ולמה הוא שוחרר בחינם? למה החליטו לגרום לעזיבה שלו להיות הרבה יותר מעשית ושחררו אותו בחינם? אולי היה לכם נוח להיפטר ממנו? אולי המועדון האירופי העדיף שהערבי שמראה את הפרצוף האמיתי של הקהל יילך?
לי זכור שגולדהאר יצא מאוד יפה נגד הקריאות הגזעניות נגד ראדי. גם תקף את הקהל וגם חיזק את השחקן. לא הייתי מצפה ממנו לעשות שום דבר דבר מעבר לכך.
אוקיי, פוזה. קל להגדיר את זה ככה כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. כמו ילד כאפות שמנחם את עצמו ש"מלך הכיתה" הוא בעצם פוזאיסט ריק מתוכן.
מעניין למה ראדי ביקש להשתחרר. אולי לא הסתדר עם האפסנאי. מעניין גם לנו היה ככ נוח לשחרר אותו בחינם. עוד יותר מעניין למה מאז שחרורו הג'נטלמני בחינם לא דרך אצלכם ערבי אחד. מקריות.
הוא שיחק בערך כמו ברסקי היום אצל פאקו, ואתה לעזוב. למה בחינם? מתוך כבוד (אני לא הסכמתי עם זה). אני מעדיף לא לספור ערבים, אבל איך שבא לך. יש למכבי שלושה מושאלים, יש מצב שאחד מהם יחזור לבוגרים בשנה הקרובה, אבל שיהיה.
אין יותר ריק מתוכן מאשר לקרוא למישהו "ילד כפות" תוך כדי שאתה מפאר את "מלך הכיתה". הכי כלום שיש, הכי מכבי.
די נו הנערות בהתחלה לא התלוננו, אחרי זה אמרו שהשחקנים ידעו את גילן, אחרי זה שהופרך טענו כי הגישו להן אלכוהול ושיכרו אותן(מה שהחולה סתירות בין העדויות), אחרי זה התלוננו שלא הקשיבו כשאמרו להן לא, אחרי זה אחת מהן פתחה לייב באינסטגרם בה היא מתגאה בפרשה ועדיין ממשיכה להתעקש שהיא מעל 16. יש ספק בכלל שהבנות התגאו בכך שהיו עם הכדורגלנים וממש לא היה שם ניצול? ששי גז ייצג את אחת הנערות, לא נראה לי שזה כוח של עורכי דין מה ששיחק פה
שוב, ראדי היה במכבי 3 שנים. זה לא מעט זמן. אם המועדון האירופי הנפלא רצה את הערבי בחוץ היו יכולים פשוט לא להחתים אותו מלכתחילה, לא? בגדול לא חושב שמישהו הכריח אותם.
פףף לא ידעתי שאחד החוקרים נמצא כאן בפורום. תודה ששפכת לנו אור על הפרשה. תמשיך להיות סמרטוט מוסרי כי מדובר על שחקנים מהקבוצה שלך. מקווה בשבילך שהבנות שלך בעתיד לא יפלו על אפסים כאלה.