איסטלנד, כבר סיימת לכסח את הדשא? לי לפחות יש עדיין על מה לפנטז גם אם זה רק יהיה גביע הליגה, אתה יכול ללמד את עידן הקטן לספור עד 30,30,30,30,30,30,30 ותודה לשון וואיט פיליפס על הפנדל היום!
עוד לא 30 , אל תשכח את הגביע השני , הגדול יותר , אנחנו עדיין בפנים . לא תאמין אסף בימרו חצה הרגע את בת חפר בדרכו צפונה ואחריו דארן בעקביות נצמד מאחור.
ואתה עוד אומר שאני מפנטז??? תמשיך לחלום על תואר אמיתי,בינתיים תמשיכו לקחת את תואר הדשא המטופח ביותר, לדארן פלטשר אגב יש כבר מדלית זכייה של הגביע שאתה בונה עליו העונה אז לך תמכור תותים עם אסף בימרו או בלעדיו!
סטנפרוד אתה חוזר על מה שכולנו אומרים כבר מתחילת העונה או כבר מתחילת עונה שעברה, סקולס לא מתפקד טוב אז אנחנו נראים כמו קבוצה בינונית בנתיים נוכל רק לחזור על הדברים. צריך מחליף לסקולס נקווה שכבר בחג המולד ננחית אצלנו את באלאק אפילו לשלם עליו כי חבל לקחת סיכונים שבסוף העונה הוא ילך למקום אחר וכבר להחתים אותו ושיעזור לנו בליגה ולשלוח את סקולס לשנה או שנתיים פרישה על הספסל בתקווה כמובן שהגלייזרים הקמצנים יפתחו קצת תכיס מה שהם לא עשו עד עכשיו. rippa, מה שיש לנו על הספסל הוא מציון הארווד שוער מציון ועם ההדרכה של ואן דאר סאר נקווה שיחזור לו הביטחון,קשר חלוץ התקפי מציון בשם רוסי שמקווים לו דברים גדולים ותמיד יהיה אפשר למצוא בקרוב שם את בראון,סאהה קין וגיגס. ולאן נעלם פור'צטאון? פצוע וטוב שכך שימשיך רק הוא יהיה חסר לנו שנשים אותו על הספסל.
Legolas תבדוק ותראה כי כבר בעונה שעברה כתבתי שסקולס,גיגס,קין לא יכולים לנגן כינור ראשון כמו פעם ושאי אפשר שהמקום בהרכב יהיה מובטח להם כמו פעם, פרגי כבר העונה גרם לגיגס לשחק(כשהוא שיחק)כמו שלא שיחק הרבה הרבה זמן בגלל שפארק,רונאלדו הועדפו על פניו בהרכב והוא אף התבטא כי הוא יודע שהוא חייב להילחם ולהוכיח את עצמו בכדי לקבל דקות משחק, קין למרות הכל כשהוא משחק אנחנו טובים פי כמה וכמה ולמצוא לו מחליף ראוי יהיה קשה הרבה יותר מאשר למצוא יורש לסקולס ואם תבדוק תראה כשקין משחק יונייטד מנצחת יותר ולכן עיצבן אותי במיוחד עונה שעברה כל פעם שפרגי שינה הרכב כל משחק ומשחק כולל קין,הבעיה היא שהוא כבר לא מסוגל לשחק יותר מ 30 משחקים בעונה וזו בעיה גדולה, לסקולס אין מחליף כרגע ביונייטד למרות שאני הייתי שם את סמית ופלטשר באמצע ומשחק עם 2 קיצוניים,כמו יונייטד של פעם, אני לא חושב שצריך לזרוק אותו לכלבים,הוא עוד יכול לתרום גם על המגרש וגם באימונים לשחקנים האחרים/צעירים אבל כרגע הוא רחוק מלהועיל ולכן חובה לתת לו לשבת על הספסל,עם גיגס זה עבד אולי גם במקרה שלו זה יצליח וטוב שהוא מורחק מהמשחק נגד ליל,זו ההזדמנות לנסות משהו בלעדיו ואני בטוח שזה יביא תוצאות אחרות.
מנסים לחזור לחיים , האמת שזה לא כל כך הולך ,זה יותר נראה כמו הסוף , הסוף לאמפרית הרשע , עדיין קולות נפץ אחרונים , וגם בפורום שלנו יש אחד , אחד סטרטפורד שהוא המוהיקני האחרון , מה לא עשינו , שיחות אישיות ,קבוצתיות ,כלום כלום לא עוזר , אפילו אף וויסקי נשמע פחות ממורמר מתמיד , גם הוא מתחיל להבין את מה שאתה מר סטרטפורד ידידי היקר עדיין לא קולט , זה נגמר ,זה נגמר בליגה זה יגמר בקרוב בארופה ואולי אולי אם תהיו קצת יותר נחמדים אולי תתקדמו הלאה בגביע ספרייט . עכשיו שמעתי את בריאן רובסון ו... ניחשתם השופט אשם , אתמול ברוס השופט אשם -מכנה משותף כולם עברו השתלמות וויסקי , קיבינימט ומה אשמים האוהדים שלכם בהמות על כדורגל כל כך עלוב .
