מכבי ת"א הודחה על ידי ז'ילינה מהמשך דרכה בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/7/03.

1. official Member

הזרים של מכבי יובילו אותה לניצחונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx עצוב עצוב...
    להחליף ודחוף!(חוץ מפנטסיל כמובן)

2. Ilan Member

חחחחחחחחח אהבתי ליהי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

מכבי הזאת כ"כ אנמית שזה מדהים, מישהו ראה התקפות מסודרות שלה? ואיזה כח רצון יש לה... אחרי 70 דקות כבר התייאשה והפסיקה לנסות לעשות מהפך.

ושוב אני יגיד לכם, תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם- ברונו רייס אפס!, תפסיקו לנסות לשכנע את עצמכם שהוא שחקן טוב. כל פעם אתם אומרים שזה חד- פעמי, אבל מכבי עכשיו תקוע איתו על חוזה דיי גדול לשלוש שנים, ואני מבטיח לכם שבסוף השנה מכבי תעשה הכל כדי להיפטר ממנו. זה שחקן מאוד גרוע בברזיל, בואו נגיד שאם סיסטון היה בברזיל כמו רפי כהן (החלוץ) השנה, אז רייס היה בברזיל כמו אייל אלמושנינו במכבי חיפה, כאשר הדבר היחידי שהוא עשה זה להיפצע. רייס לא שחקן גדול, לא היה כזה וגם לא יהיה. בברזיל צחקו ששמעו שהוא אלוף בליגה הישראלית, ברוסיה הוא נכשל, ועכשיו גם פה הוא מוכיח עד כמה הוא שחקן בינוני, גם בקנה- מידה ישראלי. אני אמרתי את זה עוד מאמצע העונה שעברה, תסתכלו עליו- כל משחק של מכבי אני מסתכל עליו במיוחד וכל פעם אני רואה עד כמה הוא לא שווה הרבה.

בקשר לפרוחה, זה כבר בדיחה יותר רצינית... הוא מוכיח את עצמו כחלוץ של קבוצות קטנות ולא מתאים להיות החלוץ הראשי של אלופת המדינה.

נמאס להגיד את זה, אבל מכבי ת"א היא לוזרית בצורה בלתי נתפסת באירופה, ואם במסע של חיפה אשתקד צחקתם עליה שהיא הוגרלה במוקדמות נגד בלשינה, אז תראו למי מכבי עפה... קבוצה לא פחות חלשה. בסה"כ מכה- בי הורסת לישראל את הדירוג באירופה, אבל אני בטוח ששנה שעברה היא לא תצליח להרוס לנו שוב את הדירוג באירופה במוקדמות ליגת האלופות, כי אלופה השנה היא לא תיהיה. כל השנאה במכבי תתפרץ עכשיו, וכמו ששגיא כהן אמר איך שמכבי נראת יש להם בקבוצה 11 מחנות ולא 2 מחנות. עוד מעט דגו החלש חוזר, ואז יהיה למכבי עוד יותר אגו, גם דגו שחוזר עם מוניטין של שחקן העונה (לא שזה מגיע לו...), גם נימני שממשיך להיות "אלוהים" וגם שחקנים כמו עובד, רייס, בנין (הגרוע מאוד יש לציין)- זה מיועד לפיצוץ.

לדעתי אין לי ספק בכלל שמישהו במכבי לא ימשיך... והמישהו הזה יהיה אבי נימני, זכרו מה אמרתי לכם- נימני לא ימשיך במכבי, אין לי בכלל ספק בזה.

אז זהו, תם המסע הארוך של מכבי ת"א באירופה, איך ליהי אמרה? את המסע הקסום הזה אפשר לראות בספורט חמש פלוס כל יום שלישי בגיבורים כחול- לבן, מיטב המשחקים של הישראליות באירופה. חבל, רציתי לראות את מכבי חוטפת מצ'לסי 6-7-8-9... אבל גם לראות את ז'ליניה המסכנה מעיפה את עלובת המדינה זה בהחלט מספק אותי.

3. שגיא Guest

זי'ילינה הדיחה את מכבי ת"א.
    מי?

