מכבי ת"א אלופת המדינה לעונת 2002/2003

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Roy, ‏31/5/03.

1. Alessandro Nesta Member

תיקון טעות לתיקון טעות - מכבי חיפה הפסידה 6 נקודות לבית"ר.
    היו 3 משחקים, מתוכם חיפה הפסידה ב-2 מהם, משמע הפסידו 6 נקודות.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

:oops:

איך נפלתי.. :oops:

3. ליהי Member

חחחחחח
    זה כל כך סמלי שאם יש אליפות כל כך זניחה, מגעילה, לא פיירית ולא ספורטיבית- תקח אותה מכבי ת"א או בית"ר ירושלים.

בהפרש של 2 שערים, וגם אותם הם הצליחו לעשות במגרש הביתי לנגד 36,000 אוהדים שלהם במשחק שהיה אמור להיות משחק חוץ.

ולמרות הכל,אני לא ממורמרת. נהפוכו,הסיטואציה הזו אפילו משעשעת. תהרגו אותי אבל אני לא זוכרת כל כך הרבה אוהדים למכבי ת"א, מאיזה חורים הם יצאו כולם?
    ובנימה ספורטיבית זו- האליפות הגיעה למכבי בראסמי, ואני מקווה מאוד שאוהדי מכבי יחגגו אותה טוב טוב,ושישאפו לליגת האלופות (חחח...)

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא את נשמעת ממורמרת..זה די טבעי..גם אני לא יכול לראות כבר כתבות בשבוע הזה על חיפה..ישר אני נזכר בסיוט של יום שבת..
    בקשר לאוהדים של מכבי..זה ידוע שיש לה הרבה אוהדים..חלקם שקטים יותר חלקם פחות..
    וזה ידוע שיש תמיד אוהדי הצלחות שנגררים..אבל סך הכל למכבי יש המון אוהדים וזה לא מפתיע הכמויות..

5. Alessandro Nesta Member

דבר ראשון - זה כל כך סמלי , שאוהדי מכבי חיפה הקנאים, שרגילים לראות כאן כל שנה אליפות, יתחילו לבכות ולחפש תירוצים למה הם לא זכו השנה.
    במקום לראות איפה הייתה הטעות שלהם, הם מחפשים את האשמה אצל אחרים, וזה חבל.

דבר שני - בהפרש של 2 שערים.....מה את רוצה מאיתנו ??? אנחנו דווקא היינו בעד הקטע של הפליאוף, וגם אנחנו לא ממש היינו מתים על הקטע הזה שהאליפות מוכרעת בהפרש שערים.

דבר שלישי - איפה לעזעזל את חייה ??????
    את לא זוכרת כל כך הרבה אוהדים למכבי ת"א ???
    גמר הגביע לפני שנתיים מול מכבי פ"ת, גמר הגביע לפני שנה נגד חיפה, והמשחקים השנה נגד הפועל ונגד חיפה.......
    נראה לך שאם היה לנו אצדטיון יותר גדול, לא היינו מביאים כזו כמות ביותר משחקים ?
    ומאיזה חורים יצאו כולם ? מאותם חורים שהם יוצאים כל משחק גדול....שבאמת צריכים את האוהדים.

אבל יודעת מה.....אני סולח, כי אני יודע שהכל מקנאה. הפועל ת"א ומכבי חיפה ביחד לא יכולים להביא כזו כמות.

6. ליהי Member

חחחח
    את זה אני הכי אוהבת
    למה,לכל השדים והרוחות שאוהדי הפועל ת"א/מכבי חיפה יקנאו?
    עם כל הכבוד (שבאמת למדתי לרכוש למכבי ת"א,עם כל הקושי), לא ניצחתם את צ'לסי ומילאן,וגם לא את מנצ'סטר יונייטד בניגוד לקבוצות הנ"ל, לא הגעתם לכלום בזירה האירופית, אלא אם כן אתם מחשיבים את העובדה שיצא לכם לשחק פעם נגד איזה בואבישטה אחת,וגם אז הושפלתם,בזמן שבנאדו החליף עם בקהאם חולצות ורחמין שאל את זולה באיזה אפטרשייב הוא משתמש. שנית- מכבי חיפה כרגע יצאה מאליפות שניה ברציפות,הפועל לקחה ב-2000 דאבל חלומי, תאמין לי שהאליפות הזאת על הפרש ה-2 שערים לא ממש מזיזה לי בגרוש,ממורמרת?-לא. קצת כועסת על זה שבכל זאת עשו מזה סרט הוליוודי,אבל זה הכל.
    למכבי ת"א תמיד היו הכי הרבה אוהדים,היא תמיד היתה המיינסטרים וזה חלק מהסיבה למה אני כ"כ שונאת אותה,אבל התחבאתם 7 שנים במאורות שלכם והזכרתם ביובש שאתם אוהדי מכבי כשעלו דיונים על כדורגל, פתאם כל המכוניות/בתים/ אנשים עם צעיפים וחולצות וכובעים, איזו גאווה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

