כמובן שאני מסכים איתך (חוץ מהחלק האחרון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), אבל רק רציתי להזכיר שחצי הגמר הזה מורכב משני משחקים, וגם על המשחק השני יש הרבה מה להוסיף. מילוול- סנדרלנד (אולד טראפורד, ראשון, 14:00) http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39996000/Xxx/_39996649_sun_millwall_150.Xxx חצי הגמר השני בגביע האנגלי יפגיש שני מנג'רים חמי מזג ושאפתניים- דניס וויז ומיק מק'ארת'י, ושתי קבוצות מהליגה הראשונה- מילוול וסנדרלנד- שיתחרו על הכבוד לשחק בגמר בחודש מאי בקרדיף כשבשעת המשחק הם כבר יידעו אם יריבתם תהיה מנצ'סטר יונייטד או ארסנל, כמו גם על הזכות להשתתף לראשונה בתולדותיהן במפעל אירופי. האריות של מילוול מעולם לא הופיעו בגמר הגביע האנגלי. ההישג הגדול ביותר של הקבוצה היה ב-1937, כשהגיעו לחצי הגמר כנציגת הליגה השלישית לראשונה בהיסטוריה, והפסידו- למרבה הפלא, ליריבה שתעמוד מולם מחר- סנדרלנד, 2:1, במפגש היחיד אי פעם בין הקבוצות בגביע. סנדרלנד באותה שנה המשיכה עד הזכייה בגביע. אחרי 67 שנים מילוול הגיעה למעמד הנכסף של חצי הגמר, והיא עשתה זאת ללא צורך בהדחה של קבוצה בכירה ממנה, מהפרמייר ליג. גם המנג'ר-שחקן דניס וויז, שועל גביע ותיק, מכיר בכך ש"ייתכן שלעולם לא תהיה לנו עוד הזדמנות כזו". לדבריו, לאחר הניצחון בשמינית הגמר על ברנלי, שאל את היו"ר תיאו פאפיטיס מה יעשה אם יגיעו לאירופה, והיו"ר ענה לו כי הוא "יוריד את בגדיו וירוץ ברחובות לונדון". וויז, שהניף שלושה גביעים בחייו (שניים עם צ'לסי ואחד עם ווימבלדון), מונה באמצע העונה לתפקיד בניו-דן במקום מארק מגי ובשנת הבכורה שלו כאחראי הוא מוביל את מילוול לעונה נהדרת. פרט להישג הנהדר של חצי גמר הגביע, האריות הפסידו רק משחק אחד ב-17 האחרונים בכל המסגרות, ורצף זה הפך את מילוול לפייבוריטית להגיע לפלייאוף כשהיא כרגע במקום החמישי, ואולי אף לעלות לפרמייר ליג. גם בסנדרלנד נהנים מתקופה טובה מאוד, שאמורה להספיק לקבוצה כדי להבטיח לפחות את המקום בפלייאוף, וכרגע לחתולים השחורים הקמפיין הולך מצוין- הם מדורגים במקום השלישי, ועליהם עוד להשלים שני משחקים חסרים כשהפער מהמקום השני בו מדורגת ווסט ברומיץ' ואשר מבטיח עלייה אוטומטית הוא 8 נקודות. לכן, למנג'ר נבחרת אירלנד לשעבר, מיק מק'ארת'י, יש הזדמנות העונה לא רק להביא את קבוצתו לגמר הגביע לראשונה זה 12 שנה, אלא גם להחזירה לפרמייר ליג שנה אחת בלבד אחרי שנשרה ממנה. בדומה למילוול, הקבוצה נמצאת בכושר נהדר שמתבטא גם ברצף התוצאות שלה- סנדרלנד ללא הפסד ב-9 המשחקים מאז הדיחה את בירמינגהאם מהפרמייר ליג בסנט אנדרוז, והיא הפסידה רק פעמיים ב-19 המשחקים האחרונים בכל המסגרות. אחד ההפסדים הללו היה דווקא למילוול, 1:2 בניו דן מצמד של דני דיקיו לפני חודשיים וחצי. גם באיצטדיון האור הייתה זו מילוול עם ידה על העליונה, כשניצחה 1:0 באוגוסט. לפיכך, בסנדרלנד חולמים על נקמה קטנה באריות, נקמה שעשויה להפוך אותם לקבוצה הראשונה שאיננה מהפרמייר ליג שמגיעה לגמר הגביע מאז הקמתה. סנדרלנד הייתה גם הקבוצה האחרונה שהגיעה מליגה נמוכה לגמר הגביע, ב-1992, אז הפסידה לליברפול בוומבלי. ומי יודע? אולי בסנדרלנד חולמים על שחזור הזכייה מ-1937. הרכבים משוערים ועדכוני פציעות והיעדרויות: במילוול, חוזר מפציעה הקשר דיוויד ליברמור והוא אמור לשחק. למנג'ר-שחקן דניס וויז צפויה התלבטות בנוגע לשני החלוצים שלו, כשהאופציות העומדות לרשותו הן ניל האריס, ניק צ'אדוויק ודני דיקיו. בסנדרלנד, קווין קייל וג'ון אוסטר חוזרים אחרי מחלה ופציעה בהתאמה, אך קיים ספק גדול לגבי שיתופו של המגן סטיבן רייט שצפוי לעבור מבחן כשירות. מילוול: אנדי מרשל, מת'יו לורנס, קווין מוסקט, רוברט ראיין, דארן וורד, דניס וויז, טים קייהיל, דיוויד ליברמור, פול אייפיל, דני דיקיו, ניל האריס (ניק צ'דוויק). סנדרלנד: מארט פום, פיל באב, גארי ברין, יואקים ביורקלונד, ג'ייסון מקאטיר, ג'ון אוסטר, חוליו ארקה, פול ת'ירלוול, דארן וויליאמס, קווין קייל, דארן בייפילד (מרקוס סטיוארט).
הסאן מפרסם שג'רמי אליאדייר יפתח במקומו של תיירי הנרי היום,לצידו של ברגקאמפ. האמת שאני דווקא מרוצה מזה,ג'רמי הוא חלוץ רחבה קלאסי,הוא יכול לעשות הרבה עם הכדורים שהוא יקבל מהקישור המלא שלנו.
אליאדייר? אני אופתע אם זה יהיה כך, בעיקר בהתחשב בכך שאליאדייר רק החלים מפציעה. הייתי בטוח שאם הוא נותן להנרי מנוחה, רייס ישחק לצד ברגקאמפ. בכל אופן ספק הכדורים הראשי לאליאדייר יהיה ברגקאמפ. בכל מקרה, יש לי בקשה (או יותר נכון התחננות) אחת בלבד: רק לא פנדלים!. אם לעוף, אז ב-90 דקות.
דארן באייפילד מסנדרלנד החל את העונה ברות'רהאם ככל הזכור לי... אתה יכול לפרט אם תמצא דרך איך הוא הגיע לשמה...? מושאל אולי או שקנו אותו...? בכל מקרה פעם אהבתי אותו, אחרי מה שגיליתי היום, אני כבר לא אוהב אותו.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
בייפילד אכן התחיל את העונה ברות'רהאם שם בילה עונה וחצי, אבל בפברואר הוא עבר לסנדרלנד במסגרת עסקת חליפין בין הקבוצות, כשמייקל פרוקטור עושה את הדרך ההפוכה. מאז בייפילד כבש ארבעה שערים בסנדרלנד, הספק בכלל לא רע.
אתה מוזמן בהחלט לשפוך לנו מידע- כמה שבא יותר טוב. כל מה שאני יודע עליו זה שהוא פרץ באסטון וילה, טייל בשתיים-שלוש קבוצות בדיוויז'ן וואן (רות'רהאם ואת השנייה אני לא זוכר- אולי ברנלי או וולסול), ושהוא ג'מייקני בן 27. וואו, אני לא קולט שבעוד ¾ שעה מתחיל חצי הגמר, אני לא רגיל לראות כדורגל בשעות האלו (מאז המונדיאל, בעצם).
טוב אז המידע נכון לפתיחת העונה, שעה שהוא עוד עדיין היה שחקן רות'רהאם... דארן באייפילד תפקיד: חלוץ תאריך לידה: 29/9/1976 מקום לידה: בירמינגהאם לאום: ג'מאייקני מספר חולצה: 23 גובה: 1.80 מטר משקל: 75 ק"ג סיום החוזה: לא ידוע קבוצות קודמות: אסטון וילה (אנגליה), וולסול (אנגליה). מידע כללי: באייפילד, החלוץ הזריז של רות'רהאם, שפתח את העונה שעברה עם רביעייה במחזור הפתיחה איבד את מקומו בהרכב בשלהי אוקטובר, אך לקראת סיום העונה שב להרכב הפותח וסיים את העונה עם 13 שערים. הוא יודע להאיץ במהירות גבוהה מאוד, מה שמאפשר לו להגיע להרבה כדורים לפני בלמים. חלוץ שיכול להפיק מעצמו את המקסימום בליגה הראשונה, בה הבלמים פחות מהירים מאשר הפריימרליג, מה שמאפשר לו לכבוש שערים רבים. באפריל 2003 הגיע לפסגת הקריירה עד כה מבחינתו, כשזומן לסגל נבחרת ג'מאייקה.
בייפילד הוא לא מספר 17? משום מה זה מה שזכור לי בראש... אני זוכרת שהוא עוד התחיל את הקריירה באנגליה ממש בגיל צעיר באסטון וילה... הוא די התבזבז שם על הספסל, ואחרי כמה עונות טובות שוחרר והצטרף לאיזו קבוצה בליגת המשנה (לא זוכרת למי), וגם שם הוא לא בדיוק היה הצלחה מסחררת. בסנדרלנד הוא חתם בפברואר האחרון, בתמורה למייקל פרוקטור. זכרתי לעקוב אחריו דווקא מהסיבה שהוא ושבצ'נקו נולדו באותו תאריך בדיוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx חלוץ זריז מאוד, אבל חסר מזל לפעמים.