דיברתי לפני המשחק על זה שמכבי צריכה לשחק מסודר, לצערה זה לא ממש קרה, וכבר מהפתיחה היה ניתן לראות חוסר ריכוז והרבה בלאגן במשחק שלה. אם זה בהגנה בשער המצחיק, איפה טל בן חיים? שחקן שברירי מז'ילינה מגיע בקלות לפניו לכדור ודוחק אותו לתוך הרשת. שטראובר חסר אונים.
    וחוץ מ2-3 הזדמנויות מכבי לא שיחקו. לירן כהן? הוא בעצמו לא ידע איפה הוא משחק. אבי נימני כלל לא נראה על המגרש, רייס המשיך ביכולת החלשה שלו ולא תרם לא להגנה ולא להתקפה. ראובן עובד רץ מצד לצד בלי שום מטרה, ובמחצית השניה אפילו זה לא קרה אחרי שהודבקה לו שמירה. פרוחה היה כלכך גרוע, גמלוני, נתקע בכל שחקן, ולא עשה דבר מועיל, בטח שלא שיחק מסודר. החורים בצד שמאל של מכבי שוב היו גדולים, ומלבד פנסטיל לא ראינו כלום במכבי ת"א.

מנגד, ז'ילינה, שיחקה רגוע, שיחקה מסודר, לא קבוצה טובה כלכך, אבל היא שיחקה מסודר, ידעה לצאת למתפרצות, לא הפקירה את ההגנה, ולכן גם הצליחה לעקוץ את מכבי ת"א. מכבי נילחצה, במחצית הראשונה נראה היה שהיא עוד יכולה לחזור, ועוד תחזור, אבל במחצית השניה היא נראתה כלכך רע ומבולגנת, והמחליפים, גולדברג וביטון בכלל לא נראו על מגרש, קלינגר לא היה מה להגיד בסיום. ומכבי ת"א יורדת מבויישת מהמשחק בבודפשט. בושה.

וליהי, קבלי "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" ענקי על ה"מסע של מכבי ת"א במוקדמות ליגת האלופות"

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איזה עליבות.....מכבי תל אביב נראו היום כאילו הם משחקים בטורניר על החוף יותר מאשר משחקים במוקדמות ליגת האלופות..
    בכלל נראה שהשם צ'לסי רק הזיק יותר מידי למכבי כי הם חשבו רק על צ'לסי אבל שכחו שהם צריכים לעבור קבוצה זניחה בדרך,
    אין שום שחקן היום במכבי שהראה משהו מעניין שגיא היום ציין בשידור הכל הקבוצה הזאת רכה מידי, בעלת מחנות רבים , כנראה שהם לא רצו מספיק לעלות שלב.

ושוב כל הכבוד ליהי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

5. ליהי Member

תודה תודה :wink:

אבל אני חושבת שצריך להבדיל בין רייס לבין אבי נמני כשזה מגיע ליכולת על המגרש. היכולת של ברונו רייס נמצאת במגמת ירידה תמידית עוד מסוף עונה שעברה (טוב במשחקים האחרונים היא לא ממש יורדת כי אין לאן. החוסר דיוק,הבלבול,האיטיות, העובדה שכל שחקן בכל רגע נתון יכול לחטוף לו מהרגליים את הכדור),אבל אני כן מסכימה עם אילן שאין מה להתלהב יותר מדי מהעובדה שהוא ברזילאי. באותה מידה אני יכולה להיות רומניה,אבל לא גנבת (הבנתם את הפואנטה אני מקווה).

בקשר לנמני- היה לו משחק לא טוב. זאת עובדה, הוא לא היה שם כשהקבוצה היתה צריכה אותו. ונמני, הוא יכול לקחת במצבים כאלה משחקים במו ידיו (רגליו) ולנצח אותם, ואת זה כולנו יודעים. אני חושבת שמי שצריך לקחת את האשמה על המשחק הלא טוב של נמני הוא קלינגר, שהרבה להחליף לו עמדות ורגע אחד צעק לו "למרכז", ברגע השני הוא כבר שיחק באגף השמאלי. לפעמים שחקנים לא מצליחים לתפקד בצורה הזאת, בייחוד כשהשמירה על עובד כ"כ הדוקה ואיך שעובד נכנס למרכז אוטומטית נכנסים איתו עוד 2 שחקנים מז'ילינה ואז זה בכלל לא משאיר לנמני מרחב משמאל.

