אין שום סתירות..האליפות מגיעה לנימני ודגו..לסטרול מגיעה אליפות?לארוס או פרחוננקובס..רוב השחקנים נתנו עונה די חלשה ובלי התעלות מוחלטת של דגו ונימני לא הייתה אליפות למכבי..שגם עם ההתעלות הזאת הוכרעה ע"י הפרש שערים.. בקשר לתגובה השנייה..זה מה שאתה חושב..זכותו של כל אחד לחשוב איזה הישג באירופה יותר טוב..אבל זה לא קשור לדיון..אז חבל לפתח פה את הנושא..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותרשו לי שוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אשכח את זה שאוהדי חיפה אמרו שהם לוקחים הכל בהליכה...לפי איך ששיחקתם השנה באמת הלכתם...מאז הצ'מפיונס בקושי קונוסים ניצחתם... האליפות הזאת הגיע לנו בצדק!
תאמת, אני עדיין לא קולט את זה. אחרי שאכלתי מרורים מהקבוצה הזאת במשך כ"כ הרבה זמן, במשך 6, אחרי שכל שנה לא היינו מתמודדים רצינים על התואר (גם בעונת 99 הקסומה), העונה זה בא בשוונג של החיים, אפילו שפישלנו כ"כ הרבה פעמים, בב"ש, מול חיפה במחזור השלישי, בדרבי הראשון, מול ב"ש בבלומפילד, מול נתניה (פעמיים), מול כפ"ס בסיבוב השלישי, אנחנו עדיין עשינו את זה. אני אפילו לא קולט שאני עכשיו אומר שאנחנו אלופים. א-ל-ו-פ-י-ם. זה בלתי נתפס, זה הרגשה פשוט עילאית, לדעת שכל הקבוצות מתחתיך, הפרש שערים או לא הפרש שערים, אתה מקום ראשון, וזה לא הולך להשתנות ביום שני בערב. עכשיו אני נכנס לחודשיים וחצי מהחלומות. מי היה יכול להאמין במחצית של אתמול, שככה היום הזה יגמר. כשהיה 2-0 לחיפה, עזבתי את המקום שלי, וירדתי לכיוון המנהרה, איפה שהיו השחקן ה-12. עודדתי שם כמה דקות, עד שחיפה עלו ליתרון 5-0. זה פשוט שבר אותי, אני הלכתי לחלק החיצוני של המנהרה, לחול ליד הכניסה ליציע, ולא האמנתי שזה קורה לי. אפילו לא בכיתי, הייתי יותר מדי מדוכא בשביל לבכות. רק ישבתי ושתקתי. במחצית חזרתי למקום שלי, והייתי די מיואש. הרי חיפה מובילים 5-0, ואנחנו בפאקינג 0-0 עם יכולת שאפילו הפועל רעננה הייתה בוכה ממנה. גם המחצית השניה לא התחילה טוב. היינו באותה יכולת מרגיזה מהמחצית הראשונה, ובאשדוד לא נרשמו שינוים בתוצאה. מההתחלה ידעתי שאחרי הגול הראשון מכבי תתפוצץ. הבעיה הייתה להגיע אל הגול הזה. בדקה ה-60 בערך, עולמי חרב עלי לשתי שניות. שלומי אדרי היה מול שער ריק, ואני לא יודע מה גרם לו לא להבקיע. אפילו אחותי הקטנה הייתה מבקיעה גול כזה, אני מאוד מקווה שהוא לא החטיא את זה בכוונה. אבל חצי דקה אחרי זה, חזרתי לחיים. מה זה חזרתי לחיים, כאילו נולדתי מחדש. פרוחננקובס בגול שאני אזכור עד יומי האחרון הקפיץ 37 אלף איש על הרגליים, ומיד אחרי שנרגענו, קפצנו מאושר שוב. 5-1 באשדוד. במצב הזה אנחנו אלופים. עברו כמה דקות, ואפילו אני, מאמין בנאחסים שכמוני ופסימיסט מוצהר, ידעתי בסתר ליבי שזהו זה, שהאליפות חזרה הביתה. ראובן עובד בגול מקצה הרחבה הקפיץ את כל גוש דן על הרגליים, ועכשיו אנחנו רחוקים 2 שערים מחיפה. מעט שביר, אבל לא אצל מכבי של העונה. כמו שאמרתי ביום שישי, הם פשוט לא יכלו לאבד את האליפות הזאת. בדקה ה-83 הגיע הרגע שכל שער 11 חיכה לו, נמני הבקיע. כל היציע שר "יש אליפות", ואני בקול שלא היה לי, ניסיתי להגיד להם לסתום את הפה, והזכרתי להם את מה שהיה לפני 4 שנים בקאמפ נואו. זה לא הלך לי במיוחד. בדקה האחרונה איתן תבריזי (משחק ראשון זה זמן רב שמכבי מנצחת משחק שהוא שופט) הוסיף 5 דקות, וזה לא עזר לעצבים שלי. כשהגיע האות שהמשחק בחיפה נגמר, אפשר היה לחגוג. בסדר מופתי, רחוק מהדריסות העצמיות של חיפה או שבירת השערים של הבועל, הקהל של מכבי חגג בתוך היציע, על הקיוסק, על המנהרה, על הכסאות, על מה שאתם לא רוצים, את האליפות שהגיעה הביתה. סדר כזה לא ראיתי בחיים שלי. אולי זה נבע מזה שהאנשים לא יותר מדי האמינו שזה קורה להם, שהאליפות הזאת הגיעה סוף סוף, אבל זה ממש לא משנה. חבל רק שאחרי 20 דקות השוטרים העיפו אותנו מהיציע. ומה שקצת חבל לי באליפות הזאת, זה שהשיר אליפות הוא מהמגעילים שנשמעו בארץ. כמאמר אמיל, "זה נשמע כמו שיר של דץ ודצה".
