מכבי ת"א הודחה על ידי ז'ילינה מהמשך דרכה בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/7/03.

1. שגיא Guest

היום ראינו מפגן לוזריות מדהים של מכבי ת"א
    איך מפסידים לקבוצה כזאת?
    הסלובקים האלה קבוצה די עלובה שבקושי עשו משהו לכל אורך המשחק, מכבי מצידה הייתה פאטתית בהתקפות שלה, ולא הגיעה ליותר מידי מצבים מסוכנים. לעומתם, הסלובקים, שיחקו גרוע כל המשחק, ובסוף ניצלו טעות ובלבול בהגנה של מכבי, על מנת לכבוש שער פשוט מאוד שמקנה להם יתרון 1-0 לקראת משחק הגומלין, ועכשיו מכבי ת"א תצטרף לעבוד הרבה הרבה יותר קשה על מנת לקחת מז'ילינה את הזכות להיות מושפלת על ידי צ'לסי.
    עלוב ביותר, קשה היה לראות נקודת אור, גם המגרש היה גרוע, יותר גרוע מהמגרשים אצלנו, מלא בורות וחורים שהקשו לנהל משחק תקין כמו שצריך, שחקנים החליקו הרבה מאוד, ומכבי ת"א לא הצליחה לפתח משחק מסודר.
    אבל השורה התחתונה היא שמכבי הפסידה משחק שבו הייתה אמורה לנצח. ככה לא עולים לליגת האלופות.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לוזרים...בכל מקרה יש עוד משחק ואני בטוח שמכבי יכולה להתגבר על זה ולעלות שלב ולשחק מול צ'לסי..רק חבל..

3. AFC Member

מכבי לא תעבור את צ'לסקי, זה ברור. אני רוצה לראות מי יגיד לי שכן.

אבל ברונו הייס שחקן מצוין. אין מה לעשות - כל מכבי היתה חרא היום. אי אפשר להטיל עליו את כל האשמה. מצד שני, אפשר בהחלט להטיל את האשמה על האפס הליטאי ועל בנין העצלן. שחקנים כל כך גרועים, אלוהים ישמור...

אני עדיין מקווה שמכבי תעבור את ז'ילינה ואולי יחזירו לישראל את הביתיות. למרות שאני שונא את צ'לסקי, אני לא אפספס הזדמנות לראות אותם (בהרכב מלא, לשם שינוי).

4. שגיא Guest

קודם כל, אף אחד לא אמר שמכבי תעבור את צ'לסי. תרגיע ותפסיק להיות תוקפני כזה.

דבר שני, ברונו בהחלט שחקן מצויין שהיה קשה לו להביא לידי ביטוי את היכולות שלו על המגרש הגרוע כלכך (זה לא מגרש, זה ביצה!) של הקבוצה הסלובקית, ממש מגרש מגעיל, וישר כל אוהדי מכבי מאשימים אותו, חלאס עם הצביעות הזאת! זה לא יאומן, לפני כמה חודשים הוא עוד היה ממצטייני האליפות, ובסך הכל משחק קטן בתחילת העונה כבר אתם קוטלים אותו מכל הכיוונים? לא יפה. אולי תאשימו את ההגנה שלכם, שאם הייתה קצת יותר מאורגנת בכלל לא הייתם חוטפים גול בסיום? אולי תאשימו את הר האדם הליטאי שנראה גמלוני והיה חלש מאוד היום. ומה עם נימני? ששוב ושוב הלך והסתבך עם לפחות שלושה שחקנים סלובקים, וטל בנין שהיה חלש להחריד. הרי הקבוצה הסלובקית הזאת חלשה כלכך, מכבי תנצח במשחק הגומלין, ואני מאמין שאפילו בהפרש גבוה משער אחד, מה שיביא אותה לשלב הבא. אבל לא מעבר.

ועוד משהו, בני, גם אם מכבי תעבור ז'ילינה, צ'לסי לא תצטרך להגיע לארץ. אני מאמין שאתה יודע שכרגע דחו את חזרת המשחקים לארץ, וגם הם יחליטו להתכנס שוב ויחליטו להחזיר אותם, אז זה יהיה רק החל מספטמבר, ככה שצ'לסי, לפחות השנה מול מכבי ת"א, לא תשחק בארץ.

5. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, הגיע הזמן של התירוצים.
    ראיתם איזה מגרש איכסה "פיכסה יותר גרוע מהמגרש אצלי מאחורי הבית" הם שיחקו עליו? ברונו פשוט לא יכל לעשות עליו שום דבר, נראה לי הוא יותר גרוע מהארצבים בשכונה.

ואני מזכירה לכל אוהדי הפועל פה, שהפועל עברה את צ'לסי לאחר ש9 שחקנים הצתרפו לפלייבוי במקום להגיע לארץ, ותסתכלו איזה רכישות עושה צ'לסי עכשיו עם הבליונר הרוסי שלה, אז שתקו!

6. ליהי Member

לילך,כמה דברים:

1)התירוץ של המגרש?-חשבתי שיהיה לך יותר טוב מזה. זה התירוץ שלנו במשחקי נבחרת,במשחקי ליגה בתקופות חורף,ועכשיו גם במוקדמות ליגת האלופות? ממש מעניין איך כל הכדורגל מסביב מסתדר עם זה ואנחנו לא. בעיות במגרש? אולי תסבירי לפיינסטיל את זה כשהוא מכדרר כדורים מסוכנים בהגנה.
    2)עזבי אותך,את לא יכולה לבוא ולהגיד לאוהדי הפועל "אל תתנשאו עלינו כי ניצחתם את צ'לסי". יש לנו זכות מלאה להתנשאות עליכם,תאהבי את זה או לא. בתכלס- ניצחנו את צ'לסי. אין מה לעשות. וההרכב של צ'לסי לא היה כזה חסר. זה לא סוד שהיום צ'לסי קבוצה יותר טובה,אבל מי בכלל מדבר על המפגש שלםכ עם צ'לסי?-אתם לא תגיעו אליו. אתם כרגיל,תודחו ע"י קבוצת דייגים אחרת (אז בואבישטה, היום ז'ילינה. ואת יודעת מה?-אם את לא מחשיבה את בואבישטה כקבוצה לא חזקה-הנה לך ז'ילינה,דוגמא קלאסית). האמת המרה טופחת למכבי ת"א שוב ושוב בפנים. אין לה את המנטאליות שהיתה לחיפה ולהפועל ת"א,וזה לא יעזור התירוצים.

בנוסף,בחיים לא ראיתי התקפה כל כך יצירתית וטובה וקישור שמורכב משחקנים כ"כ מוצלחים שפשוט לא מתחברת כמו שצריך. נקודה שניה שעצבנה אותי במשחק זה ששוב,למרות כל היאוש והחרא מזל של מכבי- אי אפשר להתעלם מזה שהיא שוב התפרקה אחרי גול. למכבי חסר הרבה אופי,הרבה מנטאליות, ודווקא בגלל זה ולא בגלל שום דבר אחר אני לא רואה אותה עולה לשלב הבא.

7. Fernando Cavenaghi Member

יש לי לא מעט טענות, הראשונה כלפי קלינגר,
    למה עובד ישב על הספסל כל המשחק? השחקן היחיד שמעז (גם נמני יכול, אבל לא רוצה) לעשות דריבל בין שישה שחקנים ולבעוט לא נמצא על המגרש כשלזילינה יש חמישה שחקנים בחצי שלהם לאורך כל המשחק?

ולמה קבוצה עם בנין, נמני, הייס, ביטון ופורחננקובס בהברקות שלו לא בעטה פעם אחת מחוץ לרחבה? למה ההתעקשות על המסירה האחרונה הגרועה?

וגם כמה מילים טובות, לבן דיין וברומר על משחק כללי לא רע.
    לאבו סיאם, שחקן הגנה מעולה ותומך בהתקפה בצורה כמעט מושלמת, ג בגילו מצליח להתמודד עם לחץ כבד.
    לזיזלינה, על צניעות והפגנה של יכולת אישית לפחות מעולה של החשקנים.
    ולברונו הייס, הזר הכי טוב בארץ, על שהביאנו עד הלום. (ועל מה שהוא הולך לעשות במשחק הבא.)

8. קופירוק Member

אתה בטח מתכוון למשחק הטוב של בן דיין עם החברה בשכונה? כי בסלובקיה הוא לא היה......
    ז'ילינה קבוצה ממש ממש גרועה ומכבי ת"א פשוא שמה לעצמה רגל... טיפשות בכל האזורים ואני בכלל לא מבין את קלינגר שהתעקש לא להוציא את ברונו רייס שהיה פשוט חושך...

