מכבי ת"א הודחה על ידי ז'ילינה מהמשך דרכה בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/7/03.

1. בועז Member

תגידי מה הקשר עכשיו לחיפה עם המוות שלו מה את דפוקה?!?!
    לא מכובד בכלל מצדך
    התנהגות ילדותית..

ולאי אפ סי

מה אתה חושב תגיד לי אתה אוהד קבוצה כזאת זבל, שהפעם האחרונה שהיא הייתה באירופה הייתה כשאליהו הנביא החליט ללכת מפה
    אתה עוד מדבר!??
    כשתגיע ביתר למעמד, תשחק, תנצח 3-0 את מנצסטר יונייטד אפילו רק עם 6 שחקנים הרכב
    אז מה תגיד שיבואו אליך ויגידו לך זה לא הישג זה סתם
    תחשוב על זה
    כי בנתיים ביתר מתקשה לנצח אפילו את הפועל פ"ת

2. ליהי Member

בועזינו
    אני לא הולכת להגיב על ההודעה החריפה והחסרת טעם שלך
    כי אני לא מכבדת את הדעות שלך בכדורגל (כי אתה לא מבין בזה מושג קלוש, ואין לי כוח להתעסק פה בקקה),בני- עזוב, הם נצחו את מנצ'סטר יונייטד, יצאו תיקו עם סכנין . מה זה אומר לגבי סכנין?

בכל מקרה- מה שרציתי להבהיר כאן הוא רק שההודעה על חיפה ושחקן מנצ'סטר לא נועדה לא לכבד חלילה את מותו, אלא לרמוז לאוהדי חיפה (רמז עבה) שהם מזיינים את השכל על הנצחון הזה יותר מידי. זה כל מה שהיה לי חשוב להגיד פה.

אתם יכולים לחזור לסגידה העיוורת שלכם,אני לא רואה טעם להמשיך להגיב בדיון הזה,שהפך כמו כל הדיונים, מדיון על מכבי ת"א למכבי חיפה.

3. אורן04 Member

אח AFC להתמוגג מכל מילה מסריחה ופרה-היסטורית שלך.
    קודם כל מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על ההישג של הפועל ת"א באירופה. אולי גם הם לא עשו כלום או שהקנאה שלך מופנית רק כלפי מכבי חיפה.
    הרי צ'לסי באו בחצי הרכב, ולוקומוטיב היו אחרי סוף הליגה שלהם, ופארמה כמעט ירדו באיטליה, ומילאן היו גרועים(?) באותה תקופה. לא שאני חושב שאלה תירוצים כנגד ההישג של הפועל אלא פשוט טענות שאדם קטן כמו AFC צפוי להעלות.

אני לא מבין איזה זכות יש לך בכלל לנסות להקטין את ההישג שלפי כל הפרשנים ורוב האוהדים הוא הכי מרשים בתולדות הכדורגל הישראלי באירופה. אולי לא הכי איכותי (הפועל בת'כלס עשו יותר עבודה) אבל הכי מבריק והכי חשוב. לא חשוב כמה תדברו על גביע אופ"א, מצטער אבל באירופה לא סופרים פחות מחצי גמר. קבוצות כמו ויסלה קראקוב וליברץ כפי שציינתי כבר הגיעו לשלבים כאלה, אבל מתי לאחרונה ראינו קבוצה פולנית בליגת האלופות?
    מה הקבוצה שלך עשתה פעם משהו באירופה בחיים שלה?! ומכבי ת"א עשתה משהו?! רק מכבי חיפה והפועל ת"א.

תבינו שוב שאת רוב המשחקים של מכבי חיפה בליגת האלופות חצי אירופה ראתה בתקצירי ליגת האלופות.
    ואם הייתה לנו ביתיות, מי יודע אולי היינו מגיעים גם לשלב הבא כי לא היינו כל כך רחוקים ממנו. 40,000 צופים ברמן גן היו עושים הבדל גדול.

ברור שתייחס כל טעות פעוטה למר שחר ותתעלם מטעויות נגד מכבי חיפה, אבל פה אין בכלל מה לדבר איתך כי אתה פשוט מדבר שטויות. כאילו שחר הלך ושיחד את השופטים בליגת האלופות, בסדר. ומעניין אם הוא כזה חזק ואולי אתה חושב שהוא גם שולט באופ"א איך זה שעפנו בפקס מול האקה או שלא הייתה לנו ביתיות, או שיעקובו הורחק במשחק הכי חשוב שלנו על כלום.

