מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. THE STRETFORD END Member

Obafemi
    "שהחרפה הזאת מול מילאן בשמינית הגמר לא תחזור על עצמה? איפה הקבוצה התחזקה משמעותית חוץ מבעמדת השוער?"

א.שום חרפה נגד מילאן,הפסדים של 1-0 כשהמשחק הראשון היה שקול לאורך כל הדרך רק מה שוב טעות שוער קריטית(אז הנה החיזוק הרציני שהיה חסר ליונייטד מאז שמייכל)עלתה לנו בשער חוץ יקר.
    ב.אתה לא מבין את האופטימיות אז תישאר פסימי,לא מגיעים רחוק בחיים עם זה,
    פארק הוא חיזוק רציני בכנפיים,רוניי,רונאלדו,פלטשר נמצאים אחרי שכר לימוד של שנתיים+- ועכשיו הגיע הזמן שלהם לפרוט שטרות,ואן ניסטלרוי חזר לכושר הבקעה,על זה שריו הוא אחד משלושלת הבלמים הטובים בעולם אין עוררין ויש גם את האחרים,קין,גיגס,סקולס,נוויל,היינצה....ומי יודע אולי סאהה יחזור ויחליט להישאר בריא.
    ג.לא עמוק כמו של צ'לסי,לא נונץ כמו של ריאל מדריד(למה לא מחזקים שם את ההגנה?)אבל אני עדיין אופטימי ונסיון העבר מלמד שדברים לא תמיד הולכים כפי שהם כתובים על הנייר,בטח לא בכדורגל.
    ד.יהיה בסדר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/05
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

המילה חרפה באמת קצת חזקה, אבל סטרטפורד - חייבים להודות שהראיתם שם נחיתות בולטת למדי.
    עם זאת (תקן אותי אם אני טועה), המטרה העיקרית של יונייטד העונה היא להחזיר לעצמה את הכתר. לזה בהחלט יש לה כלים.

3. THE STRETFORD END Member

תמיד אני מעדיף לשלוט קודם כל בבית שלי ולאחר מכן לרעות בשדות זרים.

4. robson Member

הקבוצה הראתה נחיתות מול מילאן בעיקר באחזקת הכדור, אני לא זוכר מבצעים או הזדמנויות מסמרות שיער למילאנזים בדיוק כמו שלנו לא היו מהצד השני..
    האופטימיות נובעת מכך כמו שסטרטפורד אמר ששני השחקנים שאמורים להיות הדבר הבא בכדורגל העולמי התבגרו בעוד שנה ונראים מוכנים ורעבים למשוך את היוניטד
    העונה קודם כל כמובן בזירה המקומית, אנחנו לא ליברפול אין קיצורי דרך אתה קודם כל צריך להיות הטוב בבית ורק אח"כ לחשוב על אירופה..

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שזכייה באליפות היא נושא הרבה יותר מסובך כי הכסף של צ'לסי קנה לה סגל חזק מאוד וזה היתרון הבולט שלה על כל הליגה. אחד מול אחד בהרכב אנחנו לא ממש רחוקים (אם בכלל). כשאתה מתחיל אבל להשוות את מי צ'לסי יכולה להעלות מהספסל ואת מי אנחנו, פה מגלים למה לא ניקח אליפות.

בליגת האלופות, מה לעשות, זה שונה כי כל אחד יכול להדיח כל אחד בשני משחקים בלבד. הבעיה היא שלאורך השנים אנחנו לא ממש הצלחה גדולה בשלבי הנוק אאוט.

6. THE STRETFORD END Member

"כשאתה מתחיל אבל להשוות את מי צ'לסי יכולה להעלות מהספסל ואת מי אנחנו, פה מגלים למה לא ניקח אליפות"

הכל נכון ויפה אבל אני מאמין שיש גם מעבר לספסל עמוק שלא תמיד מבטיח הצלחה,
    אני באמת לא חושב ששחקן כמו קרספו או רובן או קול ואחרים יישבו בשקט ברוטציה שלפי הסגל הקיים אין מקום לאופציה אחרת ועוד אני חושב שזה לא עושה טוב לכושר המשחק של השחקנים.
    כן יש לזה יתרון כשיש פציעות/הרחקות אבל אני עדיין חושב ששהסגל של צ'לסי הוא גדול מדי,שסופו להתפוצץ דווקא לשלילה.

אני לא בא לגרוע מהאליפות המוצדקת של צ'לסי עונה שעברה אבל הרבה מאוד משחקים הסתיימו ב 1-0 קטן,ותוצאה כזו היא מאוד מאוד נזילה,קשה לי לראות מקרה דומה גם העונה,

בסך הכל אם נסתכל אחורה כבר היו סגלים קטנים יותר שלקחו אליפות,אפשר לחזור עד נוטיגאהם פורסט שלקחה אליפות כשבמשך העונה שותפו רק 14 שחקנים בכל העונה!!!