ולסיום - לילך ,תהית למה קלינגר הרכיב את עובד היום:
    באותה מידה בה עובד הרס את המשחק הוא יכל גם לנצח אותו. הילד הזה הוא 100% של כישרון וקלינגר יצא בהנחה שעובד יתרגם אותו במגרש לבניית מצבים טובים בהתקפה ולא ידע שיתנהג באגואיזם מופגן ויהרוס למכבי. מה עוד, שהרצון לסיים מהלכים לבד לא היה גרוע כמו העובדה שעובד פשוט התיאש ולא נסה למצוא פרצה מהשמירה עליו לאורך כל המשחק,מה שהפך אותו לאנמי ופאסיבי לאורך כל המשחק מרגע הגול של מכבי.

6. official Member

למכבי יש מזל גדול שהיא הודחה היום ולא תשחק נגד צ'לסי..אני לא רוצה לחשוב מה הייתה התוצאה של משחק כזה ועוד באנגליה..חסכו להם ולכל המדינה בושה גדולה!
    יישר כח-ברונו!! :!:

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובד נראה לי בדרך להיות עוד כישרון מבוזבז..
    באמת שלא ראיתי עדיין משחק טוב שלו..אמנם יש לו כישרון בכמויות אבל יש מליון סיבות לזה שהוא לא מנצל אותו..

דרך אגב..איפה כל אוהדי מכבי שאמרו שקיבלנו רק את שטרום גראץ ובגלל זה אנחנו לא בליגת האלופות..?מכבי לא עברו אפילו את ז'ילנה..שהם אפילו לא המילואים של שטרום גראץ[ובטח לא של מנצסטר..]

דבר אחרון...ממש היה ביזיון המשחק הזה..ממש התאכזתי ממכבי..אני מתחנן שהם ישחקו ככה בליגה...ראיתי רק את המחצית השנייה וזה היה נראה כאילו ז'ילנה יכולה לנצח 4-1 ואפילו יותר..

8. שגיא Guest

אני לא חושב כך.
    אמנם לספוג חמישיה זה די קשה, אבל מצ'לסי, קבוצת המליונים, זה אפילו יהיה די טבעי, כמובן שהכל היפותתי עכשיו, אבל בכל מקרה, הנקודה שלי היא שהדחה על ידי הקבוצה הסלובקית הזאת לא פחות מבישה מאשר הפסד רב שערים לצ'לסי, במידה והיה. מכבי היו מעדיפים לחטוף את הבושה בשלב הבא, ולא בשלב הקרוב.
    גם עניין כלכלי יש פה, מכבי הפסידה כסף מאי ההפעלה, כאשר הפעלה לשלב הבא הייתה גם מביאה לה הכנסות מכרטיסים, ועוד בהמשך דרכה בגביע אופ"א, אבל מכבי הפסידה, הפסידה בבושת פנים, ועכשיו רק הליגה נראת לנגד עניהם.

9. official Member

האמת שגם לקלינגר יש חלק גדול בכישלון.
    הכנה לקוייה של השחקנים שנשברו כבר עם השער הראשון שספגו לחובתם וחוסר הביטחון הבולט של רוב השחקנים זה דבר שהמאמן חייב לעבוד עם שחקניו .
    חוצמזה לא ראינו היום אף אחד שלוקח אחריות ומנהל את המשחק (איפה ברונו אמרנו כבר?!?)כולם פחדו רצו כמה שיותר מהר להיפטר מהכדור ואם נחשוב טוב נגלה שמכבי לא סיכנה את השער של ז'ילנה יותר מפעמיים.אם כל הכבוד ללירון כהן...-מי זה..? למה לא לפתוח עם ביטון או גולדברג המנוסה (ומספיק כבר עם ההגבהות לפרוחננקובס הוא לא ואן ניסטלרוי.)לפי היכולת היום מכבי חיפה יכולה לישון היום בשקט.
    לילה טוב שגיא! :wink:

