שלום לכולם, הרבה זמן לא התראינו, אבל תדעו שאני עוקב קבוע אחרי הפורום, בתקווה שבעתיד אני יוכל לחזור ולכתוב כמו בעבר. בקשר ליוניטד, נתחיל מזה שלדעתי לקחת את תחילת העונה ולהגיד שכבר אז ראו סימנים למשבר או לחוסר יכולת, זה פשוט לדבר שטויות. יוניטד, כמו הרבה קבוצות גדולות, שיחקה לא טוב ולקחה נקודות. כשצ'לסי עושה את זה אז זה נקרא אופי, כשיוניטד עושה זאת אז זה מלמד על היכולת האמיתית שלה? ההבדל הוא שבניגוד לצ'לסי שלצד משחקים מהסוג הזה גם הרשימה יוניטד נכנסה למשבר, או מיני משבר, ולכן ישר מקשרים את היכולת החלשה היום ליכולת הבינונית מתחילת העונה. נתחיל מזה שלדעתי אי אפשר להאשים הכל על האימונים. נכון, השיפור אצל שחקנים כמו רונאלדו, פלטשר ואושה לא קיים, אבל צריך לשאול למה. האם הכל קשור לאימונים, או יכול להיות שלרונלאדו פשוט אין את היכולת לשחרר כדור ברמה הגבוהה ביותר ( ולא מדובר רק על איכות הפס, אלא גם על התיזמון, אלא גם למי ולאיפה הוא מוסר). אולי פלטשר לא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן היום, אולי הוא פשוט רק קשר בינוני בעל יכולת הגנתיות סבירות ולא יותר. ובניגוד לכל הדברים שאני אומר כאן על האימונים, לדעתי קיירוש צריך ללכת הביתה. צריכים זעזוע ביוניטד, צריכים לשנות דברים, ומכיוון שאני מאמין ביכולת של פרגוסון לשנות דברים, פיטורי קיירוש הם לדעתי הדבר שצריך לעשות כבר עכשיו. וכן, חיבים לומר שהרבה מהכישלון השנה קשור גם לפרגוסון. לחילופים המאוחרים שעלו לנו בהרבה נקודות השנה. לרכש בקיץ שהוא פשוט כישלון. נכון, בהחלט יכול להיות שהבאת ואן דאר סאאר נועדה כדי לתת ליוניטד שוער יציב ב3 שנים הקרובות, אחד גם שיעזור להתפתחות של הווארד, אבל לדעתי היה מקום להביא שוער צעיר וכישרוני ולא אחד שהוא מעבר לשיאו ועוד שנתיים כבר נצטרך להביא לו מחליף. ולא התחלתי לדבר על פארק שהיה נחשב רכש טוב אם היו מביאים אותו בחינם, אבל לדעתי היה מיותר להוציא עליו 4 מיליון ליש"ט בקיץ. השינוי שהיוניטד הייתה חייבת לעבור בקיץ לא נעשה, והרכש שבא היה כמו שאדם ידקר ביד והרופא ישים לו פלסטר ויגיד הכל בסדר. ואני לא מתחיל לדבר אפילו על זה שפרגי לא מנסה לעשות מיני מהפכות בהרכב. פרדיננד מזמן כבר היה צריך לרדת לספסל. ריו נראה השנה כמו שחקן שבע שאין לו על מה לשחק, ישיבה על הספסל תשנה זאת. פלטשר פשוט לא תורם כלום ליוניטד מבחינה התקפית וסתם תופס מקום בהרכב. הנסיון לשים את סמית' כקשר אחורי נכשל לדעתי. אחד מהדברים שחסרים ליוניטד זה הנעת הכדור הסוחפת שהייתה לנו כשקינו היה בקישור, לסמית' אין את זה, ולכן למרות ההשקעה שלו אין מקום לשחק איתו כקשר אחורי. ברדסלי זה פשוט לא זה. נכון, מדובר על שחקן צעיר שעדיין צריך להשתפשף, אבל בעונה כזאת אין מקום לפתוח איתו בהרכב. נכון, עכשיו יבואו ויגידו שהרבה דברים הם מחוסר ברירה בעקבות מכת הפציעות, ואני יבוא ואשאל למה אין עומק אצל היוניטד? איפה העומק בספסל שהיה ליוניטד לאורך השנים?
אוחיון- ואן דר סאר חתום על רוב הנקודות שיש לכם העונה , כנראה שלא ראית משחקים שלכם העונה, לגבי פארק - 4 מליון בשוק המטורף של היום זה מציאה , כישרון גדול עם פוטנציאל להיות עוד יותר גדול , אך נפלת על פארק וסאר ? באמת שלא ראית משחקים העונה .
איסטלנד, לשם שינוי אני מסכים איתך. פרגוסון על הוצאת כביסה מלוכלכת מחוץ למועודון: "Criticism's expected and comes from all sides but, as the manager of Manchester United, I won't be criticising anyone at this club," he said. "My stance remains unchanged, unequivocal, unremitting. It's what I've always done. You have to make sure the criticism remains in-house so anything we do at this club will remain indoors. I think that's the example United set from their manager down, and I think that's really important. I won't change and neither will the club." פרגוסון על הדרך של יונייטד לעומת צ'לסי: "I wouldn't say I'm jealous. I wouldn't mind that kind of money myself, but managing this club is different anyway. I probably wouldn't use that money, if I had it, as much as they do because I think it's important to still have a healthy youth system, and I think we have that. There is a lack of confidence, but I'm having to play my young players. They've done very well. They've been through the mill, tried their best and I've no complaints. Maybe we're seeing the foundation of a bit of character. פרגוסון על שינוי במגמה לרכישת שחקנים ולמה: Chelsea's consistency has probably been better than ours way back in the 90s. It's a fantastic run they're on, but what they've done has brought changes on us as to how we view our own development, in particular how we bring players in from other clubs. It has to be different now. If we're doing something [in the transfer market] we have to be really quick and decisive before Chelsea find out about it. I know that they're quite happy to buy somebody just to keep them away from Arsenal and United. They can do that because they've got that much money.
אני כותב משהו ואתה עונה לי על משהו אחר לגמרי. איפה ראית בהודעה שלי הערה שלילית לגבי היכולת של ואן דאר סאאר? להפך, אם הייתה קורא היטב הייתה רואה שכתבתי שמדובר בשוער יציב. אין אדם בפורום הזה שרצה יותר ממני לאורך השנים לראות את ואן דאר סאאר לובש את המדים של היוניטד. עוד כילד ואן דאר סאאר היה אצלי שני רק לשמייקל, ותמיד עקבתי אחריו באדיקות, באיאקס, ביובה בפולהאם ולכל אורך הקרירה. אבל לדעתי, לא היה מקום להביא שוער בגילו של ואן דאר סאאר. עבורי לא משנה היכולת הנוכחית של ואן דאר סאאר, כי לדעתי בקיץ היינו צריכים להביא שוער להרבה שנים ולא אחד שיסתום חור לשנתיים הקרובות. עבורי ה 4 מיליון ליש"ט עבור פארק הם מיותרים. מכיוון שבעמדה הזאת לפחות, היוניטד היו צריכים להביא מוצר מוגמר ולא אחד שאולי יתן תוצרת בעוד כמה שנים. פארק היה נשאר בפ.ס.ו גם שנה הבאה וגם בשנה אחריה כי הוא עדיין לא שחקן שקבוצות גדולות יפתחו עבורו את הכיס. אם הוא היה מרשים בפ.ס.ו המחיר היה מקסימום קופץ בפאונד לפה או לשם, בטח לא משהו רציני. היוניטד צריכים עכשיו יותר מתמיד מוצר מוגמר בתפקיד של פארק, אבל מה שיש לנו זה שחקן, שאולי יש לו פונטציאל, אבל עדיין מחפש את עצמו. זה לא רק הכסף שהלך על פארק ( שהוא בטח לא משמעותי ביחס לרכישות אחרות ) , אלא העובדה שהבאת פארק בעצם סיימה את הרכש באגף הקידמי שלנו. עבורי פארק וואן דאר סאאר, לא מספיקים לפתור את הבעיות של היוניטד, ולכן לדעתי הרכש היה כושל. ברור שהשניים הם לא מהחוליות החלשות ביוניטד, אבל אני ציפתי לשחקנים אחרים, וכן, אני ציפתי שגם אם קונים את ואן דאר סאאר ופארק, הרכש לא יעצר שם, מה שלהפתעתי קרה.
