מכבי נתניה 2019/20 - צניעות לצד שאפתנות, הייתכן?

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 16, 2019.

1. גלצ Member

היי, לפני גביע הטוטו עשינו 1:1 נגד אאק אתונה:p

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי, מי שצריך לחזור להרכב בכל מחיר הוא בן תורג'מן. בורחה הררה עדיין לא נכנס לעונה הזו. מבחינה הגנתית, הוא נראה מזעזע מהפעם הראשונה שקיבל הזדמנות. מבחינה התקפית, נראה שחסרה לו את החדות כדי שהוא יוכל להביא את היכולת שלו לידי ביטוי, שאמורה להיות הערך המוסף שלו כמגן זר בליגה הזו.
    בן תורג'מן היה לגמרי סביר בהזדמנויות שקיבל וזה כל מה שאני מצפה משחקן במצבה השברירי של מכבי נתניה. הוא לא צריך להיות מדהים, הוא לא צריך להיות טוב, רק שיהיה סביר ולא יקרוס מבחינה הגנתית.

בנוסף, מקווה שייפסקו כל הרעיונות המוזרים שגבי קניקובסקי הוא קשר אחורי או אביב אברהם הוא שחקן כנף.

3. yakov_y YNWA

מה שכתבת על אברהם, לא כתבת על רועי קהת ?
    תשובה:
    מכבי נתניה 2019/2010 - אין שחקני אגף בסגל אז אביב אברהם וגיא מלמד שלא מתאימים לשם יישחק שם.
    גם בעונות ששיחקנו עם יהלום לא היו לנו שחקני אגף אבל שיחקנו יהלום, אני לגמרי אבין אם אברהם יישחק בכנף, מי יישחק אם לא הוא ?!

קניקובסקי לא בדיוק שיחק קשר אחורי, הדבר הכי מפגר כאן זה שקניקובסקי משחק באמצע ואברהם בכנף במקום ההפך.

מקווה שהוייבך יחזור, הייתי רוצה לתת צ׳אנס להררה, כחלון שיפתח כי זבידאת מתחת לכל ביקורת.
    בקישור אני מתנגד לקישור שכולל את פיניש/אולסק ואלמוג כהן, בבית, נגד יריבה פצועה נפשית, עם לא מעט אופציות במרכז השדה וזה אחד היתרונות שלנו בסגל וכשאנחנו חייבים את הנקודות - אין טעם לפתוח עם 2 קשרים אחוריים.
    מלמד חייב לרדת לספסל, רוי קורין מבחינתי מאסט בהרכב, אחד השמות הראשונים בהרכב, הוא עוד יהיה כוכב, ההתלבטות בין אביב אברהם ליואנס מלאדה (הם לא באותה עמדה, היקה יישחק באמצע/אגף בהתאם).

מצד שני, המחשבה שרוי קורין (רק בן 16 להזכיר) בימין ומלאדה (חשוב לציין שמלאדה מאוד איכזב אשתקד) בשמאל עם הרגל ההפוכה למרות שהוא חלוץ לדעתי זה פוטנציאל עצום לליגה שלנו.
    לסיכום, שתיהם באגף זאת חובה וכל השאר לא רלוונטי לי למרות העדפות.
    האם זה ייקרה ? לדעתי לא.

EuropeGuy likes this.
  4. abcd Member

מסכים לגמרי לגבי קורין.
    לא ברורה לי ההתעלמות הזאת פתאום. היה בסדר גמור מול הפועל, בטח בהתחשב בזה שזאת הופעת בכורה מול תפאורה כזאת, ומאז נמחק.

זה שחקן שלא רואה בעיניים ולכן אני לא חושב שהוא ייבהל מהמעמד מול בית״ר.
    להיפך, הקהל בא עם הראש באדמה ושחקן כמוהו זה בדיוק מה שיכול לגרום להתעוררות.

מלדה הביא שינוי מול כפ״ס לכן זה אומר שעכשיו חמישה משחקים הוא לא יעביר פס (נשארו 4 אחרי חיפה). יכול לחכות על הספסל.

