עזבי ליהי, אין לך מושג כמה פעמים הייתי צריך להסביר למפגרים האלה דברים כאלה. הם פשוט לא קולטים, חבל לבזבז זמן ומילים על מי שאלוהים פשוט לא חנן אותו בשכל. אין מה לעשות - כמעט כל אוהדי חיפה בפורום הזה פשוט טמבלים (וכן שגיא, זאת האמ-אמא של ההכללה, טוב?!). אגב, בגלל ההתנהגות המתנשאת הזאת כולם שונאים אתכם, יותר מהגועל ת"א אפילו. אופישיאל, אני קיוויתי שלא תהיה אחד מאוהדי ההצלחות האלה שיום אחד מקללים את מכבי חיפה וביום אחר מתפללים שהיא תנצח. קיוויתי שלא תהיה אחד מהטרמפיסטים האלה. מכבי חיפה לא מייצגת את ישראל!!! מכבי חיפה מייצגת אך ורק את עצמה. נקודה. נו באמת שגיא, שנינו זוכרים טוב מאד את השער של קייסי שפירק את שטורם גראץ. ז'אוטאוטס מבצע עבירה בוטה על השוער (השופט ומשרוקיתו דוממים), נוגע ביד בכדור (עדיין דממה), הכדור מורחק, אבל אז השופט סוף סוף שורק. הבעיה היא שברוב חוצפתו הוא נתן כדור חופשי למכבי חיפה. שטורם גראץ היתה הקבוצה הגרועה ביותר בהגרלה של המוקדמות. שמע, זה פשוט מזל לא נורמלי שקיבלתם אותה. המשכיות בליגת האלופות?! שאני אזכיר לך את "טעויות" השופטים (התמימות, יש לציין, כמו בכל המשחקים של חיפה בליגה) במשחק מול אולימפיאקוס (באדיר נופל ללא מגע עם היריב), ומול לברקוזן (רוסו נופל, כרגיל, ללא מגע עם היריב) ובמשחק האחרון, שוב מול היוונים (שער של חיפה מאופסייד)? חוץ מזה, אפשר לחשוב איזה בית קיבלתם! היוונים האפסים (ראינו מה קרה כשקיבלתם קבוצה יוונית יותר חזקה), קבוצה שניצלה מירידה בגרמניה וקבוצת נוער עלובה של מנצ'סטר יונייטד. אין ספק, ההישג הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי. אתם פשוט אוהבים לשכוח מהעובדות, נכון? הכי נוח וקל לחשוב שאתם צודקים. אילן, עם כל האי-אהבה שלי למכבי ת"א, אתה לא יכול לקרוא להם לוזרים. שאני אזכיר לך מי אלופת המדינה? ואילן... תאמין לי שאתה האחרון על כדור הארץ הזה, יחד עם כל יציע ג' המטונף שלך, שיכול לדבר על שחיתות וקניית משחקים. כל שבת יש לפחות טעות שיפוט אחת גורלית לטובת מכבי חיפה - מוזר שאתה לא שם לב אף פעם, נכון? מוזר שאף פעם לא הגבת על זה וישר עברת לירידות על בית"ר, לא? מוזר שאתה לא הגבת כששחר האריך את מועד ההעברות, שיחק עם שישה זרים, הציע הקמת פלייאוף, העביר משחק על דעת עצמו ושינה עונש של ההתאחדות... מוזר מאד... אבל העיקר כשמכבי ת"א מעבירה ביתיות, והיו"ר "המקצועי", "האירופאי" וה"גאון" שלכם עוד מסכים למהלך, אתה צועק "שחיתות. תסתכל במראה!!!!
