מכבי תל אביב 2020/21 - מחזיקת הגביע וסגנית האלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raumdeuter, ‏29/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

שוב, זה לא הטוסקנה. זה הכסף.
    ראיתי שהוא ירוויח של 550 אלף יורו לעונה. אלה סכומים שהקנדי כבר לא מחלק (לפחות לא כרגע) לכל הטיבי ומיכה ויוני.
    ברור שיש גם את העניין של אירופה וזה שתכלס עדיף לשחק שם מאשר בליגה הישראלית אבל אני מאמין שבאותו שכר יוני היה מעדיף כבר להישאר בבורסה ליג.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יונתן כהן יכניס כסף לקופת המועדון, אבל מבחינה מקצועית הקבוצה שוב נחלשת. בליגה עם הגבלת זרים צריכים עכשיו למצוא מחליף לשחקן שאולי לא היה כוכב, אבל כן היה לו פוטנציאל להפוך למישהו מרכזי. כבר אמרתי אחרי עזיבת דור פרץ שיש בעיה והיא לדעתי רק מחריפה עכשיו. השלד הישראלי נראה כרגע לא טוב. שחקנים צריכים עכשיו באמת לקחת כמה צעדים קדימה אחרת מכבי חיפה תברח. לא שאין לאלופה בעיות (בעיקר בהגנה), אבל שחקן כמו אצילי יכול לבד לעשות את ההבדל בליגה.

בליגה עם מגבלות קשה לאבד ישראלים בולטים כמו אצילי, מיכה, פרץ ועכשיו את יונתן כהן ולצפות שהקבוצה לא נחלשת. יכול להיות שמכבי ת"א נכנסה לתקופת מעבר.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הדרכים מובילות לכך שעד סוף החלון אוהדי מכבי יחזיקו מזרגרי ולא יחשבו שהוא אוברייטד ובלון נפוח של חוגג.

oranfu ו-עומר אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

הוא עובר לקבוצת אמצע טבלה בליגה השניה באיטליה.
    לא הבנתי מה ההוכחה פה לטענות שאין בו התעניינות ממועדונים בליגות הבכירות.
    עם כל הכבוד, זה לא ליגה בכירה. זה פחות ממעבר של שחקן של דודו דהאן לבלגיה מבחינה מקצועית.
    מבחינה כלכלית זה אחלה למכבי ת"א.

5. Telkiyski Member

עכשיו הטוכמנים יצטרכו לעבור לספין הבא.
    "דיווח בגרמניה: חצ'נס על הכוונת של פרנקפורט, גם מתן חוזז מושך עניין".

6. סמואל אטו Member

מי אמר שההתעניינות מקבוצות בכירות נכונות?

7. Telkiyski Member

אתה רומז שההתעניינויות מקבוצות בכירות הן נכונות ברגע שאתה כותב פה "מעניין אם זה יגרום למשתמשים פה להפסיק לזלזל כשהצעות על שחקנים מתפרסמות".

כאילו אתה אומר, "הנה, צחקתם כשפורסם שהוא מחוזר ע"י רומא, טורינו ודינמו קייב אז הנה לכם".

אז לא.
    הוא בסוף חתם בקבוצה שסיימה אשתקד מקום 14 בליגה שניה באיטליה.
    ליגה שניה באיטליה זה אפילו לא קרוב לכל הספינים שהריצו לנו עליו בשתיים האחרונות וכמה הוא מחוזר.

אז כן, גם בפעם הבאה שתומר לוי יעלה איזה ידיעה על איך אילון אלמוג מושך עניין בבולוניה אני אגחך.

Clock End Stand ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. קשר שמאלי Member

פרץ ויוני עברו לאירופה
    שחקן ערבי חתם במכבי ת''א. גולדהאר שוב לא השתולל ברכש. חטפת כמה מכות הקיץ. הולך להיות לך משעמם באייסוקר. לך מצפה עבודה יותר קשה מהטוכמנים. כרגע יש לך רק את השופטים והתמנונים

orimor2212 ו-Roma אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני האחרון שיתעסק בשטות הזאת, אבל:
    הבן אדם הלך לשחק בקבוצת תחתית בליגה השנייה באיטליה.
    לא בדיוק קורטונה (שעלתה לליגה הבכירה)
    דיווח: קרוטונה רוצה לרכוש את יונתן כהן
    ולא בדיוק שחטיור או דינמו קייב
    מכבי תל אביב: יונתן כהן מועמד לדינמו קייב ולשחטאר דונייצק | ספורט 1

בסוף (אין לי עניין בוויכוחים המטומטמים האלה) כמעט כל שחקן שעושה פה איזה גול וחצי מקשרים אותו כתבי חצר לברצלונה במקרה הטוב ושחטיור במקרה הרע. בדרך כלל זה נגמר ככה כמו כהן. בעייני לא קשור למכבי או לחיפה או להפועל, ככה פשוט זה עובד פה.

