יש לי תחושה טובה לגביו. מאמין שלא ישחק רק כמגן ימני. דומיניק פרייס, שכבר היה ידוע שמגיע, מונה למנהל הטכני. הגיע מצוות האנליסטים של ליברפול. נראה מבטיח, הוא גם צעיר (32). השינויים הקיץ מזכירים קצת את 12/13.
דומיניק פרייס המנהל הטכני החדש של מכבי ת"א דומיניק פרייס המנהל הטכני החדש של מכבי ת"א כפי שנחשף ב-ONE: האנגלי ששימש כאנליסט בכיר אצל קלופ בליברפול, מונה לתפקיד חדש אצל הצהובים. קובי מיכאלי צורף כראש מחלקת אנליסטים בתחום הרכש מנכ"ל מכבי ת"א, בן מנספורד, אמר: "במסגרת תפקידו, ינהל דומיניק היבטים טכניים ומקצועיים של הקבוצה הבוגרת לרבות רכש, ניתוח ביצועים, מדעי הספורט ודאטה כמו גם התממשקות עם המחלקה הרפואית. בנוסף דומיניק גם יטמיע שיטות עבודה אלה גם במחלקת הנוער של מכבי. כל זאת מתוך ציפייה להתקדם בתחום ניתוח הדאטה על מנת לתמוך בהתפתחות המתמשכת של המועדון. אנו בטוחים כי הידע והכישורים המוכחים של דומיניק יסייעו לדחוף את מכבי קדימה". אשכרה ב-2023 החליטו להטמיע ניתוחי דאטה במועדון... פלא שהוא התנהל כמו שהוא התנהל.
שמע, אתה נודניק. זה קיים כבר מעל עשור במכבי, הוא יומיים את השיטה שלו. אולי משדרגים את התחום, יש מצב, אבל זה לא חידוש מוחלט ואתה גם יודע את זה.
נכתב שהיה אנליסט בכיר, והוא אכן היה מהמובילים במחלקה, שהיא די גדולה בליברפול. באתלטיק נכתב שהיה מוערך מאוד. זו סמנטיקה קטנונית למדי.
הגיע מגן ימני ושחקן אגף. השאר תלוי באם ימכרו את יובאנוביץ או פארפה(אני מקווה שפארפה לא ימכר). אולי יביאו עוד ישראלי, שמועות על קני סייף
אם חיפה תהיה בעונה של רגיעה אחרי כמה אליפויות, באר שבע עם מחסור באיכות, בית"ר עם מינוס נקודות, זה סולל למכבי את הדרך לאליפות
ביולי אי אפשר לדעת כלום. אף אחד לא יודע איך תראה מכבי תחת קין, אף אחד לא יודע איך תראה החיפה הסמי-חדשה, ואף אחד גם לא יודע איך תראה באר שבע. נכון שמכבי היום פירקה לה את התחת, אבל זה לא אומר יותר מדי. כמובן שברדה יצטרך להפיק לקחים מהמשחק הזה אבל יש עוד זמן עד פתיחת העונה. להבדיל אלפי הבדלות אבל אני זוכר משחק בסופר קאפ הספרדי שריאל טחנה את בארסה, זה נראה ממש כמו בוגרים נגד ילדים, ובסוף בארסה לקחה אליפות ב-20 הפרש על ריאל.
אירי אמיתי הייתה לא בעבר הסתבכות, אבל זוכה https://www.theguardian.com/football/2005/sep/30/newsstory.sport3 Sent from my SM-S906E using Tapatalk