מכבי תל אביב 2020/21 - מחזיקת הגביע וסגנית האלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raumdeuter, ‏29/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

לא נכון, טבח החלוץ לספרטה פראג ב-3 מיליון זה עקיצה יותר גדולה מזו אפילו.
    גם את חייזרסון לדעתי הם מכרו באיזה 2 מיליון לרוסיה. כשל לחלוטין שם.

לא ברור.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. italiano Member

3. oranfu Member

הערס ביצות?
    לא יכול להיות.

חזיזה היה מקבל על זה 3 משחקים השעייה.

Sturridge, DaveTheSave ו-EsheD אוהבים את זה.
  4. קשר שמאלי Member

הזדמנות טובה לגולדהאר להעיף את האשפה הזאת

5. Ori8 Member

הרבה שחקני נוער עברו לחול מתחת לראדר. לא רק מהמועדון הלא רלוונטי שלך. ברגע שאף אחד לא מכיר את השם זה לא מביא קליקים. לא מביא קליקים? לא מעניין.

אני עדיין ממשיך לתהות, מאחר ואתה לא עונה על זה - מה הקשר בין פרסום על שחקן כזה או אחר שמקושר לאירופה לבין המועדון בו הוא משחק?

הרי גם לך ברור שכשכתוב שיובנטוס וריאל רוצות את יונתן כהן - זו עבודה של סוכן השחקן ומקסימום סביבתו הקרובה. למועדון אין אינטרס להוציא ידיעות כאלה, אלא אם כן מדובר במועדון ישראלי שרוצה למכור את השחקן שלו למועדון ישראלי.

הצחקת על אבו פאני. זה שכבר חודשים כל יום יש כתבות שהוא לא חותם חוזה כי הוא עדיין מחכה לארגזי ההצעות הגדולות שלו מאירופה, כאילו מישהי מחוץ לגבולות החור הזה תיקח את הקבב הזה. (אחלה שחקן אגב, אבל שמן).

6. hbs7 Member

להביא את הסכום הזה על יונתן כהן זה יפה כשאתה עם הידיים על ההגה, שיש לך מחליף על הכוונת והסגל שלך יעמוד בזה.
    כשהכל מפורק למכור גם את אחת המניות הבטוחות שעוד נשארה בסגל זה חרפה.

קיץ מביש של מכבי ת"א.
    הם צריכים ככ הרבה רכש רק כדי לחזור לנקודת הפתיחה של הקיץ הזה.
    מה שווה כל הכסף שגולדהאר משקיע במעטפת אם כל קיץ כמעט בשנים האחרונות עושים שם עבודה כזו נוראית?

7. קשר שמאלי Member

יכול להיות גם שגולדהאר מעט שבע, זה קורה לכולם.

8. סמואל אטו Member

לא מבין מה אתה בא להגיד.
    זה חדש שבתקשורת מזיינים את השכל?
    צריך קצת להפעיל את השכל ולהבדיל בין כתבה סתמית על קבוצה דמיונית, לבין תמימות דעים של כל התקשורת(כולל ידיעות באיטליה) על הצעה מקבוצה שלא בלתי סביר שתגיד הצעה על השחקן המדובר.

אלי דסה סיים חוזה וקיבל הצעות, כתבו כאן שהוא מושך ומשחק עם מכבי כדי לקבל כסף.
    דור פרץ סיים חוזה, כתבו שהוא מתלבט אם לצאת לחו"ל או להישאר, פה כבר קבעו שהוא מחרטט כדי להוציא עוד כסף ממכבי.

כאילו איזה דבר לא הגיוני זה שקבוצה תשלם כסף על שחקן לדעתם הוא לא טוב. מטורף.

