מה יש להם לעשות איתו? הוא לא על המשבצת של אושר דוידה? איפה הוא אמור להיכנס בין דוידה, ביטון, מילסון, בונדוסו, יונתן כהן ודור תורג'מן? וזה אחרי שקניקובסקי נישאר כשחקן אמצע.
הוא יכול לשחק בכל עמדות ההתקפה אז אני לא רואה פה מה הבעיה אם נלך רק לאגפים אז השחקנים שיש לנו הם: דן ביטון, יונתן כהן, דוידה, מילסון, קיקו כשדן ביטון וקיקו(ככה נראה) יותר מתאימים ל10 אז זהבי ותורג׳מן יתחרו על עמדת החלוץ דן ביטון קיקו וקניקובסקי על ה10 כהן דוידה מילסון ומלדה על שני האגפים זה 9 שחקנים על עמדות ההתקפה(אגפים 10 וחלוץ) לחיפה יש 11 כאלו..
חוץ מזה שהוא לא יודע לכבוש שערים או לבשל, במה הוא עוד לא טוב? יופי של החתמה אבל. עבודה נהדרת עושים במכבי. סופגים כל משחק רביעייה במקרה הטוב אבל אין צורך לחזק את ההגנה, הכל טוב.
אם מלדה מגיע בהשאלה - רכש סבבה, יכול להפתיע לטובה. אם העברה - לא הכי ברור. מדמון, בכל מקרה, לא רלוונטי לעונה הנוכחית. תורג'מן עשוי להימכר. בכל מקרה, יש לנו גם את אבו פארחי בנוער שנצטרך לקדם בשנה-שנתיים הקרובות. אחלה שחקן.
אז מלדה בהעברה, לא בהרבה כסף אבל עדיין. רכש סתמי לטעמי. עכשיו מפורסם על מו"מ על רז שלמה. לא יודע לאן מכבי מכוונת עם כל הבינוניאדה הזאת.
אולי זה סתם דחיפה של הסוכן לעורר את השוק בארץ. ראיתי פוש על זה ב One ועם זה שמכבי תל אביב איבדה את ניר ביטון ועכשיו את סבוריט אז ראיתי בזה דבר אמין.
בקטן, למכבי יש רק 5 זרים כשאחד מהם הוא השוער השני (ואחד אחר שחקן קצה סגל, כמעט חסר משמעות) אז כנראה שיש לאן ללכת לפני שפונים לרז שלמה ויונס מלדה, אבל במכבי לא כ"כ יודעים לעבוד.
אני מאמין שניסו גם זרים, וזה לא הלך, לכן גם זה הגיע לסוף החלון. אני לא הייתי קורא לקיקו שחקן קצה סגל.
למצוא זר איכותי בינואר שגם יסכים להגיע לישראל בתקופת מלחמה, קשה מאוד. מצד שני, להביא גם ישראלים בעמדות שלא צריך לקצה הספסל, רק בגלל שהם ליגיונרים ולהשתיק אוהדים שהביאו משהו, גם זה מיותר ועדיף כבר לא להביא כלום.