סידרתי מנויים זולים כאלו להמון אנשים. אבל ידיי כבולות, אני כבר לא יכול לסדר את המנויים האלו יותר כי הבן אדם שסידר לי את זה יש לו מכסה מסויימת של מנויים בזול והמכס נגמרה..אז אני מצטער.
מחירי מנויים עירוני אופקים : ילדים חינם לכל היציעים מבוגרים - חינם לכל היציעים כנ"ל חיילים אם יש לכם פרוטקציות כמו שלי אתם גם יכולים להכנס למגרש חחחחחח
מישהו כבר כתב את המחירים של המנויים של בית"ר אבל מנוי ליציע הכבוד הוא 2500 ש"ח ובינתיים מכרו כ-שלושים כאלה ומכיוון שכולם השוויצו בזה שהם קיבלו מנויים בזול וזה - קיבלתי מנוי זהב אחד ומנוי למזרחי אחד --- בחינם! dandanr
חחחחחח מה זה משנה? הרי עד פתיחת הליגה הספות האלה ישרפו ויהפכו לעפר.... חחחחחחח יוגב, אל תיקח אישית...אשקלון זה אשקלון....
חחחחחחחחח , נשמה צהובה : אם אתה לא זוכר את עירוני אופקים אז תרשה לי ! לפני שנתיים שהיינו בליגה ב' הבקענו למכבי ת"א שני שערים במשחק חוץ במסגרת רשמית של גביע המדינה בכדורגל! כיום אנחנו מהקבוצות הבולטות בליגה א' דרום ומועומדים רציניים לעלייה לליגה הארצית!
מי לא מכיר את הפועל גוש זבולון? לא סתם נזכרתי בעירוני אופקים, הבקיעו למכבי ת"א שני שערים חוץ... וספגו שביעיה :!:
מה זה המינויים של בית"ר? צריך לבוא עם מצפן לטדי? לא שמעו על למספר את היציעים? או שאוהדי בית"ר קצת מתקשים עם מספרים?