מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. Butragueño מנהלים

כתבתי כל זה בדיון אחר.
    מפעיל את דמי הרכישה, שם 2 מליון, נותן לו סעיף יציאה סימלי בעבור קמפיין אירופאי, למה שלא יחתום? במיוחד כשאתה חייב לחזק את העמדה הזו.

2. עידן444 Member

לא הבנתי מה זה מפעיל את דמי הרכישה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. abcd Member

מדינמו סגל די אולץ להסכים ל-2.8.
    מצד אחד הצפייה שמקבוצה מתוך הליגה ההצעה תצטרך להיות גבוהה יותר כדי לשכנע אותו אבל מצד שני זה לא כל כך נראה שמחכים לו אצלנו בזרועות פתוחות אחרי ההתנהלות שלו. יהיה מעניין.

אם שואלים אותי, חיפה קיבלה עכשיו בוכטה וגם בלחץ לרשום שחקנים לצ׳מפיונס, זה הזמן להיות גרידיים כמה שיותר. 3 זה לא מילה גסה, בלי הנחות של כל מיני ריג׳קטים סטייל מאור לוי שגם ככה ישוחררו ללא תמורה מתישהו.

עומר ו-עידן444 אוהבים את זה.
  4. Butragueño מנהלים

חשבתי שיש סעיף יציאה במחיר מינימלי של 2.5~, אבל כנראה שטעיתי.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מכבי חיפה תוריד לנתניה 3.5-4 מיליון יורו, הוא ישחק שם. כל דבר פחות מזה והוא לא יהיה בחיפה. אין סיבה שאייל סגל יסכים לקבל 2 מיליון יורו מחיפה, כשהוא קיבל 2.8 מדינאמו מוסקבה. ובכלל, מכבי חיפה עשתה הרבה מאוד כסף, אז שתשפוך אותו על קארצב, מבחינת נתניה זה WIN WIN סיצ'ואיישן.

abcd אוהב/ת את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום שחקן ישראלי בליגה ששווה 3.5-4M.
    אם זה מה שסגל ידרוש,בהצלחה עם המרמור של קארצב.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שחיפה תחפש את החיזוק שלה מעבר לים. חביבי, חיפה עשתה 100 מיליון שקל בכסף, צריך להיות מטומטם בשביל למכור לה שחקן ב-2 כשלפני שהעסקה פוצצה מכרת אותו ב-2.8, עם כל הכבוד לרצון של קארצב לשחק באירופה.

8. abcd Member

שווי זה מה שאתה יכול להשיג באותה נקודת זמן.
    עלי מוחמד שווה 70% ירדן שועה?
    נתניה תגיע (ואני מאמין שהיא תגיע) למו״מ בעמדת כח. הלחץ על הקונה גדול יותר וגם הכסף שידוע לכולם שנכנס (הפוך מאיך שנכנסנו למו״מ על אזולאי).
    מפה זה כבר עניין של עד כמה לנצל את זה. הייתי שמח להחתים את לוזון בשביל המו״מ, מרגיש לי שאנחנו נחמדים מדי כי ג׳נטלמניות ובני לם ומאור לוי וכל מיני שטויות. מקווה לטעות.

קארצב ממורמר זה הדבר האחרון שצריך לעניין, לפני שניה החלום שלו היה לשחק בדינמו אז עוד מעט הוא ימצא חלום אחר. יהיה בסדר.

עומר ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה,קארצב זה לא השחקן היחדי בעולם,אם לא יגיעו להסכמה יש עוד אופציות. ההרכב שלנו סגור,כל שחקן שיגיע זה להוסיף עומק לקישור.
    אני מאחל לו שיצא לחול,ואם לא שיגיע אלינו במחיר הנכון.

