מכבי ת"א 2018/19 - יש אליפות למכבי !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Jakur, ‏18/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

עוד שוער יווני שלא שיחק המון זמן ואמור להיות מוכן אוטוטו למוקדמות הצ'מפיונס, עם זאת אני מאמין שבמכבי לא יחזרו על השטות של באר שבע ויזרקו אותו במידה ויכתוב רביעיה נגד הקוסילמלם של הלטבים. כנראה שבונים עליו למעבר.

2. גלצ Member

אם בבאר שבע לא בונים על הרוש שמכבי ינסו ללכת עליו. למה צריך עכשיו עוד הימור על שוער יווני שלא משחק. טיפשי מאוד.

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הימור על שוער יווני עדיף מאשר ללכת על בטוח על שוער ישראלי אוברייטד שיעשה פרצוף בביקורת הראשונה עליו
    זה לא שווה את זה

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרוש גם כזה נאחס שאם הוא חותם במכבי אני נותן לו 4-5 חודשים עד שגולדהאר מכריז על עזיבה.

5. גלצ Member

סראגוסה מעוניית באמאדור. אני מקווה שמכבי לא ימכרו.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוסף של חדשות לקראת החזרה לאימונים ביום רביעי הקרוב:
    - שחקני האלופה יפתחו את האימונים ביום ד' הקרוב וכבר למחרת ייצאו למחנה אימונים של 11 ימים שייערך בהולנד. בניגוד לשנים קודמות, תצא הקבוצה למחנה אימונים נוסף בין ה-7.7 ל-15.7 שיתקיים גם הוא בהולנד וצפוי לכלול סדרת משחקי הכנה לקראת מוקדמות ליגות האלופות.
    - שחקני הנבחרת קיבלו אקסטרה חופש ויצטרפו ישירות למחנה האימונים השני בהולנד.
    - עם הידיעות על אמאדור שצפוי לחתום בסראגוסה הספרדית (ושמתחילים לחפש אלטרנטיבות) נראה בינתיים שטסים למחנה האימונים עם 2 בלמים בלבד (ייני ופיבן).
    - מושאלים כמו נועם כהן (מגן ימני) עדן קראצב ואיילון אלמוג יקחו חלק בתחילת האימונים.
    - בקבוצה מעדיפים למכור את אליאל פרץ ומתן בלטקסה.
    - למרות שאין התפתחויות עם ראיקוביץ', צפוי להגיע לארץ יאניוטיס, מחליפו היווני ויוצג לקראת תחילת האימונים ברביעי.
    - שמועות מספרות על תחילת חידוש המנויים ב1.7 .
    - מחר, יום שני, יפרסמו את החולצה החדשה לעונת 2019/20, מזכיר לכם שחברת ההלבשה של הקבוצה היא FILA.

https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_700/2/6/2/3/2623010-46.Xxx

גלצ אוהב/ת את זה.
  7. גלצ Member

@Jakur אין חיזוק אצלכם? 0-:

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי לא
    היחידי שבאמת אני לפחות שמעתי עליו הוא יאניוטיס וזהו.
    מאמין שלקראת היציאה למחנה האימונים השני, שם כבר יחלו משחקי האימון תהיה תזוזה אמיתית

9. Raulito Madridista

אני חושב שמכבי די תקועה, ראיקוביץ' עדיין לא סגור על עצמו ושחקנים אחרים כמו דסה ודור פרץ לא קיבלו הצעות שאי אפשר לסרב להן, ואוטוטו מחנה האימונים כבר מתחיל. חייב לומר שגם אם מכבי מאבדת בתסריט הפסימי את כל אלה שבסימן שאלה (על מיכה למשל אין דיווחים) - היא עדיין פייבוריטית לזכייה באליפות, ליריבות יש הרבה מאוד עבודה. יש מעט מאוד שחקני ליגה שיכולים לשפר את מכבי שגם מקבלת בחזרה ים של שחקנים מושאלים. הם לא יהיו כמו דן גלזר אבל אני מניח שלא כולם ישוחררו.

10. Jefecito Member

מכבי יכולה להשאיר ככה את הסגל שלה והיא תקח אליפות. השאלה מה יהיה באירופה.
    בסוף ראיקוביץ' ישאר בקצב הזה

11. Telkiyski Member

מתי כבר דסה ודור פרז חותמים על חוזה מופקע?

12. yakov_y YNWA

כמה שאלות:
    אפשר לדון על חוסר איכות בעמדה כזאת או אחרת במכבי ת״א אבל יש עמדה אחת בעייתית, העזיבה של אלי דסה השאירה חור ואין מחליף כרגע, יגיע זר ?

קראתי שעומר כץ ועדן קראצ׳ב יישארו כנראה בסגל, החלטה טובה, לדעתי גם מתן חוזז (על חשבון שוינפלד) ו-ותורי צריכים להיות בסגל, ותורי בלם שעבר עונה מעולה בבית״ר ת״א וחסר בלם רביעי במקום איתן טיבי.

