מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. עידן444 Member

2. yakov_y YNWA

כיף גדול, באמת.
    כיף לקבל פירגון מאוהדי קבוצות אחרות, גם כן, מרגיש שכולם היו איתנו.
    כיף להסתובב בעיר ולראות את ילדים שמגיעים לבית ספר בחולצות צהובות (ראיתי ליד הבית ילדים עם תוף גדול וחולצות שרים באמצע הרחוב שירים וחוגגים).
    ישבתי אתמול במשחק במקרה עם 2 ילדים עם צרכים מיוחדים, הייתה חוויה לראות איתם את המשחק, אחד מהם ירד מהיציע ולא היה מוכן לראות את הפנדלים.

איתמר ניצן וגביע הטוטו הולך ביחד,
    ברגע שחתם הייתה לי תחושה טובה.

שמח שפטריק כבש את הפנדל המכריע.
    תואר ראשון בקריירה לברקו, הראטרץ וזלאטנוביץ׳.

3. עידן444 Member

הילדים קיבלו היום אישור לבוא לבתי הספר בחולצות צהובות במקום חולצות ביהס.

4. yakov_y YNWA

כיף היה לראות את אלמוג כהן עם הגביע, שמח בשבילו, סמל.

ענבל מנור, שדרן ספורט 1 שאוהד מכבי נתניה כותב שהוא בכה אתמול.
    40 שנה אוהד בלי לראות תואר.
    גם טל ברמן אמר אותו דבר.
    מסתבר שגם קלמן ליבסקניד אוהד מכבי נתניה, לא נורא.

נקווה שנהיה בפלייאוף העליון,
    רוצה להביא פרחים לשאפי משחק הבא.

5. עידן444 Member

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. yakov_y YNWA

5 שחקני בית פתחו בהרכב בגמר, המאמן גם גדל במועדון, נתון מרשים כי בשנה האחרונה יש פחות דגש על שחקני בית באופן יחסי.

18.01.2018 chhh

ההגנה חסרה מעט איכות, סה״כ היא הגנה סבירה ומאזן הספיגות משקר מעט.
    החלק הקדמי רע, חסר מספרים, חסר אתלטיות ולא טכני, לדעתי הדבר שהכי חייב להגיע זה 2 שחקני אגף להרכב.
    מרכז השדה מאוד אפור אבל זה בספסל וספסל זה מותרות מבחינתי, נסתדר עם מה שיש, בהרכב צריך משהו יותר טוב מאמיר ברקוביץ׳ ופטריק טוואמסי שהוא יותר פצוע מאשר כשיר.

7. yakov_y YNWA

https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/326631787_958179248674918_1628470209717698306_n.Xxx?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=-rTjznQVi3YAX-qBuGT&_nc_ht=scontent.ftlv1-1.fna&oh=00_AfB0PlijPDMwLTcNRMGlH77SDRL6QE8XdPKyiaEGeSDsaA&oe=63D4365E

כל העיר מלאה בשלטים של מכבי נתניה, דגלים בגשרי העיר.
    זה רק מוכיח שהיה שווה להשאיר את קארצב (לב צהוב) וטוואמסי תמורת הסכומים הגדולים שקיבלנו.
    הכסף לא היה עוזר לשפר את המועדון, התואר הזה שהם הביאו העלו את מכבי נתניה מדרגה, הגביע הזה נותן אמונה, ביטחון וקבוצה אחרת לגמרי שתגיע לצמד המפגשים נגד מכבי חיפה, עצם זה שהסיכויים לעלות שלב בגביע עלו זה בזכות הזכייה בגביע.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ההשפעה של הגביע כל כך גדולה, למה הגיעו כמות נמוכה של אוהדי נתניה לטרנר? הייתי בטוח שתבואו בטירוף ותפוצצו את היציע של האורחת…

9. yakov_y YNWA

לא יודע לענות לך על גמר הגביע, אני לא באמת נמצא בשום תקשורת או פורום כמעט עם אוהדי מכבי נתניה, אולי אנשים זילזלו במפעל, לא האמינו בקבוצה, לא יודע.
    דבר אחד אני יודע, הקהל של מכבי נתניה מצטיין העונה (בכמות, לא באיכות, לא אוהב את האירגון), מקום 6 בליגה כבר שנים מבחינת קהל ובפער גדול מהאחרות.
    כל שנה כמות הקהל גדלה (העיר גדלה בקצב הכי מהיר בארץ כמעט אז מן הסתם) והתארים לא מגיעים, הייתי נותן ציון 10 מבחינת כמות קהל.
    עונה שעברה הבאנו 6.99 אלף ממוצע קהל למשחק, הפועל חיפה אחרינו הביאה רק 4.0, היינו קרובים לבית״ר אבל לבית״ר היו נסיבות מקלות.

