מכבי תל אביב 2021/22: סמל חדש, שאיפות ישנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/8/21.

1. Raulito Madridista

https://images.wcdn.co.il/f_auto,q_auto,w_1400,t_54/3/3/4/1/3341920-46.Xxx

הבומבה של חלון ההעברות: ג'ורג'ה יובאנוביץ' עובר למכבי תל אביב בתמורה לשני מיליון יורו
    | החלוץ הסרבי (22) יחתום לשלוש וחצי שנים וירוויח 400 אלף יורו לעונה. החלוץ שכבש העונה 11 שערים ב-15 הופעות בצ'וקריצ'קי הסרבית, הוא שחקן הרכש השלישי היקר בהיסטוריה של הצהובים אחרי וידאר קיארטנסון ופרדראג ראיקוביץ'. עד אתמול-שלשום זה היה מתחת לרדאר, כעת מדווח בכל האתרים.

בקיץ מכבי כן השקיעה אבל פשוט לא עשתה זאת נכון, בעיקר לגבי אוסאמה חלאילה שלא מתאים לקבוצה. בכל מקרה גולדהאר, אין אצלו באמצע - נעלם להרבה זמן ואז פיצוץ, משכיב פה סכום עצום, לעונה הנוכחית זה יעזור גג לגביע לדעתי. מה שכן אם מסתכלים קדימה, אתמול דווח על ידי צנציפר שהבעלים פנה אישית לזהבי בשיחות כדי שיחזור בקיץ. אני חושב שהחלוץ החדש יגיע על חשבונו. אולי גם הסרבי יזדקק לזמן ויצליח לתרום ולהראות את היכולת שלו רק בעונה הבאה. לדעתי אגב, ואמרתי את זה - אלכסנדר פשיץ' היה אחלה חלוץ. קורונה, פציעות וכן הלאה, זה מנע ממנו להראות כל מה שהוא מסוגל.

2. yedidel Member

טלקיסקי מתחמם

EsheD אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

פשיץ' עזב בגלל הרצון שלו לא?

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יעשו עם פריצה?

5. italiano Member

2 מיליון יורו?!?!:blink:
    מעניין

6. alexshw Member

אני תוהה אם אצל מאמן אחר הם היו משלמים עליו כזה סכום? שורה תחתונה הוא הסתדר רק בקבוצה סרבית קטנה.
    למאמנים הסרבים יש שם בעייתי בקשרים עם סוכנים.

7. zivmay Member

לפי הנתונים שחקן די כבד, שחקנים כאלה בדרך כלל לא מסתגלים לליגה שלנו.

8. DRORIKO Member

אז רגע שאני אבין, מכבי הביאה חלוץ בהרבה כסף כי מאמן שבכלל לא בטוח שימשיך בעונה הבאה דרש להביא אותו?

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני מיליון יורו ו400 אלף יורו שכר זה המון. אם הוא לא יהיה שווה את זה יעשו מזה מטעמים.

10. alexshw Member

תבנית כתבה על מכבי ת"א בשלב הזה של העונה:
    רצון להחזרת לגיונרים, שהיו כוכבים בליגה שלנו לפני + שם גדול מהעבר שאימן את הקבוצה
    המהפכה וההצעה לאיביץ': חזון מכבי ת"א - ספורט 5

אתם יכולים לבדוק בעונה שעברה אותה כתבה, די בטוח גם של תומר לוי, עם זהבי ואיביץ'.

EsheD ו-Sturridge אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

אגב הביקור האחרון שלהם בארץ היה לפני 30 שנה בינואר 1992. הם ניצחו 5:0 את נתניה ו 1:0 את מכבי חיפה.
    עונה ראשונה של היצפלד ותחילת השושלת. בתום העונה דורטמונד פספסה אליפות רק בהפרש שערים נחות משטוטגארט שכבשה שער דרמטי במחזור האחרון.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. Raulito Madridista

אין איבוד נקודות של מכבי תל אביב בלי בכי מצד המאמן שעומד על הקווים, קצת מביך הייתי אומר. חבל להם שלא כל שבוע הפועל תל אביב. בקיצור, ההנהלה צריכה להזדרז בכל הקשור לוולדימיר איביץ'. גם אם הוא מכיר את הנפשות הפועלות וכן הלאה והוא מאמן מצוין - עדיף להחתים אותו במאי ולא באוגוסט מה שנקרא, להפיק לקחים. אני חושב שערן זהבי הוא עדיין פנטזייה של הרבה מאוד אוהבים ומכבי יכולה לעמוד בסכומים אם הוא מקצץ נניח מחצית. אבל עדיף לה לחשוב אחרת. הגנה חדשה לגמרי, לרענן את מרכז השדה (אייל גולסה דעך מאוד, דן גלזר בינוני). יובאנוביץ' צריך להוביל, לא יודע עד כמה זה יכול להחזיק עם זהבי שפחות נייד, ואין לי עוררין על היכולת שלו. קאמבק גם יכול להרוס את המורשת המפוארת שלו כמו בניון וכן הלאה. לא הייתי כותב את זה אלא אם כן הקבוצה הייתה כל כך גרועה בעמדות מפתח אחרות והחלוצים סבירים. חצי סגל אפשר וצריך לשחרר.

13. Raulito Madridista

סיכוי לא רע שערן זהבי יחזור למכבי תל אביב. קאמבק מרגש לקהל מצד אחד, ומצד שני לא הכל ורוד. גם לקבוצה שיש לה הרבה כסף, ברור שזהבי לא שחקן זול וזה יקפיץ את תקרת השכר קצת יותר למעלה. אני מבין את הטיעון שהוא עשה עונה טובה באיינדהובן גם בגילו המופלג ומה זו ליגת העל. אבל זהבי לא ממש יכול להיות בארץ 'כוכב שני', יש את יובאנוביץ' שגם הוא חלוץ רחבה מצוין והגיע בהמון-המון כסף. פריצה לא זר שלא ישכחו אותו לדוגמא וסביר שהוא יעזוב, אבל זה מגביל טיפה את הקבוצה שצריכה הגנה חדשה לגמרי. שאר השמות בתקשורת קצת מצחיקים אותי למען האמת: אלי דסה, באמת? הוא מבוקש בהולנד, למה שיחזור? דור פרץ רק יצא לאיטליה. גם יונתן כהן הוא חצי חלוץ אגב..

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זהבי יגיע לא רואה תרחיש בו פריצה ישאר. יהיה טוב אם במצב כזה מכבי תא תפנה את מקומו לזר בקישור או בהגנה. ככה עם יובאנוביץ׳ תהיה להם את ההתקפה הטובה בליגה בפער. חיזוק אמיתי לקישור ולהגנה על חשבון סה הבינוני והם גם עם הסגל הכי חזק בליגה, בין אם כהן ופרץ יגיעו או לא.

כמובן שהכל דיבורים בדיעבד ויותר מדי תלוי ״אם״, אבל בכל אופן אני חושב ששתי העונות בפסוו יבטיחו לו הצעות (בטח בתור שחקן חופשי) מליגות טובות ועשירות יותר דוגמת טורקיה או ה mls. מה הרצונות שלו אלוהים יודע.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/22
  15. alexshw Member

זהבי ימשוך את השמיכה עליו. סביר שזה יהיה כמו בעונת 2015/16.