אז תמשיך לדבר AFC כי זה מצחיק לשמוע אותך מנסה להפציץ מתוך בונקר הטפשות שלך, ודבק באותם טיעונים כמו של ילדים בגן ("שחר שולט בהתאחדות! מנצ'סטר שיחקה עם הנוער"!).
    אה כן ובקשר למנצ'סטר אז לא רק שזה נצחון על מגרש נייטראלי ולא בבית, זה היה מול:
    ריקארדו (בסגל נבחרת ספרד), נוויל, פרדיננד, אושיי, סילבסטרה - פחות או יותר ההגנה הקבוצה של יונייטד. נוויל השני, סקולס, פורצ'ן - שיחקו ביחד לא מעט משחקים בליגה האנגלית במדי מנצ'סטר, והחוד הקבוע בהעדרו של רוד - סולשיאר ופורלאן שני חלוצים מעולים בלי ספק.
    אז AFC תחזור לראות את הקלטות מההישג הכי גדול של בית"ר 4-2 על בנפיקה (ואפילו לא מעניין אותי עם איזה הרכב הם באו אחרי ה 6-0 הזכור לטוב).

4. AFC Member

אורן (הפרשן המקצועי שלנו) - רציתי נורא להגיב לך, עד שראיתי שכתבת שדייגו פורלאן חלוץ מעולה (וגם שריקארדו בסגל נבחרת ספרד. נכון, לפני 20 שנה הוא ישב על הספסל של הנבחרת, וואו). השיחה הזאת נגמרה, אני מבקש להנציח את המשפט הזה כדי להראות לכולם על רמת המשכל של הפרשן המקצועי שלנו.

אגב, אם אתה טוען שההרכב של מנצ'סטר היה ההרכב הראשון - אני יכול לטעון שבית"ר הגיעה להישג הרבה יותר גבוה מחיפה באירופה - בית"ר ניצחה את רומא ועוד קבוצה ירדנית וזכתה ב"גביע השלום", בעוד חיפה הובסה ע"י לאציו וחוף השנהב (פחחח) וסיימה במקום האחרון. זה לא משנה שרומא שיחקה בלי באטיסטוטה וטוטי, זה לא משנה שהמשחק נערך כולה 45 דקות - רשום על לוח התוצאות 1:0 לבית"ר על אלופת איטליה באותה שנה, נכון? כך שלבית"ר יש תואר אירופאי, ויחד עם מכבי נתניה היא הישראלית היחידה שלקחה תואר על אדמת אירופה, בניגוד למכבי "ריאל מדריד קבוצת בת שלנו" חיפה.

אתם פשוט קבוצה לוזרית, בחיים לא תשיגו תואר אירופאי, מתי בפעם האחרונה זכיתם בתואר באירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx?

5. official Member

כל מי שממעיט בהשגים של חיפה בליגת האלופות ושל הפועל ת'א בגביע האופ'א הוא פשוט קנאי .
    ההשגים האלו הביאו הרבה כבוד לקבוצות לאוהדים ו למדינה ויותר חשוב מזה נקודות לחישוב הכללי למדינת ישראל.
    ההשגים האלו ראויים לכל התשבחות שהורעפו עליהם.
    פשוט בושה איך האוהדים של שאר הקבוצות לא יודעים לפרגן.מה זה משנה באיזה הרכב שיחקה מצ'נסטר או כמה שחקנים לא הגיעו עם צ'לסי הנצחונות שהושגו הם הדבר החשוב ביותר.
    קצת פירגון חברים זה מותר..

6. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופיסל או משהו דומה, אתה לא יכול לצפות מאוהדי קבוצות אחרות לתת כבוד לקבוצה שלך כשהיא מצליחה כשאתה בעצמך או לפחות שאר האוהדים של הקבוצה שלך מקללים וההפך ממפרגנים לקבוצות שלא מצליחות באירופה, ע"ע מכבי ת"א.
    היריבות בכדורגל הישראלי זה אחד הדברים שתמיד היו ותמיד יהיו, אי אפשר לשנות את זה

7. אורן04 Member

ריקארדו נכלל באותה תקופה בסגל נבחרת ספרד, אבל זה בכלל לא משנה, כי כשיונייטד בוחרת שוער מחליף (ועוד לבארטז) הוא חייב להיות טוב (בעינייהם לפחות).
    ופורלאן חלוץ מעולה בקנה מידה אנגלי ואירופאי, אז ל תזיין לי במח, שנה שעברה אחרי ההתחלה הקשה שלו הוא התחיל להראות שמץ מיכולתו כולל נצחון שהביא על ארסנל. השנה הוא נכלל בגדול בתכניות של פרגוסון וכובש במשחקי ההכנה.
    אל תזיין לי במח כי הדביל היחיד פה הוא אתה.

