מכבי חיפה 2021/2022 - אליפות שנייה ברציפות !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏6/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

מול באקו הקבוצה תקפה גלים גלים ב-2 המשחקים, שרי ואצילי כבשו שערים עמוק מתוך הרחבה, שערים של חלוצי רחבה, ודוד לא היה פאקטור, לא זכור לי איום אחד שלו על השער של באקו ב-2 המשחקים. ואתה לא מביא ב1.1 מיליו חלוץ כדי שהוא יהיה טוב כשכולם טובים, כשהקבוצה מתעלה וכולם טובים גם חלוץ גוזלן יכול לכבוש שערים

2. Butragueño מנהלים

מול באקו אני מודה שאני לא זוכר את המהלכים, אבל אתה עצמך אמרת שהקבוצות האלה אין לא מדד, אז מה הטעם להתעמק בהם?
    אתה מבין חלוץ ב-1.1M כדי שבסוף העונה הוא ייתן לך שערים מכריעים, כדי שירוץ עם ההתקפות ושתוכל לקבל ממנו מספרים. אנחנו רק סיימנו את מחזור מס' 3.

3. קשר שמאלי Member

3 משחקים בליגה ועוד 8 משחקים באירופה, 11 משחקים והוא עדיין לא עושה קולות של שחקן שיכול לתקוע יתד בהרכב או להיות משמעותי. וזה לא שהוא מתחרה עם טאלנטים גדולים. כרגע בכר משתמש בו בעיקר כדי לחלק עומסים

4. oranfu Member

רוקאביצה נגד מוחלט, הוא לא מייצר כלום לעצמו. אין לי מה להמשיך להתווכח עם מישהו שחושב שמדובר בשחקן שמייצר לעצמו את המצבים.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה מייצר לעצמו? אנחנו עדיין לא יודעים איזה חלוץ נקבל ויש מצב לבלוף רציני, אבל ב 5 דקות מול סכנין הוא עשה יותר משכטר ב 2 משחקים, הוא שם את עצמו במקום הנכון בכל הכנסה של הכדור לרחבה , בהשוואה לשכטר שמשחק כמו שיכור ונמצא ב 90 אחוז מהזמן בנבדל זה שיפור זועק.

חלוץ טוב בישראל לא חייב לדעת לייצר לעצמו מצבים, הוא צריך לדעת להיות במקום הנכון ולדעת לסיים.

שוב, ב 5 דקות אצלנו הוא הביא לנו מיקום שאני לא זוכר מחלוץ אצלנו, רק הסיומת הייתה לא טובה.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

שי, EsheD ו-ChelseaPensioner אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

רוקאביצה לא בדיוק מייצר לעצמו, אבל הוא עושה אחלה תנועות ואחד כמו מיכה נגיד יכול להעמיד אותו מול שוער איזה פעם במשחק.

אבל הוא לא מייצר לעצמו מצבים ברמה שהוא עכשיו ייתן דרביל, יעבור שני שחקנים וישתחרר למצב הבקעה, אבל הוא כן יודע לעשות תנועה כזו כך שברגע שיתנו לו כדור נכון הוא במצב הבקעה.
    .

7. קשר שמאלי Member

חלוץ טוב מייצר לעצמו מצבים בתנועה שלו. גם החלוץ הטוב בעולם בשנים האחרונות לא מייצר לעצמו מצבים, התנועה שלו הופכת אותו לחלוץ הטוב והקטלני ביותר בעולם. באמת צריך להסביר את זה?

8. Telkiyski Member

נו, מי לא הסכים עם זה פה?

9. alexshw Member

מכבי חיפה עדיין יכולה לייצר ולכבוש לא מעט עם כושר משחק נורמלי ועם פחות פציעות. הבעיה לא בזה שרוקאביצה עזב, אלא בזה שנשארו עם דוניו.

10. קשר שמאלי Member

זה שטוען שרוקאביצה נגר מוחלט שתלוי טוטאלית בקבוצה. רק אוהדי מכבי חיפה יכולים לזלזל בחלוץ שכבש בשנתיים האחרונות בליגה 41 שערים ב-56 הופעות, והוא כבש אותם ב34 משחקים שונים. מעולם לא היה במכבי חיפה חלוץ כזה יציב. ואם לא הפציעה שלו בעונה שעברה, המספרים שלו היו אפילו טובים יותר, לקח לו קצת זמן להוריד חלודה ולהתאושש מהקורונה

חפיף. סומך על שהר ודוד. אגב אותו אחד העדיף בזמנו את שועה ועוואד על פני רוקאביצה. הוא קילל והשמיץ את בלבול, טען שהוא מתנכל לשועה