משה אוחיון מי היה פנוי ומתאים בשוק השוערים שהיינו יכולים להביא אותו בקיץ לכמה שנים טובות קדימה? ואן דר סאר קנייה מעולה שסוף סוף מביאה יציבות בתפקיד שהיה הכי לא יציב בקבוצה מאז שמייכל והיציבות הזו מבורכת גם אם זה יהיה רק לשנתיים. אתה טועה לגבי פארק,הוא לא יתן את הפירות רק בעוד מספר שנים,הוא נותן אותם כבר עכשיו,הוא כבר הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות עם קוריאה בגביע העולמי ועם איינדובן בליגה ובאירופה, מציאה לא נורמאלית בשוק הכספים של היום מבחינת הכסף ששילמנו עליו ושחקן מצויין בלי קשר למחיר. אף אחד לא רצה לראות את השניים הללו כרכש היחידי עד כה אבל את הטענות שלך תשלח בפאקס לארצות הברית,משפחת גלייזר.
אני אומר שאם באלאק ומאלודה + קשר אחורי יצטרפו (בינואר או בקיץ) היכולת והתוצאות של היונייטד ישתפרו פלאים.
http://www.newsoftheworld.co.uk/story_page...rt/sport1.shtml ויירה נותן כבוד לקין וסקולס ושונא את ואן ניסטלרוי.
קאפלו אמר שהוא מעוניין לאמן במנצ'סטר יוניטד.. הוא תמיד אמר שאנגליה מעניית אותו אבל זו הפעם הראשונה הוא נוקב בשם מסויים... מי יודע אולי שנה הבאה ניראה את קאפלו על הקווים "באולד טראפורד"..
אי אפשר לנתח את המשחק של יונייטד בכדורגל. זאת הייתה הופעה של לוחמים מוטרפים . כולם ירדו מהמגרש על ארבע אחרי שהתאבדו על המגרש. מהדקה ה60 נגמר להם האויר והמזל וואן דר סאר שמרו אותם בתמונה. משחק גדול בעיקר של סמית שלא עברה דקה בלי גליץ' שלו ופעם אחת הוא עשה שלוש בחמש שניות,חוליגאן ! סקולס סוף סוף נתן משחק שמזכיר את סקולס האמיתי. מגיע לסטרטפורד קצת לשמוח.
איזה משחק, יונייטד מוציאה את העצבים בתצוגה הגנתית ענקית ומשתיקה גם את הפסימיים שבאוהדיה (כולל זה שאמר שצ'לסי תנצח 4-0).
בהחלט אני כמו דפו,משחק מדהים הקרבה ולחימה כל 94 הדקות שהשליישיה האחורית שלנו הוכיחה בפעם הראשונה העונה שהיא רוצה והיא נלחמת היא יכולה לעשות את זה. האוויריה באצטדיון הייתה פשוט מדהימה הקהל לא הפסיק לעודד. ואני שמח מדבר אחד יותר שרונאלדו מתחיל לחזור לעצמו ונתן משחק מעולה ואת הבישול לפלטשר. ופרדניד חוץ מטעות אחת הוכיח עד כמה הוא חשוב למועדון. אני רק מקווה שאחרי המשחק הזה תמשיך המגמה הזאתי של התאששות ונתחיל לנצח יותר ברציפות ולשחק יותר כדורגל.
מחשש לדכא את כל הפורום, העדפתי שלא להגיב לגבי המשחק היום. המשפט הבא לציטוט כאהבת נפשכם: ביום שפלטשר משחק כדורגל, מוריניו סופג את ההפסד השני שלו ברצף{סוף ציטוט}. ---------------------------------------------------------------------- ואני שואל, מה עוד יכול להתרחש אחרי שבוע כזה? פלטשר זוכה בתואר שחקן השנה של FIFA :aaa7:
יששששששששש!!!!! תודה לך יונייטד!!!איזה לחימה איזה הקרבה!!!!!!! אני אמרתי כבר אחרי ההפסד לליל שיונייטד תנצח 2-1..נכון זה 1-0 אבל גם ניצחון!!!!