8. בועז Member

את לא מכבדת את הדעות שלי בגלל שאת מרגישה שאת יודעת הכל?
    את לא מכבדת את הדעות שלי כי הן נוגדות את שלך?
    את לא מכבדת את הדעות שלי , ואת זה הבנת אחרי 5 הודעות?

אל תחשבי שזה שאת וותיקה פה אומר משהו
    אל תחשבי שאת משהו שאת לא, הרי לכל אחד יש חיבה מסויימת לקבוצה שהוא מעדיף ואוהד, וזה שאני אוהב את מכבי חיפה לא אומר שאני לא מבין בכדורגל
    את יכולה לקרוא כתבות שהכנתי לאתרים מובילים ולאכול את הכובע(אני משער שיש לך כובע טמבל), אבל את תמשיכי לכתוב שאת לא תגיבי לאף אחד כי הוא דפוק

ואת מדברת בתור אבי מלר, שגיא כהן, או נדב יעקובי?

9. ירוק בלב Member

אוי, שוב אוהדי בית"ר חושבים שהם יודעים הכל.
    עכשיו, שהם לא קבוצה גדולה כמו שהם היו, אז הם צוחקים על הגדולות.
    היום הם כבר לא משחקים באירופה, ומוצאים זמן לצחוק על הנציגות הישראליות.
    מכבי חיפה ניצחה את היונייטד, ואתה צוחק?
    הקבוצה הזאת שהייתה ליונייטד יותר טובים, מצ'לסי ששיחקה מול הפועל.
    אבל, שאוהדי בית"ר יצחקו על מכבי חיפה?
    זה, כבר נשמע יותר מצחיק.

מכבי חיפה, תמיד ייצגו את ישראל בכבוד, אבל תמיד.
    לאומת זאת, בית"ר ממש לא.
    חוץ מזה, שבית"ר זאת קבוצה שנמצאת במצב רע כל כך,
    שהכי טוב בשבילהם זה, פשוט לשתוק

10. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

ירוק בלב, דבר ראשון זכותו המלאה של בני לצחוק על חיפה כמו שזכותך לצחוק על בית"ר, ואין שום דבר מוזר או סתור בזה, בטח לא מצחיק.
    מכבי חיפה יצגו את ישראל כל שנה בכבוד באירופה? החלק הראשון אולי נכון, השני לא ממש... אני רק רוצה להזכיר לך את האווזה האקה שהעיפה אותכם בסיבוב הראשון הוא השני, ואל תנסה לתרץ את זה בפקס, כי זה אשמתה הבלעדית של חיפה, וכם לפני כמה שנים בהפסד 3:0 בחוץ לויטסה ארנהיים, קבוצה הולנדית גדולה מאוד.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לילך באמת..כל כך הרבה שטויות..לא מתאים לך..
    קודם כל מה קשור הפאקס???הפאקס זה לא כדורגל..בכדורגל לא רק שניצחנו את האקה אלא פתחנו אותם עם 4-0 בכללי שהיה יכול להיות בקלות הרבה יותר..
    חיפה הייתה אז קבוצת כדורגל ב3 רמות מעל האקה...פאשלה טכנית לא נחשבת כדורגל..

דבר שני ויטסה הייתה באותו זמן במקום הראשון בליגה ההולנדית [עם אייאקס פ.ס.ו ופיינורוד..]
    ויטסה הייתה בכושר נפלא..ודרך אגב כמה שזה נשמע מוזר באותו משחק חיפה הייתה יותר טובה מויטסה..
    ובגומלין גם חיפה ניצחה 2-1 ואת הגול היא חטפה בדקה ה-90..אחרי שהיא לחצה וכמעט השוותה ל3-0..

באמת עם כל הכבוד לביית"ר.חיפה באמת ייצגה את ישראל באירופה הרבה הרבה יותר טוב.