לחיפה זה להביא בינוניאדה סטייל אלטמן.
    הקטע הוא שכשהיה להם באמת זמן להביא מחליף ראוי לרוקאביצה הם בחרו בצמד דין דוד-בן שהר.

אין לי ספק שהיה משהו מסריח מאוד בעסקה של שחר עם דז'קי במסגרה אשכרה דין דוד נרכש בפאקינג 1.1 מיליון יורו.

אלטמן זה סתם "יוסיף עומק", בפועל הוא לא שחקן טוב בשביל קבוצה שרוצה אליפות, לדעתי.

שורה תחתונה שלישיית חוד של דוד+שהר+דוניו זה די לא משהו (שלושתם ביחד יתנו את ה22 של רוקאביצה? לא נראה לי , וזה עוד בלי דוניו שגם הוא אשתקד נתן איזה 7).

עכשיו להביא את אלטמן זה סתם קצת עוד מאותו דבר.

9. קשר שמאלי Member

מה יכול להיות מסריח? דהאן ובן זקן עקצו את שחר. שחר ובן זקן לא חברים, נדמה לי שדוד הוא השחקן הראשון שמכבי חיפה רוכשת מאשדוד בעידן בן זקן. אחריו הגיע משפתי, שהוא גם של דודו דהאן. ומי הסוכן של בכר? דהאן

10. oranfu Member

הבעיה לא בדין דוד אלא שבנוסף אליו לא הגיע חלוץ בכיר.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

שילמו 1.1 מיליון יורו על שחקן התקפה שהוא לא חלוץ 9 ולא שחקן כנף. שחקן בלי עמדה ברורה. מעבר לזה שהוא לא איכותי, הוא גם יוצר בעיה טקטית לקבוצה כשהוא על המגרש. יש האומרים שהוא חלוץ שני, נגיד וזה נכון, איך הוא אמור להשתלב אצל בכר?

12. Telkiyski Member

אין סיכוי ששחר באמת רצה לשלם עליו סכום כזה ככה בתמימות. זה שחקן בן 25 שבעונת שיא נתן 9 באשדוד (או כמה?)

13. oranfu Member

אני לא רואה איזה בעיה הוא מייצר.
    פשוט היה צריך להיות עוד חלוץ בכיר בנוסף אליו.

ראינו שלשום שהוא בכלל לא פותח במשחק העונה, מזה אני מסיק שבכר לא רואה בו את החלוץ הבכיר בסגל.

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. סמואל אטו Member

כמה חלוצים קבוצה יכולה להחתים?
    הוא הגיע אחרי שכבר היה את שהר ודוניו בסגל, ובסכום יותר מדי גבוה.
    ההתנהלות סביב העמדה הזו הייתה גרועה מאוד(ומאוד מזכירה את ב"ש של בכר אחרי שהשלד שם התחיל להתפרק).

15. קשר שמאלי Member

לא החלוץ הבכיר ולא שחקן כנף הבכיר, אז למה שילמו עליו סכום כזה? לא מדובר פה בשחקן צעיר עם פוטנציאל, הוא בן 26. הוא מייצר בעיה כי הוא לא באמת חלוץ חוד (בטח לא במערך של חלוץ אחד) ולא באמת שחקן כנף. עוד לא הבנתי מה יש בו

מצב נושא:
הנושא נעול.