מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. THE STRETFORD END Member

Obafemi
    כל קבוצה בונה את עצמה בצורה שונה,גם קניית שחקני רכש זו בנייה,לכל קבוצה זה לוקח פחות או יותר שנים,זו לא מתמטיקה או שיש נוסחה קבועה שעובדת.
    גם ברצלונה,גם מילאן,גם ריאל(לא העכשווית אלא זו שזכתה בגביע אירופה ב 98)בנו סגלים חדשים לזו היתה הכוונה ועד שהסגלים הללו הניבו תוצאות גם הן היו בתקופות פחות טובות ללא תארים בדיוק כמו יונייטד כרגע.
    יונייטד משלבת בין השתיים בבנייה שלה,גם רכש,גם תוצרת ביתיית.

בהקשר לשחקני הבית,זה הכוח הגדול ביותר שמניע את מנצסטר יונייטד לאורך כל ההיסטוריה,התינוקות של באזבי מודל 58,68 דרך שנות ה 70ועד שחקנים שצמחו במועדון כמו מארק יוז,וואיטסייד והלאה לדור של בקהאם,סקולס ועכשיו פלטשר,ריצאדסון......

שחקני הבית זו הזהות שלנו,זה מה שמייחד אותנו מהאחרות,כל עוד זה ימשיך ככה יונייטד תישאר מה שהיא ולא תזדקק לאברמוביצים למינהם.

רוי קין,
    יותר מכל הספקולציות שירוצו בזמן הקרוב/רחוק אני לוקח איתי את מה שאמר לגבי זה שהוא לא מוכן לשחק באנגליה בקבוצה אחרת כי לא יהיה מסוגל להיכנס לחדר ההלבשה של הקבוצה האורחת באולד-טראפורד(מישהו אמר שמייכל?).

2. robson Member

אין לי בעיה שקין יסיים את הקריירה שלו באסטון וילה למשל, רק לא בשיטי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבאמת מזכיר לי - האם היחס כלפי שמייכל הצטנן בעקבות התקופה הקצרה שלו בסיטי?

4. THE STRETFORD END Member

הצטנן?זו מילה עדינה,מאוד עדינה.
    שמייכל עזב על גג העולם מיד אחרי עונת הטרבל,בתחילת אותה עונה שהוא הודיע על עזיבה בסוף כי הגוף שלו לא עומד יותר במעמסה של הפריימיר ליג ושהוא צריך יותר מנוחה בין משחקים....מקובל לחלוטין והוא עזב כשהוא אגדה,
    לאחר שנתיים בספורטינג ליסבון דיגדג לו לחזור לפריימיר עם חוזה שמן בוילה וגם מן הסתם לקידום הקריירה של הבן שלו,אוקיי,כשהוא חזר עם וילה לאולד-טראפורד התקבל במחיאות כפיים כיאה לאגדה אבל אז הגיעה הבגידה,מכל המועדונים לסיים בהם את הקיירה הוא בחר בשיטי,אין סליחה ואין מחילה.
    אני הייתי ביציע של אוהדי יונייטד בדרבי הראשון שלו נגד יונייטד,את השמחה המוגזמת שלו(על ניצחון השיטי)ואיך הוא דאג להראות לנו אותה אני לא אשכח בחיים,את הבן שלו הוא רשם למחלקת הנוער של שיטי,כשהוא היה הפרשן בטלוויזיה של אחד הדרבים בין יונייטד לשיטי הוא התבטא "אנחנו" כשהתייחס לשיטי,
    השוער הגדול ביותר ששיחק ביונייטד כן,בשיאו השוער הטוב ביותר בעולם כן,
    אהוב ע'י אוהדי היונייטד לא!!!
    הוא מצטרף לרשימה השחורה שם חיכה לו פול אינס.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/05
  5. Rudess Member

מה באמת קורה עם הבן של שמייכל (נדמה לי קוראים לו קספר, לא?).

6. THE STRETFORD END Member

משחק בריסרב שלהם,אם לא יקרה משהו משמעותי צפוי לו עתיד גדול.

7. cityblues beter dead than red

לגבי שמייכל,לעולם לא התנגדתי להגעתו לסיטי,ידעתי שהוא יעשה רק טוב לקבוצה.
    לשמחתי הוא לא רק לבש תכול,אלא נהיה תכול בנשמתו.והבן שלו נועד להיות תכול,לפחות עד שאברמוביצ'ים או הגאיידמאקים למיניהם לא יחטפו אותו תמורת בצע כסף.

רוי קין?אין סיכוי שגוש צואה זה יטנף את הטלית התכולה שלובשים המתוקים.
    הבן אדם הזה מוקצה מחמת מיאוס.והאלאנד עדיין מחכה לו בפינה(ד"א איפה הכותב האלאנד ריביינג'?).