בנימין, פשוט תשב (אני משער שאתה כבר יושב) בשקט. נחמד לדעת שאתה חושב שאני מפגר, או טמבל, או שאלוהים לא חנן אותי בשכל, בכלל אני כבר התרגלתי למחשבות שלך עלי. מה לעשות, כנראה אלוהים לא אוהב אותי כמו שהוא אוהב אותך, וכנראה שאתה לקחת את כל החוכמה שהייתה לו, אז עלי הוא העדיף לפסוח, אני לא מתלונן. אני רק יודע, שגם בתור מפגר, אני יודע לדבר כמו בנאדם, וזה אולי מה שחסר לגן התחיות התנ"כי של בית"ר של ירושלים (ויודע מה? לא, אני לא מכליל, זה מכוון לבודדים). שוב, הדברים שלך לגבי היריבות של ממכבי חיפה הם דברים אבסורדיים! ריבונו של עולם! כל הקבוצות (מלבד בשלינה) שמכבי חיפה שיחקה מולם בקמפיין של ליגת האלופות, טובות ממנה, פי כמה טובות ממנה. התיאוריות שלך פשוט שגויות. אז מה אם לברקוזן כמעט ירדה ליגה, זה אומר שהיא לא קבוצה טובה? ואולימפיאקוס? היא קבוצה פי כמה יותר טוב מחיפה! ואל תביא לי את הנימוק הסטטיסטי העלוב שהיא לא ניצחה משחק חוץ באירופה, זה מעניין את האגודל של הסבתא שלי. סטטיסטיקות נשברות, וחוץ מזה משחק ה"בית" של חיפה הייתה הרבה יותר ביתי ליוונים, היו להם יותר אוהדים שם. ומנצ'סטר? הרי גם קבוצת המילואים שלה טובה בהרבה ממכבי חיפה. לגבי טעויות שיפוט כאלה ואחרות, הרי אני יכול להביא לך גם כאלה שהיו נגד מכבי חיפה, כי אם יעקובו לא היה מורחק מול שטורם חיפה הייתה סוגרת עניין כבר הרבה יותר מהר. טעויות שיפוט זה דבר שקורה, מה לעשות. קשה לך להתמודד עם זה אני מבין. יש כדורים שמרגיעים, אני בטוח שיש גם בבית המרקחת הקרוב לביתך רוקח שיוכל להמליץ לך על משהו טוב.
AFC לא קיללתי אף קבוצה כאן בפורום ואני לא מתכוון גם לקלל למרות שזה נראה לי הנוהל הרשמי כאן בפורום..אני יכול להגיד לך על עצמי שכל עוד קבוצה ישראלית מצליחה בגביעי אירופה אני אהייה שמח ואני לא טרמפיסט ,אני חושב שרוב האנשים במדינה הזו חושבים כמוני.ובוא אני אגלה לך סוד,חיפה שמשחקת בגביע אירופה(או הפועל ת'א למשל)מייצגת את מדינת ישראל,ולא רק את העיר חיפה. במסגרת הליגה הישראלית ליגת על חיפה מייצגת רק את עצמה אבל בכל מה שקשור לאירופה הייצוג הוא של המדינה ולא של העיר. "להצלחה אבות רבים והכישלון יתום"-אמר פעם אדם חכם.
לא אמרתי שהקבוצות האלה פחות טובות מחיפה, אמרתי שהן החלשות ביותר שחיפה היתה יכולה לקבל. די כבר לנפח את זה כאילו חיפה כבשה את אירופה (ותאמינו או לא, היה כאן פעם איזה חמור שאמר שחיפה כבשה את אירופה וכולם יודעים מי זאת), די. המשחק בפריסין היה כמו משחק ביתי בשביל אולימפיאקוס? ממש. זה שהאצטדיון היה מלא בקפריסאים אוהדי אולימפיאקוס עדיין לא ממש נותן תחושת ביתיות - זה כמו שבית"ר תשחק בארה"ב לעיני 20 אלף אוהדים יהודים-אמריקאים. לא יהיה עידוד, לא תהיה אווירה. לא יודע אם קבוצת המילואים של מנצ'סטר יותר טובה ממכבי חיפה (קבוצת הנוער של מנצ'סטר פשוט עלובה), אבל אני פשוט רוצה לבכות כשאני שומע איזה בבון מתחיל לקשקש על איך חיפה ניצחו את מנצ'סטר יונייטד. מנצ'סטר יונייטד של אז זה בקהאם, ורון, גיגס, קין, ואן-ניסטלרוי ובארטז. מה שבטוח, פיו, פורצ'ן, ריצ'ארדסון ופורלאן הם לא חלק ממנצ'סטר יונייטד, הקבוצה הראשונה והחזקה ביותר. טעויות שיפוט זה דבר שקורה? אז תסביר לי, הו שגיא המהולל, כיצד ייתכן שכל שבת ושבת בליגה הישראלית תמיד, אבל תמיד, יש טעות שיפוט אחת גורלית לפחות לטובת מכבי חיפה? סתם מקרה? איך זה שבכל העונות מאז 99-00, מכבי חיפה נהנית מטעויות שיפוט, כביכול, ללא הפסקה? אתה לא נראה לי אחד כמו משיח הטמטום אורן04, אתה יודע וזוכר טוב מאד כמה טעויות שיפוט היו למכבי חיפה בעונות שחלפו. תודה בזה!