קיבלתי נתון (לא יודע על אמינות) שמכבי נתניה מביאה יותר אוהדים למשחק חוץ מהפועל ת״א לדוגמא, בית״ר שנייה, זה גם נתון אדיר.

------

הבשורה שקיבלתי מהמשחק במושבה היא שגם בטרנר וכמובן גם במשחקי העונה נגד מכבי חיפה אנחנו באים קבוצה עם ביטחון ואמונה, קבוצה אחרת לגמרי בזכות הגביע הזה.
    פלייאוף עליון לא מעניין, רק הגביע ואני מאמין שאפשר לסחוט תיקו בסמי עופר, אצלנו בבית זה משחק קשה לכל יריבה, יש לנו שורה של גרזנים במרכז השדה.

10. Melikson24 Member

מתלבט מה עוקץ יותר גדול, הפנדליסט המצטיין זלאטנוביץ' במיליון יורו או שמיר ב-2 מיליון יורו לליאז'.
    קמהאני היה מעולה באשדוד לפני שנתיים והיה נראה כמו האקזיט הבא שלהם. שחקן בלי משמעת טקטית אבל כושר נפלא ומגוון בהתקפה.

11. yakov_y YNWA

1. מיליון יורו זה מעט, רכישה של עוז בילו תעלה למכבי נתניה לדוגמא רק 600 אלף יורו.
    מבלי להכנס לכישלון של בילו עד עכשיו בקריירה הוא אחד הכישרונות שיצאו מאשדוד בשנים האחרונות, מכבי נתניה לא תביא במיליון יורו שחקן טוב מאיגור.

2. אני לא סובל את איגור, זה שהוא פנדליסט ממש טוב זה נכון והוא גם סוג של סמל, לוחץ אדיר שנותן הכל על המגרש אבל יש לו כל כך הרבה חיסרונות במשחק שמפריעים לי, צריך להגיד את האמת.
    עם זאת, השחקן היחיד בסגל עם מספרים, מכירה שלו ואפשר לוותר על הגביע.

קמהאני... איזה רכש מזעזע.
    חיסרונות: כרם ג׳אבר בהגנה, טווטאחה מחולש בהתקפה, נגר מטורף.
    יתרונות: אתלט על שייכנס לקבוצה לא אתלטית.

פחות משנה לי כרגע הסגל, הוויתר על גיל יצחק ואיגור זלאטנוביץ׳ מבאס ולא אכפת לי כמה מזלזלים בשניים האלה,
    אין שום שחקן בסגל שנותן מספרים, אמיר ברקוביץ׳ שחקן הרכב כאן והוא השחקן עם קבלת ההחלטות הרעה ביותר שראיתי בחיי בכל ענף ספורט.
    דווקא מיכאל אוחנה ממה אהבתי אבל אין לו רגליים, רוי קורין הפצוע המתמיד, מבאס...

12. עידן444 Member

מה הקשר של הזכיה בגביע הטוטו לבין מצב האדרנלין לסוע למשחק ביום ראשון בערב בב"ש לראות קבוצה מקום 9 בליגה.
    לא עברה בי אפילו מאית מחשבה לסוע למשחק הזה.

אגב, יש אוהדים שהתרגשו מזה יותר ויש פחות(לא מבין את אלה שלא ראו אף תואר וזה לא ריגש אותם).
    אני שמעתי פודקאט אוהדים שלנו לפני צמד המשחקים נגדכם והם עשו משאל- אם נותנים לכם לבחור את אחד המשחקים את מה הייתם בוחרים והם אמרו שיותר חשוב הליגה.
    לדעתי אחד מהם אפילו אמר שמוכן להפסיד בגמר כדי לקחת נקודה בליגה(מה?????).
    לא מבין אותם אבל זה היה הלך הרוח- שלא לדבר על זה שהכרטיסים לא נחטפו ואני מכיר אישית אנשים שמנויים שנים ולא באו לגמר. באמת שאין לי איך להסביר את זה.
    הקבוצה העונה ואיך שהיא נראית- ייאשה הרבה מאוד אנשים.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה מה הקשר?
    שיש ניצחונות/תארים/הצלחות שמכניסים טירוף בכל מי שקשור למועדון וזה כמעט תמיד מגביר את הבאז סביב המשחק הבא את הדיבור את הרצון של אוהדים להיות חלק ואז המספרים אמורים לעלות.

14. עידן444 Member

יש פרסומים על 1.5 מיליון ש"ח. אם הוא יהיה טוב זה סכום סבבה כמו ש 900 אלף ש"ח על רז שלמה זה מהרכישות היותר טובות שעשינו.
    לא חושב שיש יותר מידי מה להתייחס למספרים. הכתבים לא באמת יודעים.

15. עידן444 Member

למשחק חוץ ביום ראשון בב"ש?
    אתם פעם אחרונה למשחק בנתניה באמצע שבוע הבאתם בקושי 500 וזה שאתם רצים בצמרת.

"טירוף".
    בוא לא נגזים.