יכול להיות, ככה אני התרשמתי משניהם. שניהם פוטנציאלים טובים, אני התרשמתי שגלזר שוער טוב יותר לפחות בנקודת הזמן הנוכחית.
אני מקבל את זה, ויכול להיות. אבל אני חושב שביחס אליו אני עדיין אובייקטיבי. לא פיתחתי אליו שנאה, דווקא זוכר אותו לטובה "עקב" דברים כאלה ואחרים
4.5 זה סכום יפה? מקבוצה כמו באיירן שקונה חלוצים ב-100 מיליון, לקבל על שוער מבטיח פחות מ-10 מיליון זה בדיחה.
4.5 זה סכום יפה, כן. זה שהם הביאו את אחד החלוצים הטובים בעולם זה אומר שהם ישימו 10 מיליון על שוער אנונימי? את יאן סומר, כשהם בלחץ להביא שוער כי נוייר נפצע, הם הביאו ב-9 מיליון. וזה שוער מנוסה עם מוניטין ידוע בליגה הגרמנית וברמה הבינלאומית. אז 10 מיליון על פרץ?
לדעתך אולי, בכל אופן אני לא חושב שיש סיכוי שמכבי תמכור בסכום הזה, לדניאל פרץ יש חוזה לעוד כמה שנים במכבי, לכן הקלפים נמצאים אצלה והיא תמכור במחיר שהוא אכן שווה.
4.5 מיליון על שוער אנונימי שמיועד להיות מחליף זה סכום יפה לדעתי, כן. אפשר להוציא מהם יותר? אולי, אני רק אומר שגם 4.5 זה יפה זה הכל.
זהבי הלך לסין, לא חושב שזה בר השוואה. ההייפ על גלוך היה גדול יותר ואני לא חושב שבבאיירן בונים על השוער שיביאו יותר מדי, הם רוצים שוער מחליף וזול, לא את היורש של נוייר. אבל אולי אני טועה, יכול להיות שישלמו גם 10. אני מניח שנראה.
אם נשים לרגע בצד כמה כסף הוא שווה או בכמה בסוף הוא יימכר, לא מקנא בו לקראת המשחק היום. ממשחק שבו רק אוהדי מכבי יושבים הכתפיים שלו, פתאום כמות העיניים הבוחנות עליו גדלה בעשרות מונים מכיוון אוהדי באיירן. מקווה שיצלח את זה.
אני חושב שאם מדובר במועדון כל כך גדול כמו באיירן מינכן אז באמת צריך להיות פיירים עם דניאל פרץ ולא לדרוש עליו סכום ברוטאלי. גם ההצעה הנוכחית שמכבי תל אביב קיבלה היא יפה. אני עדיין די מסרב לקבל את העניין הזה חלילה, זה נראה לי מופרך עם כמה שפרץ שוער מוכשר והטורניר בצעירות העלה את המניות שלו וזה תמיד סקסי לראות שוער בטוח בעצמו בפנדלים ועם אחוזים מטורפים. הרי זו בכל זאת באיירן שיכולה להביא כל שוער מהבונדסליגה למשל ולדוג גם לא מעט שחקנים אחרים. בכל מקרה אם אני אוהד מכבי אני מודאג כי זו עוד עמדה לחזק, וההרכב עצמו לא שלם בכלל. בינתיים יש יותר ריאיונות של יונתן כהן עד כמה השנה זה יהיה אחרת מאשר תאכלס.
ברור שאפשר למנוע, הקלפים אצל מכבי כי הוא חתום על חוזה, וגם פרץ מבין בעצמו שהמעמד שלו בבאיירן יהיה בין שוער שני לשלישי, ככה שההתלהבות הגדולה לעבור לשם תחלוף עם הזמן.
השפת גוף של פרץ אחרי המשחק והחגיגות הארוכות על הדשא עם המשפחה והקהל + הראיון הזה של זהבי , וייבים של פרידה.