ליהי בהמשך למה שאמרת על מילאן..זאת לא הייתה אלופת מילאן בכלל ..שבה לא היה נסטה ורבים אחרים אז זה מאוד עצוב שרשמת סתם מילאן אלופת אירופה כדי לפאר את הישג הפועל שאני חושב שהיה הישג נהדר שלעצמו. עכשיו וידוקה ...פשוט פאתטי לקרוא לאוהדי חיפה טיפשים וחסרי שכל שאתה חסר השכל האמיתי..על כל שטות יש לך מה להגיד... *טעויות שיפוט יש גם לטובת ביתר וגם לטובת הפועל ולאחרות.. * אולימפיאקוס ולברקוזן, הן קבוצות הרבה יותר טובות מחיפה...לברקוזן היא הייתה סגנית אלופת אירופה! וגם למרות העזיבה של שני שחקנייה באלאק וזה רוברטו נשארה קבוצה טובה הרבה יותר מחיפה לא לשכוח מאיפה היא באה...ואולימפיאקוס קבוצה טובה עם שחקנים יותר טובים מחיפה .. * וכן ..חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד ושום הערה מטומטמת שלך לא תיקח את זה...חבל שאתה לא יכול לפרגן ואופישאל כל קבוצה מייצגת את עצמה...לי לא איכפת בכלל מה הפועל או מכבי תל אביב עושות באירופה..
יוווווו יניב איך עצבנת אותי? עצוב?- סתום ת'פה שלך. מילאן זאת מילאן. ,כמו שמנצ'סטר זה מנצ'סטר. אמרתי לחיפה משהו על מנצ'סטר?- לא. אמרתי שמילאן אלופת אירופה. נכון?-נכון. אז אולי תעשה מה שאתה טוב בו, אתה וכל אוהדי חיפה,שזה להדבק להערצה העיוורת שלכם לקבוצה שכבשה את אירופה (בני,תודה,כשקראתי את זה אלה היו אשכרה הרבע שעה הכי מצחיקות בחיי) ותעזבו אותי בשקט. זה פשוט דוחה אותי, איך אתם מנסים לגמד את ההישג המרשים של הפועל בשביל לפאר את העובדה ששיחקתם בליגת האלופות. די,זה לא יעזור. הפועל נצחה קבוצות יותר טובות,הגיעה לשלבים יותר מתקדמים במפעל האירופאי בו היא שחקה (ו ב ה ר ב ה) והעובדה שהאוהדים של כל הקבוצות בארץ חושבים ריאלי, ואתם חיים בסרט רע שאתם קבוצה אירופאית,רק אומרת איזה מפונקים ודוחים אתם. ואין לי מה להגיב יותר בנושא מכבי חיפה. כל אוהדי חיפה פה נדבקים אחד בשביל השני בגרסא לא מציאותית, וכל אוהדי הקבוצות האחרות מנסים להסביר להם אחרת. אבל אתם לא תעלו שניה בדעתכם שאתם טועים. אז טוב,סבבה,אתם אירופה, אתם כבשתם אותה.חיפה נסיכת אירופה, אתמול חברה שלי התקשרה ממילאנו וספרה לי בהתרגשות שבחנות של נייקי מוכרים חולצות של באדיר ואוואט,ושזה להיט. כל טוב.
וידוקה, נחמד לשמוע אותך מתלונן על טעויות שיפוט שהאליפות האחרונה של הקבוצה שלך הייתה בעזרת כסף ששילמתם לבית- שאן. עכשיו תגיד לי שאני טועה, אולי איתן טייב משקר? http://news.walla.co.il/?w=//83735 וידוקה, נחמד לשמוע אותך אומר שאולימפיאקוס היא קבוצה חלשה ביוון, לידיעתך אולימפיאוקס אלופת יוון כבר... 7 שנים ברציפות! וזה לא שהליגה היוונית חלשה חס וחלילה. אז אולימפיאקוס קבוצה חלשה ביוון? וידוקה, נחמד לשמוע אותך טוען כי אולימפיאקוס שיחקה בGSP במשחק חוץ. בתור אחד שהיה שם, היה ה-ר-ב-ה יותר יוונים, ואני מדגיש- יוונים מאשר ישראלים. היה להם אווירה ביתית לגמרי. היה יותר יוונים מישראלים, פלוס קפריסאים אוהדי יוון, ותתפלא אבל הם עודדו ונתנו אוירה דיי טובה לקבוצה שלהם, עם תופים והכל. וידוקה, נחמד לשמוע שאתה טוען שהבית של חיפה היה הבית הקל ביותר שהיא יכלה לקבל- בית שכולל את הקבוצה הכי מפורסמת בעולם, וגם שנה שעברה הקבוצה