מכבי חיפה 2021/2022 - אליפות שנייה ברציפות !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏6/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yedidel Member

אלונה לא השכילה להבין שעל נכס כזה לא מוותרים. נותנים לו מה שהוא רוצה מבחינת סגל ושכר
    עכשיו לך תמצא עוד מאמן כדורגל נורמלי בעשור הקרוב כאן

yakov_y אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

בכר אימן אצלכם 4.5 שנים ומן הסתם היה חתום לעוד יותר זמן ומיצה את עצמו.
    גם במכבי חיפה זה יכול לקרות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3. Raulito Madridista

אני חושב שבכר עשה טעויות בבניית הקבוצה אחרי העזיבה של טוני וואקמה אבל ברור שהוא לא היה צריך ללכת וב"ש אכלה אותה. זה די מטריד מה שקורה כי אי אפשר יהיה לעצור את מכבי חיפה שעשתה אתמול לדעתי צעד משמעותי לאליפות שלישית ברציפות.

לגבי יניב קטן, ראיתי אתמול את חלק א' של סערה בממלכה, חצי שעה מעניינת מאוד (למרות שבגדול כמעט כל פרק נהדר), אני חייב להגיד שהביקורת כאן קשה מדי. אני חושב שקטן עמד זקוף כמו גבר ולקח את כל הביקורות עליו, תמיד היו שולחים אותו לדבר אחרי הפסדים. הבעיה הגדולה הייתה שהוא סבל משנתיים גרועות ב-2006/07 ו-2007/08 מיד אחרי שחזר מאנגליה כרכש עצום כאילו למכבי חיפה. זה לא שהוא אהב את הקוסקוס של אמא אלא מדבר על מכבי חיפה במונחים של גבר ואישה, אהבה על גבול האובססיה. הוא אמר משפט מאוד יפה - "לא הלכתי לעבודה בבוקר, הייתי כל יום מגשים את החלום מחדש ומשחק במכבי חיפה". אין הרבה שחקנים שאוהבים ככה את הקבוצה שלהם. עצם זה שצבר כוח זה בלתי נמנע. הוא היה בדיכאון הרבה זמן ולא הבין שאין ריגוש כמו בכדורגל - כמו שברקוביץ' אמר לו, אבל טוען לפחות שלא "הטיח" שום דבר ביעקב שחר כשהבין שזה נגמר וחתכו אותו כשהיה גמור.
    מה שכן אולי מפאת כבוד אליו לא עלה שום דבר לגבי הפציעה\בעיות בגב שהגבילו אותו כביכול. אני גם כן חושב שהוא היה אוברייטד מסוים אם כי הוא בשלב מוקדם עבר הסבה לעמדה יותר אחורית ולעתים היה משחק במרכז השדה. ושני הגולים נגד מנצ'סטר יונייטד הם בלתי נתפסים גם אם עברו 20 שנה. גם הראשון, הייתי המום כילד, וגם השני ב-0:3 ההוא. אני לא יודע אם בליגה היה לו גול כזה שהוא בורח בהטעיית גוף מדהימה משחקן ומעוד בלם ובועט לחיבור.

4. yedidel Member

תן לי אותו "ממוצה" ולא להסתחרר בלופ של רוני לוי/אבוקסיס/מימר ואלוהים יודע מה ייפול עלינו עוד

italiano אוהב/ת את זה.
  5. italiano Member

תהנו ותעריכו כל עוד אפשר. מאמן ענק.

6. alexshw Member

לא מדויק. השחקנים כבר לא שמעו להוראות שלו, החיבור והאיזון הופרו. גם לא ראיתי כבר אצלו רעב אחרי שכבר השיג הכל חוץ מצ'מפיונס.
    פשוט צריך לדעת לעבוד באנגלית ולא להיות תלוי באדם אחד. נכון גם למכבי חיפה.

יניב קטן סבל משתניים גרועות, איזה פלא בשנתיים שהקבוצה שינתה את פניה והפכו אותו ל"מנהיג".
    אחר כך הוא היה טוב ב - 2008/09 ואז הלך לו הגב והוא בקושי התאמן והוגבל בתנועות שלו.
    מכבי חיפה התחילה את הירידה המקצועית שלה ברגע שמינתה אותו לאלוהים במקום לרפד את זנדברג ובנאדו שהיו משמעותיים הרבה יותר וגם להשקיע בלהחזיר את עידן טל מאנגליה, שכבר התאמן עם הקבוצה.
    שלושתם במקום זה היו משמעותיים מאוד באליפויות של בית"ר.