1. שגיא, מאיפה לעזאזל הבאת את זה ששום לא ימשיך במכבי חיפה בעונה הבאה? אתמול אחרי המשחק של חיפה, ראיינו את שחר ושאלו אותו אם שום יישאר בקבוצה, ושחר אמר כ-ן. והוא הוסיף שחלק משחקני ההרכב לא יהיו במכבי חיפה בעונה הבאה. 2. מפתיע אותי שדווקא רועי פתח את הדיון הזה, הרי הוא אוהד הבועל... 3. כל הכבוד למכבי ת"א שזכתה באליפות. 4. ערן פרוסט היה אצלי היום בבצפר, וזיבל תשכל על הגינות בליגת העל. לא קשור אבל לא משנה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx 5. שנה הבאה בית"ר תהיה בצמרת ב"ה והרצליה תעלה ליגה. 6. הייתה עונה מעניינת ומותחת שהוכרעה במחזור הסיום, בקיצור עונה טובה. 7. יהיה קיץ חם.........גם בכדורגל... 8)
1. כתבתי את זה לפני ששחר התראיין. וכתבתי את זה יותר מתוך תקווה, ופחות מתוך ידיעה. אין מה לעשות, ואני לא מסתיר זאת - אני לא רוצה ששום ימשיך במכבי חיפה. הוא יותר הרס מאשר עשה טוב, והייתי מעדיף לראות מישהו אחר מנהיג את הקבוצה בעונה הבאה בליגת העל. אבל זה כבר לא יקרה. התבדתי, לצערי. 2. רועי מנהל, למקרה ששחכת. 3-7. אין לי כח.
אם הוא היה משאיר את זה לניצן, ניצן היה פותח את זה מאוחר. רועי עשה את עבודתו כמנהל, לא מבין מה הבעיה, נושא סגור.
אה, ואגב - האליפות הזאת רק בזכות בית"ר. אילולא הרביעיה שבית"ר נתנה לחיפה בטדי, מכבי לא היתה לוקחת אליפות. סתם פרט קטן.
למען האמת גם אילולא חיפה הייתה סופגת שער טפשי מבני יהודה, ואילולא היא הייתה מפסידה נקודות בבית, ואילולא היא לא הייתה סופגת שערים שטותיים בשני המשחקים האחרונים, ואילולא רפי כהן היה ראול, ואילולא שומי היה מאמן אחר. אינספור כאלה אני יכול לתת לכם. אין טעם להתעסק בזה, מכבי חיפה לא עשתה את הדברים כמו וצריך, ונענשה - אין אליפות.
לצערי כאן אוהדי ביתר צודקים ..ביתר היא אחראית גדולה למה שקרה היא ומכבי ת"א תקנו אותי אם אני טועה לקחו הכי הרבה נקודות מחיפה, כמו כן שיגא צודק..חיפה עשו יותר מידי טעויות השנה ובגלל זה איבדו את האליפות. מזל טוב מכבי..
כל הדברים האלה זה טיפשי אפילו לחשוב עליהם, כי אם קאקו לא היה מבקיע מול מכבי בדקה ה-89, ואם הבעיטה של בלילי בדרבי לא הייתה נכנסת, ואם דני קורן לא היה שורק לפנדל מול חיפה, ואם בן חיים לא היה עושה את העבירה הטיפשית בדקה האחרונה מול כפ"ס, ואם מני לוי לא היה מתמוטט, ואם קשטן לא היה מפוטר, ואם לא היינו מקבלים עשיריה מחיפה לפני 15 שנה, בקיצור, רשימת ה"ואם" היה טיפשית מדי. אבל באמת אפשר לנעוץ את רוב איבוד הנקודות של חיפה במשחקים מול מכבי ובית"ר, היא הפסידה שם 12 נקודות(מתוך 18) קריטיות מאוד, שבמצבה לפני המשחקים האלה, לפחות לפני שני ההפסדים הראשונים, היא הייתה יותר מצריכה לנצח.
אני רק יכול לאחל ברכות למכבי ת''א. כל הכבוד. אני מקווה שייצגו את ישראל בכבוד בליגת האלופות ויגיעו להישגים לא פחות יפים ממכבי חיפה. ואם במקרה תתפקשש העלייה לליגת האלופות אז שיצליחו בגביע אופ'א..
תיקון טעות-הפסדנו 9 נקודות מול ביית"ר..רפי כהן הביא לנו 3.. אנחנו זבלים..אבל לא כאלה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx