מכבי נתניה 2018/19: האם את מסוגלת להתמיד?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

900 אלף יורו אלמוג מקבל.
    מעניין לאן זה יגיע... כל הודעה טופח עוד קצת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kufsa ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  2. עידן444 Member

אני רואה את נתניה ממשיכה לשחק יהלום ואני לא רואה את עזרא מוציא את היקה או קהת כל כך מהר וגם לא את מלמד או באציריי. הוא יאפשר יותר גמישות. לכן אני כן הייתי שמח לראות אותו מגיע. אני אישית גם מאוד מחזיק ממנו אבל עובדתית הוא אחרי עונה חלשה, ובבית״ר גם לא היה בדיוק שחקן הרכב... והיום אני לא חושב שהוא שווה יותר מ 140 אלף דולר נטו.

3. סמואל אטו Member

יש בכלל מה להשוות בין אלמוג כהן לחן עזרא?

kufsa ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזרא הרוויח אצלנו 260 אלף, בבית״ר 230 אלף, בהפועל תל אביב 200 אלף, גם במכבי חיפה 200 אלף וצפונה, סגל באמת מצפה שעזרא יסכים ל-100? מה הוא חזר לגיל 18? הוא אולי לא השחקן שציפו ממנו אבל הוא עדין ישראלי שיתן מספרים סבירים בקבוצה שאין לה מטרות לאליפות, ולמרות שיש לו קשר לנתניה הוא בעצמו לא יסכים לחוזה כל כך נמוך כי החוזה שלו אצלנו נגמר בקיץ ומה אז? יתקע עם 100 אלף של סגל בלי השלמות?
    יש לעזרא הצעה גבוהה יותר מבני יהודה, אין שום הגיון שאלונה תסכים לשחרר אותו לנתניה בטח בסכומים המדוברים שהיא תצטרך להשלים לו כמעט שני שליש מהשכר.
    או שסגל יעלה תהצעה ועזרא יתפשר, או שהוא ילך לבני יהודה, לא רואה את עזרא מבזבז בגילו עוד עונה ביציע וגם אלונה יודעת את זה.
    להגיד שעזרא שווה מאה אלף זה ניתוק מההיצע הדל הקיים היום וגם הערכה לא נכונה של עזרא (שיש לי ביקורת עליו, אבל עדין בואו לא נגזים לכיוון השני).

5. oFiRzZz Member

מקצועית נטו, אין לי בעיה שיגיע כי הוא באמת ישדרג את ה*רוטציה*
    שלנו אבל בואו לא נעשה ממנו איזה כוכב. היה פוטנציאל גדול, נשאר ממנו רק הפוטנציאל.
    8 שנים מאז שעזב את נתניה והמשחק שלו לא התקדם במילימטר. עוד ישראלי בינוני
    שלא יודע מתי להפסיק עם הדריבל.
    דעתי האישית (בלבד) היא שאחרי אירועי העזיבה שלו בזמנו אין לו לאן לחזור אלינו יותר.
    אבל אני מבין שרוב הקהל והצוות המקצועי והניהולי סלחן יותר ממני, לפחות שלא יגיע
    על טייטל ומשכורת של כוכב כי הוא פשוט לא שווה את זה.

Jefecito, kufsa ו-עידן444 אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

שיטת משחק אחת הייתה אולי מהבעיות של נתניה אשתקד. לגבי חן עזרא, בואו נאמר שבראייה גסה ערן זהבי ומאור בוזגלו הם שני שחקני הליגה הטובים בישראל בעשור האחרון. שים כל שחקן אחר במכבי חיפה למשל חוץ מהם - הוא היה תורם יותר? במידה ניכרת? התשובה היא לא. בהפועל תל אביב הוא בכלל לא שיחק - נפצע מייד ואז הגיע הפירוק. אפשר להאשים אותו במשהו לגבי באר שבע? הוא היה "מנודה" עוד מזמן. רוצה לומר: שחקן ליגה טוב גם היום. ויש לו תכונה וחצי אבל הוא מכדרר מעולה ומהיר מאוד וגם פיניש לא רע. לא מצפה מנתניה להציע לו 200 אלף דולר ודווקא כתבתי שהוא חייב להתפשר ונתניה היא הרבה מעבר לשכר בעו"ש בסוף החודש.
    מה הבעיה בצורה בה עזב את מכבי נתניה? הגיע למכבי חיפה, מי היה אומר לה "לא"?

