מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לי לנחש, אוהד מכבי ת"א? (נמני, נמני, אתה רחוק ממני וכו' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ).

אני חושב שאוהדי יונייטד יודעים אולי יותר טוב מהכל מה זה הכדורגל בגלל הדברים שהזכרת. אינס, סטאם ובקהאם גם נזרקו. היינו כבר בסרט הזה.

בקשר לטענה שמדובר בסילוק קטנוני ושהוא לא עשה בעיות, אז אני מצטער, זה פשוט לא נכון. איך אתה קורא להקלטת תוכנית טלוויזיה שבה הוא מבקר באופן ישיר את חבריו לקבוצה ואולי גם את המנג'ר, באופן מספיק חמור שגרם להורדת התוכנית? איזה יחסים יכולים להיות בין השחקנים לבינו אחרי זה?

זו היתה חבית חומר נפץ עם סיכוי סביר לפיצוץ. והפיצוץ הגיע. יכול מאוד להיות שהבחירה היתה בין קין וחדר הלבשה מפוצץ לבין לא קין וחדר הלבשה מאוחד. במקרה הזה, יש רק בחירה אחת.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

באנגליה גם אם אתה סמל אתה לא מעל הקבוצה. אולי זה ההבדל למה אנחנו כל כך חובבניים והם כל כך מקצוענים.

ראוי לציין שקין לא בדיוק נזרק מהקבוצה - בניגוד לסתאם שיובש שבוע על הספסל והועף ללאציו, או בקהאם שהתנצח במשך שבועות על גבי העיתונים עם ההנהלה - קין הגיע להסכמה מלאה עם הקבוצה על סיום דרכו, וזו כנראה הסיבה למה הוא תמיד היה מעל השחקנים שציינתם כאן - כי הוא אוהב באמת את המועדון, ומי שאוהב את המועדון לא עושה סצנות ופוגע בשמו כמו הפליטים שציינתם כאן.

3. SeRgInHo Member

נשאר רק להודות לקינו להגיד ץודה על כל השנים היפות...There's only one Keano

4. Ampelmann Member

ואני גם מאמין שזו אופציה יותר ריאלית מכל קבוצה אנגלית...קינו יתקשה לבטח לשחק נגד הקבוצה לשעבר

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין לזה ולו לרגע. לא משנה מה ההצהרה הרשמית של יונייטד אמרה. ואני גם בספק אם הדברים שנאמרו שם באמת באו מפי המעורבים.

6. THE STRETFORD END Member

יש גירסה דומה מאוד ברוב העיתונים לגבי הפגישה בין קין והסוכן שלו לבין פרגוסון אתמול בקארינגטון בחדרו של פרגי בו הוא הודיע כי לא יחדשו לו את החוזה עונה הבאה,זה כנראה היה הקש ששבר את גב הגמל במערכת היחסים הסבוכה מתחילת העונה,
    היו חילופי דברים קשים,היו גם דמעות של פרידה אבל בסופו של דבר זו החלטה נכונה בעיקר ליונייטד,
    פרגוסון משליט סדר ומראה לכולם כי אפשר לכופף אותו,ללכת נגדו ולהישאר נקי,
    יונייטד מרוויחה חדר הלבשה עם פחות קליקות(איך שחקנים יכולים ללכת אחרי הקפטן שלהם בעיניים עצומות כמו בעבר אחרי שזה מלכלך עליהם בתקשורת?)אני מקווה שזה אפילו יתן מוטיבציה חדשה להמשיך קדימה,

קין,לדעתי יוצא הכי נפגע מהסיפור,א.הוא עוזב את יונייטד,ב.בדרך לא דרך,ג.התדמית שלו נפגעה,
    אני לא חושב שהוא ישחק במועדון כלשהו באנגליה,סקוטלנד או כל מקום אחר כן.
    אני כן מקווה שיערך משחק פרידה שבו יוכלו האוהדים להיפרד ממנו בדרך נאותה,

קשה,קשה מאוד אבל ממשיכים הלאה,במועדון והקבוצה גדולים מכל שחקן!

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה של יונייטד אמרה שיש כוונה לערוך משחק הוקרה, אז אני מניח שנראה אותו עוד פעם אחת ואחרונה.

הקטע המצחיק הוא שאני לא מאמין שהודעה של יונייטד שהיא לא תחדש את חוזהו גרמה לזה, היה חייב להיות משהו אחר. הרי קין בעצמו הודיע לאומה שהוא יעזוב בסוף העונה, אז מה הבעיה? אלא אם, כמו שאני הנחתי בזמנו, גם הוא לא האמין בזה והחלטה של יונייטד הכניסה אותו להלם.

8. THE STRETFORD END Member

קין לא הצהיר חד משמעית בזמנו כי הוא עוזב סופית בסוף העונה אלא שהוא חושב שלא יחדשו לו את החוזה ולכן זו כנראה תהיה העונה האחרונה שלו אבל הוא הוסיף משהו בסגנון שאלא אם יונייטד יחליטו אחרת,
    ההנהלה מצידה כולל פרגוסון אמרו שבבוא היום ידברו עם קין גם על החוזה שלו והמשך הדרך כן או לא,
    קין כנראה הבין כבר אז לאן נושבת הרוח ולאחר ההתפתחויות של השבועות האחרונים וכל מה שקרה לא היה סיכוי שיחדשו לו את החוזה.

