מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הגול של הטורקים היה כתוצאה מיציאה רעה של איתמר ניצן.

2. עידן444 Member

ברור שהתיאום בשלב זה עדיין לא מושלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. DRORIKO Member

לא חושב שזה עניין של שלב מוקדם, עובדה שבמשחק הלחץ כן הייתם מתואמים מאד.

4. עידן444 Member

אבל השוער הוא חדש. וגם המגן השמאלי.

5. Morientes Member

מסתבר שגם השוער של נתניה כמו כלל השוערים בליגה טועה לפעמים, שוקינג.
    לא חושב שהם יכלו להביא חלופה טובה יותר לניצן, אולי אולי שוער זר אבל בעיניי חבל לבזבז את העמדה הזאת על שוער (אלא אם כן מדובר בקבוצת תחתית, ואז לשוער יש חלק מהותי יותר)

6. DRORIKO Member

ניצן שוער טוב. מה שכן בבית״ר הוכח שאין לו מספיק חוסן מנטלי בשביל להרים את הקבוצה כששום דבר לא הולך. אבל כשהקבוצה רצה ויש וייב טוב הוא בהחלט שוער שמביא נקודות.

7. עידן444 Member

אגב, אני שומע לא מעט ביקורות של אנשים בפורומים על זה שההוא לא טוב, וההוא פלופ, וההוא בינוני, וההוא נפילה כאילו שיחקנו אתמול נגד עירוני ירוחם.
    שיחקנו אתמול נגד קבוצה חזקה מאוד- מן הסתם שחלק מהשחקנים יתקשו יותר.
    לא טליוייאלי בכלל להגיע מוכן לשני משחקי פתיחה נגד מכבי ת״א בבלומפילד ומשחק חוץ נגד קבוצת צמרת טורקית.
    מצד אחד ניצלנו את זה שלא מכבי תא ולא הם מוכנים לעונה אבל מצד שני גם אנחנו בשלב הזה של העונה לא מסוגלים לתת יותר מ 60 דקות בקצב הגבוה שמאפיין אותנו. זה מרשים בפני עצמו שבשלב הזה אנחנו מצליחים לתת 60 דקות כאלה.

abcd ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

שיחקת נגד קבוצה שאם אני אחמיא לה אני אגיד שהיא דרג 4 באירופה. שהכוכבים שלה זה ביגליה הקשיש שהוא הרבה אחרי שיאו ואוקקה שהליגה האיטלקית היתה גדולה עליו בערך כמו על דור פרץ. בוא נגיד שזה לא סתם ששניהם משחקים היום בטורקיה ולא באיטליה. נתניה מבחינתה נתנה משחק גדול, אהבתי גם את זה שהיא המשיכה ללחוץ גם ביתרון. הנקודה המדאיגה היחידה היא המגינים, שניהם נתנו משחק קטסרופלי ואחד מהם גם אשם בשער(דווקא לא השמאלי) זה משהו שבנתניה יצטרכו לעבוד עליו.

9. עידן444 Member

ממש לא מסכים שהמגינים נתנו משחק קטסטרופלי.
    לדעתי פשוט נגמר להם האוויר. אין להם כושר ל 90 דקות בקצב גבוה.
    במקרה של שי קונסטנטין זה נראה לי כרוני. במקרה של הגרמני לדעתי גם כושר וגם זה שעושה רושם שהוא ממש סובל מהחום והלחות של יולי במזרח התיכון.
    רואים שהוא מגן עם יסודות שלדעתי יתן יציבות באגף
    שלו.
    אייל סגל סיפר שכששאלו אותו מה המטרות שלו העונה ברמה האישית הוא ענה ״לעשות את רותם קלר מגן יותר טוב״.
    אחלה גבר.

לגבי הדרג של הטורקים- קטונתי מלתת להם ציונים.
    רוב השחקנים שלהם רמה מעל הליגה שלנו- לא חושב שיש על זה ויכוח.
    סביר להניח שהקבוצה הזו לוקחת אליפות בארץ ואם לא אז בטח נאבקת על האליפות.

10. DRORIKO Member

רמה מעל הליגה? לא בטוח. אוקקה למשל זה שחקן שאני לא בטוח שהוא יותר טוב מערן זהבי, אולי אפילו פחות. חוץ מגודל אין שם כלום. זה שיש לו הרבה הופעות בסריה א' זה רק בגלל התעודת זהות שלו. על ביגליה עשיתם עבודה טובה, אבל ברגע שהתעייפתם הוא פתאום נראה כמו איזה מודריץ'. זה שחקן שכבר 5 שנים הוא על תקן פנסיונר. תשאל את אוהדי מילאן.

לגבי נתניה. כשברקו אמר אמר שהיא מועמדת לאליפות צחקו עליו, גם אני. במחשבה שניה לך תדע. אם היא תצליח לשחק ככה לאורך עונה שלמה, ולא רק חצי עונה, היא יכולה לדבר חזק בצמרת. מה שאני אוהב אצל בני זה שבנשמה שלו הוא עדיין מאמן כדורגל חופים, זאת אומרת שמה שמעניין אותו זה קודם כל השואו, ולא משנה מי היריבה. אנחנו צריכים יותר מאמנים כאלה בליגה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל שנתניה תתמודד על האליפות מול מכבי חיפה, היא צריכה להעמיק את הסגל, עוד 2-3 שחקנים. בשקט.

12. עידן444 Member

לפני שמדברים על עומק- אני לא בטוח שיש לנו את האיכות מקדימה שיש לקבוצות שמועמדות לאליפות.
    אם אריך ברקו היה שחקן בקליבר של טוואמסי כמו שפינטזנו אני מניח שהוא היה משחק לפני לירן רוטמן.
    מקווה שזה רק בגלל ענייני התאקלמות כי אם ברקו לא יתרום כמו גויאגון- כבר ניתן להגיד חד משמעית שנחלשנו בחלק הקדמי.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכאל אוחנה כשחקן שעולה מהספסל יכול להוסיף לכם המון, השאלה האם האגו שלו יסכים לקבל את המצב הרפואי שלו אחרי שתי הפציעות…

14. DRORIKO Member

יפה שהחזירו את חן עזרא מפרישה

15. Raulito Madridista

למיכאל אוחנה לדעתי אין ברירה וההצעה הזו באה לו כמו מתנה משמיים (הוא אדם מאמין - לא?). זה או מכבי נתניה או ליגה לאומית. אני רק מקווה שהוא לא יקבל שום הנחות סלב והשכר שלו יהיה בהתאם לכישרון שלא עמד בהבטחה ולא משחק כדורגל הרבה זמן. הוא צריך להוכיח את עצמו והפעם באמת. הדריבל שקצת דעך בין כה - זה לא מספיק, לא התרשמתי שהוא קורא משחק או משחק חכם. ושלא יעזו לחשוב שהוא יהיה רבע משלום תקווה כסופר-סאב, סלים טועמה, בן לוז וכן הלאה. פשוט נתניה משחקת התקפי עם הרבה שחקנים מהירים שמחוברים היטב, היא קבוצה שמחה ויחסית קל להשתלב שם. אני חושב שנתניה יכולה לעשות את זה ובגדול נגד הטורקים ואולי הייתי הולך לעסקה כזו רק בהתאם להמשך העונה האירופית.