מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. עידן444 Member

יש שיגידו שנתניה היתה צריכה להיות סבלנית איתו אבל אני באמת חושב שלהמשיך עם קוזוק, כמו שלהמשיך עם אטפלד, וכמו שלמשיך עם בני לם וכמו שלהמשיך עם גיא צרפצי וכמו שלהמשיך העונה עם בלבול- היה מוביל לירידת ליגה.
    אני באמת לא זוכר מאמן בנתניה ששרד משבר או לחילופין, אני לא זוכר את מכבי נתניה מצליחה לצאת ממשבר בלי "הטריק" של להחליף מאמן. בטח באצטדיון הזה. טל בנין לצורך העניין שרד המון זמן רק בגלל שהאצטדיון סודר אחרת בעונה שלו(וזה עלה בירידת ליגה- לדעתי אם היה מוחלף בזמן היינו שורדים).
    יש בנתניה משהו שלדעתי אפילו בנתניה עדיין לא מבינים, בטח ובטח לא מחוץ לנתניה- וזה שכשהקבוצה במשבר- מאמן לא יכול לתפקד על הקוים. הלחץ והגועל שיש סביבך זה משהו שלא קיים בשום מקום אחר ולא סתם כל המאמנים קורסים ואו שמתחילים להשתגע ולעשות דברים הזויים כמו בלבול ובני לם והחזקים יותר כמו אטפלד, קוזוק וסלובו(שכן ידע לצאת מכמה "משברונים" לפני שהם מתפתחים) קופאים ומתקבעים עוד יותר.
    ולמה זה קורה?
    כי נתניה היא המקום היחיד בארץ שהקהל הכי קנאי והכי לוחמני(יש שיגידו מטונף) יושב על הספסל של הקבוצה הביתית.
    בבלומפילד, טרנר וסמי עופר הקהל הזה יושב מאחורי השער ומאחורי הספסלים הקהל "הרגוע". בטדי הקהל הזה יושב ממול במזרחי ואצל כל שאר הקבוצות הקהל לא ממש רלוונטי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/25 ב- 11:25
    yakov_y אוהב/ת את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאלתי בשביל ליגת החלומות :)
    רציתי לרוץ איתו תקופה כי הרגשתי שהשילוב שלו ושל ורגאס יהיה מצוין כמו בגביע הטוטו בתחילת העונה, והיה לי מוזר שהוא פתאום לא היה בסגל.

יש לנו 5 זרים ועושים מאמצים להחתים בלם זר, ככה שאני לא רואה את זלאטנוביץ׳ מגיע אלינו, בטח שיש חלוץ זר שקוזוך׳ הביא רק בקיץ.

עידן444 אוהב/ת את זה.