איזה כוכב בראש שלך? זה כוכב? את הגולים שהוא נתן היום גם אני יודע להכניס מה אין לך בושה? בגלל משחק אחד לא טוב? למה השוער המחילף שלכם יותר טוב? לא לשכוח שהוא השוער שמרויח הכי הרבה כסף וגם הוייה דפוק אחרי יום כזה במקום להעלות לשחקנים שלך את המורל ובמיוחד את הביטחון ככה הוא מדבר?
שערים פשוטים,לא יותר מזה. אף פעם לא התלהבתי מפרולאן,למרות שהיו לו כמה גולים יפים בליגה ולא מעט בישולים... אני חושב שהליגה האנגלית בכלל לא מתאימה לסגנון המשחק שלו...
דה סקנד... אתה כנראה לא יודע מי השוער השני של ליברפול... הוא היחידי שגורם לי לחשוב שרובו הוא לא השוער הצעיר הטוב ביותר באנגליה...
בכל מה שאמרתי צדקתי. אמרתי שבארטז שוער הרבה יותר טוב מדודק וצדקתי,אמרתי שליברפול בטוח תכבוש ולכן מנצסט'ר צריכה לכבוש שער אחד יותר,אמרתי שיסתים 2-1 והדבר שהכי צדקתי בו שפורלאן הוא הקלף המנצח שהוא בתקופה טובה ושהוא יכריע את המשחק. הרבה כאן ביקרו אותי איך אתה מחשיב את פורלאן לשחקן,אין אתה מבקר את ליברפול הוכחתי שצדקתי כמעט בכול מה שאמרתי. שבוע הבא משחק העונה ארסנל מנצ'סטר.................
דייגו פורלאן עדיין לא כזה שחקן גדול.... 4 שערים זה כל מה שיש לו עד עכשיו העונה ומנצ'סטר יונייטד צריכה חלוץ הרבה יותר טוב.... וחוץ מזה יז'י דודק חטף גול שילד בן שנה לא חוטף
אהובתייי מנצ'סטרררררר לא אכזבת אותי שובבבבב שונא אותך ליברפוללל!!!! חולההה עלייךךך מנצ'סטררר יוניייטטדדדדדדד השדים האדומייםםםם רוללזזזז
ביקשתי ממישהו שיכין לי חתימה,ושיקח תמונות מהליגה הארגנטינאית,לא היה ממש אכפת לי מה הוא ישים והוא במקרה שם את דייגו פורלאן ששיחק באינדפנדינטה...