8. Legolas Member

אני חוזר למשחק שיש לנו מחר נגד פולאהם, זה בהחלט יכול להיות המשחק שיחזיר אותנו למסלול להתפרק על קבוצה שיש לה הגנה גרועה העונה ולחזור לכושר הרגיל ,למרות שאני חושב כמ הרוב שאנחנו לא מתאימים לשיטה של צ'לסי עם ה3 שחקנים במרכז המגרש כי פלצ'ר סמית' וסקולס לא תורמים מספיק בהתקפה במיוחד סקולס שבשנתיים האחרונות ירד בכושרו ובאיך שהוא סוחף יחד איתו את כולם.
    אבל נקווה לטוב.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאט לכם עם רוי קין. הוא אמר שהוא יקבל החלטה לגבי עתידו לפני סוף העונה, ושהוא מאמין שיונייטד עשויה להציע לו חוזה אבל זה יקרה רק בסיום העונה - ואז זה כבר יהיה מאוחר יותר. בקיצור, ליונייטד יש עוד כמה חודשים לפעול אם היא רוצה להשאיר אותו. ואם לא, גם זה לטובה - סימן שהחלטנו לשבור את הכלים וללכת קדימה.

בקשר לשמייכל, אני לא שם אותו ברשימה אחת עם אינס. אינס בזמנו ממש עבר את הגבול בליברפול כשהוא גם הצהיר שהוא מקווה שהשער שלו (ההוא ב-2-2 של השופט הקירח ההוא ששמו ברח לי) יהרוס לנו את האליפות. בסדר, שמייכל שמח עם הקבוצה שבה הוא שיחק, נחיה עם זה.

מילא שמייכל אומר 'אנחנו' אחרי שנה בסיטי. זנדן אמר 'אנחנו' כשהוא דיבר על גמר ליגת האלופות האחרון - במסיבת העיתונאים שבה הוא הוצג בליברפול. לקח לו 5 דקות מהחתימה להפוך את ליברפול ל'אנחנו'.

10. Rudess Member

סטרטפורד, האם היית מסכים לראות את הבן של שמייכל משחק ביונייטד?

11. THE STRETFORD END Member

אמיר ע,
    אתה מחליק את עניין שמייכל בקלות יתרה לדעתי,השמחה לאחר הניצחון שלהם או האנחנו(שיטי)הם רק חלק מהדברים שהכעיסו את האוהדים והערך שלו ירד בגדול ולא יחזור,
    נחייה עם זה בוודאי אבל לעולם לא נסלח.
    שחקני עבר כבשו נגדנו לאחר שעזבו אותנו,המפורסם ביותר היה דניס לאו שהוריד אותנו ליגה עם העקב וכולם זוכרים איך הוא התנהג לאחר השער אבל זו דוגמא קיצונית אז אני אזכיר את מארק יוז כבש נגדנו במדי צ'לסי
    אומנם הוא לא היה באבל אבל יש דרך לשמור על כבוד המועדון שנתן לך כל-כך הרבה ולאוהדים שהעריצו אותך.

רודס,
    אם הוא באמת יצליח לעבור ולשחק ברמות הגבוהות ולהוכיח את עצמו אז כן,
    הרי אלן סמית עבר אלינו והיום הוא אחד האהובים עלי,
    חוץ מזה רק בשביל לראות את הפרצוף של איסטלנד במצב כזה יהיה שווה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/05
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עניין של דיעה, סטרטפורד. יש אוהדים שחושבים כמוך ויש אוהדים, כמוני, שמעמדו של שמייכל לא נפגע בעיניהם רק בגלל עניין סיטי. משני הצדדים אני מניח שלא יתווכחו עם הכינוי 'אגדה' לשמייכל.

13. THE STRETFORD END Member

חופשי עניין של דעה,אגדה על הדשא בוודאי אבל מחוץ למגרש אכזבה גדולה מאוד.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם שחקנים ביונייטד סיפרו שהוא לא היה דמות פופולרית במיוחד בחדר ההלבשה.

אבל כמו שמנג'ר מפורסם, ג'וק סטין אם אני זוכר נכון, אמר לפי פרגי: לא הייתי יוצא לארוחת ערב עם חצי מהשחקנים שלי, אבל כל עוד הם עשו את העבודה על המגרש...

15. Legolas Member

נכון אבל אסור לשכוח ששמייכל הביא אותנו לרגעים הכי טובים שלנו שהוא שיחק בשירתנו אז הוא אמר "אנחנו" אבל סטרפנוד זה לאוהדים היותר מסורים כומך,אבל למשל אוהד כמוני וכמו אמיר אנחנו לוקחים בקלות ראש יותר את מה שהוא עשה בסיטי אבל תמיד אזכור לו את ליגת האלופות שעם לא הוא זה היה מסתיים בתבוסה ואת חצי גמר הגביע שהוא עצר פנדל בדקה ה80 מבראקגמפ ומה שהביא אותנו לטריפל באותו עונה.