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/21
  11. Butragueño מנהלים

רוקאביצה, שאתה כל כך סוגד לו, כבש בעונה הראשונה שלו במכבי חיפה 5 שערים. בכל המסגרות.
    תן לדין דויד לסיים את העונה לפני שאתה חורץ את גורלו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. קשר שמאלי Member

כן 5 שערים כשהוא תופקד כמגן שמאלי תחת גיא לוזון. הקריירה של רוקאביצה במכבי חיפה החלה בדצמבר 2018 כשבלבול הגיע. לדוד אין עמדה מוגדרת וברורה, הוא לא חלוץ קלאסי ולא שחקן כנף קלאסי. הוא לא יכול לאורך זמן להשתלב בהרכב בקבוצת צמרת מאומנת. אני לא רואה איך בכר משלב שחקן כזה בהרכב לאורך זמן. גם כשחקן 13-14 משמעותי אני לא רואה איך בכר משלב אותו לאורך זמן. הוא בעייתי טקטית

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/21
  13. yakov_y YNWA

בתור אחד שביקר את ברק בכר כל העונה, טען שמדובר בבלוף בתקופתו בבאר שבע ובסוף אכל אותה עם אליפות גדולה הייתי מצפה פחות לעקוץ משתמשים אחרים, מודעות עצמית קוראים לזה.

שועה ילד חרא, היה ברור בזמנו וחבל שאנשים לא העריכו את בלבול כמו שצריך.
    רוקביאציה נותן כאן מספרים מטורפים, לא מוערך.

בנוגע לדין דוד, העברה מטורפת, יותר מ-4 מיליון שקל על שחקן טוב בליגת הבורסה זה לצאת פראייר, צריך לבדוק אם ברק בכר לא סידר את דודו דהאן או משהו כזה כי זה קרה לא מעט בב״ש.
    מבחינה מקצועית אני מאוד מחזיק מדין דוד,
    חלוץ, מהיר, טכני, פיזי, יודע לשחק עם הגב, בשנתיים האחרונות כבש 20 שערי ליגה וזה החשוב.
    לא מעניין אותי כמה כבשו סלאח בבאזל או דין דוד ב-2013 עד 2016, ידוע שהסטט׳ שלו רעה וגם של ניקיטה הייתה רעה לפני שהגיע לישראל.

הבעיה של מכבי חיפה מעבר להגנה לא מספיק איכותית היא חוסר האיכות בספסל, מבחינת כמות הכל טוב אבל מבחינת איכות, מי המחליפים של אצילי וחזיזה באגף ?
    שרי בן 33, דוד לא שחקן אגף, דוניו לא טכני לאגף, לוי/אשכנזי לא שחקני אגף ובסוף נשארנו עם ... ?
    אולי בכר צריך לשקול לעבור למערך בלי אגפים.

14. קשר שמאלי Member

אני עדיין מבקר את בכר, מה זה קשור? אני עדיין חושב שהוא מאמן עם לא מעט מגרעות. עד כה הוא מנהל את הקריירה שלו מצוין, יודע איזה קבוצות לקחת ומתי, זה היתרון הכי משמעותי שלו כרגע על שאר המאמנים הישראלים. גם העונה יש לי ביקורת עליו, אבל הוא מבחינתי לא יהיה האשם בכישלון העונה. הוא רצה לצרף 3 שחקנים נוספים, ולא אישרו לו. מכרו אותו. הוא ידע שחסר איכות ועומק בהתקפה ושהסגל הזה לא בנוי לכל העומסים

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/21
  15. oranfu Member

אני לא מחזיק מרוקאביצה וזה לא ישתנה.
    ראיתי כל משחק שלו במשך שנים, אני יודע מה הוא שווה.
    הוא עשה יותר משכטר מאז שנכנס? נו ברור, שכטר חוץ מלצלול לפנדלים לא יודע כבר לעשות כמעט כלום.

כשעוואד שיחק חלוץ - הוא הבקיע.
    כשוייסמן שיחק חלוץ - הוא הבקיע.
    כשדוניו שיחק חלוץ - הוא הבקיע.
    רוקאביצה הוא לא משהו מיוחד מהבחינה הזאת.
    הוא לא חלוץ רע לליגה, כמובן. אבל הוא גם לא משהו מיוחד.
    הוא נגר כי אין לו שום יכולת להוביל כדור, שום יכולת מסירה. הוא יכול לתת רק את הנגיעה האחרונה ואת זה הוא עושה בצורה בינונית (מחמיץ המון).

האם מכבי חיפה צריכה גם חלוץ טוב יותר ממה שיש לה עכשיו? כן, אבל זה לא קשור.

מצב נושא:
הנושא נעול.