מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Sir Alex Las' Killa

העיקר הבריאות.

הדבר היחיד שהולך לעניין זה לשמוע את תגובתם של אותם אוהדים ששורקים בוז לפרגי, אותם אוהדים שמן הסתם הקימו גם את F.C United, הם צריכים להתביייש. אך ורק לשחקנים מותר לשרוק בוז. בראשם לחרא הלבן-ריו פרדיננד !

הוא משחק כאילו הוא לא מקבל משכורת שיכולת לכסות את כל ההכנסות של לידס מקהל{20 אלף בקושי!!} בשנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/05
  2. George Best Member

henry 14
    יש לך טעות.בארדסלי הוא מגן ימני ואושיי מגן שמאלי.נא לבדוק מה אתה רושם

3. THE STRETFORD END Member

אומרים ששבוע אחד בישראל הוא שווה ערך לשנה שלמה בשווייץ,
    אם כך חודשיים וחצי מתחילת העונה ביונייטד שווים לשנתיים ב...פולהאם.

גיגס,דווקא שחזר לכושר טוב,להבקיע נפצע וייעדר כמה שבועות(היום הוא נותח),
    פרגי אמר שהפציעות הן לא תירוץ ליכולת וכי בסופו של דבר לא משנה מי משחק את יונייטד שופטים לפי מנצסטר יונייטד אבל עדיין עם מכת פציעות כזו נוראית להיות בצמרת בליגה ומקום ראשון בבית באירופה זה מעודד,
    אני עדיין מאמין שאם נשמור על מרחק סביר מצ'לסי עד ינואר ונביא קשר או שניים בחלון העברות בינואר(וצריך להביא מישהו גם אם הוא לא יוכל לשחק העונה במסגרת האירופאית העיקר שישחק בליגה)יחד עם הפצועים שיחזרו לכושר משחק יש סיכוי להתמודד עם מוריניו ושאר שכירי החרב שלו.

סקולס,כל-כך כואב לי הלב לגביו,כמי שעוקב אחריו מאז היה בן 16,כמי שראה אותו באימונים הראשונים שלו בבוגרים,כמי שראה אותו עושה את פריצת הדרך הראשונה אי שם בעונת 94/5...והיום אפילו לא הצל של עצמו,לפחות 12 משחקים הוא שיחק העונה ו0 בישולים 0 שערים ו 0 תרומה וכשמדברים על יונייטד לא כובשת,יונייטד לא מלהיבה זו הסיבה העיקרית,הקשר ההתקפי האמצעי,המרכזי לא קיים!
    ביום שלישי נגד ליל לא היה הבדל במשחק של יונייטד גם כשהוא שיחק וגם לאחר שהורחק,
    בעיות אישיות?רעב?הגיל עושה את שלו?טאקטיקה?זה לא משנה כי
    גם קין וגיגס נמצאים מבחינת הקריירה פחות או יותר במצב שלו והם לא התדרדרו בצורה כזו,
    אני עדיין לא התייאשתי,אני עדיין מאמין בו אבל כרגע כאחד שיכול לתרום ליונייטד(לא כציר מרכזי אבל עדיין)אולי כדאי שפרגי יחשוב על אופציה אחרת(פארק)
    אלא אם כן יכול שינוי משמעותי.

אבל יש גם צדדים חיוביים בשבועות הקשים הללו,
    ורובסון צודק ב 100% כשהוא כותב שעדיף ריצאדסון אחד על פני 100 קלברסונים,
    היום הוא האריך את החוזה ב 4 שנים נוספות ואני מקווה שהוא ימשיך להוכיח לי אחרת ממה שחשבתי עליו לגבי הסיכויים שלו להצליח ביונייטד,
    ויחד איתו פיל בארדסלי שמוכיח שיש חיים אחרי גארי נוויל,גם תוצרת בית,גם אנגלי,גם משחק מצויין(מספר אחד בהגנה נגד סנדרלנד),
    כשהוא אחרי השער של רוד ואן ניסטלרוי נגד סנדרלנד מסמן לאוהדים של יונייטד come on בשמחה אתה יודע שזה מגיע מהלב ושאם הוא לא היה על הדשא אז הוא היה נמצא יחד איתם האוהדים ביציע,
    וכמו גארי נוויל גם בו יש תכונות של מנהיג ושל אחד שדואג לכולם,נגד ליל לרונאלדו היה איזה ריב עם המגן שהכניס לו מרפק,היו כמה דחיפות והראשון שהגיע להעיף את המגן של ליל ולהראות לו מי בעל הבית היה בארדסלי,עוד לא בן 21 אבל גבר שבגברים!

רונאלדו,השחקן האחרון של יונייטד שהיה במעצר בחשד לאונס היה קלייטון בלאקמור בסוף שנות ה 80 כשיונייטד היתה במחנה אימונים בבורמה,
    שום דבר לא יצא מזה,יש לי הרגשה שגם הפרשה הנוכחית תעלם בקרוב כלא היתה,
    לא מזמן כבר הכינו את החבלים לתלייה לגבי 4 שחקני ניוקאסל שהואשמו באונס ובסופו של דבר התברר כי מדובר בשרמוטה סדרתית,
    לא חסר כאלו באנגליה שתמורת עשרות לירות שטרלינג יישבעו כי עשו להן,שתו להן וכי הן אמרו לא,

כל בחורה היא זונה חוץ מאמא וגם היא היתה כזו !!!

מחר טוטנהאם בבית ויהיה קשה אבל ספרס תבוא לשחק כדורגל ועם זה קל יותר להסתדר,
    עדיין לא נמצאה האנטיביוטיקה נגד שפעת העופות,נגד התרנגולים יש לנו חזיר בר שאם הוא רוצה אז אף אחד שבעולם,גם לא הפיט בול ההולנדי יכול לעצור אותו.

4. `cr7 Member

חחח אהבתי לגמרי את הסיקור לגבי הפצועים ולגבי מחר..כל הכבוד
    :aaa021:

5. Ampelmann Member

עוד שחקן מרוצה מאריך את השהייה במנצ'סטר והפעם, קיירן ריצ'ארדסון, אחד האהובים עלי במנצ'סטר, האריך את חוזהו בקבוצה עד לשנת 2009. קיי-ריצ', מאריך

6. Legolas Member

ופרגי הודיע שאין סיבה שרונאלדו לא יכלל בסגל למשחק מחר"למרות שרונאלדו עובר דברים קשים בזמן האחרון הוא התאמן אתמול והיום הוא יהיה בסדר" אני מקווה מאוד שזה נכון,וסטנפרוד בגלל שרובנו לא ראינו תמשחקים האחרונים של היונייטד אתה יכול לספר מה היה המצב של רונאלדו במשחקים האחרונים האם הוא המשיך ביכולת ירודה או שיש מגמת השתפרות אצלו? אם נרצה בכלל לדבר על שאיפה לתואר למרות שזה נראה בלתי אפשרי אפילו שאנחנו עומדים להביא שניים שלושה שחקנים בחג המולד זה כנראה נגמר כי צ'לסי כרגע לא נראת אחת שתאבד נקודות מרובות אנחנו נצטרך את רונאלדו יותר טוב משנה שעברה,רוני בנתיים מביא יותר משנה שעברה ורוד מספק שערים נפלאים ופארק נכנס לעניינים בזמן האחרון נפלא,למרות שמכת הפציעות היא לא תירוץ ודווקא במקרים מסיומים של פציעות זה מבורך(סאהה ופור'צטאן) כי זה מאפשר לנו לראות שמעלים צעירים מהנוער שלנו ונותנים להם דקות משחק כמו בארדסלי,ר'צדסון ורוסי שהם כישרונות גדולים ונקווה שימשיכו ביכולת כזאתי.

7. Jose Mourinho Member

נקווה שהוא ישאר מרוצה גם אחרי שהיינצה יחזור מהפציעה שלו...

8. Henry 14 Member

ריצארדסון במקור בכלל קשר התקפי,הוא תופקד כמגן בגלל מכת הפציעות הגדולה בהגנה של יונייטד.
    במקור הוא קשר התקפי והוא בכלל לא רע בתפקיד הזה,ראינו שהוא היה אחד הברגים החשובים בהישארות בעונה שעברה של ברומיץ וברייאן רובסון,ריצארדסון תופקד קשר התקפי והיה מצוין בעמדה הזאת.

אני מאמין שכשהפצועים יחזרו,אם פרגוסון יהיה חכם,הוא ישתף אותו ברוטאציה בתפקיד שהוא יותר אוהב,ולא כמגן.

9. Sir Alex Las' Killa

THE STRETFORD END, אם אתה חושב שהחגיגה של בארדסלי היתה משהו, חכה ותראה את החגיגה הזאת של רוסי-אפילו VDS הצטרף !
    http://www.uploadsend.com/d.php?file=true&filepath=1114

המשחק מול ליל ביום שלישי, הוכיח סופית שמנ'צסטר יוניטד בנוייה על האנרגיות של ווין רוני. זה דבר שקשה להסביר. הוא רק בן 20 ושהוא לא משחק, הקבוצה חסרת חזון, אין מהירות במהלכים, אין תנועה בלי כדור... ווין רוני הולך להיות אגדה.

מול התרנגולים מחר, בראון פורצ'ון ואולי גם סאהה אמורים להיות כשירים.

*ריצ'ארדסון קשר שמאלי במקור, והוא מסוגל לשחק גם במרכז. העמדה של המגן בכלל לא חדשה לו, הוא נוסה בה במשחקי קדם העונה.

מה יהיה הסוף גלורי האנטר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. Robin Member

עכשיו אתה כבר מגזים איתו. קיראן ריצ'רדסון הוא AML זאת אומרת קשר התקפי בצד שמאל. חוץ מזה מה הקשר בין גלורי האנטר לאי-ידיעת דברים על יונייטד, הוא אוהד ארסנל. אני יודע שקשה לך להבין את זה אבל את אוהדי ארסנל לא מעניינים משחקי קדם-עונה של מנצ'סטר ולכן אנחנו לא יודעים איפה שחקני בית שבקושי מקבלים דקות שיחקו בהם. בכל מקרה, זה שהוא שיחק בתור מגן שמאלי בפרי-סיסן מול קבוצה ליגה ז' לא מעיד על יכולתו בעמדה הזאת ולפי דעתי קבוצה כמו יונייטד צריכה שיהיה לה מגן שמאלי מחליף כמו שצריך (מה יקרה כשאושיי יצטרך להחליף מישהו בעמדה אחרת). בינתיים יש לכם מזל והצעירים שלכם מתנסים ומשתפרים אבל נראה איך תתנהגו אחרי טעות אחת של בארדסלי או טעות אחת של אושיי (כמו שכבר הייתה לו רק שגם תגרום נזק). לפי דעתי התרנגולים יכולים לצאת מאולד טראפורד עם תיקו 1-1 או אפילו ניצחון 2-1.

11. Henry 14 Member

גלורי האנטר משלם 80 ליש"ט לכרטיס למשחק?
    ילד אידיוט.

12. Robin Member

האמת, 50,000 סינים יגידו שכן.

13. Henry 14 Member

עוד ילד צעצוע
    מה איכפת לי מסינים?!
    אני סיני?

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שמדובר בטרול.

15. THE STRETFORD END Member

Legolas
    היכולת של רונאלדו ב 2 המשחקים האחרונים לא היתה טובה,במיוחד נגד ליל אבל אפשר לשייך את זה באי שקט נפשי בגלל הבעיה מחוץ למגרש,
    למרות שבתחילת העונה בנו על כך שהגיע הזמן שהוא ורוניי ייקחו את המושכות לידיים שלהם,
    רוניי עושה זאת כרגע גם בשבילו.

Sir Alex
    ראיתי גם ראיתי את ההצטרפות של ואן דר סאר לחגיגה בשער של רוסי,
    תמיד כיף לשאר השחקנים לחגוג שער בכורה של שחקן צעיר בטח ובטח כשהם יודעים שצפוי לו עתיד מזהיר.

מה שהתכוונתי עם בארדסלי זה הקשר לאוהדים והחגיגה איתם ופחות החגיגה בין השחקנים.

ריצאדסון,במקור אכן שחקן התקפי והמיקום בהגנה שלו כרגע זה כתוצאה מחוסר ברירה של פרגי אבל דווקא בגלל היכולות ההתקפית שלו ואם ימשיך לעשות עבודה הגנתית טובה אז הוא יכול להפוך להיות מגן מצויין ומגוון מאשר קשר תוקף בינוניי למשל.