איסטלנד, אתם החלאות שרים : city till i die וגם כאן ההבדל בינינו הוא כזה שלא ניתן לגישור,כי אנחנו לעולם לא נמות!ואתה תמשיך עד סוף החיים שלך לראות אותנו מעליכם,טובים יותר,יפים יותר,עשירים יותר וכמובן עם הרבה הרבה יותר תארים!שיבואו גם בשנים הבאות ואתה עמוק עמוק בפנים יודע את זה והשטויות שאתה כותב לא יעזרו לך להוציא את הידיעה הזו מהראש! We'll never die, we'll never die, We'll never die, we'll never die, We'll keep the Red flag flying high, 'Cos Man United will never die
דווקא אתה טועה בדבר אחד, פלצ'ר הוא לא קשר תוקף כמו סקולס אז כבר הייתי שם את פארק במקום סקולס שיש לו נטיות התקפיות והוא יודע גם לעשות הגנה ולשים את גיגס ורונאלדו בצדדים וככה ניהיה יותר דומניטים, עד שפלצ'ר ילמד לתקוף ולא יגשר בין הקישור להתקפה מה שהוא לא עושה כל כך טוב מבחינה התקפית צריך להעשות ככה.
איפה כתבתי שפלטשר הוא קשר תוקף? לו לפלטשר וסמית במרכז שומרים על הקישור ונותנים תמיכה ושקט לשני הקיצונים ולרוניי שיורד יותר למטה ומשחק מלפני לפני ואן ניסטלרוי אז זה יש גם איזון יחד עם אופציות שהיום חסרות לנו.
פלטשר שחקן גמור,כישלון. לא עושה שום דבר מועיל למשחק,לא בהגנה לא בהתקפה. לא שחקן לרמה של מנצסטר יונייטד.
הקבוצה בינונית, הקהל לפעמים קצת מעצבן - ועדיין, אין כמו ביקור באולד טראפורד ובמנצ'סטר ואיזורה בכלל. אין לי כבר כל כך מה לומר על יונייטד. על הנייר זה נראה טוב. פארק, רוני ורוד זו אמורה להיות שלישייה מאיימת. בפועל יותר מדי שחקנים (כן, סקולסי, אני מדבר עליך) רחוקים מאוד מיכולתם והקבוצה כולה לא נראית מחוברת. לא יודע למה שולחים כל הזמן כדורים ארוכים לרוד, זה לא כדורגל. בעצם זה כן, אבל של ווימבלדון. ובקשר לרונאלדו החביב, כל מי שטוען שאין עשן בלי אש צריך להיזכר בכל כך הרבה מקרים שהיו בשנים האחרונות שפשוט לא הגיעו למשפט במקרה הטוב (כי לא היו ראיות מספקות) ולפעמים בוטלו אחרי יום-יומיים כי המתלוננות שיקרו. וכמו שמישהו הזכיר, אפילו את פרגי האשימו פעם! אז רוב הסיכויים שהסיפור עם רונאלדו ייגמר בתוך ימים או שבועות ללא משפט וללא נעליים.
זה לא חדש שפלטשר שחקן גמור. הוא פשוט לא שחקן ברמה של מנצ'סטר יוניטד, לא כל בוגר מחלקת הנוער מתאים לקבוצה הראשונה. פיו, גרינינג, צ'אדוויק... הם דוגמאות מצויינות.
Sir Alex תלמד קודם כל מי כן גדל ביונייטד ומי לא אחרי זה תעביר ביקורת, גרינינג לא גדל במחלקת הנוער של יונייטד אלא הגיע אליה מיורק סיטי! וחוץ מזה משפטים כמו :"זה לא חדש שפלטשר שחקן גמור" ו"פלטשר שחקן גמור,כישלון" הם משפטים של ליצנים,ילדי מנג'ר ופליי סטיישין שהדשא היחידי שהם דרכו עליו היה כשהתרחצו בגיגית בבניין למטה ביום המים! אמיר ע אתה לא יכול לחזור מעיר הקודש מבלי לפרט קצת איך היה, איזה מלון היית,מועדונים,איפה שתית לפני המשחק,איפה ישבת באצטדיון,איך העבדות של בניית היציעים החדשים ועוד.
דארן פלצטר שחקן לא רע.אבל הוא שחקן לגיטימי במידלסברו,וילה,ווסטהאם וכו... ביונייטד אין לו שום מקום,על אחת כמה וכמה בהרכב. שחקן אפור שלא תורם,לא תוקף ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שחקנים כאלו בהרכב!