עם הסגל השני בטיבו בעולם- מנצ'סטר יונייטד, בית שכולל את הקבוצה שעונה לפני זה סיימה כפיינליסטית, ובית שכולל את אלופת יוון כאשר הקבוצות היווניות מצליחות מאוד באירופה, למשל פנא שהגיעה עד לרבע גמר ליגת האלופות לפני שנתיים. וידוקה, מצחיק לשמוע אותך טוען שלחיפה היה טעויות שיפוט לטובתה, שחכת את האדום שלא היה ולא נברא על יעקובו? שחכת הרבה דברים כנראה... וידוקה, אתה טוען שחיפה שיחקה נגד קבוצת המילואים של מנצ'סטר. לא ידעתי שסקולס בקבוצת המילואים של מנצ'סטר, גם לא ידעתי שפרדיננד שם, לא ידעתי שאושה שם, לא ידעתי שנוול שם, לא ידעתי שפורצ'ן שם, לא ידעתי שסולשיאר שם, סליבסטרה..., ריצרדסון גם שם? כי הוא סומן ככישרון הבא של מנצ'סטר, מוזר..., והשוער השני של מנצ'סטר באותה קבוצה- עדיין לא בקבוצת המילואים, אולי בספסל, אבל לא במילואים- חוץ מזה, תאמין לי שאני הייתי מעדיף שבארטז יעמוד בשער- שוער הרבה פחות טוב- ואפילו אתה אמרת את זה בעבר- ריקרדו יותר טוב מבארטז. שחכת כמה דברים- ורון לא שיחק- אבל אתה אומר כל הזמן שהוא אפס לא? אז אין השפעה על אי- שיתופו. RVN לא שיחק בגלל פציעה, והוא גם לא שיחק משחק לפני חיפה (נגד היוונים), ולמרות זאת מנצ'סטר ניצחה אותם בקלות ביוון. רוי קין לא שיחק בגלל פציעה שהשביתה אותו רוב העונה שעברה, וגיגס ובקהאם קיבלו מנוחה, אבל זהו. כל ההגנה הייתה ההגנה הכי חזקה של מנצ'סטר. וחוץ מזה אולי אתה לא יודע מה ההדל בין קבוצת מילואים לקבוצת מחליפים+ שחקני הרכב, אבל חיפה שיחקה נגד מנצ'סטר מחוסרת בכמה שחקנים (שחלק מהם חיסרון שרק יכול לתרום למנצ'סטר כמו ורון ובארטז). ויודע מה... נגיד וחיפה שיחקה נגד המילואים של מנצ'סטר, עדיין המילואים של מנצ'סטר יותר טובים מכל קבוצה בליגה הזאת בכמה מידות, ולבית"ר הם היו נותנים 8 חתיכות, לפחות. וידוקה, שחר לא האריך את מועד העברות- אל תבלבל את השכל, הפלייאוף היה רצון גם של לוני ותאומים, ויעקובו זה חוק שפעל למען חיפה, נכון- אבל זה לה היה המטרה שלו לפעול למען חיפה, וכשראו שרק חיפה נעזרת בחוק הזה הוא בוטל בסיום העונה בצורה מיידית.
אילן, קראתי את ההודעה שלך עד שהגעתי לקטע שראיתי את הטענה שלך כאילו יש למנצ'סטר את ההרכב השני הכי טוב בעולם. ברגע זה הוכחת שאין לך חצי מושג בכדורגל. פורלאן, ריצ'ארדסון (אעלק כישרון פחחח), פיו, ריקארדו (אני רוצה ציטוט, שתוכיח שאמרתי את זה) ופורטצ'ן... אין ספק, הקבוצה השניה הכי טובה בעולם... טוב, אני מתנצל שבכלל השוויתי בין מנצ'סטר העלובה למכבי חיפה הגדולה. כאילו - מי זאת מנצ'סטר בכלל לעומת מכבי חיפה?! הרי ברור שמכבי חיפה הקבוצה הכי גדולה באירופה!! ברור שאפילו כשמנצ'סטר בכושר שיא וחיפה בשפל שלה, עדיין יש פער של שנות אור בין המועדון האנגלי העלוב לבין מכבי "גזע הארי" חיפה, נכון? אתה, חברך המטומטם אורן04 וגם נסטה האנאלפבית - כולכם פשוט מפגרים, עצובים, תקרא לזה איך שתרצה - אתם לא רק מבזים את החלק הטוב בקהל שלכם (ויש אנשים אוהדי מכבי חיפה שהם לא שחצנים גמורים, אבל הם בודדים), אתם גם ביזיון לאדם החושב. אגב, ליהי כאן תומכת בכל מה שאני אומר. לא ייאמן איך אחרי דיון אחד גרמתם לה לשנוא אתכם יותר ממכבי ת"א. מקווה שאתם גאים בזה.
