קין רוצה את גראהם סטאק כמאמן השוערים. היה שוער שני של ארסנל בעונת האינבינסיבלס 2003/04. Sent from my SM-S906E using Tapatalk
אגדת פריימרליג, הבן אדם אשכרה בישל שערים כמוציא חוץ, מעניין איזה תרגילים נראה בנושא החוצים. Sent from my SM-S901B using Tapatalk
דלאפ יהיה עוזר מאמן שני, מעניין מי עוזר מאמן ראשון. לא אהבתי את ההימור על קין, אבל עם הכוורת שבונים סביבו יש מצב שזה כן יעבוד. לפחות רואים שלמנספורד יש אג’נדה ברורה, זה כבר משהו.
אני שומע הרבה פרשנים שאומרים שרובי קין התאמן אצל גדולי המאמנים אז הוא בטח ינק מהם את הפילוסופיה שלו. אני עובר על הויקיפדיה שלו. ליבת הקריירה שלו היתה בטוטנהאם. הוא התאמן שם אצל שני מאמנים. גלן ״הנכים היו פושעים בגלגול הקודם״ הודל ומרטין יול(מי?) בואו נגיד שאוסקר גרסיה ופאולו סוזה התאמנו אצל מאמנים קצת יותר רציניים.
היה לו גם ארי רדנאפ ומרטין אוניל https://www.theguardian.com/footbal...eane-return-spurs-tottenham-hostpur-liverpool פשוט מתכוונים שהוא היה באווירה של הפריימיר ליג וזה כנראה נותן לו תכונות טובות בהנחה שכולם שם ברמה מינימלית יחסית גבוהה
מה זה משנה תחת מי הוא התאמן? יש לו בכלל שחקנים ללכת איתם למלחמה? חוץ מרוי רביבו ודור תורג'מן שאמורים לקבל יותר דקות, איזה בשורה יש במכבי ת"א מודל 23/24? כלום ושום דבר. לא מבין על מה 13,000 חידשו מנוי וכנראה שזה יסתיים ב-16,000 עד 18,000. המנויים מהיקרים בליגה עם הזילזול הגדול ביותר בקהל בליגה.
מה חוסר מודעות? שהמועדון מתנהל כמו הפועל חדרה? שבקבוצה אין מנהח מקצועי כבר 4 שנים? שבמועדון מתעסק 24/7 במרצנדייז אבל לא במה קורה בחדר הלבשה ועל הדשא? שאין דאטה אנליטיקס בכל הקשור לסקאוטינג במועדון? שמעסיק עדיין סקאוטרים בני 45 50 שעובדים כמו לפני 20 שנה? שהוא לא מוכן לקבל ביקורת על עצמו? מכבי זה פח. בוא תספר לי עוד על חוסר מודעות שאני מבקר את המועדון שדורש לאוהדיו 1500+ שקל בממוצע למנוי
זה בסדר, החוסר מודעות הזה מאפיין חלק גדול מאוהדי הטופ 3 בפורום. כדי לשים את הדברים בפרופורציות, פשוט תעשו את ההשוואות האלה לצמרת. אז אתה חושב שהמועדון שלכם הוא זה שמזלזל בקהל שלו יותר מכל מועדון אחר בליגה, הם טוענים שדוניו הוא הזר החלש ביותר בליגה ואין לו מקום גם בליגה א׳, אלה יטענו שהם הקבוצה שסובלת הכי הרבה משיפוט, או הכי מקופחים מול התקשורת, או אלה עם החלון הכי מאכזב. כל המשפטים האלה אכן מנותקים. יש קבוצות בליגה שמתנהלות כמו קבוצה בליגת החופים או ליגת אולמות למקומות עבודה מחוז שרון. יש קבוצות בליגה שמשחקים בהן זרים שאין להם מקום בקבוצות הנוער שלכם. יש כל כך הרבה חרא בחלק התחתון של ליגת העל, שהרבה פעמים משתמע מההודעות שלכם שאתם לא מודעים לקיומו, ואז ההצהרות האלה מרגישות מנותקות מהפרספקטיבה שלנו.
איבן מאסון הושאל למכבי עם אופציית רכישה. משחקן שעשה עונת פריצה בסנט אטיין ואפילו הגיע לנבחרת הצעירה של צרפת, לשחקן שמושאל לליגה הישראלית, איזה שינוי.