מכבי נתניה 2021/22: בני לם החליף את אטפלד, מנסים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏31/7/21.

1. עידן444 Member

1. אני לא חושב שיש לא מעט זבל בסגל מסיבה מאוד פשוטה- מי שמשחק זה פחות או יותר הסגל. הסגל מאוד קצר ואין במי שמשחק מישהו שעונה להגדרה זבל כי אפילו לואי חילף שהוחלף דקה 30 והרבה מאוד אוהדים שלנו לא אוהבים אותו בלשון המעטה יש לו איכויות.
    2. כמו דאפה, לבלם שלנו, ג'טי יש מגבלות ברורות ברמה הטכנית אבל יש לו גם חוזקות מאוד ברורות. הסיבה היחידה שהוא לא ימשיך היא כלכלית וקשורה בבעלות כי אני חושב שהוא שחקן לא זול. מקצועית כפי שכתבתי- שלושת הבלמים שלנו עושים עבודה טובה. אם תגיד לי שאנחנו הולכים לשחק עם קו 4 יש לנו בעיה עם כל שחקני ההגנה ואפשר למצוא טובים יותר. לשיטה של אבוקסיס הם מתאימים ועושים עבודה טובה.
    3. טאברש כקיצוני שחקן נוראי ובאמת לא ברור לי איך שיחק בליגה פורטוגלית. בתפקיד הזה של מגן ווינגר הוא אחלה. לא יציב מספיק אבל אחלה. אתמול לדעתי הוא היה טוב מאוד.
    4. בשביל להשתפר כקבוצה ובפרט במשחק ההתקפה צריך שינוי נכון וחכם כי גם אם אני עובר אחד אחד על כל השחקנים ואומר שהם בסדר- זה עדיין לא אומר שהקבוצה הזו טובה. הרי אני עצמי חושב שזו עונה נוראית. אבל לדעתי טאבי וחלוץ זר טוב במקום איגור יכול לשדרג את הקבוצה הזו משמעותית וכמובן הרחבת הסגל ולא שהכל מתבסס על נוער(דאפה, לי ים דן, ליאם כהן ודניאל אטלן שאלה שחקני נוער שמקבלים דקות כי אין סגל)
    התחלנו את העונה הזו שביקל, בילו, בר כהן, שבירו, חטאב, תאגי ואיגור שחקנים משמעותיים- נכון להיום כולם לא נספרים חוץ מבילו שגם הוא שחקן ספסל שלא משחק המון(שבירו מושאל, חטאב, איגור ותאגי פצועים).
    קנריק, סטויאנוב וברנס היו אמורים להיות פרוספקטים שמשתלבים והיום אף אחד מהם לא רלוונטי(ברנס מושאל).

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/25 ב- 15:08
  2. Melikson24 Member

הסגל קצר אבל יש לכם לפחות 6-7 שחקנים שעולים לי לראש כזבל. ביקל, שבירו, חטאב, בר כהן, בילו, חילף, לקבוצה כמו נתניה אין יכולת להחזיק כאלו שחקנים בסגל, עדיף לתת צ'אנס לילדים מהלאומית כמו שמיר שחתם לא מזמן.
    הזכרת לי שיש את תאג'י שאהבתי בסכנין, עוד שחקן טוב.
    בקיצור מבחינת ישראלים יש לכם בסיס לא רע. בזרים יש את ורגאס שהוא מגה פגיעה וטאבי שנראה בכיוון הנכון. תצמצמו סיכון עם זרים מוכחים כמו סורו, הבלמים של ריינה וכו' ותהיה לכם עונה שקטה וטובה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאפה הוא ילד והוא ישראלי, אין קשר בינו לבין בלם זר שאמור לשדרג אותכם (תראה את נמניה/סמבניה בריינה, תראה את באצ'ו שעשה שנתיים טובות בהפועל ירושלים והשנה הוא מהסיבות המרכזיות שטבריה לא ירדה מוקדם ביחד עם חדרה).

אם אתה בטוח שאבוקסיס יישאר עוד עונה, טאברש כמגן על כל הקו זה בסדר גמור, אבל אם אבוקסיס עוזב או שאתם לא משחקים עם 5 בהגנה גם הוא בעייתי כי כקיצוני הוא לא מספיק איכותי ויציב.

לדעתי בשנים האחרונות אתם מעמיסים הרבה מאוד שחקנים ישראלים, במיוחד בהתקפה, שמזכירים מאוד אחד את השני מבחינת סגנון ואיכות.
    אולי אתם צריכים לחשוב על סגל רזה יותר אבל עם יותר איכות בהרכב הראשון גם על חשבון עומק הסגל.

סורו זה כפפה ליד לאבוקסיס בקיץ, השאלה מבחינה כלכלית עד כמה העזיבה של סגל תפגע בכם...

4. yakov_y YNWA

אחלה סגל ישראלי יש למכבי נתניה,
    אומנם בלי שום ישראלי שובר שיווין אבל אני לא רואה סיבה לפסול שום ישראלי כולל שחקני הספסל,
    אני מאוד מחזיק מבר כהן אבל לצערי נמחק ואפשר להבין למה.
    למעט תומר צרפתי וטבצניק שהם שוערי משנה שלא שיחקו כבר שנתיים אצלנו, הייתי משאיר את כולם כולל כולם, גם כולל רז מאיר שלא שיחק העונה כגיבוי וגם את ג'אבר כבלם מחליף, כולל חילף שהיה טוב נגד מכבי חיפה ויצא נגד ב"ש בדקה ה-30.

3 שחקני נוער שנתון 2005 ומעלה:
    סטונייאוב כנראה יעזוב לאוסטריה,
    לי ים דן מאוד מרשים, מרגיש שיש כאן גרזן שמוכן לסגל לעונה הבאה, בוגר במשחק שלו.
    דאפה יש לו עוד שנה בנוער ויש לא מעט שחקנים 2007 בסגל קבוצת הנוער שיכולים להמשיך שם לעוד עונה, אז אופטימי גם שם.

מבחינת מושאלים,
    ברנס חוזר אחרי חצי עונת השאלה אדירה בעכו, שבירו חוזר, קוליקוב חוזר וראיתי את זערורה בטבריה, הוא אחד הטובים שם.

הסגל הישראלי כולל הנוער והמושאלים יוצא מן הכלל, אבוקסיס רק צריך לבחור עם מי הוא רץ.
    בקשר לזרים, הכל יהיה תלוי בהם, הבסיס טוב מאוד לדעתי.

5. Melikson24 Member

נו יש עוד שמות שאפילו לא זכרתי. מי בכלל ידע שרז מאיר והראל שלום בנתניה. אפשר להוסיף לרשימת הזבל.
    לזערורה יש הרבה כדורגל, קשר אמצע אגרסיבי שמסוגל גם לצאת קדימה עם הכדור, הוא עדיין לא חווה עונת פריצה אמיתית. עוד אחד ששווה לתת לו צ'אנס בעונה הבאה.

בקיצור יש לכם אחלה סגל. תפגעו בזרים ותוכלו לתת עונה יפה בליגה שמחוץ לטופ 4.
    רק שיהיה לכם רוכש ראוי ואבוקסיס לא ייכנס לטילט הקבוע שלו של הורדת ציפיות ואז דרדור של הקבוצה לתחתית תוך כדי שהוא בכל ראיון מציין איפה הקבוצה הייתה לפני שהוא הגיע.