10. Ilan Member

ריינמן אתה צודק במאה אחוז. אוהדי מכבי צחקו וזילזלו ביריבות ששיחקו נגד חיפה, אבל ראו איזה פלא, מכבי לא מצליחה לעבור את ז'ילינה. אני צופה להרבה שירי עידוד לז'ילינה בעונה הקרובה.
    בכלל העונה של מכבי הולכת להיות כ"כ גרועה לדעתי. גם עודף אגו, גם האכזבה מהצ'מפיונס, גם החוסר מוטיבציה, גם הרעב עקב הזכייה באליפות, גם הסגל שנחלש מהעונה הקודמת. אין ספק שמכה- בי היא לא קבוצה לאליפות, לקלינגר יהיה עכשיו אתגר ענק, אתגר שרק מאמן כמו גרנט הצליח לעבור אותו- לקחת קבוצה בקרשים, ולהביא אותה לאליפות. כידוע גרנט לקח אליפות שנייה ברציפות עם חיפה אחרי פרשת הפקס, שזה היה הישג מדהים בהתחשב בנסיבות.
    לקלינגר יהיה יותר קשה לקחת אליפות משום שכיום חיפה נראת הרבה יותר מסוכנת, ובכלל... לגרנט באותו זמן לא היה מחנות, להבדיל ממכה- בי.

הצהוב עולה, כן בטח...

אגב איפה כל אוהדי מכבי הגיבורים? מה יש פה רק אוהדת אחת של מכבי? מוזר.

11. ליהי Member

השם הוא לירן כהן,והוא נשמע כמו כישרון מבטיח,למרות שלהרכיב אותו במשחק כל כך קריטי הוא צעד שעד עכשיו לא מובן לי.
    זה להטיל על השחקן לחץ מנטאלי לא נורמאלי,שלא לדבר על פיזי,ופסיכולוגי. הכל בעת ובעונה אחת כאשר השחקן לא פתח באף משחק בשנתיים וחצי האחרונות בליגת העל,אלא רק במסגרת גביע הטוטו.
    פייר? ראו שהוא לא משתלב משהו עם השחקנים היותר מנוסים,כך שהשחקנים פחדו להרכיב התקפות מהצד הימני מחשש שמשהו יתפקשש לו ותהרס ההתקפה,אבל האמת המרה היא שבעצם הגול היחיד שהבקיעה מכבי עבר דרך האגף הימני,אבל לא דרך כהן.

12. official Member

אסור לשכוח שייש לו חלק בשער שמכבי כבשה.הוא הרים את הקרן אבל למעשה זו הפעולה החיובית היחידה שהוא עשה במשחק ואפילו התנדב לצאת טרם זמנו(בחילוף של קלינגר)הוא רק שכח שייש שחקן אחד יותר חלש ממנו(מה קורה ברונו???)אבל מעבר לכך מעצבן לראות שכל קרן שהוא הרים לא עברה את השחקן הסלובקי הראשון..לא מתאים לרמה אבל מתאים ביותר ליכולת של קבוצתו על המגרש :roll:
    לא נורא העיקר שמכבי ייצגו את המדינה בכבוד וזכו בגביע פוזנאן!(משום מה יש לי הרגשה שזה התואר הראשון והאחרון העונה..טוב נו אולי גביע טוטו..) :?

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מי שהיה חסר לי במיוחד הוא אבי נמני שהיה מאוד חסר במכבי תל אביב...ציפו ממנו כמו תמיד להנהיג את הקבוצה ברגעים הקריטיים ביותר והיום הוא היה כישלון חרוץ..בכלל יגידו אוהדי מכבי שהחום אולי היה הסיבה אבל השחקנים האלו רגילים פחות או יותר לזה מהארץ בעוד ששחקני זי'לינה יותר רגילים לקור האירופאי.

14. Ilan Member

שמעו... מכבי היו שבעים אחרי הזכיה הסנצסיונית בטורניר "לך", אחרי האופוריה הזאת היה להם קשה לחזור ולשחק נגד ז'ילינה ובגלל זה הם עפו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx .

15. AFC Member

נו מה אתה רוצה... זה "אלוהים" פחחחחח...