7. Emil Member

לןי יש הרגשה שאם היה במדינת ישראל איצטדיון של 80 אלף מקומות גם אותו אוהדי מכבי היו ממלאים. אולי אני טועה 8)

בכל מקרה, למכבי ת"א יש את גרעין האוהדים הגדול בארץ ואני לא חושב שיש על זה וויכוח. אני מדבר על -גרעין- בלי אוהדי הצלחות וטרמפיסטים. אחד לאחד - למכבי ת"א הקהל הגדול ביותר בישראל. כמובן שבתקופה האחרונה למראית עין יש יותר אוהדי חיפה והפועל אבל זה רק בגלל ההצלחות.

בקשר למאיפה הם באו, אז לדוגמא אני אוהד של מכבי ת"א שלא מסוגל ללכת לכל משחק, או אפילו ליותר מ2-3 בעונה בגלל המרחק. אז בשני הגמרים באתי, ומול חיפה באתי, ולמשחק האליפות באתי, ויש עוד אלפים כמוני שלא מסוגלים ללכת לכל משחק ובאים לעזור לדחוף את הקבוצה כשהיא הכי צריכה את זה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא אומר שבאר שבע מסוגלת להביא 40,000 צופים למשחק אבל...

מכבי תל אביב היא קבוצה שיש לה הכי הרבה קהל בגלל ההיסטוריה שלה וכל ילד קטן שומע מכבי תל אביב זכתה בהכי הרבה אליפויות אז הוא נהייה אוהד. אוהדי מכבי צריכים לתפוס אוטובוס כדי להגיע לאצטדיון, להזמין מונית או ללכת ברגל חצי שעה אז זה לא בעיה בשבילם להביא כזאת כמות למשחק אליפות.
    אבל בשביל באר שבע זה נסיעה של 100 קילומטר בערך לכלללללללל האוהדים, לנו אין אוהדים בכל חור.

אז בשבילי זה שבאר שבע הביאה 18,000 אוהדים לרמת גן זה בהרבה יותר יפה וגדול מאשר מכבי הביאה 35,000.

(לא יודע למה עשיתי את ההשוואה הזאת...)

9. ליהי Member

כרגע אמרתי שאין בכלל עוררין על העובדה שלמכבי יש את הכי הרבה אוהדים בארץ. אתה מנסה להתווכח עם משהו שהסכמתי איתך בו? לא ממש הבנתי מה הפואנטה שלך (זה א')
    ב'-תודה על הדוגמא הנפלאה, של אוהד מכבי שלא מעוניין לשבת בכל המשחקים שלה, לא ציפיתי שתעשו לי חיים כל כך קלים להמחשת הדוגמא שלי אבל טוב נו, אם כבר אמרת.

ואחרון חביב- מה הגאווה הגדולה בכך שיש לכם את הגרעין הגדול ביותר בארץ של האוהדים? זו לא הכמות מותק, זו האיכות. אני חושבת שהאדומים של ת"א והחיפאים הירוקים כבר הוכיחו את זה. 8)

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהצד זה נראה שליהי קוטלת אותכם..
    נו באמת..אני זוכר שלפני הגמר כל אוהדי באר שבע בפורום הצהירו על רמת גן מלא..
    לא זכור לי אז תירוצים עלובים כמו מרחק..
    מה לחיפה זה לא רחוק להגיע..גם רחוק..
    תירוצים יש בכמויות..ליהי תמשיכי ככה.. :wink:

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ריינמן... מספיק מספיק....

אתה שמעת אותנו אומר שנביא 30,000 צופים? תביא ציטוט. אתה רק מדבר שטויות, עדיף שתסתום.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן מאיפה אני אמצא ציטוט...אולי אתה לא אמרת..אבל אחד מכם אמר..אני בטוח..

13. ג'רי בית הלוי Member

זה לא משנה מי אמר מה, הדיון הוא לא על זה אלא על האליפות של מכבי, אני מאוד מבקש ממכם לחזור לנושא הדיון.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ניצן אני מצטער אני חייב....

ריינמן אף אחד לא אמר שנביא יותר מ- 30,000 אם כן תחפש ותודיע לי....

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי שאם אמצא אני אביא..אבל כרגע תחזור לנושא..