10. yakov_y YNWA

אתייחס קודם ליריבות ולשופטים.
    קשה לי להחמיא לבני לם והאמת שאין הרבה מה להחמיא לו אבל חשוב לי לציין את זה,
    הטורקים מקום 1 בליגה שלהם, ביזבזו כאן זמן, עשו בונקר של החיים, השוער שלהם קיבל צהוב על ביזבוז זמן מחצית ראשונה.
    בית״ר ניסתה לבזבז זמן אבל כבשנו מהר.
    הפועל ת״א במשחק מביש מבחינתה, יציאה למעברים וסגרה את המשחק עם 2 קווים, קל להיות בלם בהפועל.
    מרינוביץ׳ ודור אלו בראש ובראשונה ביזבזו זמן כבר בדקה ה-10, הצהוב הראשון על ב.זמן הגיע רק בדקה ה-82, שחקני הפועל צחקו על השופט בחיי.
    החילוף של דן אייבינדר... הכרוז התותח שלנו.
    היום סכנין עשתה בונקר, ביזבזה זמן.
    חשבתי שהפועל קבוצה רעה, סכנין יותר, כמעט ואין שם שחקנים טכניים, בונקר של סילבס, הרכב של חוטבי עצים, יש שחקנים בבני סכנין שמשחקים בליגת העל רק כי הם ערבים ולא כי הם כדורגלנים.
    גם הראיון של סילבס חסר מודעות.

קבוצות חוששת ממכבי נתניה, זה לא נותן לי כלום ואף אחד לא ייזכור כלום חוץ מהתוצאה אבל בתקופה הזאת קשה למצוא דברים חיובים, לפחות זה.

בנוגע לשופטים, חיפה קיבלה בסמי עופר 5 דק׳ תוספת זמן מחצית 1, מקובל.
    מגן שלנו קיבל שם צהוב על... ביזבוז זמן שהשופט דמיין ולא היה, נלחץ מהקהל הירוק.

אצלנו ? 3 דק׳ תוספת זמן על פנדל שלקח הרבה זמן והפסקת מים, ביזיון.
    היום, אין ספור חילופים, 3 דק׳ תוספת זמן, מגוכחך, מכבי ת״א קיבלה עכשיו 8 דק׳.
    בני לם בפעם הראשונה שיצא מהקווים קיבל צהוב, האם קובי רפואה קיבל צהוב כשיצא ? לא... אז בני לם צועק, לא צריך לשפוט בחומרה ולחנך את הספסלים.
    דקה 94, ברקו מקבל כדור ארוך ברחבה, גד עמוס לדעתי יוצא ופוגע בו, מביים פציעה ולא נשרק שום דבר, הילוך חוזר לקבוע את הדבר קבענו ? לא.
    נצטרך לחכות 3 ימים למשחק המלא ביוטיוב עכשיו, ביזיון, לדעתי היה פנדל שהשופט פחד לשרוק או שהוא לא ראה כי ברקו הסתיר.
    גם נגד הפועל ת״א, אייבינדר פצע את רוטמן בפציעה קשה שהוא נעדר ממנה גם היום ולא קיבל כלום.

מכבי נתניה...
    את כמויות הטעויות שבני לם עושה כבר קשה לספור,
    ממערכים, לחילופים, סגנון משחק, עמידה קבוצתיתית בהגנה, עמדת המגן השמאלי, אביב אברהם באגף, איגור באגף, וואו, יש עוד ואין לי כוח לדבר על זה.

אפשר לדבר על שחקנים, בראש ובראשונה הבעיה היא המאמן שטעה המון אשתקד וממשיך גם העונה, אז נכון,
    מגיעה לבני לם כל הכבוד על סיום עונה גדול, מקום רביעי, הישג מצוין, השאלה היא האם זה המאמן או למרות המאמן כי הסגל איכותי.
    יש גם סגל טוב העונה, יש ספסל נחמד והרכב חזק מאוד, אין לי אמון בבני לם, מקווה שלא יפריע יותר מידי.

מבחינה סגנון,
    רוצה לשחק התקפי ולהפקיר ? שיהיה, אני חוזה את העתיד ומזהה כאן סלובו 2, אנחנו נקבל בראש, הקישור מפקיר את ההגנה, הקבוצה לא פרוסה טוב, ההגנה מופקרת לחלוטין, ההגנה דלה בשחקנים ומנגד היריבה מצופפת וזזה יותר טוב וככה אנחנו מגיעים למצבים של 3 נגד 3 בהגנה שלנו. ביזיון.
    יש 2 חלוצים טובים, שחק איתם ביחד ותשנה מערך, חאלס עם ה-4-4-3 כל הזמן.

לדבר על זה ששיחקנו היום עם קארצב ב-6, אזולאי ושדה מקדימה ואביב באגף עם ברקוביץ׳ ? זה אחד הדברים הכי מזעזעים שראיתי ממאמן במכבי נתניה.
    יש עוד דברים הזויים אבל אין לי כוח לדבר.

