מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. עידן444 Member

אין בעלים שיותר רגיש לצופה מאשר אייל סגל.
    חותם לך על זה.
    ולהבדיל מבעלים אחרים הוא עצמו חווה הכי טוב את חווית הצופה. לדעתי הוא לא יודע איך נראה תא כבוד באף אצטדיון(כולל סמי עופר נגד מכבי חיפה- שם יכול להתפנק לו כמו במלון 5 כוכבים לפי הסיפורים ועדיין יושב עם הקהל בפינה).
    ברגע שהוא ירגיש שמכבדים אותו תאמין לי שהקהל האורח יבואו וישבו כמו מלאכים בנתניה(אגב, באמת הזוי בעיני לבוא בטענות כשיושבים על קו האמצע- מה זה משנה אם עליון או תחתון? יש אנשים שלא סובלים את הזווית צפייה מלמטה- אני אישית מכיר לא מעט כאלה).
    להיות קטנוני זה לדחוף את הקהל הצידה ביציע ריק- אצלנו לא עושים את זה ותאמין לי שלפזר 50 איש כדי להצדיק את זה כמו שאתם עושים זה הכי קל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. עידן444 Member

גם אף אחד שם לא מתייחס לזה שכן התחשבו והלכו לקראתם בגביע.
    זה לבד אמור לשכנע את כולם שהנהלת נתניה כן קשובה ולהבדיל מהנהלת הפועל ת״א לא הולכת ראש בראש בכוונה.
    גם הפועל ירושלים מאז ישבו למטה. אף אחד לא הולך עם הראש בקיר.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין תניסיון להכניס את טרנר בכל הזדמנות.
    אנחנו עם 10,500 מנויים, בדרומי סולד אואט, ובמזרחי ומערבי קרוב לסולד אואט.
    היחידי שפנוי הוא הצפוני, שגם בו מוכרים כרטיסים לכל המשחקים.
    איפה בדיוק אנחנו אמורים להושיב את היריבה?
    במשחק נגד הירידה בזמנו כשנתניה מילאו תאיצטדיון שמו אותנו בפינה ונתנו לנו בדיוק 10% ולא אמרנו מילה כי זה הגיוני.
    בחיים לא אבקש שיעדיפו את אוהדי החוץ על אוהדי הבית, אבל אם יש חצי איצטדיון ריק אם לא יותר, אפשר גם להתחשב באוהדי החוץ ובחוויית הצפייה שלהם, זה אמור להיות חלק מחיזוק המותג שנקרא כדורגל ישראלי.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson שמע, ברור שהמצב האידיאלי הוא לתת את החוויה הטובה ביותר אני מסכים שהקהל לפני הכל. בלי קהל אין זכות קיום, וצריך לכבד קהל גם אם הוא מגיע באלפיו וגם אם בעשרותיו. נגד הפועל חיפה שמים אותנו גם בפינה כשיש 3000 אוהדים סך הכל ובנתניה מולנו הם יושבים באמצע למטה.

מה שאני אומר זה שאין מה לעשות עם זה חוץ מלהחזיר באותו המטבע. הגישה שלי היא לא שכל קבוצה תחרבן לקהל היריב כמה שיותר, אלא עבור תמורה הוגנת להחזיר הוגן. במקרה שלנו ושל הפועל חיפה נגיד, להעביר מייל מסודר לקבוצה לפני המפגש הראשון בסיבוב הראשון, להגיד להם שהם ישבו מולנו בנתניה באמצע למטה אך ורק אם יספקו לנו מקום ראוי יותר מהפינה בבית שלהם. אנחנו מביאים גג כמה מאות, אפשר לשים חוצץ ולתת לנו בין הפינה לאמצע לאורך המגרש.

בנוגע לנתניה, הפועל תל אביב החליטה להתנהג בצורה כזו, זכותה, שנתניה תמרר לה את החיים כמה שהיא יכולה בבית.