EuropeGuy likes this.
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

צמד המאמנים כנראה לא אוהב לשחק עם שחקני אגף או מאמין שהדבר אינו יעיל. גם כשהיו במכבי נתניה שחקנים שכאלה, הם בסופו של דבר או לא שיחקו או תופקדו במרכז השדה. מכבי נתניה תחת הדרכתם של סלובודן דרפיץ' ושי ברדה היא קבוצה שאת רובם המוחלט של שעריה מבקיעה מהאמצע.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

וראינו את זה ברכש. קהת וכהן תומכים בתאוריה. לכן אני גם חושב שלמגנים שלכם יש תפקיד חשוב בהצלחה הטקטית במגרש.
    מרכז ההגנה שלכם טוב וסולידי למערך הזה גם כן. אבל בשביל לשחזר את ההצלחות מאז החזרה לליגה הראשונה אתם תצטרכו התעלות של קניקובסקי ושני שחקני הרכש שהזכרתי, יחד עם חזרתו של בצ׳יראי לכושר של עונה שעברה.

אני באמת חושב שזו עונה סופר חשובה לקהת מהבחינה שהוא צריך להוכיח יציבות, ומבחינת מלדה וקניקובסקי, שצריכים לעשות את קפיצת המדרגה שמחכים לה בקבוצה (כשמהאחרון הציפייה גדולה עוד יותר ובצדק)

7. עידן444 Member

אולי אני בדעת מיעוט אבל אני כן חושב שנבנתה קבוצה טובה.
    צמד בלמים לדעתי מהטופ 3 בליגה.
    השוער הישראלי הכי טוב בליגה(למרות פה ושם בירטוזים).
    אני גם אפתיע- אני לא חושב שיש בליגה הזו יותר מידי מגינים טובים ממה שיש לנו לקו 4(אני ממש לא מאלה שנפעמים מלראות קשר שהופכים למגן בקו בשיטת שלושה בלמים והוא פורח בצד ההתקפי. זה די ברור שבקו 4 הסיפור הוא אחר ויש את שי קונסטנטין כדוגמה מצויינת כדי להמחיש את זה).

קישור שכולל את אלמוג כהן, אולסק, אברהם, קהת, קניקובסקי, היקה, קורין ופיניש או קישור שאתה יכול לעשות איתו כמעט מה שאתה רוצה.

מוציאים לפועל כמו מלמד ובאציריי זה הרבה יותר ממה שיש ל 90% מהקבוצות.
    מלאדה ואשכנזי יכולים להביא מימד נוסף למשחק.

הכי הגיוני לבוא אחרי משחק מזוויע כמו נגד מכבי חיפה ולהיות מאוד מודאגים ולהרים את כל הדגלים האדומים אבל אני מקווה ומאמין שזה היה מקרה מאוד יוצא דופן.

לאור כל מה שכתבתי כאן על הסגל אפשר לנחש שהאצבע המאשימה שלי היא כלפי המאמנים שמבחינתי כל ההתנהלות המקצועית שלהם מתחילת העונה טעונה שיפור- וזה בלשון המעטה.

חוסר היכולת לגבש הרכב. יויו בלתי מוסבר עם שחקנים שנעים בין ישיבה ביציע לבין הרכב.
    שינויי תפקוד לשחקנים.
    התחושה היא שהם לא באמת יודעים למה הם הביאו את קהת ומה הם רוצים להפיק ממנו. נראה שהם מאבדים לגמרי את גיא מלמד.

ולצערי הברדק הזה עושה רושם שהולך להימשך.
    הדיבורים הם על חזרה של אולסק להרכב ביום ראשון.
    אולסק זו דוגמה מצויינת לכמה הצוות המקצועי מזגזג ופשוט לא סגור על עצמו.