מישהו מוכן להסביר לי מה זו ההברקה הפגרת הזאת להעלות את אליידר במשחק כזה חשוב???? הנרי חייב להכנס עכשיו,אני מאוד חושש שונגר יעלה את רייס ויתן להנרי"לנוח".
מחצית ראשונה-מנצ'סטר משחקים יותר טוב... בדקה ה15 בערך היה לי דז'ה וו מהמשחק הגביע נגד מנצ'סטר שנה שעברה גיגס החמיץ הזדמנות של 100 אחוז נגד ארסנל שנה שעברה,וסולשיאר בעט לקורה,ואיכשהו אנחנו הצלחנו לגנוב גול בדקה ה35. היום היו לנו 3 הזדמנויות של גול בטוח ועדיין לא יצא כלום מהם,וחטפנו גול שטותי.. יש לי הרגשה שזה ייגמר 2-0 ליונייטד,אני מקווה שאני מנחס..מאוד מקווה.
נו, כמה מפתיע, זהו הסיפור הקבוע: ארסנל מגיעה ל-5 מצבים בטוחים ומוציאה את השוער גדול, יונייטד מגיעה לאחד וכובשת אחרי עוד שער מהאגף השמאלי של ההגנה שלנו (בכלל רונאלדו עושה חיים היום, וכשגיגס מגיע לעזור לו אנחנו גם חוטפים). עוד פעם אנחנו נותנים ליונייטד לשלוט יותר מדי במרכז השדה ושוכחים שליונייטד יש את היכולת לעקוץ גם כשהיא נראית לא מאיימת. עוד פעם רוי קין מחסל לפירס את הרגל ואפילו לא רואה צהוב (נמאס מהמתנות שרוי קין מקבל מהשופטים בגלל שהוא רוי קין), ושום מילה על הפנדל שהגיע לנו אחרי היד של סילבסטרה. לא קונה את התזה הזו שארסנל חסרה את הנרי, אנחנו משחקים לא רע בכלל ואנחנו מגיעים למצבים רבים. בכל אופן, אליאדייר לא משותף בכלל במשחק וזה ממש נראה כאילו אנחנו משחקים בעשרה שחקנים. יום בינוני מדי של פירס וגם אדו רחוק מהיכולת שהוא הפגין בחודשיים האחרונים, והיום אנחנו מקבלים הוכחה נוספת שדניס ברגקאמפ לא יכול לתפקד כחלוץ מרכזי קלאסי בגילו. לעומתם, ויירה נותן משחק די טוב עם כמה תיקולים חשובים וגם כמה מהלכי התקפה חיוביים, גם ליונגברג בכלל לא רע. אבל מה זה משנה? יונייטד בוילה פארק זה הפסד בטוח, מי זוכר בכלל מתי הם הפסידו שם? הקצב מדהים ויש אירועים בלי סוף, פשוט לא עצרו לשנייה, אחד המשחקים הטובים שראיתי בזמן האחרון. ביי ביי דאבל, ולדעתי בכלל מתחילה מכאן הידרדרות שעשויה להסתיים רע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx בהצלחה לטוטנהאם היום...
פשוט מגעיל. סילבסטרה נוגע ביד ברחבת יונייטד - המשרוקית כמובן דוממת. רוי קין בועט לפירס בחלק האחורי של הברך ללא כדור - אפילו לא צהוב. כ. רונאלדו לא מפסיק ליפול ללא סיבה ותמיד מקבל שריקה. למה באנגליה אין שופטים נורמלים??? אני בעיקר מאוכזב מגייל קלישי, שהיום הוכיח סופית שאין שום ספק בכך שקול עדיף עליו בעמדת המגן השמאלי. במשחק באולד טראפורד קול חטף כל הזמן כדורים מרונאלדו הצוללן בצורה נקיה, תיקל אותו ועשה ממנו צחוק בלי להתאמץ בכלל. האגף של קלישי מחורר לגמרי, והוא פשוט לא מתקל את רונאלדו. הוא נותן לו כבוד של סופרסטאר, לא ברור לי למה (כולה צוללן שעושה הרבה פוזות עם הכדור). היו לנו החמצות מזעזעות היום. היינו צריכים להוביל. עוד מעט ונגר בטח יחליף את אליאדייר - ואנחנו צריכים את הנרי, לא את רייס. ויירה ואדו לא קיימים היום, אגב, והרבה זמן לא ראיתי אותם כל כך גרועים - המסירות שלהם פשוט איומות היום. שיצאו מזה ומהר, אין זמן לשטויות שלהם עכשיו. אני עדיין אופטימי לגבי היום.
הוא עולה איתו למחצית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אנחנו באמת צריכים הפסד של צ'לסי היום.