מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. yakov_y YNWA

כמה נק׳ על הניצחון הראשון העונה בכל המסגרות:
    * יריבה: לא זוכר הרכב שחקנים כל כך גרוע ששיחק נגד מכבי נתניה בליגת העל, מרחם וכואב על אוהדי בית״ר.
    אוי ואבוי אם לא יגיעו לשם כמות של שחקני הגנה עד סיום החלון.

* מגנים: ג׳אבר במשחק חייו, גרם לשועה להיות מושפל מול איצטדיון כמעט מלא.
    מנגד המגן הגרמני במשחק נוסף רע, לא תורם התקפית למרות יכולת טכנית טובה אבל מפשל בהגנה והכי מדאיג, עושה רושם שמדובר במגן לא מהיר וזריז.

* קישור: יובל שדה הרשים למרות כמה פעולות טיפשיות, מאוד חשוב כי עמדת הבלם המחליף שלנו (שיחק היום כקשר אחורי ואז כבלם) זה חיסרון גדול וצריך מישהו שיהיה אפשר לסמוך עליו.
    רוטמן מוכשר, מוסר טוב, דריבל, תוקף את היריב, מצד שני טיפש מאוד במשחק שלו.
    אינו שחקן מוזר, מחצית ראשונה הכי גרוע שיש, מחצית שנייה גדולה.

* התקפה: זלאטנוביץ׳ לא צריך לשחק בימין, אסור לו.
    מקווה שבני לם לא יהיה מקובע לגבי המערך כמו בפעם הקודמת, אם צריך לשנות כי יש 2 חלוצים טובים תשנה מערך.
    יצחק מעולה והייתה לי תחושה טובה לגביו, יש שחקנים מעולים בלאומית והוא אחד מהם, אוהב מאוד את השיתוף פעולה והעבודה השחורה של החלוצים שלנו.
    פטריק עם עוד משחק רע, ראיתי עליו שהוא רוצה אבל יום שלא הלך לו הרבה.

פטריק וצמד החלוצים האלה זאת התקפה עם פוטנציאל גבוה מאוד, יכולים להוביל אותנו רחוק מאוד, צמד בלמים ושלישייה התקפית ברמה גבוהה יש למכבי נתניה וזה מה שמשאיר אותי אופטימי, העמדות החשובות בכדורגל הן האיכותיות ביותר אצלנו.

* חילופים: איזה טירוף מביא מיכאל אוחנה לקהל, לא יודע אם להחמיא לקהל על העוצמה או לרדת על הקהל שמתלהב משחקן שהוא עד עכשיו נהנה מיח״צ בקריירה.

* שברנו את משבר הניצחון במחזור הפתיחה.
    לא הפסדנו בליגה ב-2022 בבית עדיין.
    פוגשים את מכבי חיפה שתבוא עם הרכב שני, בלי ראש למשחק ועם לו״ז צפוף.

* בקשה קטנה שלי... איתן אזולאי רכש מעולה, במקום להביא עוד קשר למרכז השדה אשמח לקשר התקפי מוכח, עם מספרים...

הנתנייתי אוהב/ת את זה.
  2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאל פרץ על המדף.

3. עידן444 Member

אוחנה, אברהם ואשכנזי עלו היו מחליפים.
    ברקוביץ אפילו לא ראה מגרש.
    ברקו וטוואמסי עוד לא בקצב.
    גאנדלמן חסר.
    לא חסר כלום בסגל.
    כשאני מסתכל עלינו לעומת הקבוצות העשירות מרגיש לי שיש הבדלים לטובתם בעיקר בחוד אבל עם סיפתח כזה של איגור- אולי השמיים הם הגבול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  4. abcd Member

@yakov_y
    לא כל כך מזמן פגשנו את חיפה בין מסיבת בריכה לגמר גביע והם עדיין פירקו אותנו, אין תזמון טוב לשחק שם.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומנם ראיתי רק תקציר, אבל זלאטנוביץ בהופעה א לה בצ׳יראי בימים שהחליט שהוא רונאלדו.

Sir Alex Ferguson ו-עומר אוהבים את זה.
  6. קשר שמאלי Member

למה שמכבי חיפה תבוא עם הרכב השני או בלי ראש למשחק?

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אבל חיפה תבוא או בהיי מטורף מהעפלה לצמפיונס או בדיכאון עולם. אם יש הזדמנות לנתניה לצאת עם נקודות, זה בשבת.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לכם בעיות עם טומאסי? אתמול שיחק בצורה מאוד שכונתית, גישה שונה מאוד מהגישה שלו בשנה שעברה.

9. yakov_y YNWA

תן לי לנחש... נכנסת לאחת מקבוצות האוהדים של מכבי נתניה ברשתות החברתיות ומשם הסקנת את המסקנה.