9. Raulito Madridista

אני חושב שבכל סיטואציה הסכום הזה הוא יפה מאוד. אבל זה מאוד פשוט: במצב הנוכחי אם הוא היה נשאר הוא היה משחק כמו שחקן שבע לדעתי ואי אפשר היה לקבל את התפוקה לה רגילים ממנו. ובעיקר: גולדהאר ויתר על מאבק על התואר לדעתי, הוא והצוות המקצועי נרדמו בשמירה. לא חושב שיש הבדל גדול בין מקום שני או שלישי - אחרי הפועל ב"ש, ומה שיש יספיק להשיג את זה. אני שוב חושב שאם כבר השקיעו כסף אז חלאילה זו לא בחירה טובה. הקיץ היחיד שאפשר להגיד שמכבי אולי לא אשמה במה שקרה זה עם זהבי כשעזב כשמגיעה הצעה של שמונה מיליון יורו וזה משנה את פני הדברים ואי אפשר לסרב לה. שחקן ההתקפה הכי טוב שנשאר זה גררו וזו בעיה עצומה, הוא עדיין שחקן צעיר עם ליקויים במשחק שלו שזהר בעיקר בפלייאוף.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. סמואל אטו Member

הבן אדם רוצה ללכת ויש לו הצעה מספקת שאתה לא יכול או צריך להתחרות איתה, מה תעשה? מכבי בסוף זה מועדון בישראל ואם מגיעה הצעה טובה כלכלית ומקצועית היא לא יכולה/צריכה להתחרות בכוח. לא כולם ערן זהבי וגם עליו הגיעה הצעה שבסוף הם לקחו.

11. DRORIKO Member

ערס צעצוע

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קצת מצחיק לקרוא לפיזה קבוצת מרכז טבלה בסרייה ב', עצימת עיניים רובוטית שמתעלמת מזה שיש להם בעלים חדש ומיליארדר, שהם הוציאו הקיץ 5.5 מיליון יורו וישלמו לכהן שכר גבוה מאוד. מדובר במועמדת בכירה לעליית ליגה תוך שנה-שנתיים.
    קבוצות סטנדרטיות מהמקום ה-14 בסרייה ב' לא משלמות ככה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גולדהאר לדעתי מבין שקבוצתו איבדה בשנתיים שלוש האחרונות את כל הכוכבים. הכתבה הזאת בדיוק מחזקת את מה שאני אומר:
    סימנים של חולשה? גל עזיבות במכבי ת''א - ספורט 5

בסופו של דבר כל קבוצת צמרת תעבור בשלב מסוים תקופה קצת פחות טובה. מבחינת רכש ישראלי אין כרגע ממש יהלומים בקבוצות קטנות. לא יודע אם קניקובסקי הוא האיש שמכבי ת"א צריכה. המפתח להצלחה בליגה הישראלית היא גם מחלקת נוער טובה. כרגע נראה שאין מחליפים ראויים לכוכבים שעזבו. במכבי חיפה יש את לביא, אבו פאני, סאן מנחם וארד. חוץ מגלזר איזה שחקן בית של מכבי מגיע לרמות האלו? תאמין לי שאם לביא ואבו פאני עוזבים יש לאלופה בעיה לא קטנה.

כעיקרון אני לא סותם את הגולל על הצהובים, לא עכשיו, אבל כרגע עונה פיננסית נראית הרבה יותר ריאלית מאשר קרב של ממש על האליפות.

14. italiano Member

400-550 אלף יורו לעונה ע״פ דיווחים בתקשורת זה לא ״שכר גבוה מאוד״.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי פיזה היא משלמים 5 מיליון אירו. מבחינתי זה בכלל לא מעניין. לא יודע אם הוא יצליח שם, ואת האמת זה כבר לא צריך לעניין אותך, נכון? כהן עזב. אותי הרבה יותר מעניין איך הקבוצה שלך תמלא את המקום החסר בסגל? אי אפשר לרכוש מלא זרים והשוק הישראלי מאד לא מרשים. כאוהד מכבי חיפה אני כרגע לא ממש דואג למרות שגם לנו לא חסרות בעיות (ההגנה פשוט נוראית ...)

מילה אחרונה על יונתן כהן. רק ימים יגידו אם ההעברה לפיזה היתה נכונה. לא יודע, כרגע אני לא מאמין שנראה ליגיונר חדש שיככב בקבוצתו החדשה. אני מנחש שתוך שנה שנתיים הוא יחזור ארצה, אותי בחזרה למכבי.

מצב נושא:
הנושא נעול.