מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Legolas Member

אין מילים על המשחק נגד ליל,הבושה והאכזבה גדולים מידי.
    משחק גרוע שלנו,לא תקפנו לא עשינו שום דבר התקפי כל הזמן כדורים ארוכים מההגנה להתקפה. ככה לא נבקיע גם עוד 50 שנה.
    החלטה גרועה של פרגוסון לא לעלות עם פארק במקום ר'צדסון כי שפארק עלה התחלנו לתקוף יותר.
    רוני לא תפקד בכלל,רונאלדו לא קיבל מספיק תכדור ושהוא קיבל אף אחד לא פתח לו לקבל תכדור וככה אי אפשר לעשות,רוד נלחם והכל אבל כואב הלב לראות אותו ככה שאף אחד לא עוזר.
    סמית' יותר מידי פאולים ופלצ'ר לא מורגש בכלל לא בהגנה ולא בהתקפה.
    ומשחק ההגנה שלנו היה גרוע מאוד הרבה איבודי כדור ושוב יכולת חלשה מאוד של ריו.
    אנחנו בהחלט במשבר ואי אפשר לדעת מתי נצא ממנו,אולי במשחק נגד צ'לסי יהיה נס ונשחק כדורגל לשם שינוי.

אבל אני מסכים עם איציק זוהר במשהו אחד שהוא אמר,יש לנו יותר מידי שחקנים בינונים שלא מתאימים למועדון בסדר גודל של יונייטד פלטשר(סטרטפוד מתחילת העונה הוא לא עושה כלום והוא לא תורם לנו כלום,הוא שחקן בינוני הגיע הזמן שתפסיק להגן עליו) סמית' הוא לא קין ולא יהיה כמו קין,אז הגיע הזמן להפסיק את זה ולדעת שבסוף העונה או כבר בינואר הוא יוצא מהתפקיד הזה.

אולי הגיע הזמן גם הזמן שסר אלכס יפנה את מקומו, כי אחרי המשחק היום שכל הזמן מעיפים כדורים ולא מוסרים בכלל מסירות זה כשל מבחינתו וכואב הלב לראות אותנו ככה ואולי ההחלטה תיהיה קשה אבל צריך דם חדש בקבוצה כי היא לא מתפקדת.

2. קינג לדלי Member

יונייטד נראתה היום בדיוק כמו החולצות הלבנות והמכוערות שלה.
    כל השחקנים שקין דיבר עליהם היו ברמתם הרגילה.
    אושיי ברמה של יניב צ'יצ'יאן , פלטשר שוב עשה ריצה למרחקים ארוכים ועוד תראו יום יבוא והוא ימסור פס עומק ולא לרוחב המגרש ! לפעמים נדמה שבימרו צריך את השערים ברוחב.
    ריצ'ארדסון ? מה זה פה גן ילדים ? סמית ? כמו שתמיד אמרתי המצאה אחת גדולה התפקיד הזה שלו ! עם כל המלחמה שלו צריך גם להניע כדור והוא בעיקר עסוק בלהניע ראשים של שחקני יריב.
    סילבסטרה היום ברמה של גבי ספיר,וריו פרדיננד ? שום פס פשוט לא מצליח לו וחתכו אותו כמו חמאה !
    הוא זקוק להעלאה !
    שיש לך כל כך הרבה אפסים בקבוצה אז גם הכשרונות שכן שיחקו היום נראים ככה.

רוי קין טעה בתיזמון אבל צדק בכל מילה ! היום ליונייטד יש הרכב ברמה של אסטון וילה מחוזקת.

כואב שהמועדון שנתן המון גאווה לאנגליה נראה ככה.

3. ארצ'י באנקר Member

לפני שנרד על הקבוצה שלנו, היום ליל קיבלה מהשופט
    רשיון להרוג , ספרתי 5 כרטיסים אדומים שמרכוס הנבלה
    היה צריך להוציא לליל והמשרוקית של החלאה אפילו לא הוציאה
    מנגינה. מסתבר שגם בליגת האלופות שופטים גונבים משחקים.
    אני הייתי מצפה מ"המקצוענים " של ערוץ הספורט נדב ואיציק שלא
    יתלהבו ממופע הכסחנות של הצרפתים אבל כנראה אני מצפה יותר
    מדי.
    אלוהים מישהו יכול להסביר לי את החילוף של רוסי בסוף?
    למה לא הרבה לפני ולמה במקום רונאלדו?
    השם ירחם על הצדיקים!!!

4. Rudess Member

פרגוסון הורס את היונייטד במו ידיו. מה הקשר של סמית' לכדורגל, מה הקשר של פלטצ'ר למועדון כמו יונייטד, מה עושה ג'י סונג פארק על הספסל

יותר מדי שאלות ואין תשובות לפרגוסון.

ערן, קרעת אותי מצחוק עם היציאה על יניב צ'יצ'יאן , כל כך נכון. סילבסטרה היה ברמה של גבי פקר :)

קין צדק, אבל כנראה שגם הוא וגם פרגי לא יהיו במדי היונייטד בעונה הבאה.

5. THE STRETFORD END Member

אין מה להכביר במילים,
    לא משחקים טוב בלשון המעטה וזה כולל את כולם,
    לא קל אבל זה מה יש כרגע ועם זה ממשיכים הלאה.