7. abcd Member

ראוי לציין שבעסקת סבע סגל היה מוכן לקחת את החוזה של עזרא במלואו בלי בונוסים, לא רצה.
    בינואר לפני שהביאו את היקה שוב הציעו לו משהו די קרוב לחוזה שלו ושוב סירוב.

הערך שלו עלה בשנה האחרונה ופספסתי?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  8. kufsa Member

בדיוק. והיו עוד כמה חלונות שמאוד רצינו וניסינו להביא אותו, ובסוף תמיד חתם במקום אחר. אם אני חושב מהלב(מממממ חן עזרא...), אז אני לא רוצה אותו בקבוצה, ככה שיגיד תודה על ההצעה שקיבל ויראה שגם הוא נלחם פעם אחת בשביל המועדון.
    עכשיו כשאין יותר אופציות מקבוצות עם קהל או בעל שם שרוצות אותו, הוא פתאום מעביר דרך חברים לקהל כמה הוא חולם לחזור. איפה הוא היה בכל שאר החלונות שחלמנו שיחזור ?

oFiRzZz ו-abcd אוהבים את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבין אותכם לגמרי, שנים רציתי אותו, שנים אלונה ניסתה להביא אותו אבל הוא לא ספר אותנו. כשכבר הגיע, גם אנחנו וגם הוא היינו במקום אחר לגמרי ופתאום מצאתי את עצמי לא רק שלא מתרגש מהמהלך, אלא אפילו חושב שהוא מיותר.
    ועדין, חושב שבמקרה שלכם זה עדין לא אבוד, ושהוא עדין יכול לתרום לכם מקצועית ושאחרי העונה האחרונה שהוא לא היה פקטור הוא גם יבוא להוכיח את עצמו.

10. עידן444 Member

הוא כן עושה מאמץ ומוכן להתפשר. אבל הפערים גדולים מידי.
    אנשים כאן אומרים ש 100-120 פלוס השלמה של אלונה זה עלוב. יש לציין שסגל החל מיותר נמוך.

11. עידן444 Member

הוא עשה טריק מכוער... אין לי כוח אפילו לחזור לזה ולהסביר. יצא מניאק. אבל זו באמת תקופה שמכבי חיפה ״סובבה לכולם את הראש״ עם שכר ותנאים והקטע של ״הקבוצה הגדולה״ הזו שכולם חלמו להגיע אליה.
    גזל לא מזמן סיפר בפודקאסט אוהדים מה זה היה אז לעבור ממכבי נתניה של אשר אלון למכבי חיפה. איך בנתניה חוסכים כל גרוש ומצמצמים אפילו בדברים אלמנטרים ובמכבי חיפה ״מה אתה צריך? קיבלת״.
    מה שאני זוכר שהכי העליב אותי בסיפור זה שקובי בלדב וגיל לב ״התאבדו״ בשבילו ובסוף הוא תפס אותם בביצים וחתם במכבי חיפה עבור בערך אותו סכום.

12. yedidel Member

חן עזרא שווה כמה שמוכנים לשלם לו, וכנראה שזה לא יותר מ100-120.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. קשר שמאלי Member

כמה קהת ירוויח בנתניה?

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ירוויח 100 - 120 אלף, ברור...

15. oFiRzZz Member

זה מה שישלמו לו, לכמה אלונה תשלים זה כבר בעיה שלה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.