לגבי משחק ההוקרה,אצלו אי אפשר לדעת,הוא עוד יכול לסרב גם לזה.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותמיד הייתה איזה הרגשה ולחישות שיום אחד קין יהיה בצוות המקצועי. מי יודע לאן זה יילך עכשיו? יהיה ממש חבל אם הרומן ארוך השנים בין קין ליונייטד ייגמר בטונים צורמים
    .

10. cantona#7 Member

שתי שאלות :

עכשיו אחרי שקינו פרש מי יהיה הקפטן ?

ומי עלה כקפטן במשחק בוולי ... ?

11. THE STRETFORD END Member

יופי של משחק היה היום,קצבי,מהיר,הזדמנויות,שערים איכותיים ו 3-1 ליונייטד.
    סקולס,רונאלדו,רוניי,רוד,סמית,כולם איימו היום על השער,
    יונייטד פתחה מצויין את המשחק,הניעה כדור במהירות,הגיעה לכמה מצבים,צארלטון חזרה למשחק אבל יונייטד סיימה את המחצית בפוש נוסף,בדרך אלן סמית העלה ל 1-0 בבעיטה טובה אחרי בישול של......דארן פלטשר!
    מחצית שנייה וצארלטון יוזמת,יונייטד מסוכנת במתפרצות מהירות,דווקא שהמשחק התאזן צארלטון כבשה בבעיטה מצויינת של אמברוס,אחרי כמה דקות רוניי במבצע סולו אדיר מבשל לרוד ואן ניסטלרוי בביצוע ענק עם עצירה על החזה סיבוב ובעיטה מהאוויר,צארלטון לחצה,היתה מסוכנת בכדורים נייחים אבל רוד בעוד מתפרצת בועט חזק מחוץ ל 16,השוער היה צריך לעשות עבודה טובה יותר אבל 3-1 ו3 נקודות נוספות ליונייטד.

ואן דר סאר - מצויין,לקח כמה כדורים מסוכנים.
    ווס בראון - יציב מאוד,תמך בהתקפה.
    ריו - חוזר לעצמו.
    סילבסטרה - כרגיל מספק התקפי לב לאוהדי היונייטד.
    אושה - משחק טוב.
    סמית - לא כמו נגד צ'לסי אבל כרגיל נלחם,עשה עבודה טובה וכבש שער יפה,הפעם האחרונה שכבש ליונייטד עד היום היה נגד אותה צארלטון בוואלי.
    סקולס - יותר טוב אפילו מאשר היכולת מול צ'לסי,נתן היום כדורים חדים מסובבים כמו פעם.
    רונאלדו - כמה מבצעים יפים,לא הסתבך היום עם כידרורים מיותרים,שיחק קבוצתי.
    פלטשר - היה פעיל מאוד בהתקפות של יונייטד,הכניס כדורים טובים,הניע כדור חכם ובישל שער.
    רוני - מלך!!! כך מילה נוספת מיותרת.
    רוד - נראה חד היום,צמד שערים.
    פארק,ריצאדסון ובארדסלי נכנסו כמחליפים אבל לא הספיקו להשפיע על המשחק.

יונייטד נראתה היום ושיחקה כדורגל שמח,הרבה חיוכים גם בהחטאות,
    הקהל כמובן שר לרוי קין,לגורג' בסט ובגלל שחג המולד מתקרב שירי אריק קאנטונה מובילים בראש המצעד.

צארלטון,קבוצה טובה,השדר אמר במהלך המשחק כי הם סיימו את העונה ברווח כספי,עם חיזוק נכון נוסף הם יכולים להשדרג גבוה יותר ולחשוב על זכייה בתארים.

יום ג' הצוללת הצהובה מגיעה למנצסטר הקרחונית,אולי גארי נוויל ישחק,סאהה בדרך,חייבים להמשיך במומנטום החדש.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/05
  12. Rudess Member

משחק גורלי מאד לעתיד העונה של מנצ'סטר יונייטד ביום שלישי מול ויאריאל.

13. barakrom Member

יונייטד חייבת לנצח את ויריאל שסיימה הערב בתיקו 0 בבית בליגה
    אם יונייטד לא תנצח-תהיה להדחה בשלב המוקדם השפעה הרסנית על שאר העונה ואולי גם על העונה הבאה

14. ThugLife Member

אני לא יהיה מופתע אם הם לא ינצחו
    יונייטד כל כך לא יציבה השנה..
    פרגוסון צריך ללמוד קצת מוונגר בשילוב צעירים בהרכב

15. Legolas Member

תגידו מאיפה באים הליצנים האלה? ללמוד על שילוב צעירים בהרכב? פלצ'ר,ר'צדסון,ברדסלי אלא לא צעירים? רוני ורונאלדו למרות שהם כבר שחקנים דיי מוכחים הם לא צעירים?
    המשחק היום היה מציון שלושת הR עושים עבודה מציונת ושלושתם היו טובים מאוד היום ושהם טובים אנחנו מנצחים.
    פלצ'ר נתן משחק טוב עם הרבה לחימה והבישול שלו היה טוב,סמית' היה כרגיל נלחם הרבה פחות מהמשחק נגד צ'לסי כמובן אבל עדין נתן תפוקה דיי טובה.
    נראה שאנחנו לאט לאט יוצאים מהמשבר שנקלענו אליו ואין דרך יותר טובה לצאת מהמשבר רשמית עם ניצחון על ויריאל בבית וכמעט סופית להבטיח תעלייה שלנו לשלב הבא,אז נקווה שנציג יכולת טובה וננצח את ויריאל וזה כמעט סופית יבטיח תהעפלה שלנו לשלב הבא בליגת האלופות.