זרים:
    גלבוב - בלי קשר לזה שהעבודה שלו קשה, הוא מופקר והכל, הוא מחריד מתחילת העונה, מתחת לכל ביקורת.
    פלוריאן - טכני וזהו, רע הגנתית מאוד, התקפית לא חורש את האגף והכי גרוע, נראה לקראת פרישה, די איטי בתפקיד שהכי מצריך מהירות, אני לא פוסל אותו בגלל הרזומה, נחכה עד ינואר אבל אני פסימי בגלל הנתונים הפיזיים.
    אינו - שחקן ממוצע, שחקן שלם שלא מנצל את היתרונות שלו, כזר אין לו מקום בליגת העל, חבל כי יש לו פוטנציאל להיות גרזן וגם מנהל משחק.
    ברקו - לא טוב, מקבל פירורי דקות ועדיין המחליף של פארפה, הבדלים עצומים ביכולת.
    זלאטונביץ׳ - חכם, משחק ראש טוב, לא אוהב שהוא מנהל את המשחק כי הוא שחקן מאוד מוגבל אבל סה״כ היחיד שמתפקד ברמה גבוהה העונה.
    טוואמסי - פצוע ועד עכשיו איכזב במשחק וחצי ששיחק.

ישראלים:
    גיל יצחק - תמיד מגיע למצבים, משחק ראש טוב, משקיע הכי הרבה במגרש, צריך לפתוח בהרכב לאלתר.
    איתמר ניצן - מפתיע לטובה, פעם 1 שיש שוער עם משחק רגל טוב, איזה כיף זה ומרענן.
    ג׳אבר - מזעזע התקפית וזה לא שהוא בכללי מגן הגנתי מצטיין.
    קארצב - מקווה שלא נשבר מנטלית, רע מאוד.
    קלר - 40 דק׳ שיחק ויש לו את הקרוסים הכי טובים בארץ, רק שלא יפשל הגנתית ופשע אם הוא לא פותח, בעצם פשע שלא פתח עד עכשיו, עלאק בני לם מאמן של צעירים.
    מגן זר הכי חלש בקבוצה מתחילת העונה ועד עכשיו לא הוחלף ע״י מגן מוכשר.
    שלמה - בלם הכי טכני בישראלים ואולי בכללי, פתח את העונה לא טוב, שוב קשה להיות בלם במכבי נתניה, כאן זה לא קובי רפואה שסוגר עם 2 קווים ישרים והבלמים לא עובדים, שלמה עם חצי מגרש שלם לסגור ועושה את זה מצוין, פה ושם טועה.
    אוחנה - שיחק מעט מאוד אז קשה לשפוט, מהמעט שראיתי הפציעות פגעו בו קשה, נראה לא טוב פיזית ומבחינת מהירות, לא שהוא היה אתלט אבל כנראה יותר מידי פציעות, מצד שני בקושי שיחק ובטח שלא שיחק באמצע, אולי הוא לא שחקן שאמור לכסות אגף שלם ובגלל זה הסיבה.
    ברקוביץ׳ - רע מאוד, הצאנסים האחרונים שלו מבחינתי, לא שחקן לליגת העל, קבלת החלטת מזעזעת במשחק.
    רוטמן - כדורגלן טוב, רק המוח בעיה ואולי גם זה שהוא לא מהיר ופיזי כמו טוואמסי לדוגמא.
    אברהם - פרווה כל כך, כמו תמיד כמעט.

הבעיה אך ורק המאמן והדברים המחרידים שאני רואה אצלנו,
    המאמן הקודם היה משחק עם שחקני אגף לא באגף שלהם, המאמן הזה עם הזיות יותר גדולות.
    הסגל איכותי, הבעיה שהמאמן צריך להתאפס על עצמו.

הרכב למשחק הבא... אין לי מצב רוח לרשום, המשחקים של מכבי נתניה עם כמו עצם בגרון מבחינתי.

abcd אוהב/ת את זה.
  11. עידן444 Member

פתיחת עונה לא טובה. כנראה שזה חלק מאיתנו ואם היתה פתיחה טובה זו לא היתה מכבי נתניה.
    בני משדר לחץ וכרגע הכל נראה לא טוב.
    אני עוד לא יודע להגיד האם השחקנים נראים רע כי הקבוצה לא מתפקדת טוב או שהקבוצה נראית רע כי השחקנים נראים רע.
    מה בטוח זה שלרוב שני הדברים האלה באים יחד.
    יש כאן שחקנים שמנסים להכניס אותם בכוח לקצב- הארטרץ, קארצב, וברקוביץ'. האם זה ישתלם בסוף- אינני יודע.
    יש כאן שחקנים שמנסים להכניס אותם לעניינים חצי קלאץ'- אריך ברקו, ומיכאל אוחנה.
    יש שחקנים חסרים- טוואמסי, גאנדלמן ואתמול גם רוטמן.