5. עידן444 Member

לעשות מה שעשינו בגביע זה להעדיף אוהדי יריבה על אוהדי בית פר אקסלנס.
    למעשה כל משחק שהקהל היריב יושב באמצע או למעלה או למטה הוא מופלה לטובה כי הוא משלם פחות ממה שאוהד שמשלם באותה זווית בצד שלנו.
    אבל לא מתעסקים אצלנו בקטנות וביציע ריק דוחפים את הקהל האורח בכוונה לפינה- הגישה שקיימת כמעט בכל אצטדיון בארץ כולל אצלכם. אצלכם עושים את זה יותר אלגנטי ומוכרים שם כמה עשרות כרטיסים כדי שזה יראה לגיטימי.
    ואם אתה אומר שאין מקום אחר באצטדיון לשים את הכמה עשרות האלה אתה משקר. עם 10,500 מנויים יש מקום לעוד 2,000 לפחות בשלושת היציעים חוץ מהצפוני.
    אגב, גם בוסרמיל הגישה אצלכם היתה לדפוק את הקהל האורח כמה שיותר(ושם גם היו יופי של אופציות להתעלל באוהדים)- ואתה עוד הגנת עליה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/22
    abcd אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא נכנס לדיון המרתק שלכם, רק שאלה לגבי ווסרמיל, הקהל האורח ישב באופן קבוע בשער 9, שהוא לכיוון מרכז המגרש, קהל אורח לא ישב כמעט אף פעם ביציע שמאחורי השער. אז על מה מדובר? זה כביכול היה היציע הכי טוב במגרש וזהה ליציעים המרכזיים שלנו- 2, 5, 6.
    לדוגמה בתמונה, בצד שמאל רואים את קהל החוץ.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk
    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220311/12c1b976aaa6349ebb302fe24b9d5d06.Xxx

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. עידן444 Member

זה נראה תמונה כמו ממשחק נגד מכבי ת״א או בית״ר ירושלים שהם מילאו גם את היציע הזה וגם את הפינתי.
    אני זוכר משחק שלנו בוסרמיל שהיציע הזה שרואים פה ריק ואת הקהל שלנו הושיבו בפינתי. למה? ככה. כנראה כי לא הבאנו מספיק קהל בשביל לקבל את שני היציעים ומתחילים מהפינתי.
    היה לנו דיון על זה גם כאן באייסוקר ואז אני לא זוכר את משה מדבר על פגיעה במותג אלא מצדיק את זה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה פינתי ותמיד הקהל האורח היה יושב ביציע הזה, היציע שמאחורי השער היה נשאר ריק אלא אם חיפה, בית"ר, מכבי ת"א היו מביאים כמות גבוהה מאוד. לא היה מקום טוב יותר להושיב את קהל החוץ, היציע שאתה רואה זה היציע הפינתי שיש בו את העמוד המפורסם שמסתיר, כמו בעוד 3 יציעים שלנו.

לבכות על זה ששמים אותנו ביציע העליון בנתניה זה בדיוק כמו לבכות ששמים קהל אורח מאחורי השער בטרנר , גם פה וגם פה רואים פצצה. בטרנר כמובן שאין שום חלופה אחרת, 10 אלף מנויים נשאר רק מאחורי השער , שגם אליו לרוב נמכרים אצלנו כרטיסים.

קיצור כל הדיון הזה באמת מיותר.

כשנתניה הושיבה אותנו למעלה זה רק כדי שהקבוצה תרגיש את הקהל קצת פחות, מבחינת חווית צפייה אין שום פגיעה.

9. abcd Member

לא ישבתי שם מעולם

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גם לא ישבת מאחורי השער. הפינה זה יציע מחובר. יש לכם בילבול, אשמח לראות תמונה של מה שאתם מתכוונים אם יש, אולי נקודתי משחק פה ושם הקהל האורח ישב מאחורי השער, מה שלא זכור לי.
    הקהל האורח תמיד ישב ביציע המצולם (מאיפה שרואים צהוב, ליד יש ריבוע קטן של יציע עיתונאים ומוזמנים) , שזה רק הקצה שלו, כמובן שזה יציע ארוך שממשיך עד מאחורי קו הקרן.

