ההבדל הוא שסבע ישראלי. הבדל פעוט שכזה. ממנה אין לי ציפיות. אבל עדיין אם אני גולדהאר אני מעיף אותו ואת אשתו האהבלה כבר עכשיו.
היא הגביה על האשמות של פוליטקאית אירית שדיברה על רצח עם ואפרטהייד. "אני דואגת לאנשים בישראל אם להיות כנה. הלב יוצא אליהם כאמא וכבן אדם, אבל אני לא מתערבת בפוליטיקה, כי אי אפשר אף פעם לדעת מה נכון להגיד. לבי עם כל משפחה תמימה, זה מובן מאליו”. קין המשיכה: “יש אלמנט של דאגה למה שקורה בישראל, אבל צריך לשמור על ריכוז ולהמשיך בחיים. אני כאן (באירלנד) עם הבנים, ויש מרחק גדול”.
לא רואה את זהבי מוותר בקלות על קמפיין ליגת אלופות פוטנציאלי. אולי יחכה לראות מה קורה אחרי הקיץ, ואם זה יסתכם בעוד עונת קונפרנס, אולי יתחיל לעשות לאט לאט fade out עד הפרישה.
לא יוותר על עונת אלופות, אבל יתכן שמכבי צריכה חלוץ חדש זר. מכבי חייבת חלוץ של 20 שערים לעונה, אם היא רוצה להגיע לצ'מפיונס ולהתחרות על אליפות. בנוסף, חייבים קשר 50 50, מגן ימני ובלם זרים, לצד מילסון וסבוריט.
צריך להפריד בין אירופה לליגה, באירופה זהבי, פרץ וקניקובסקי הצטיינו כשמילסון לא. מילסון היה צריך להיות שחקן העונה, התואר לערן זהבי לא מוצדק בדיוק כמו אליניב ברדה באליפות ה-1, רומנטיקה מגעילה ולא צדק.
באמת זהבי זכה בשחקן העונה? כאילו באופן רשמי מהמנהלת? נכון שהוא ראש הכובשים של מכבי ת"א, אבל כמו שדין דוד לא היה שחקן העונה אם היינו לוקחים אליפות (חלאיילי וג'אבר הרבה לפניו) ככה מוזר לי שדור פרץ, קניקובסקי ומילסון לא נבחרו. אולי מילסון שיחק פחות משחקים (שולב לאט לאט בתחילת העונה ויצא לשחק באליפות אפריקה), אבל דור פרץ וקניקובסקי היו הרבה יותר דומיננטיים ממנו ברוב שלבי העונה.