מכירים את זה שיש את הרגע הזה במקלחת שהברז של המים החמים כבר לא יכול לזוז יותר שמאלה ואתה מבין שזהו, מפה זה רק הולך להתדרדר?
*מכירים את זה שאתם עולים במעלית ועוד שכן שאתם בשלום שלום איתו עולה אתכם, אתם אומרים לו שלום ושם נגמרת האינטרקציה, בינתיים אתם רק בקומה שנייה והמבוכה בשיאה, אז אתם לוקחים את הפלאפון ומתחילים להתעסק בו במבט רציני כאילו גורלו של כדור הארץ תלוי בריפרוף שלכם במכשיר, כשבעצם כל מה שאתם עושים זה לבהות בדף אנשי הקשר אחורה וקדימה ולחכות שהמעלית תגיע ליעדה? (בכלל על מעליות אפשר לכתוב ספר) *מכירים את זה שאתם נכנסים לחנות בגדים, בא אליכם המוכר הנחמד ושואל אם אתם זקוקים לעזרה, ואתם אוטומטית אומרים לו "לא זה בסדר" למרות שאתם ת'כלס חייבים עזרה?
מתוך סטאטוסים מצייצים: "הכישלון הזה בזיכרון בבוקר כשאתה מכין קפה לך ולחבר: *הולך עם הכוסות* ימין שלי שמאל שלו ימין שלי שמאל שלו ימין שלי שמאל שלו ימין שלי שמאל שלו *מניח על השולחן* -מה שלי אחי? סאמקקק!,לא יודע תטעם"
ספיישל קורנפלקס - חלב. מכירים את זה שכבר שמתם את הקורנפלקס אז אתם רואים שאין חלב, ? מכירים את זה שהוצאתם את החלב ואז אתם רואים שאין קורנפלקס ? מכירים את זה ששמתם את החלב על הקורנפלקס ואז אתם מבינים שהחלב לא טוב , מכירים את זה, ששמתם יותר מדי חלב, ואז צריך להשוות את הכמות של קונרפלקס שיהיה מאוזן, וזה יוצא כבר הכל יותר מדי.. מכירים את זה ששמתם את הקורנפלקס, ואז שאתם שמים את החלב זה לא מספיק, ומצד אחד זה מעט מדי חלב לאכול את זה בצורה נורמלית, מצד שני זה הורס את הקורנפלקס ומבזבז אותו. יש לכם אחרים ?
מכירים את זה שמשתמש נכנס לדיון "מכירים את זה ש" ויוצא בתחושה של "עזוב, לא חייבים לאכול קורנפלס עם חלב"?
מכירים את הטריק המעצבן של חנויות בגדים, שנגיד הם יגידו שיש הנחה על סכום של 300 ל 150. ואם הדברים שקנית עולים 280, זה בלתי אפשרי לקבל את ההנחה, אתה חייב לקנות עוד משהו, מבחינה הגיונית אם ההנחה היא ל 150, מה אכפת להם אם זה עולה 280, או 300. ואז אתה מוצא את עצמך קונה גרביים טיפשיות שאתה לא רוצה בסכום גבוה מדי, כי זה הדבר הכי זול, ולא בא לך להחליף את מה שבחרת..
מכירים את שאתם מסיימים להתקלח , יוצאים מהמקלחת , מתחילים להתנגב ואז פתאום קולטים שלא שתפתם את הסבון בבית שחי או שזה רק אני ?
מכירים את זה שבכל פעם שתלכו למשחק (ולא משנה איפה או איזה משחק) תמיד יהיה בנאדם שיכור ואחרי זה נהג מונית שישאלו אותכם מי משחק ובאיזה שעה ?