שוב,זו האופטימיות שבי מדברת אבל מה עדיף לשבת בבית עצוב וגלמוד במחזור ה 5?
    יהיה בסדר.

7. Yeste Member

סטרפורד תכיר קצת את היריבה שלכם ביום רביעי :
    הסגל:
    http://www.villarrealcf.es/pantallas/plantilla.php

ההרכב המשוער מול יונייטד:
    Viera; Kromkamp, Gonzalo, Alvarez, Arruabarrena; Sorin, Josico ,Senna ;Riquelme; Figueroa & Forlan

במערך הרגיל של 4-3-1-2
    בשער יעמוד ויירה ,השוער הארוגאווי שוונגר ניסה להביא בקיץ לארסנל .
    הגנה:בימין ,הרכש הטרי מאלקמאר ,מגן נבחרת הולנד ,יאן קרומקאפ .באמצע -אלברז הבלם הספרדי וגונזלו ,בלם נבחרת ארגנטינה בן ה -21 .בשמאל -עוד ארגנטינאי ,ארואברנה.
    את הקישור יחזיקו שלושת הקשרים -חואן פאבלו סורין,מרקוס סנה וחוסיקו. ובהתקפה -דיגו פורלאן ושני שחקני נבחרת ארגנטינה -ריקלמה ופיגרואה.

ויאריאל הפסידה במחזור הראשון לאוססונה בחוץ ,ואתמול יצאה בתיקו 1-1 עם סביליה בבית.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/05
  8. THE STRETFORD END Member

משחק חוץ נגד כל קבוצה ספרדית זה לא חיים קלים,
    לו קולינה לא היה טועה בגדול זה יכל להיות משחק חוץ בסקאוזרס לנד אז אני לא יודע מה עדיף,
    יותר מכולם אני חושש מפורלאן לא בגלל שהוא טוב יותר או פחות אלא כי כל-כך מתאים ליונייטד לקבל גולים משחקן שנכשל בה והוא בוודאי רעב יותר מכולם לנקום נקמה ספורטיבית,
    אבל כשהוא יגיע לאולד-טראפורד הוא יקבל קבלת פנים חמימה מהאוהדים בלי כל קשר,
    יש לנו 2 משחקים קשים השבוע,ויריאל ברביעי ויום א' ליברפול בחוץ,כמובן שאני תמיד שואף לנצח הכל אבל אם מבטיחים לי עכשיו תיקו בספרד וניצחון באנפילד אני חותם מבלי להניד עפעף.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

די אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשראיתי את המשחקים מול מילאן, זה היה כמו י"ב נגד כיתה ז', פשוט התעללות טקטית. לא מדבר על התוצאה, אלא על הדרך.

רוני רונאלדו ופלטשר צעירים זה נכון, אבל רונאלדו גם ככה מצויין ורוני גם ככה רמה אחת מעל הרוב, הם שתי שחקנים שממצאים את הפוטנציאלים העצום שלהם בכל מקרה אבל זה לא יספיק.

פארק שחקן טוב ואני מחזיק ממנו, אבל לא יודע עד כמה הוא מתאים להחליף את ריאן גיגס.

מבחינה הגיונית על הנייר, הסגל הזה לא מספיק טוב כדי להתחרות בגדולות של אירופה. לליגה זה עוד יכול להספיק, אם הקבוצה תוציא את הנקודות על הקטנות והבינוניות שזה אפשרי.

אבל בסה"כ אתה צודק, כדורגל לא הולך לפי הספר, אולי עוד תיקחו אליפות, אשמח אם כן.

10. THE STRETFORD END Member

אכן היתה עליונות טאקטית של מילאן,לכן פרגי מנסה את ה 4-3-3 או מה שזה לא יהיה,
    לא נשכח גם הרכב חלש יותר מאשר העונה,רוד שחזר כשלא היה בריא ב 100 האחוזים והמשחק נגדם היה הראשון שלו לאחר פציעה של 3 חודשים,רוי קארול ועוד,
    בגלל שאני תמיד אופטימי ראיתי גם במשחקים נגד מילאן צדדים חיוביים,את הבית-ספר שקאפו עשה לרונאלדו והטיפול שהעניקו גאסוטו,מאלדיני והאחרים לרוניי הם לא ישכחו לעולם,שכר הלימוד הזה יביא רק תועלת בעתיד,גם בעתיד הקרוב.

פארק,הבן אדם כבר הוכיח את עצמו ככדורגלן בגביע העולמי ובאירופה עם איינדובן,אם ישתלב מבחינה חברתית ביונייטד,בעיר,שפה,מזג-אוויר ובקיצור כל מה שמעבר לכדורגל אז הרווחנו שחקן מצויין לשנים הבאות,
    אולי לא גיגס אבל הלו גיגס זה פעם בכמה דורות!

