מכבי ת"א 2018/19 - יש אליפות למכבי !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Jakur, ‏18/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. גלצ Member

כנראה שמשלם מיליון יורו כי בליגה שלנו שחקן כזה הוא קריטי. השאלה שלך קשורה בנושא של הסיטואציה עם אלי דסה? כי אני לא חושב שיש מה להשוות. על אלי דסה הייתי מציע מחיר אחרון של 350 במקרה הטוב ואם הוא מתנגד אז יש את קנדיל.

2. סמואל אטו Member

אני סתם מנסה להבין את ההיגיון שלך.
    רשמת ששחקן ישראלי מוביל ודומיננטי לא צריך להרוויח יותר מ-550-500 אלף יורו, אבל אתה מסכים שערן זהבי שווה מיליון יורו בשנה.
    זה.אומר שאיו לך בעיה לשלם לשחקן את מה שהוא "שווה", אז אתה לא מתנגד לתשלום סכומים גבוהים אלא חושב שזה פשוט לא שווה את זה.

אני חושב שאלי דסה הוא כנראה טופ 5 מהשחקנים בליגת העל ולכן הוא כן שווה 450 אלף יורו לעונה בהתחשב בסכומים שרצים בליגה הזאת בשנים האחרונות. אם היית אומר לי שזה עניין של תקרת שכר ושבליגה הישראלית אסור לשלם מעל x כסף אז אולי כבר היינו מנהלים דיון אחר.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאתה צודק אבל תבין שלקבוצות העשירות בארץ חשוב יותר ששחקן לא ישחק אצל היריבות שלהן מאשר שישחק אצלן, מדובר בשיטת "העיקר שלא נצא פראיירים" על שם יעקב שחר ואלונה ברקת. בגלל זה שחקן כמו גיל יצחק נרכש בינואר ע"י מכבי חיפה, כדי שלא חלילה היה חותם בקיץ על חוזה של 120 אלף דולר לעונה בהפועל ת"א ונותן לחיפה איזה גול בפוקס ואז היו מדברים על כמה שחר פראייר שלא קנה אותו והביא את שועה(הטוב בהרבה) במיליון יורו.

אולי מכבי חושבת שדסה שווה 350 אלף דולר בעונה אבל מבחינתם שווה להם לשלם חצי מיליון + בעונה רק כדי שיעשה רוטציות עם קנדיל ולא יהיה המגן הפותח של מכבי חיפה או קבוצה אחרת.

גלצ אוהב/ת את זה.
  4. קשר שמאלי Member

ממש מעניין את שחר מה אומרים עליו בתקשורת. הוא 8 שנים הבדיחה של הליגה וזה לא מעניין אותו, הוא ממשיך להתנהל בחובבניות. החתמנו את יצחק כי אנשים חסרי הבנה מינימלית בכדורגל מקבלים אצלנו החלטות

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/19
  5. גלצ Member

ציינתי שהשחקנים הישראלים היחידים ששווים יותר מ500-550 (סכום שאולי הייתי משלם על אצילי ומליקסון ועוד מעט מאוד) הם ערן זהבי, חמד, דאבור והרוש. אני כן חושב שמיליון יורו זה סכום מוגזם ואם לא הייתי על הגב אל הקיר לא הייתי משלם אותו לזהבי. אבל אם הוא מאיים לעזוב ואין איזה זר ענק בעמדת החלוץ אני הייתי שוקל ברצינות לשלם את הסכום הזה.

6. קשר שמאלי Member

זהבי כיאל דאבור וסולומון הם היחידים ששווים יותר מ300 אלף יורו. אין הבדלים בין קנדיל שמרוויח 200 ומשהו אלף דולר לבין דסה. אם יש לי אפשרות לבחור בין קנדיל לבין לדסה הפצוע כרוני, אני בוחר בקנדיל בלי לחשוב פעמיים .רק מי שאין לו ערך לכסף ישלם לדסה חצי מיליון יורו בעונה

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/19
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיקוביץ' אחד משני המועמדים העיקריים לעמדת השוער השני במונאקו בעונה הבאה יחד עם יונאס לוסל מהאדרספילד.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  8. Telkiyski Member

הוא באמת רוצה ללכת למונאקו להיות שוער שני?

9. Drama2 הסמל מעל הכל

הרבה מועדונים רוצים לייצר את הטר שטגן הבא כפי שעשו ברצלונה.
    וכמו ברצלונה הוא יקבל את החולצה במפעלים המשניים וככה יקדמו אותו.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איך למען השם אתה קובע את הרף ב-300 אלף יורו?
    יש הרבה ישראלים שמרוויחים יותר מזה, בישראל ובחו"ל. כולם מטומטמים?

יש בועדת מחירים בישראל שגורמת לקפיצת משכורות, כך שמדגדגים לשווא את חצי מיליון היורו לעונה, אבל גם לא חסרים שחקנים ששווי שכרם, גם האובייקטיבי, הוא מעל 300 אלף יורו.

11. גלצ Member

למען האמת בנושא מחירי השחקנים היום בכדורגל כולם מטומטמים

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה לא טמטום, אלא כוח השוק. המשכורות והמחירים בכל עולם הספורט עולים.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה. דסה ישחק או במכבי תל אביב או בחו״ל.
    מכבי חיפה לא יכולה להציע 600 אלף יורו עם מיסוי ישראלי על שחקן שהוא פצוע כרוני.
    מכבי תל אביב יכולה, אבל כפי שאורימור כתב חוזים כאלה (כמו שנתנו לטיבי) היו חלק מהסיבה שהם הסתבכו עם הפייר פליי ככה שיהיה מעניין לראות האם הם בסוף ישלמו את הסכום או לא (לדעתי ישאירו אותו אבל בפחות מ-600 אלף).

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא רואה את מכבי משלמת לו 600 אלף, כל הדיווחים מדברים על 450 אלף גג שמוכנים לשלם. עבור שחקן ברמתו, אם מסתכלים על השוק, זה סכום לא מופרך בכלל.
    אגב, אי אפשר שלא לחזור לנושא הזרים בעניין הזה, וזה גם מתכתב עם נושא הצעירים. קל יותר למצוא מגן ברמתו של דסה בחוץ, למשל סבוריט (לפי העונה הזו הוא יחד עם מסיללה ברשימת המגנים השמאליים הגדולים שהיו פה). זה גם לא מפריע לפיתוח שחקנים, לדינאמו זאגרב יש 11 זרים.

15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצב נושא:
הנושא נעול.