מדברים על כך שביום ראשון צליל נחמיה אמור לפתוח על חשבון גולוברט שבהמשך האימון נפצע(מעניין אם באמת או בשריר החשק). אני די המום אם הם אשכרה חושבים שלספסל את גולוברט שהוא לטעמי גם בחצי הילוך בלם מעל הליגה זה הפיתרון וזה המקום לשנות בעקבות המשחק בחיפה.
    מרכז הגנה שכולל את אזולאי וצליל נחמיה זה מרכז הגנה שאם דברים פתאום כן יתחברו לבית״ר, הוא פשוט יתפרק לרסיסים.
    מדברים גם על זה שבן תורגמן היה אמור לחזור להרכב- אבל גם הוא נפצע... כלומר אם לא פציעות אנחנו עם יויו במגינים בשני הצדדים. עם יויו שמתחיל גם במרכז ההגנה. יויו עם מרכז הקישור. יויו עם קהת שכנראה היה יורד לספסל אבל גם היקה וגם אברהם לא כשירים.
    האמת? אני באמת לא מבין מה קורה כאן מתחילת העונה וללא ספק החוליה החלשה כאן- אם לא בבניית הקבוצה כפי שיש הטוענים בניגוד אלי- אז בהתנהלות- הם סלובו וברדה שמראים שכאשר יש קצת לחץ וציפיות- הם נכון לכרגע- מאכזבים בענק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עידן444 בוא נודה על האמת נתניה כרגע מקרטעת, אלמוג כהן לא מספק באמת את מה שחשבו שיתן, באצ'יראי נראה לי טיפה כבוי וההגנה שלכם בטח לא מס' 3 בליגה

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עידן תמיד רואה את שחקניו כקצת יותר טובים ממה שהם באמת... הוא לא האוהד היחיד זה בסדר..

אלמוג כהן לא שחקן שמשנה פנים של קבוצה, אלמוג כהן ייתן את האקסטרא כאשר הכל מסביבו יעבוד טוב והוא יהיה מוקף בשחקנים טובים, במצב כזה הוא בהחלט דמות שיכולה להפוך קבוצה ישראלית מטובה למצויינת. יש לו פלוסים אדירים, נוכחות ומנהיגות- אבל אני לא רואה את זה בא לידי ביטוי אם הכל מסביבו יקרטע ולא יעבוד, הוא לא יוביל קבוצה לשינוי- הוא צריך להיות האקסטרא שדוחף את כולם יותר למעלה כאשר המכונה כבר עובדת.

10. קשר שמאלי Member

לדעתי אלמוג כהן וקהת הם שחקני חילוש.

EuropeGuy likes this.
  11. DRORIKO Member

אומרים שההיסטוריה נוהגת לחזור על עצמה, אז נתניה בעצם חוזרת על הטעות של הפועל לפני 6 שנים. גם הם הביאו את כהן בקול תרועה רמה בגלל הרזומה שלו, וגילו מהר שיש רזומה ויש מציאות.

קשר שמאלי likes this.
  12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קהת איכזב עוד במכבי חיפה ולאלמוג כהן יש בי עוד תקווה שכן יוכיח מה הוא באמת שווה

13. עידן444 Member

אני לא יודע עד כמה ההכרות שלך עם גולוברט עמוקה- אני עומד על כך שאין יותר מקבוצה או שתיים עם מרכז הגנה ברמה של גולוברט והויבך.
    גולוברט בלם טוב מורגוץ וגם ורגוץ והויבך כשהיו כשירים הוכיחו שהם מובילים הגנה לסטטיסטיקה נהדרת של אי ספיגות.
    מוזמן לתת לי צמד בלמים טוב יותר בליגה.

14. עידן444 Member

אלמוג כהן משחק פצוע מפתיחת העונה וזה מאוד בולט. שחקן עם אופי אחר יושב בחוץ ולא נותן תתחת כמוהו. האם זה נכון מבחינתו או מבחינת הקבוצה זו כבר שאלה אחרת.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברגע שזה לא תורם/פוגע בקבוצה זה לא רלוונטי. בשורה התחתונה אני לא מאשים את אלמוג כהן, רק מי שלא מכיר אותו יכול היה לצפות לשחקן שיעשה פה ניסים ונפלאות. עזוב ששחקנים בעמדה שלו ברמות שלנו לא באמת מסוגלים לשנות פנים של קבוצות, אבל אלמוג כהן יהיה בולט לחיוב כאשר המכונה כולה תעבוד טוב.
    שחקן שמשחק עם פציעה זה בסופו של דבר תירוץ מאוד נוח עבורו.