9. ירוק בלב Member

לא.
    לא נסעתי לכל המשחקים של ז'ילינה.
    אבל, קראתי הרבה על הקבוצה הזאת,
    ובעונה שעברה למרות שלא כל כך ספרו אותם הם לקחו ת'אליפות.
    ושמתי לב לפי שאר ההודעות בפורום שגם בפה לא סופרים אותם כל כך.
    אז הקבוצה הזאת שכמו שאמרתי,
    קבוצה מאוד מפתיע וכמו שראית, הם גם הפתיעו את מכבי.

ואני ממש לא אומר סתם דברים כדי למלא ת'הודעה שלי.
    ההודעה שלך נראת יותר כסתם דברים.

10. ירוק בלב Member

באמת לא הכרתי את הקבוצה לפני שהיא הוגרלה לשחק מול מכבי,
    אבל, יום אחרי שהיא הוגרלה היתה כתבה על הקבוצה ושם קראתי,
    על זה שהיא קבוצה מאוד מפתיע.
    דרך-אגב, טעית בהימור שלך.

11. AFC Member

היית שמח לשמוע על המקורות שלך. סתם, כי פשוט לא זכור לי שעיתונים ישראלים כותבים על כדורגל סלובקי.

12. Ilan Member

פחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    ברונו רייס השחקן הזר הכי טוב בארץ? עזוב אתה מבייש את עצמך. השחקן הזה שחקן בינוני תבין, שחקן בינוני עם אגו של לפחות רוברטו קארלוס. כולם אומרים איזה בעיטות יש לו איזה טכניקה יש לו אבל בתכלס אולי פעמיים מאז שהוא הגיע לישראל ראיתי אותו אשכרה מכדרר כדור ומעביר שחקנים ולא מאבד את הכדור, שלא נדבר על הבעיטות העלובות שלו שבדר"כ פוגשות את היציעים מקרוב. השחקן הזה פשוט ב-י-נ-ו-נ-י.

13. שגיא Guest

ירוק בלב, אתה מדבר שטויות.
    עם כל השנאה שלי למכבי ת"א, הם פשוט הרבה יותר טובים מהסלובקים, זה שהם לא ניצחו זה לא בגלל שהסלובקים "הפתיעו" אותם. הם פשוט נתנו להם את השער הזה, וכשהגיעו להזדמנויות במחצית הראשונה הם לא השכילו לכבוש, הסלובקים לא הפתיעו אף אחד. מכבי הפתיעו, את עצמם, לרעה. וזה מה שנתן את הניצחון לסלובקים.
    חוץ מזה, אי אפשר להגדיר קבוצה כ"מפתיעה", זה בא והולך, זה זמני, אפשר להפתיע במשחק, בטורניר, אבל מה "קבוצה מפתיעה" ? איך אפשר להגדיר ככה קבוצה? אפשר להגיד קבוצה טובה, לא טובה, גרוע, וכו', אבל מפתיעה זה לא תואר נספח לקבוצה.

14. AFC Member

ברונו הייס הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ אחרי יוסי אבוקסיס (ומי יודע? אולי גם אדרזיניו). זה שהוא נתן כמה משחקים לא טובים בסוף העונה ואתמול לא אומר כלום. כולם יודעים שהוא שחקן מפתח ומפעילים עליו לחץ.

חשבתי שדווקא אתה תזכור יותר מכולם איזה שחקן מצוין הוא, כשהוא לבדו קרע את חיפה לגזרים באצטדיון ר"ג.

15. שגיא Guest

אין ספק בכלל שרייס אחד הזרים היותר טובים שמשחקים כיום בליגת העל, ועל סמך מספר מועט של משחקים לא טובים לא שופטים אותו.
    תבין, אילן, טכניקה זה דבר שמאוד קשה להראות במשחק על המגרש הכלכך גרוע כמו של הקבוצה הסלובקית, מה גם שזה משחק ראשון, שחקנים עוד חלודים, לא בשיא כושרם ויכולתם, ככה שלהגיד שהוא שחקן בינוני זה ממש לא במקום.
    ברונו רייס קשר אחורי מצויין.