שטויות של הקהל הכי טיפש בליגה, פשוט הכי טיפש בליגה, כזה שקורא מכבי למכבי ת״א.
    פטריק אתמול היה באטרף, רצה להבקיע, היה מת להבקיע, התחנן לאיגור לבעוט את הפנדל, התאכזב ממנו שלא נתן לו ואפילו לא חגג את השער איתו.
    פטריק איבד כדור ונתן ספריט 50 מטר על אספרייה שיכול להיות מנע שער.

פטריק אתמול היה רע אבל הוא השחקן שרצה הכי הרבה על המגרש, קהל טיפש שמנסה לעשות אחד ועוד אחד.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחק רע ועדיין כמעט כבש שער מטורף. ששחקנים ישחקו כל כך רע כל העונה. לא מבין מה רוצים ממנו.

הנתנייתי אוהב/ת את זה.
  11. oFiRzZz Member

איתן אזולאי חתם רשמית.
    לא מכיר יותר מדי, אבל שיהיה בהצלחה ..

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שדן ביטון לא פותח היום, נראה לי שתם טקסו בקבוצה. אם הייתי נתניה הייתי הולך עליו בכל הכוח. יוסיף להם הרבה.

13. עידן444 Member

איתן אזולאי זה רכש של אלמוג כהן.
    הוא מאוד רצה אותו.
    סימן אותו.
    ואם לא היה מביא אותו עכשיו היה מביא אותו בינואר או בקיץ הבא. במוקדם או במאוחר הוא היה מגיע.
    וגם הסכום לא הרתיע אותו והוא מאמין שהוא שווה את הכסף ויהיה שווה יותר.
    שמעתי אותו אומר היום בקולו שבעיניו איתן אזולאי מגיע בסטטוס דומה שזה שקארצב הגיע איתו. ״אל תסתכלו איך קארצב יצא מפה אלא איך הוא הגיע לפה״.
    הוא אומר שזה לא אותו מבנה פיזי אבל מבחינת אגרסיביות וכוח מתפרץ הוא חושב שהוא לא נופל מקארצב ובכל מקרה חובת ההוכחה עליו.

ניב גולדשטיין התראיין קודם ואמר שזו עוד דוגמה לאיזה גב ואמון אייל סגל נותן לצוות המקצועי שלו- ושם את הכסף על איתן אזולאי כי אלמוג כהן חושב שזה כדאי.

אגב, הוא עצמו חושב שהסכום היה גורם לו לחשוב פעמיים.
    שאת עסקת קארצב הוא היה עושה 100 מתוך 100 אכל לגבי המחליף היה מתנהל אולי קצת אחרת כי זה ברור שאחרי עסקה כזו תופסים אותך כדג שמן וזה מייקר כל עסקה.

גם אייל סגל מכיר את איתן אזולאי מצויין כי הוא היה אצלנו בשנתון 2002 שסגל כבר בימיו הראשונים כבעלים סימן כמחזור יוצא דופן באיכותו. אם אני הייתי מראיין אותו היה מסקרן אותי לשאול איך הוא נותן לדבר כזה לקרות שאבי לוזון ״גונב״ לו בכזו קלות שחקן מרכזי בשנתון שתולים בו כל כך הרבה תקוות. איך הוא איבד את לירוי גבאי למכבי חיפה אנחנו זוכרים(מאז הגיע חזרה בחינם), לגבי איתן אזולאי זה די מסקרן וקצת עצוב שמשלמים עכשיו סכום כזה על שחקן, תושב נתניה, ששיחק במכבי ובטוברוק- כדי להחזיר אותו.
    לסגל הפיתרונים.

14. עידן444 Member

על עמדת הקשר האחורי יש אזולאי, שדה, אביב אברהם ואם צריך אפילו גאנדלמן.
    על עמדות ה 50 50 יש את אביב, גאנדלמן, ואינו(את נפתלי בלאי אני אפילו לא סופר) ואם רוצים לשחק יותר התקפי בשלישיה הזו גם נכנסים אשכנזי, רוטמן, ואוחנה.
    להביא את דן ביטון שאני אישית מאוד מעריך- זה כבר אובר. יש האומרים שכבר עכשיו יש קצת אובר ובסיטואציה מסויימת אפילו ישחררו את אשכנזי.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דן ביטון יכול לשחק גם באגף והעמדה הטבעית שלו זה קשר מאחורי החלוצים. זו תהיה עונה לא פשוטה ובעיניי הוא יתרום לנתניה המון. עם כל הכבוד לרוטמן ואוחנה - אני חושב ששניהם לא יכולים לתת מספרים של דן במשך עונה שלמה.