ההתקפה לא טובה ובני מתוך לחץ עושה שטויות שגם פוגעות בהגנה(למרות שאתמול להבדיל משני המשחקים הקודמים הוא עשה חילופים מאוד שמרניים- אפילו הגנתיים).

בינתיים מסתמן שההבדל בין קבוצה טובה התקפית לפני קבוצה רעה התקפית זה באופן די צפוי טוואמסי וגויאגון.
    בתחילת העונה שעברה אטפלד לא ממש ספר את גויאגון וטוואמסי לא היה והקבוצה מאוד התקשתה לייצר התקפה.
    זה נראה די דומה כרגע לפתיחת העונה שעברה- בטח כשגלאבוב מזכיר באופן מבהיל את איך ששיר צדק ואלמוג כהן נראו בתחילת העונה שעברה.

12. abcd Member

מתפעל כל פעם מחדש מהמהירות שהקבוצה הזאת מורידה אותנו משיאים של התלהבות ואופטימית לייאוש.

ראינו את זה גם בעונה שעברה, בני לם לא מתפקד תחת לחץ (ולא שהוא איזה טקטיקן גדול בשוטף). אז איזה דיפלקשן של דומביה בנוף הגליל כנראה שינה לנו את המסלול לשום מקום שהיינו בו וקצת שיחרר לחץ, האם הס״מ אופסייד מאתמול יעשה אותו דבר? בספק.

ברקו נראה נפילה אבל אם רוצים לתת לו צ׳אנס עד ינואר אז לפחות שיראה מגרש אחרת חבל על הזמן של כולם ושיחתכו אותו כבר ויביאו מחליף.
    כך או כך הוא בטוח לא יהיה חלש יותר מאמיר שחקנפחות ברקוביץ׳ שזה עלבון שהוא עוד רואה הרכב בלי לתרום כלום מהרגע שהגיע.

אמרתי לפני העונה שהצלחה תהיה להיות מחוץ למאבק על הפלייאוף (בקטע טוב) ולהראות עליונות על רוב הליגה.
    ניצחנו את בית״ר מפורקת, לא נתנו פייט לחיפה, הסתבכנו כרגיל מול הפועל ועכשיו גם במגרש האהוב עלינו בנס יצאנו עם נקודה. משחק הבא הפועל חיפה בחוץ שבדרך כלל אנחנו לא מנצחים ואז ב״ש. כיף.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  13. yakov_y YNWA

ניצחון אחד העונה מ-8 משחקים בכל המסגרות.
    5/8 משחקים לא כבשנו.

אני לא מזלזל ברז שלמה, זלאטנוביץ׳ וגלבוב, הם פותחים כנראה כמעט בכל קבוצה בליגה אבל...
    המקום הרביעי בעונה שעברה שייך אך ורק לפטריק טוואמסי.
    2 קבוצות שונות לגמרי איתו ובלעדיו.

חודש הבא ב״ש,
    הרבה זמן לא הייתי במשחק נגדם וטוב שכך, הפסד וודאי, אפילו תבוסה עם ההפקרות שמכבי נתניה משחקת אלא אם כן פטריק יחליט לשחזר את ה-3:0 מהעונה שעברה, תלוי אך ורק בו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/22
  14. abcd Member

קבוצות גדולות ועשירות מאיתנו נפלו עם רכש, הכל בסדר.
    מה שבלתי נסלח זה שמצד אחד לא מודים בטעות ומביאים מחליף ומצד שני לא נותנים לו לשחק ככה שאנחנו מעשית עם זר פחות ועוד בעמדה הראשונה שהיינו צריכים לחזק.

15. yakov_y YNWA

@zivmay
    מה שדיברתי עליו מקודם.
    בכלל מוזמן להכנס לעמוד הרשמי של מכבי נתניה ברשתות החברתיות לראות כמה המועדון הזה חי מסטט׳ וכמה שהיא בלוף בכדורגל.