11. abcd Member

אהה באמת?

כשחיפה תקעו אותנו מאחורי השער בקרית אליעזר זה היה מובן כי היציעים האחרים מלאים, פה אין אוהד ב״ש ברדיוס של 50 מטר.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ואלה צודק לגמרי, לא היו זכורים לי מקרים כאלה. זה גרוע הרבה יותר מאשר להושיב אותנו ביציע העליון בנתניה, נטו לפגום בחוויית הצפייה של הקהל.

abcd אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תסלף דברים ואל תייחס לי אמירות שלא אמרתי.
    אני אמרתי שבעונה או בשתי העונות האחרונות בוסרמיל הייתה דרישה של הקהל מאלונה להושיב את הקהל שלנו בשער 9 ואת הקהל של היריבה בשער 8 כי לא היה הגיון שקהל היריבה ישב בשער 9 הפינתי בעוד האוהדים שלנו ישבו בשער 8 מאחורי השער שם רואים פחות טוב.

באותו משחק ספציפי שישבתם מאחורי השער, זה היה בימים של היוזמה של מחירים אחידים לאוהדים, והאוהדים שלנו דרשו מאלונה או להגיע להסכמה לגבי שני המשחקים בליגה מולכם מבחינת מחיר (כלומר אנחנו נשלם 50 שקלים על המשחק אצלכם ואתם תשלמו 50 שקלים על המשחק אצלנו) ובגלל שההנהלה שלכם סירבה (כמו גם ההנהלה של הפועל פתח תקווה אם אני זוכר נכון) שמו אותכם מאחורי השער.

מזל שיש את גוגל -

שער 9 בוסרמיל אדום? לא נגד מכבי תל-אביב - עיתון שבע - Sheva : עיתון שבע – Sheva

דוידזדה בעט בכסא ומילמל על השריר הכואב - עיתון שבע - Sheva : עיתון שבע – Sheva

לירן, אחרי עשרות שנים שהאוהדים של נתניה ישבו בשער 9 וראו את המשחק יותר טוב מהאוהדים שלנו בשער 3, הם נתפסים על משחק אחד שהם ישבו בוסרמיל מאחורי השער, וגם זה כי ההנהלה שלהם סירבה להצעה של אלונה שהם ישבו בשער 9 הפינתי ולא בשער 8 מאחורי השער ובתמורה לכך יתחייבו למחיר דומה של 50 שקלים כשאנחנו נגיע לנתניה.

לירן אוהב/ת את זה.
  14. abcd Member

@Sir Alex Ferguson
    1. בנתניה אתם יושבים במקומות שלאוהדים שלנו עולים כפול.
    2. עדיין מחכה לתגובה בקשר לחויית הצפייה של אוהדי מכבי פתח תקווה בגביע.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לא הבנתי מה זה כפול? לנו כרטיס עלה 90 או 100 שקל עם עמלה אם אני לא טועה, כמה עולה כרטיס ליציע המקביל לאוהדים שלכם?
    2. כל הצפוני היה של אוהדי מכבי פתח תקווה.
    הם יכלו לזוז בצפוני לאיפה שרצו.
    בשאר היציעים היו אוהדים שלנו (המערבי בכלל לא היה אמור להיפתח, רק בגלל הפיטורין של רוני לוי והמינוי של אליה הייתה מכירת כרטיסים שאפשרה את הפתיחה שלו).
    המשטרה לא תאשר בחיים ערבוב של אוהדים של היריבה עם שלנו באותו יציע, בטח כשהם באו עם תופים ודגלים.
    3. הניסיון שלכם לאנוס את המציאות לא באמת יצליח, כי עובדתית, לאורך עשרות שנים הקהל האורח ישב בשער 9 בוסרמיל ולא בשער 8 כי אצלנו מאז ומעולם לא חיפשו לפגוע בחווית אוהד החוץ, למרות שבאותם משחקים אוהדים שלנו שילמו את אותו מחיר בשביל לשבת בשער 3 מאחורי השער ולמעשה קיבלו יציע פחות טוב משל יציע האורחים.