סה"כ משחק לא רע של החברה ועם קצת יותר ריכוז גם היינו חוזרים על כל הקופה.. הרבה זמן הפחידו אותנו עם ה"צוללת הצהובה" ובסוף מסתבר שבקושי סירת דייגים, לא הותירו עלי שום רושם וגם ב25 דקות שהייתה להם שחקן עודף הם לא הגיעו לאף מצב חוץ מהבעיטה הנייחת.. חבל על ההרחקה של רוני אבל זה היה צפוי שמתישהוא זה יתפרץ ובאמת חבל על משחק מצויין שלו.. חוץ מזה ריצ'ארדסון הפתיע אותי לטובה ושיחק מצויין בלי אף טעות ונקווה שהיינצה לא נפצע בצורה רצינית מידי..
ברצוני להתייחס לדבר מעיק במיוחד-השידור של נדב יעקובי ואיציק זוהר. איך שהם ניפחו את ההרחקה של רוני,"בעוד שבע שנים נדבר עליה, חמורה כמו של בקהאם", כשברור שהם אומרים את זה מכיוון שאין להם משהו חכם לומר. לגבי המשחק? ממש לא שינה. מי שאומר שיונייטד לא עוברים את השלב הזה-שיקום. לא נורא,הכי חשוב עוד לפנינו... יום ראשון,אנפילד, לקרוע להם את הצורה!
אגב, נדב יעקובי אמר במהלך המשחק שפרגי התייחס לקבוצה ואמר שהקבוצה של השנה יותר טובה משנה שעברה. מה אתם אומרים על זה? לדעתי הוא צודק, למרות שלוותיקים חלפה עוד שנה והם כבר פחות משפיעים. אבל בכל זאת.. עם שוער מצויין(בלי לנאחס), והצירוף של פארק אני באמת חושב שהקבוצה הרבה יותר טובה. ואני בטוח שיהיה טוב והם יתחילו לחבר דברים... ואני מסכים עם סטרפורד בקשר לפלטצ'ר.
מה אתם אומרים על ההתנהגות של רוני אתמול? צירוף מקרים חביב שזה אותו שופט שהרחיק את בקהאם, אבל ההתנהגות של רוני לדעתי בהחלט הצדיקה הרחקה, וגורמת לי קצת לחשוש מהתנהגות דומה שלו במונדיאל נניח.
זה רוני לטוב ולרע, כל הדבורים על הטמפרמנט שלו כעל משובת נעורים הם שטויות, זה האופי של הבחור וזה גם מה נותן לו את הדרייב לרוץ 90 דקות ולרדוף כמו עלוקה אחרי המגינים שלו.. עכשיו בקשר למונדיאל זה סיכון שקיים אבל אני מאמין שרוני עם הזמן יידע לשכך את הכעסים שלו ובעתיד אומנם נמשיך לראות מקרים כאלה אבל בתדירות נמוכה יותר.. חוץ מזה אסור לשכוח שבסה"כ רוני התנהג בסדר יחסית וזאת ההרחקה הראשונה שלו מזה שנה וקצת..
את ארביטמן קטלו על פחות...אבל מצד שני שמנצסטר קנו אותו הם ידעו שלא מדובר בילד שהולך אחרי המשחק לשתות כוס קקאו ליד האח... ועוד דבר שמתם לב שלא כדי להתחיל השנה מכות עם מנצסטר...רוני סמית ורוי קין...מעניין מי הפסיכופט הבא שפרגי יביא[למרות שלדעתי זה מגמה מבורכת כל החולי נפש האלה]
לפעמים זה עולה ביוקר. סמית' כבר קיבל אדום בדרבי, עכשיו רוני השאיר אותנו בעשרה אנשים. הפסיכים נלחמים=אבל לפעמים המחיר לא שווה את התמורה
לוקה בראצי "אני מכיר אותך דה סטרטפורד אנד?גם אני שיחקתי בזמנו בכוכב תזכיר לי מי אתה אולי אתה גרי?" לא אני לא גרי, אני צעיר ממך ומגרמיין וכמובן מאיסטלנד בכמה שנים, אני מהדור הצעיר והמקומי שהיה שם, התחלתי לשחק איתכם כשהייתי בן 14-15.
נדב יעקובי שדר גרוע. יש לו ידע אבל חוץ מזה - כלום. מה זה השטויות האלה שהוא התחיל לדבר על בקהאם? והגזים יותר מדי עם רוני... נכון הוא עשה טעות גדולה ומגיע לו להיענש על כך, אבל הוא יותר מדי ניפח את זה.