מכבי תל אביב 2021/22: סמל חדש, שאיפות ישנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/8/21.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא שופט אותו. זה בסה"כ כלי ניגוח עבור אוהדי יריבות שאולי מתבאסים שהקבוצות שלהם קלטו את מיכה ואצילי.

orimor2212 ו-Morientes אוהבים את זה.
  2. DRORIKO Member

וואי כמה שאיתי חסר לי עכשיו

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מפחד משתי סיבות:
    1) אפילו בשנים האחרונות כשלא הייתם בשיא כמעט תמיד ניצחתם.
    2) אמרתי את זה בעונה שעברה כמה פעמים. לא רצתם לאליפות בגלל השלד הישראלי. בתוך 2-3 שנים איבדתם יותר מדי שחקנים מקומיים. חלקם עזבו לחו"ל, צמד שוחרר בגלל פרשה שכולנו מכירים. אז מה קרה עכשיו? למה אני מפחד ממכם? לאו דווקא בגלל איביץ' אלא בעיקר בגלל זהבי, פרץ וקרוב לוודאי גם דסה. שלישייה שבדיוק נחוץ בגלל שוב להלחם על האליפות. אתה לא צריך אותי כדי לשכנע אותי שזהבי לבד יכול בליגה הישראלית להיות שובר שיוויון. לא מתבייש להגיד שאני לא סובל את האיש או כל הפסטיבל התקשורתי מסביבו, אבל אני לא מטומטם. מקצועית זהבי הוא קילר רציני וראינו את זה כבר מול אריס. פרץ נכשל מחוץ לישראל, אבל בליגה המקומית הוא שוב יכול להיות הכוכב. דסה? אתה רוצה לשמוע את דעתי? אני רוצה לראות אותו בירוק. אמרתי את זה כבר כשהוא הודיע שיעזוב את ויטסה. אז יש לנו עכשיו מגן שבדי טוב, אבל היות שאנחנו בכל מקרה נשחק 6 משחקים באירופה לא הייתי מוכר את רז מאיר ומחתים את דסה.

דבר אחרון וכבר ציינו את זה פה. אם לא תעברו את ניס אז תשחקו רק בליגה. מכבי חיפה וככל הנראה גם ב"ש ישחקו בסתיו באירופה. אני לא צריך להגיד לך שזאת הזדמנות נהדרת בשביל לברוח לשתי הקבוצות...כאוהד מכבי חיפה אני רואה הרבה דברים טובים בקבוצה שאני אוהד, אבל לא אופתע אם בגלל הדברים שציינתי האליפות לא תלך לכרמל הירוק...

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חושב שיש כאן ויכוח על זה שדור פרץ שחקן מצויין לליגה שלנו, בדיוק כמו שאצילי שחקן מצויין לליגה שלנו.
    הויכוח פה הוא על זה שהיו לא מעט אוהדים שאמרו שפרץ לא רק שטוב לליגה הישראלית אלא יכול להתאים גם לקבוצות באירופה. על סמך החזרה המהירה שלו הוא הוכיח שלא. זה הכל.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש איזשהו תיעוד שאומר שהוא היה שם? שהוא גם עשה את המעשים? כי להגיד שיש שמועות כי דור מיכה שיתף אותו בהתפתחויות לא הופכת את הבן אדם לכזה ששכב עם ילדה בת 15, מה גם שהבנות לא אמרו שהיה שחקן נוסף מעולם, ואין שום הוכחה או ראייה או אפילו רמיזה שבכלל זה הוא. ללא כל קשר, מי שבכלל הכיר לדור מיכה את הבנות האלה היה השחקן כדורגל שון מלכה. אולי זה הוא?

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שניהם יכולים לשחק גם באירופה ובקבוצות לא רעות בכלל. הצלחה בקבוצות תחתית בליגות הבכירות היא לא דבר פשוט וגם שחקנים טובים שמתאימים לרמה יכולים ליפול שם.

7. alexshw Member

אם היו יכולים היו משחקים שם. דור פרץ הוא אוברייטד חריף ביותר.

Roma, oranfu ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  8. קשר שמאלי Member

חלאס כבר. אתה עושה מעצמך צחוק. תתבגר. מביכה ההערצה העיוורת שלך לשחקני כדורגל

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מודה על הדאגה.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם מקצועית הם יכלו להצליח בליגות פחות בכירות מהספרדית והאיטלקית(אני בספק) הבחירה שלהם לחזור ארצה שנה אחת לאחר כישלון בקבוצה קטנה בליגה גדולה מלמדת הרבה על האופי שלהם להתמודד במקום בו אין להם שם גדול ודברים באים פחות בקלות. אם לא היה להם את הרעב או האומץ לנסות את מזלם עוד עונה באירופה כדי לא לסכן את החוזה העתידי במכבי ת"א/מכבי חיפה אז אפשר להסיק לבד שגם בראש שלהם הם לא מעוניינים להיות יותר מכוכבי ליגת על.

Roma, oranfu, שי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. italiano Member

גם אני יכול לשחק בפרמיירליג. פשוט לא בא לי. מעדיף להיות ליד אימוש לאכול קוסקוס בשישי ולהרגיש סלב ברחובות TLV.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. קשר שמאלי Member

אצילי היה כישלון חרוץ בספרד ובקפריסין. בנבחרת הוא מעולם לא נספר ( יש לו 7 הופעות בנבחרת, בכולן הוא עלה מהספסל).
    במכבי חיפה הוא שחקן ספסל במשחקים מול קבוצות אירופאיות בינוניות ומעלה, אבל היי הוא יכול לשחק בקבוצות לא רעות באירופה

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/22
    Roma, EuropeGuy ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  13. oranfu Member

אם בכל זאת יוצאים רגע מהפוזיציה שאצילי הוא פיפי של שחקן, אפשר גם לציין שהוא שחקן אגף ומכבי חיפה באירופה, עד עכשיו, עלתה במערך בלי שחקני אגף ככה שברור שהוא לא יהיה בהרכב.

לא שהוא שחקן ששווה אירופה, אבל בכל זאת יש סיבה טקטית למה הוא לא עולה בהרכב של חיפה כרגע.

14. קשר שמאלי Member

חזיזה וקורנו משחקים באגפים. אצילי שחקן אגף מוגבל מאוד, זו הסיבה שהוא לא פותח בהרכב. חזיזה משחק במקומו באגף ימין, ובשמאל אצילי לא יכול לשחק, הוא מוגבל רק לעמדה אחת. שחקן סופר מוגבל.

אם בכר היה חושב שהוא יכול לעשות הבדל ברמות האלה כשחקן הרכב, הוא היה מוצא לו מקום בהרכב. הוא שחקן ליגה מצוין, שום דבר מעבר. תכירו בעובדה הזאת

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/22
    EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  15. Morientes Member

אצילי הוא עדיין השחקן הכי טוב שלכם(וby far)
    תקופה פחות טובה זה הכל.
    לא יודע מה הופך את חזיזה שרי או גולדברג לשחקנים ששווים אירופה אבל את אצילי לא.