We'll never die, we'll never die
    We'll never die, we'll never die
    We'll keep the Red flag flying high
    'Cos Man United will never die

6. C.Ronaldo#7 Member

דיי זה כבר באמת ביזיון..כ"כ עצוב לראות את יונייטד ככה..

למה רוסי נכנס דקה 88 רק??

ודיי דיי סמית לא טוב פשוט לא טוב..איך ברמה הזאת חלוץ הופך לקשר אחורי..

אין אני כ"כ מאוכזב מהיונייטד למרות שהיה לי ברור שהם מפסידים אתמול חבר שלי שאל אותי מה יהיה היום עם מנצ'סטר אמרתי לו יפסידו 2-0..נגמר רק 1-0 אבל לא רחוק מזה היה..

אני רק מקווה שלא נחטוף מצ'לסי בראש..

7. Rudess Member

צ'לסי אחרי הפסד בליגת האלופות, לא ממש אופטימאלי מבחינת יונייטד לפגוש אותה ביום ראשון, מה גם שיונייטד נמצאת במשבר עמוק, ולא ברור מאיפה פרגוסון יביא את הישועה, אולי זאת ההזדמנות לשלב את רוסי בהרכב.

8. cityblues beter dead than red

אתם במשבר?
    אתם בהתרסקות!!!
    נכון,הצרפתים הבינו שבמשחק קשוח אפשר לרסן אותכם.אבל גם סמית' ורוני נכנסו בכל מה שזז.
    פרדיננד?בדיחה עלובה,היה רך כמו חמאה במיקרוגל.
    היה מצחיק לראות את פרוגי עומד חסר אונים ולועס מסטיק כמו פר הודי שעומד באמצע האוטוסטרדה.
    רונאלדו ברח לחדר הלבשהבחילוף בלי להסתכל על המנג'ר שלו ואני כבר צופה את הרמזים שלו על כך שהוא מעוניין לעזוב לריאל.

ובכלל,אין שמחה כמו שמחה לאיד. :aaa031:

9. Riki Member

דיבורים על מעבר אפשרי שלו לריאל יש כבר עכשיו.
    בכל אופן, משחק מאוד מאכזב, יונייטד נראת רע מאוד. במצב הנתון כיום, יום ראשון צ'לסי הולכת לחגוג.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אולי באמת הגיע הזמן לעידן חדש במנצ'סטר?
    אם ההידרדרות תמשך, גם באלאק כבר ישקול את צעדיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

סתם ככה לפרוטוקול, בבאיירן מוכנים שלעובדה שבאלאק יעזוב, אבל לא מוכנים לאבד אותו לשדים האדומים,
    קרל היינץ רומינגה כבר צוטט בנושא: אני לא מבין איך באלאק יכול לעזוב מהעלית של אירופה לקבוצה בינונית כמו מנצ'סטר......( הגמר ב 99 יושב לו עדיין חזק על הלב)!!!!

11. Legolas Member

יונייטד לא ישחררו את רונאלדו,ריאל יחלמו לקבל אותו כי עכשיו מה שיש ליונייטד זה צעירים מכושרים שלא מביאים תיכולת שהם צריכים להביא וזה רוני,רונאלדו ורוסי שאני מניח יקבל יותר דקות בזמן הקרוב.
    ומאיפה תבוא הישועה? קשה לדעת עכשיו מאיפה היא תבוא.
    ותגידו לי שאני משוגע,אני חושב שביום ראשון אנחנו מנצחים את צ'לסי 2-1 לא יודע למה אבל אני מרגיש ככה,כי אחרי הכל ההפסדים המחפירים האלה לא ימשכו לעד מתישהו ילך לנו,כל עוד פלטשר וא'ושה לא יהיו בהרכב והוא ישתף את פארק ואפילו לתת לבראון להיות בהגנה שהציג יכולת דיי בסדר היום.

12. Riki Member

אני בספק. צ'לסי מגיעה אחרי הפסד, אין כמו להוציא קצת קיטור ובמיוחד על יונייטד.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו זוועה. אבל האמת, אי אפשר לומר שזו לא זוועה שרמזה שהיא מתקרבת בשנים האחרונות.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלוראן מלודה,קשר ליון וניהחרת צרפת מקושר למנצ'סטר יוניטד,ואניטר (איך לא?!)
    פרגי מאוד רוצה אותו בתור מחליף לגיגס..
    בכול אופן הנשיא העקשן של ליון לא ישחרר אותו בכזו קלות..(כולם זוכרים כמה זמן לקח לו לשחרר את אסיין)

אני חושב שהוא יכול להוסיף אבל הוא לא הפיתרון..
    צריך להביא קודם כל מרכז מיגרש חדש לגמרי..ולסדר כמה דברים בהגנה,ודווקא האגפים זה לא החלק החלש של מנצ'סטר..

15. eastlands Member

בוקר טוב לכם אוהדי הרפש (יותר מדוייק אסטון וילה מחוזקת)
    הנפילה שלכם הגם שהיתה צפייה היא נפילה בסטייל , ממש סדרת טלנובלה , האמריקאים החזירים קונים מועדון עשיר וההצלחה שלהם כל כך אדירה שרק סדרה יומית תוכל לתאר את סדר ההתרחשיות ,
    וביום ראשון פרק נוסף , אן רחמים - את זה למדתי מאוהדי הרפש , ברוכים הבאים למציאות החדשה .