7. yedidel Member

ההבדל שבחיפה הסגל שלו יישאר לשנים רבות. כמעט כולם חוץ משרי בשנות ה-20 שלהם
    זה לא המצב שהיה לו עם ברדה/מליקסון/ראדי/הובאן (שהשחרור שלו היה שיא השחצנות שלנו)

8. Raulito Madridista

עידן טל חזר ארצה בקיץ 2007, בית"ר ירושלים לקחה אליפות בלעדיו והוא שיחק לצד גל אלברמן שחקן העונה דאז (לפחות זו הייתה הבחירה שלי ב-'שם המשחק') ודרק בואטנג, לא יודע עד כמה השפעתו הייתה מדהימה והוא היה חשוב בהיררכיה. מה תגיד כשהיה מוטל הרבה על הכתפיים שלו, לאן בית"ר ירושלים הגיעה? אני לא באמת זוכר מה קרה עם אריק בנאדו אלא רק שהופתעתי שהוא עזב. אולי יענקלה שחר היה שאנן.
    אני אשאל שאלה אחרת, אתה מסכים איתי שהוא השחקן הכי אהוב בקבוצה מאז יוסי בניון? הבוס שלי בספורט1 היה קורא לו אלוהים. וזה אף פעם לא מספיק ששחקן גדל בקבוצה והיה הולך למשחקים שלה כילד בין שמונה או תשע. כולם היו עיוורים? אין בקטן כלום? וכן אני יודע שהיה קשר מיוחד בינו לבין שחר והוא גם אמר את זה ולא ברח מזה.

לגבי בכר - זה היה האתגר העצום שלו בהפועל ב"ש, אני מיהרתי להכתיר את מכבי ת"א כאלופה ב-2018/19 משום ששכטר הגיע בחינם וחזרו שחקנים טובים שהרוויחו מההשאלה והייתה לי תחושה טובה לגבי איביץ' מהצד שלהם. בכר מיעט לפגוע בול מאז וכמובן היה את ה-5:0 המשפיל ההוא והשוער היווני הגרוע. חוץ מז'וסוואה אני לא זוכר פעולות חיוביות מדי של בכר לאחר האליפויות.

9. alexshw Member

מה זה משנה שהוא היה הכי אהוב? רבים בקהל שלנו לא מבינים כדורגל. הם סגדו לקטן, קינן, בוקולי - כולם מסמלים רפיסות, בינוניות ודשדוש, אבל קיללו את בנאדו ורוסו שסימלו מצוינות והיו חשובים וגדולים הרבה יותר.
    זה לא משנה. יש מיצוי הדדי וגם שוב לא מבין מה יש עוד יהיה להשיג לבכר בארץ ולאן להתקדם בכדורגל הישראלי? מקצועית הוא גדול מאוד על מה שיש כאן.

10. oranfu Member

קיללו את בנאדו ורוסו כי הם עברו ליריבות שלך. קללות מוצדקות.

11. alexshw Member

התכוונתי כשהם חזרו.

12. oranfu Member

יש דברים שלא נשכחים.

חד משמעית אני לא מסתכל על בנאדו ורוסו אותו דבר כמו שלפני שעזבו.
    ומאוד אהבתי את בנאדו.

13. alexshw Member

לא כזה מעניין אותי איפה שחקן שיחק מחוץ למכבי חיפה. לא מבין למה זה אמור לעניין גם אחרים. עובדתית אחרי שהם חזרו וגילו יכולת גבוהה, כולם השתתקו פתאום.

14. oranfu Member

אותך לא, אותי כן.

וזה לא ששיחקו במקומות אחרים, זה שעזבו אותך בשביל לשחק אצל יריבות.

קשר שמאלי ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

מה הסיפור של דין דוד, לא לימדו אותו באשדוד לתת פס לפינה? הזייה.

מקווה שבעונה הבאהבכר ישלב את דהן/נחמני, או אפילו את שניהם. בלם זר זה מאסט, וגם כנעאן זה מאסט.

מצב נושא:
הנושא נעול.