מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Legolas Member

בהחלט הקהל היה היום יוצא מין הכלל,אני אפילו התרגשתי מהקהל ולרוב זה יותר שולי בעיני וגם העמידה כל ה45 דקות שעמדתי מול הטלוויזיה והתפללתי שלא יפול לנו הגול בדקה ה90 עם המזל של צ'לסי.(תודה רבה שלא נפל הייתי כבר מתחיל להרוג אנשים) דרך אגב יש לי נקע ביד בגלל אגרוף שנתתי לקיר אחרי ההחמצה של ואן ניסטלרוי(התלהבתי יותר מידי)
    וסטרטפורד,תחכה כמה משחקים לפני שאתה מכתיר את פלצ'ר תשחקן הכי טוב שלנו וגם אנחנו נחכה ונראה עם היכולת הזאתי תמשך אולי אפילו אנחנו שמזלזלים בפלטשר נאושות נודה בטעות (אבל עדין זוכרים את דגמב'ה דגמב'ה שניבאת לו גדולות וראינו מה קרה לו)

2. THE STRETFORD END Member

Legolas
    תחפש היכן כתבתי או הכתרתי שפלטשר הוא השחקן הכי טוב שלנו(ביונייטד) ותודיע לי,אם תמצא תקבל גלידה.

גמבה גמבה לא שחקן רע,נכשל ביונייטד כי היא גדולה עליו,לא הולך לו גם בוילה עד עכשיו,אולי הסגנון האנגלי לא בשבילו,דניס ברקאמפ נכשל באיטליה ופרח באנגליה אז זה הופך גם אותו לשחק חלש?,בצרפת כששיחק היה טוב מאוד,גם שם ניבאו לו גדולות,ציר מרכזי בנבחרת של קאמרון כשעוד היתה שם דבר.

3. קינג לדלי Member

גמבה גמבה חסר ליטוש כמו רוב השחקנים האפריקאים.

די אני חייב מסג' לפני אלרדייס מחר.

4. Legolas Member

צודק טעות שלי,אבל בהחלט אתה מחשיב אותו הרבה ומנבא לו שהוא יהיה שחקן גדול ביונייטד ולזה הייתה הכוונה שלי.
    וגלידה פעם הבאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיארתי לעצמי שהשער של פלטשר יגרום לשליפת כמה חרבות. גם קלברסון שם כמה גולים אצלנו, זה עדיין לא אומר שזה זה. כרגע פלטשר שייך לחוליה הכי בעייתית שלנו ובהחלט לא מהווה שום פיתרון. נחיה ונראה...

אבל כל זה לא יהיה שווה כלום אם לא ננצח גם במשחק הבא בבולטון. זוכרים מה קרה אחרי ארסנל בעונה שעברה?... בתכל'ס הכדורגל שלנו לא היה גדול במיוחד ואני ממש לא בטוח שלא נחזור לצרות במחזור הקרוב כי מה לעשות, הבעיות שלנו לא נפתרו פתאום.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא זוכר מי, אבל אחד מאוהדי יונייטד הימר על ניצחון אדום
    , וחלק גדול ממכם קטל אותו, הגיע הרגע הגדול להוריד את הכובע בפניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

כל הכבוד לשדים האדומים(גם אוהדי ליברפול יודעים לפרגן), יישר כח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. Ampelmann Member

מישהו רוצה לשחק במשחק הכוכביות?
    ופעם אחת, הבהרה-
    פרגוסון לא בדרך החוצה ממנצ'סטר ותוציאו את זה מהראש שלכם!
    לפרגי כבר היו תקופות חלשות יותר, לא שזה קשור. הנתון העיקרי שאתם שוכחים, הוא למי שייכת כרגע הקבוצה. האם, אפילו אחרי חמישה הפסדים רצופים, יכול ה'ביג-בוס' של מנצ'סטר לסלק את פרגי?
    אלא אם הקבוצה ממש מתפרקת ומגיעה למצב שאוהדים יפגינו ביציע או באימון, אין שום מצב שמלקולם יסתכן בלהעיף את האיש החזק ביותר שעומד תחתיו. באנגליה פשוט ירצחו אותו על זה.

8. Riki Member

אוי נו באמת, לא על סמך משחקי המחזור האחרונים מדברים ככה על פרגי. כולם מלאי הערכה אליו אבל יש כאלה שחושבים שזה לא בושה ולא חטא להגיד, שפרגי צריך ללכת ולהביא מישהו חדש. זה לא בהכרח אומר שיהיה יותר טוב ולא בהכרח מחייב שתיקחו אליפות. אבל ככה אני חושבת.
    זה היה איגור, Zlatan Ibrahimovic.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. Legolas Member

איזה צרות מוח יש לחלק מהאנשים כאן,אני גם אמרתי שיונייטד תנצח ושיש לי הרגשה כזאתי ומתישהו הכל צריך להסתדר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/05
  10. Riki Member

אז מגיע קרדיט גם לך, בסדר ?

בכל אופן, קח לתשומת ליבך שהניצחון אתמול אומנם מהווה הישג, אך לא בהכרח אומר שהכול פתאום בסדר.
    כדי שדברים יסתדרו צריך קצת יותר מזה, אבל זאת בהחלט התחלה והתחלה מתוקה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .

11. Legolas Member

אין יותר דבר מתוק מזה ריקי.
    ובקשר לקרדיט על כזה דבר חייבים לקבל קרדיט כי אני אחד מהאוהדים הבודדים ביותר שיש שניבאו ניצחון וגם הרוויחו 200 שקל בדרך על חבר שאמר שאנחנו עומדים לחטוף שליישיה.
    וכל יום הלימודים ירדתי עליו על הדבר הזה.
    וכמובן שלא הכל בסדר עברנו אבל תדבר הכי קשה שיש,עכשיו צריך להמשיך בדרך ובממנטום ולשחק כדורגל לשם שינוי.

12. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    משחק החוץ הבא שלנו הוא נגד צארלטון ולא בולטון(לא פחות קשה).

כמו שלא היה צריך להספיד אותנו אחרי כמה תוצאות לא טובות כך גם אסור להכתיר אותנו מחדש ושוב אני חוזר כי לדעתי אם נוכל לשמור על פער סביר מצ'לסי עד ינואר ואז הפצועים יחזרו + שחקני רכש יהיה אפשר להיות יותר אופטימים.

פרגוסון על פלטשר:

Darren has taken a bit of criticism but people have to remember he is only 21 and was out of the game for almost two years and showed great determination just to come back from that," said Ferguson.
    "Young lads like Darren are the future of our club and we do not want to destroy them.
    "I am not interested in the criticism myself but it is not easy for any young player to perform at their best when they are being criticised.

"These lads have not cried off and they have not deserted their posts just because of all the injuries among the experienced lads.
    "They have wanted to play every game and they have carried us through this bad spell."

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חוסר המזל נמשך-לפי פרסומים, באלאק סגור בריאל.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שום דבר לא נסגר, ריאל הגבירה את מאמציה לזכות בשחקן, גם ראשי באיירן מפעילים לחץ כבד על באלאק לא לחתום במנצ'סטר, אבל סגור זה בהחלט לא!

15. Rudess Member

בסוף הוא עוד יישאר בבאיירן.