מכבי ת"א 23/24 - מסיימים את העונה עם תואר האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏20/8/22.

1. Butragueño מנהלים

רשמתי על זה בדיון אחר.
    אבל מהתחושה שלי, נראה שלמכבי ת"א יש מגמה שונה בשנים האחרונות (שאני דווקא מאמין בו, וחושב שזה צריך להיות מודל לעוד קבוצות נוער).
    אין בנוער של מכבי תל אביב יהלומים היום לא כי משהו קרה בשנתון או במחלקת הנוער, אלא כי השחקנים הנוצצים בגילאים האלה כבר מושאלים לקבוצות ליגה לאומית/ליגת העל/מוחזקים בסגל הרחב של מכבי ת"א. אז היום בנוער של מכבי ת"א, אם להוציא את באייה, רוב השחקנים בנוער אלה שחקנים שלא עשו את הקפיצהצ הגדולה. וגם מי שנוצץ בנערים, משחק עונה, עונה וחצי בנוער ומהר מאוד ממשיך לבוגרות. בניגוד גמור לקבוצה שלי, שמחזיקה חריגים ושחקנים שכבר הוכיחו שהם יכולים לשחק בליגה הלאומית, אבל ההנהלה מעדיפה להשאיר אותם שם (אלמישלי, חלאיילי, שיבלי, פיינגולד ולייש).

2. DRORIKO Member

מה הסיבה שסאבוריט לא משחק בקישור? הוא המוסר הכי טוב בקבוצה, הוא יודע לאיים על השער.

3. hbs7 Member

איזה ווינריות?
    הוא ניצח משחק העונה?

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מת על אוהדי יריבות שגורסים שצריך לעודד את השחקן הכי טוב בקבוצה לעבור.

5. Butragueño מנהלים

אני גם חושב שחוזז ודן ביטון חייבים לעבור קבוצה.
    זה מאזן את הדעה שלך?

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

חוזז ודן ביטון לא לרמה של מכבי תל אביב, ברור שצריך לעודד אותם לעבור. ערן זהבי השחקן הכי טוב של מכבי, ואחרי הפגרה כנראה גם בליגה, למה שמכבי תצליח יותר בלעדיו? על מה זה מבוסס?

7. Butragueño מנהלים

לדעתי אתה עיוור או רחוק מהמציאות.
    לזהבי יש כמות אדירה של שערים אבל הוא לא השחקן הכי טוב במכבי תל אביב (סבוריט, לוקאסן, גלזר, יובאנוביץ ואפילו גויאגון טובים ממנו) ובטח שלא בליגה. גם לאצילי יש כמות אדירה של מספרים והוא אפילו לא בחמישייה הטובה בחיפה .

איפה זה מבוסס? על המשחק אתמול , שאם לא היכולת האדירה של יובאנוביץ, זה משחק של 0-0 שחתום על החמצות ענק של זהבי ואיבודי כדור מביכים. הוא לא מרוכז, הוא איטי, הוא כופה את עצמו על השחקנים ולא נותן לקבוצה לרוץ. אם אתה רוצה להמשיך לחשוב שהדעה שלי לא מעניינת ושאתה חולה על אנשים כמוני שמאחלים לוורלד קלאס של היריבה לעזוב את לך על זה. אין לי להוסיף.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לזהבי היה משחק גרוע אתמול, ליובאנוביץ' היו משחקים דומים בזמן האחרון. זה לא אומר שום דבר. הוא עם 9 שערי ליגה בעשרת המחזורים האחרונים ונראה מעולה מאז שחזרנו מפגרת המונדיאל. לא כופה שום דבר ומאוד מעורב בניהול המשחק כאשר הוא יורד קצת אחורה (שוב, אתמול פחות).

הזכרת חמישה שחקנים כעדיפים עליו - על סבוריט אני לא מתווכח, אוקיי, הוא באמת נפלא. לוקאסן טוב מאוד לאחרונה, ממש לא עדיף על זהבי. גלזר קטסטרופה ברוב המשחקים ובכלל לא שיחק בהרכב רוב הזמן, יובאנוביץ' בדיוק סיים בצורת שבה החמיץ מצבים מעולים ללא הפסקה, וגיאגון הוא שחקן מעולה ולא יציב שחשיבותו למכבי היא אפילו לא עשירית מזהבי. בחיאת, אתה צפית בכל משחקי הקבוצה?

9. Butragueño מנהלים

בחייאת כן, ציפיתי בכל המשחקים העונה. וזה משהו שאפשר להעיד עלי כשאני מדבר על שחקנים, אני לא כותב בלי לראות.
    גם אם היו לזהבי 20 שערים (ולדעתי מסיים את העונה עם יותר) זה לא אומר על הרמה שלו או היכולת שלו עבור הקבוצה. אצילי כיכב מבחינת מספרים החל מהעונה הקודמת וברור לכל בר דעת שלמרות המספרים, המשחק שלו פוגע במשחק. ככה אני מתרשם מזהבי. רוב כובד המשחק עובר דרכו, ועדיין מחפשים אותו בכל הזדמנות, כולל יובאנוביץ אתמול. נגד סכנין ונגד ב"ש הוא גם היה רע. הוא גורם להתקפה שלכם להיות פחות מהירה ויצירתית, הכדור נתקע יותר מדי זמן ברגליים שלו.
    לגבי גלזר הוא מקבל הרבה דקות, בין אם פותח או לא, גם גולסה נראה מעולה כשמקבל את ההזדמנויות

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה, אם זה ברור לכל בר דעת. לדעתי ברור לכל בר דעת שאין אדם שבאמת צופה במשחקי מכבי וחושב שיובאנוביץ' טוב ומועיל יותר. הוא נראה כמו שחקן ליגה א' ברוב חלקי העונה.

Morientes אוהב/ת את זה.
  11. Butragueño מנהלים

אני מוכן להיות פילנטרופ ולקחת את העול הסרבי ממכם ושישחק בקבוצה שלי כל החיים.

Sir Alex Ferguson, oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  12. Morientes Member

מאז הפגרה (וגם קצת לפני) זהבי השחקן הכי טוב שלנו העונה, ובפער גדול.

13. Morientes Member

תגדיר ניצח משחק, כי העונה רק 3 פעמים ניצחנו בהפרש של יותר מגול אז אם הוא לא זה שכבש את שער הנצחון בהם הוא לא ווינר? זאת לוגיקה די עקומה.
    אגב הוא זה שעבר את סלוניקי(גם שער חשוב בבית וגם שער חשוב בחוץ), מול חיפה הוא סיים עם צמד ומשחק מעולה שלו, נגד ביתר ב10 שחקנים הוא כבש צמד שהוציא אותנו ב2-2

14. hbs7 Member

לא סתם יש חשיבות לשער שמעלה אותך ליתרון.
    זהבי העונה לא כבש אפילו לא שער אחד כזה.

ברור זה לא מבטל את מספר השערים שהוא כבש, וגם לתת את ה-2 צריך לדעת וזה מבורך, אבל להגיד על מישהו שלא ניצח משחק אחד בשער ניצחון, שזה הכי זהבי שיש, איזה ווינר הוא - בעיניי תלוש מהמציאות.
    זוכר מצוין את הקדנציה הקודמת שלו פה וכמה פעמים הוא ניצח לכם משחקים וכבש שערים ששברו את הקרח. העונה זה לא קרה. מקסימום החזיר לתיקו.

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

7 פעמים העונה זהבי כבש את הראשון עבור מכבי, כולל שערי יתרון.

orimor2212 ו-Morientes אוהבים את זה.