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד, מילאן באמת היתה גדולה עלינו טקטית. מצד שני, לנו היו את שני המצבים הטובים במשחק עד השער של קרספו. אם סקולס או פורצ'ן כובשים, זה משחק אחר. אבל אנחנו לא ניצלנו את המצבים שלנו וגם נתנו למילאן שער מתנה. במפגשים ברמה כזו, זה יכול להכריע את כל העסק.

ואני מאמין שעם ואן דר סאר, עם עוד שנה ניסיון של רוני ורונאלדו והתוספת של פארק, שהראה עם איינדהובן שאפשר לעשות הרבה נזק להגנה של מילאן, אנחנו במצב טוב יותר.

אגב סטרטפורד, אם אברטון היתה עולה על חשבון ויאריאל לא היינו יכולים לפגוש אותה כי היא אנגלית.

בקשר לנושא של הליגה, עם הפציעות של רובן ודאף, אני איכשהו מאמין שמוריניו יסתדר עם הנושא של הקיצוניים. ואם הוא יראה במהלך העונה שהסגל שלו גדול מדי, הוא פשוט ידלל אותו. בין אם בשחרור שחקנים בינואר ובין אם בכך שיהיו 2-3 שחקנים שפשוט לא יראו דשא, נקודה.

תסכים איתי בכל מקרה שתעדיף להיות בנעליים של מוריניו מאשר באלה של פרגי בכל הקשור לאופציות בסגל.

בקשר ל-0:1 של צ'לסי, לא יודע. כשיש לך הגנה כל כך חזקה (והעונה הם עוד לא ספגו בכלל) ושחקנים שיכולים להכריע משחק ברגע כמו דאף, רובן או למפארד, זה נראה לי קצת יותר ממקרי.

12. THE STRETFORD END Member

צ'לסי,
    מעולם לא כתבתי שזה מקרי,גם לא תוצאות ה 1-0,כן כתבתי שזה מאוד נזיל ולנצח כל-כך הרבה 1-0 בעונה אחת זה גם יוצא דופן,
    המשחק הראשון שעולה לי לראש בהקשר הזה הוא הניצחון שלהם באיווד פארק(אני כבר לא זוכר אם זה היה 1 או 2-0)אבל במצב של תיקו או 1-0 לצ'לסי בלקבורן החטיאו פנדל(דיקוב)שגם היה עושה את המשחק לקשה הרבה יותר והגיע באותו משחק לבלקבורן לצאת עם משהו וגם צ'ך לא היה שובר את שהשיא של שמייכל באי ספיגת שערים לאורך זמן מסויים.

הגנה סופר חזקה בראשות טרי,אולי עכשיו כשהוא פצוע הם גם יצליחו לספוג(לא שציפיתי מסנדרלנד למשהו בשבת)

בוודאי שעדיף היה שלפרגי יהיו הבעיות של מוריניו מבחינת סגל רק יותר בקטן.

לגבי אברטון,
    אני לא בטוח וגם לא זוכר בוודאות שלו אברטון היו עולים לא היינו מקבלים אותם,אני חושב שאי אפשר היה לפגוש אותם במוקדמות אבל לו היו עולים מה שהיה אומר 5 קבוצות אנגליות בליגת האלופות...לא זוכר,זה גם כבר לא רלבנטי.

מילאן,
    אי אפשר לשכוח גם את ההחטאה של גיגס שפגע בקורה בסן-סירו במצב של 0-0.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככל שאני יודע טרי שיחק נגד סנדרלנד בשבת. הפציעה שלו היתה קצרה מאוד.

בקשר לאברטון, החוק היה מאוד ברור. ליברפול יכולה לפגוש כל קבוצה אנגלית וכל קבוצה אנגלית יכולה לפגוש אותה כי ליברפול לא הוגדרה כאנגלית. השאר (יונייטד, צ'לסי, ארסנל, אברטון) לא יכלו להיפגש.

14. THE STRETFORD END Member

פלטשר,חביב המחלקה:

על השמות הגדולים,
    "I don't envy them at all. That's not my scene at all and, to be fair, I don't think it's theirs either - especially not Wayne, but he's stuck with it. They're world stars, so it's nice when the manager mentions me in the same breath, but I'm a different player: maybe not as flash, but hopefully I do just as important a job for the team. That's the way I like it. Playing for United is all that matters to me. As long as the manager is happy, that's all that matters."

על פציעות,יונייטד ועוד,
    "I fractured my foot four times and had to pin and plate it at 18. I came back at 19 and fractured my other foot. It was frustrating. Other lads were breaking into the reserves and the fringes of the first-team squad and I was injured. I came in with about ten lads the same age and now most are gone. Some are doing normal jobs, working for BT, that sort of thing. Some are probably a bit jealous, yes. Others say they wish they'd been more dedicated. It's hard to explain to young kids that this may be your only chance and you have to work hard to try to take it. It might not have meant them playing for United, but they might not have been out of the game. It's sad, but that's the way football is."

15. cityblues beter dead than red

השבוע....כולנו ויאריאל :aaa021: