אני חושב שלקבוצה מובילה זה מיותר כי את רוב הנקודות אנחנו מאבדים על לא לשבור בונקרים ולא על ספיגת שערים. אני מסכים שלקבוצות אמצע תחתית זה יותר משמעותי. גם החסרון של שוער זה שהוא תמיד בהרכב אין רוטציות בעמדה הזו, ואז כדי להכניס את הזר ה״שישי״ תיהיה חייב להוציא אחד מבין ארבעת הזרים שהם שחקני השדה. כלומר זר אחד כבר קבוע בהרכב, לא משנה באיזה משחק ואיזה תוצאה.
אגב, כשאני חושב על זה… מתי מכבי ת״א לקחה פעם אחרונה אליפות עם שוער ישראלי? יש מצב ששטראובר היחיד מאז שאני זוכר את עצמי רואה כדורגל ישראלי(ואני די קשיש כבר…) Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מניח שיש התקדמות עם האזרחות של סבוריט ושלמרות שחתם מחדש טננבאום עדיין מראה סימנים של בעיות גב ואולי קצת ירד ברמה. אולי חושבים במועדון ששוער זו עמדה קריטית בשביל התקדמות בקונפרנס, זה לא מופרך אבל גם לא בטוח שמוסקרה שוער כל כך טוב שזה בעל השפעה כה משמעותית. מה שכן, לפי מה שמספרים יש לו משחק רגל מעולה ואחלה תגובות, כלומר שוער שתפור לשיטה של מכבי - דומיננטיות עם הכדור, כולל השתתפות של השוער (היה ככה עם פרץ) וחשיפה מאחור למתפרצות. את ההחלמה של אבישי כהן אני דווקא לגמרי מבין. מגן ימני מחליף בהעברה חופשית ושכר נמוך שנמצא בשיא הקריירה זה אחלה. גיא מזרחי לא באמת עדיף לדעתי, ככלל מגנים ישראלים זה טיפוס שחקן מאוד מסוים וגנרי לרוב והרמה דומה בין כולם, כשכל פעם אחד אחר נמצא בשיא הבינוני שלו. עדיף למכור את מזרחי, שאני לא מאמין שיהפוך למגן מעבר לרמה הזו. הוא רחוק מאוד מרביבו, לצורך העניין, וגם כבר בן 23 עוד מעט, לא פרוספקט שבונים.
לא חושב, אבל גם לא צריך להשעות את סבע. דרך אגב סבע היה בעוטף וגינה נחרצות את המעשים. עדיין יש כביכול לחץ לא לשתף את סבע. קין כאמור שותק ואין שום דרישה לזרוק אותו. מה ההגיון?