מעריכים פה שחקנים בצורה מופרזת. כהן, פרץ או אבו פאני (ואני חושב שהאחרונים שחקנים טובים). זה נגמר בקבוצות תחתית תחתית (כמו ונציה), קבוצות ליגה שנייה (כמו כהן) או סקוטלנד\בלגיה. הכל נחמד ויפה וזה אחלה ואני בעד שילכו לשם ואני חושב שזו החלטה נכונה, באמת, אבל זה נחמד להזכר מזה שאחרי צמד נגד כפר סבא בחוץ מתפרסמות ידיעות על וולפסבורג, שחטיור או קבוצות פרמייר ליג.

10. קשר שמאלי Member

פרץ חתם בקבוצה מליגה בכירה באירופה, זה סופר מרשים, גם אם מדובר בקבוצת תחתית. . לגבי יוני כהן, לא מאמין שמישהו חשב שהוא שווה ליגה בכירה באירופה.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי השחקנים הישראלים שיוצאים מהגדולות מתומחרים גבוה מדי ביחס לליגה ממנה הם מגיעים ובנוסף הם מגיעים לשיא בגיל מאוחר כי בגיל מוקדם הם בנוער/ספסל/השאלות. פרץ יצא בגיל 26, כהן בן 25 כבר, גם דן גלזר נטע לביא, אבו-פאני בן 23, מי שעושה כאן בית-ספר לכולם הוא אבי לוזון, זרק את סולומון ועבדה מוקדם למים ועשה על תקציב של קבוצה במקום רביעי בליגת הבורסה. השחקנים עצמם גם השתדרגו ועברו למקומות אטרקטיביים ונכונים עבורם.

בחזרה לזרגרי, מקווה בשבילו שימשוך עוד עונה בבית"ר ובקיץ יחפש קבוצה באירופה, הוא בדיוק בגיל שאם הוא יוצא יש לו סיכוי להפוך לעשות קריירה משמעותית באירופה.

12. Telkiyski Member

אני איעזר בך עם "קייראט קבוצה ברמה של ליגה לאומית" אם ישעמם לי.

13. Raulito Madridista

שחקן יכול גם לקבל מקום קבוע ב-11 בגיל 20, וזה בסדר, אפשר למצוא איזון. ברור שמכבי פתח תקווה עושה את הדברים טוב אבל גם שם יותר נוח מבחינת הלחץ והציפיות והתחרות. אתה זוכר עם מי ערן לוי היה צריך 'להתמודד' כשעלה לבוגרים? כנ"ל עדן בן בסט נדמה לי - עם הגלאקטיקוס של יצחק שום. מעבר לכך אני אקח הימור שיוני כהן הוא קצת פרימדונה בעוד ליאל עבדה ומנור סולומון היו עובדים קשה ללא פוזות ומניירות מתחילת הדרך.

אגב בכל השיח הזה עד כמה שחקנים מקבלים פה כבוד של מלכים וכתבות וכן הלאה (והכתבת 8,000 מילה על רז שלמה ב-One כאילו הוא קנבארו ומאז הוא לא פוגע בכדור - זה הדבר הכי מוזר שזכור לי) - צריך לזכור שלפעמים יש גם דיווחים לא אצלנו אלא מעבר לים, למשל יונתן כהן והקבוצה הנוכחית. כנ"ל סולומון בדרך לארסנל וכן הלאה.

יונתן כהן משוכנע שהוא יגיע, ייתן דאבל-פיגרס בליגה האיטלקית השנייה ואאחל לו שלא יהיו פציעות - ואז הנה הוא על הראדר של ססואולו וכן הלאה, אולי זה באמת יהיה ככה ומצד שני הקבוצה משקיעה בו 2.2 מליון יורו כך שדרך היציאה לא תהיה פשוטה מבחינת המחיר (שון וייסמן עשה את המסלול הנכון ביותר) ומה יהיה אם הקבוצה 'תיתקע' בליגה השנייה? לפי מה שזכור לי אגב כהן בערך מכפיל את השכר שלו.

14. Telkiyski Member

זה נכון בעיקר לגבי שחקנים של מכבי ת"א.
    על אבו פאני או נטע לביא אתה לא קורא כל דקה וחצי שטורינו וניס הצטרפו למירוץ (אני נכנס רק לוואלה ולוואינט).

אגב, אתמול שחקן של הפועל ת"א עבר לפסוו בגיל 17.
    אם זה היה איזה חנצ'ס או אדיר קורדובה או איזה מישהו אחר מהייחצ שלהם למישהו יש ספק איזה פסטיבל היה פה על זה?

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאפו למכבי ת"א,אם יוני באמת עובר תמורת 2.2M,האיכלו את האיטלקים בעקיצת המאה.

מצב נושא:
הנושא נעול.