למה וויתרו על מקסים ג׳רצקין ?

גם הבאת השוער היווני עם סימן שאלה, מצד אחד שוער נבחרת ואיביץ׳ מכיר אותו, מצד שני כמו אסנטינס זה שוער שעד עכשיו מיעט לשחק בקריירה באופן יחסי.

יגיע חיזוק ? בלם יגיע ?

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אף אחד כאן לא יכול לענות לך.
    יכול להיות שדסה ישאר בסוף, סביר להניח שמכינים חלופות למקרה שלא (בין אם ישראלי כמחליף לקנדיל בעיקר או זר). בכל מקרה גם בסגל הקיים אפשר לאלתר עם ייני כמגן, או אפילו ברסקי (שיחק לא מעט כמגן במשחקי הכנה לפני שהגיע קנדיל).
    עומר כץ על תקן שוער שלישי כך שזה לא כזה קריטי, למרות שעושה רושם לא רע. קארצב מבחינתי חלק אינטגרלי מהרוטציה בקישור, עם הרבה דקות. שחקן אש.
    את חוזז אני לא יודע אם שווה להחזיר כרגע, ואם כן אז לא על חשבון שיינפלד, פשוט כי זה לא התפקיד שלו. לדעתי יונתן כהן ירוץ יותר כחלוץ במרכז בעונה הבאה (בנוסף לאופואדו, שכטר וחלוץ מרכזי זר, בתקווה), ואז חוזז יכול אולי לחזור כתוספת כוח לאגף.
    אני חושב שיעדיפו את נג'אר על פני ותורי, ואני חושב שזה גם יהיה צעד נכון. מאוד אוהב את ותורי וכיף לי שמזכירים אותו, אבל נג'אר כרגע טוב יותר לדעתי ועדיף שהוא יושאל.
    על גרצ'קין ויתרו בגלל הסיטואציה שנוצרה איתו. עמדת המגן השמאלי במכבי נעולה לחלוטין, בהרכב יש את אחד הטובים ששיחקו בליגה בעמדה, על הספסל שחקן ותיק יחסית עם חוזה גבוה יחסית (והוא גם השתלב מצוין בחדר ההלבשה, אגב), ויש גם את בלטקסה. ברגע שנגמר החוזה של גרצ'קין הוא רצה לעזוב ומכבי היו הגונים איתו ואפילו ויתרו על דמי השבחה כדי לא לתקוע אותו (יש נטייה כאן בליגה לרצות שחקן בלי לרצות לשלם), אז העסקה כללה רק אחוזים ממכירה עתידית שספק אם תקרה, אבל הלוואי.

השוער היווני סגור לדעתי וזה יסגר בקרוב. הוא לא ממש כמו אנסטיס, היעדר הדקות שלו באולימפיאקוס נבע מענייני הנהלה והוא דווקא כזה שבנו עליו ונחשב לאחד השוערים הטובים ביוון. בכל מקרה זו תהיה ירידה ברמה, אין איך להתחמק מזה.
    יש שמועות גם על הצעות של 4.5 מיליון יורו על ראיקוביץ' שמכבי רוצה לדחוף כלפי מעלה לאיזור ה-5-5.5.

בלם זר לא צריך להגיע אלא אם אמאדור באמת יעזוב (מקווה שלא). ישראלי, אחרי שווהבה (גם לא איזה תותח על) חתם בהפועל חיפה, אני לא חושב ששווה למכבי להביא אלא לנסות שחקן מבפנים (אם תשמע איך מנספורד מדבר תיווכח שהוא מסמן שחקני נוער לעתיד, עד עכשיו הזכיר את נדב נידם ועידו שחר, שהאריכו חוזה אתמול יחד עם בר כהן, לקישור, ואת נכדו של צביקה רוזן שעלה לנערים א' כמגן שמאלי. להערכתי גם את אלון שטרוסברג, בלם, מסמנים). אולי כחילה, אבל הוא בטח ירצה הרכב.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. גלצ Member

גם אם הוא אחד השוערים הטובים ביוון היעדר כושר גופני והעובדה שהוא לא שיחק הרבה זמן מאוד מדאיגה. לשוערים יותר קשה מאשר שחקנים לחזור ליכולת טובה אחרי שלא שיחקו תקופה ארוכה. שוער צריך ביטחון שיא בשביל להיות טוב.
    הייתי בעברי שוער בשכונה, אני יודע על מה אני מדבר (-;

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו קלישאה. עם אחיזה מסוימת במציאות, אבל קלישאה.
    הכנה מספיק טובה לעונה וגם שוער שלא שיחק עונה שלמה נראה טוב (אם הוא שוער טוב, כמובן). עניין הביטחון הוא יותר לאורך זמן במהלך העונה.

מצב נושא:
הנושא נעול.