אני מצטער אם הכעסתי אותך..מה שאני התכוונתי היה שמילאן שהפועל שיחקה מולה לא הייתה אותה הקבוצה שזכתה באליפות אירופה..זה הכל...אם מנצ'סטר תזכה שנה הבאה בליגת האלופות אני לא אגיד שניצחנו את אלופת אירופה כי אז היא לא הייתה האלופה זה הכל. ההישג של הפועל תל אביב היה הישג יפה שלעצמו ואין לי שום דבר נגדו.. אני מקווה שהבהרתי את עצמי.. נ.ב מתנצל כלפי ליהי על בחירת המילה "עצוב"
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/3137955.stm אוהדי חיפה עשיתם נאחס למנצ'סטר מקווה שאתם שמחים (אני כן!!!)[/quote]
וידוקה אתה האנאלפבית פה...אתה פשוט אפס...השנאה שלך לחיפה פשוט מדהימה!...אתה דיברת על ליהי ואיך שגרמנו כביכול לה לשנוא יותר את חיפה...אנשים כמוך משניאים עליי ועל שאר אוהדי חיפה "האנאלפביתים" את ביתר שלך..
[/quote] וואי...ליהי, ממך לא ציפיתי... זה היה ממש, אבל ממש לא במקום . . . ------------------- בקשר לטענות שלכם. בני, טעויות שיפוט היו, גם לטובת מכבי חיפה, נכון, אני לא אומר שלא. היו, ולעיתים היו גם קריטיות. אבל לבוא ולהגיד שכל שבת יש טעות קריטית לטובת חיפה זה פשוט לא נכון (וזה בשפה יפה), זה פשוט נובע מאובססיביות כנגד מכבי חיפה, הרי אתם כבר הולכים עיוורים אחרי כל משהו שהוא נגד מכבי חיפה, ויישר חושבים שכל העולם שייך ליעקב שחר. לשחר יש קשרים, זה גם נכון, ושחר הוא בהחלט איש חזק בכדורגל שלנו, מה לעשות ששאר יושבי הראש לא מצליחים להחזיק קבוצה יותר משנה-שנתיים. ליהי, אף אחד לא מגמד את ההישג של הפועל. ואם היית טורחת לקרוא את ההודעה הקודמת שלי, היית שמה לב טוב טוב למה שכתבתי. אבל בגלל ההודעה הזועמת שלך אני יכול להסיק שלא ממש קראת ואו ריפרפת בהודעה שלי על מנת להבין או להתעניין. אני לא אחזור על הדברים, את יכולה לקרוא שוב, זה אפילו באותו דף.
אוי אוי וידוקה האינטליגנציה שלך חוגגת. אתה קורא לי ולשאר אוהדי חיפה טמבלים ומטומטמים ואחרי זה אומר שאנחנו שחצנים? כיאלו... תחשוב שנייה, אני לא קיללתי אותך ולא ירדתי לפסים אישיים, ואין לך מה לענות לי כי אני צודק אז אתה קורא לי טמבל מטומטם או מה שזה לא יהיה? חוץ מזה, כן- למנצ'סטר היה בעונה שעברה את הסגל הטוב ביותר בעולם, ללא ספק בכלל. אחרי ריאל לא היתה קבוצה עם סגל יותר טוב משלה. ויודע מה- נגיד והיה לה את הסגל ה-10 הטוב בעולם, עדיין חיפה שיחקה נגד מנצ'סטר יונייטד והיא שיחקה נגד ההרכב של מנצ'טר יונייטד (כל ההגנה), רק עם כמה מחליפים שפתחו. תאמין לי שזה לא אכפת לי נגד מי היא שיחקה- בלוח התוצאות כתוב מנצ'סטר יונייטד וכתוב 3-0, הישג שאף קבוצה לא עשתה ולא תעשה. אני רוצה לראות את הפועל ת"א מוציאה נקודה בליגת האלופות בלי ביתיות- היא לא תיהיה קרובה לזה בכלל. ליהי, אני לא יודע מה הבעיות שלך אבל תגידי שאת שונאת את חיפה יותר מאשר את מכבי יתנו לך ביציע מכות. אני לא מבין מה את בידיוק מייצגת. זה כמו שוידוקה אוהד בית"ר ומנוגד לכל האידיאולוגיה של בית"ר (וזה טיפשי). מה אם את לא מסכימה עם כמה אוהדים של חיפה אז את פתאום שונאת יותר את מכבי חיפה... טוב שיהיה.