אתה על סמך ספינים וכתבות של וואן הבאת לנו פה ערימה של בולשיט והחלטת, כיאה לשופט עליון שכמוך, שהמידע שקיבלת בוואן מספיק לך כדי לקבוע מה היה ומה לא היה. כתבתי שבדבר אחד אני בטוח - הם הגישו לקטינות אלכוהול וזה כשלעצמו עבירה על החוק. הם לא שתו איתם ויטמינצ׳יק. מבחינה מוסרית הם צריכים להתבייש בעצמם ואני מקווה שהכתם הזה ילווה אותם לאורך כל הקריירה. ואתה צריך להתבייש שאתה מגבה אנשים שפלים כאלה כי הם שחקני כדורגל בקבוצה שאתה אוהד.
שלוש שנים למכבי היה מאוד נוח עם ראדי ולראדי היה מאוד נוח במכבי. אם הם לא רצו את הערבי הזה במועדון היה אפשר פשוט לא להחתים אותו מלכתחילה, לא? היה יותר פשוט מאשר "לטפל בגזענות".
אז רגע מאיפה אתה משיג את המידע שלך? איך אתה יודע שהגישו להן אלכוהול? אגב אני לא קובע מה היה, חזקת החפות נשארת. אם אתה טוען שהם אשמים אתה זה שקובע מה היה. אתב מבין את ההבדלים? האשמת אותי במשהו שאתה אשם בו אני ציינתי פה מה פורסם בתקשורת, אתה לעומת זאת קובע כי זה לא נכון למרות שגם אתה צורך את המידע על הפרשה דרך התקשורת
כשראדי הגיע לא ממש הכירו כנראה במימדי התופעה אצלכם. הגביר הקנדי גם כמו שאתה רואה, בעונתו הראשונה של ראדי, יצא עם קמפיין של המועדון נגד גזענות ואיזה יופי וגם דאבור השתתף. ככל שהזמן עבר ראדי ספג יותר ויותר קללות מהקהל שלכם, השיא לדעתי היה במשחק אליפות נגד ק"ש ב2015 שזכור לי שממש קיללו אותו ואז הוא גם שוחרר "בג'נטלמניות" בחינם. נורא מעניין למה הוא שוחרר ולמה בחינם. היום אתם לא רוצים ערבים במועדון באמת ולכן אתם לא מחתימים כאלה אצלכם כבר עונות עונות ברציפות, מאז אותן קללות לראדי. אני לא צריך לשכנע אף אחד, העובדות פה מדברות בעד עצמן. בתחילת עונת 12/13 כנראה שקרויף לא ממש הבין את הלה פמיליה וואנאביז אצלכם וכמה הם הולכים לעשות את המוות לשחקן ערבי שיהיה אצלכם. את הלקח הוא למד, שחרר את ראדי בחינם ומאז כאמור לא דרך אצלכם ערבי בקבוצה הבוגרת.
זה פשוט מאוד, אתה כל פעם לוקח את זה לצד המשפטי, שם צריך להוכיח אשמה מעבר לכל ספק סביר, ויש בעיה להוכיח את זה במקרה של מילה נגד מילה בלי עדים שהיו שם. גם אם ידעו את הגיל שלהם, הם יכולים להגיד שלא ידעו, ולך תוכיח שידעו. אפילו שני הגאונים ממכבי לא עד כדי כך "חכמים" כדי לשלוח הודעות שבהם הם כותבים שהם יודעים שמדובר היה בקטינות ושהם גם שתו איתם אלכוהול. וגם אם ידעו את הגיל, יהיו לא מעט שיגידו שכל עוד שזה היה בהסכמה, בטח בבני הנוער של היום, לא צריך לפתוח על זה כתב אישום ברגע שיש רצון חופשי של כל הצדדים. השאלה כאן היא מוסרית, וכשהבעלים של המועדון אומר בצורה ברורה בראיון שחומר האנשים אצלו יהיה אחר, וש"התרבות היא למעשה הכל, ואף אחד לא נמצא מעליה", אז ברגע שהפרשה התפוצצה והשחקנים הודו שהאקט המיני התקיים, גם אם בהסכמה, הם היו צריכים להיות משוחררים ממכבי. כי אלה לכאורה הנורמות שגולדהאר מדבר עליהם. אבל לדבר זה קל, בוא נראה את המעשים שלו.
גדול מאמני מכבי תל אביב (שאני ראיתי לפחות) עוזב רשמית אחרי שנתיים. שתי אליפויות, הפסד ליגה אחד ב-71 משחקים בהם הקבוצה כבשה 140 שערים וספגה 25 (0.35 למשחק!), 82.6 אחוזי הצלחה (משחק חסר לעונה הנוכחית, בה יכול לשבור את שיא אחוזי ההצלחה בתולדות הליגה, ששייך למכבי של העונה שעברה). כל זה תחת סנקציות פיירפליי. תודה רבה לוולדימיר איביץ' הגדול.
חחח. "הוא שיחק בערך כמו ברסקי היום אצל פאקו"? באמת? מהרן ראדי בעונתו האחרונה אצלכם (14/15) בליגת העל: פתח ב-24 משחקי ליגה, פתח בכל 4 משחקי מוק' ליגת האלופות שלכם (סנטה קולונה + מריבור) ופתח ב-3 משחקי גביע, כולל ה6-2 בגמר בו הוא גם כבש. ברסקי העונה: פתח ב-15 משחקי ליגה ולא ראה דקת משחק באירופה (סודובה וקלוז').מקבל רבע שעה בממוצע למשחק ליגה. עלק "שיחק כמו ברסקי היום אצל פאקו". ראדי היה שחקן מרכזי אצלכם והוא שוחרר נטו כדי להיפטר מהבעיות עם הקהל, טענה שמוכחת כנכונה ב-5 השנים האחרונות כשלא מוחתם אצלכם שחקן ערבי. ממש אבל ממש לא אותו מעמד של ברסקי. מתי תפסיק לקשקש?
באמת? יותר גדול מסוזה? זוכר שעם סוזה גם זכיתם באליפות (וביכולת מאוד משכנעת) וגם עשיתם אחלה קמפיין באירופה (כמעט גם עברתם את באזל של סאלח אם אני לא טועה).
פאקו לא אימן את מכבי באירופה. ראדי פתח גם בגמר הגביע, בשל פציעות והרחקות (ההרכב היה די מוזר, אלברמן בהגנה), אבל לא הרבה לשחק. אולי לא כמו ברסקי ששיחק מעט מאוד העונה והגזמתי, אבל כן במספרים של שחקן ספסל. הוא שיחק שליש מהדקות האפשריות בליגה, כלומר 30 דקות בממוצע למחזור ליגה, מבלי להיות פצוע. לא שחקן מרכזי ולא נעליים.
עם פחות כלים מסוזה, עם אותם אפשרויות כמו שלוש קודמיו(ואפילו פחות מהם) השתלט פה לגמרי על הליגה, עם יותר אליפויות מהפסדים. הכי גדול שהיה אצלנו
בסדר אבל תחת סוזה גם הכדורגל היה איכותי הרבה יותר וזה התבטא גם באירופה. סוזה נניח נאלץ לעלות למשחק הגביע באשדוד שהודח בו עם מחליפים בגלל העומס של הליגה ואירופה, משהו שלא היה לאיביץ' שיכל להתרכז רק בליגה ובגביע ועדין הודח מול קבוצת אמצע טבלה מהליגה הלאומית.