מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. קינג לדלי Member

שכחת את כל הילדים שפרגי העלה לקחת אליפויות וגביע אלופות.

כל יום נכנסים לכאן כל מיני ילדים שגדלו על הברכיים של גברי לוי ושאול אייזנברג והם עוד אוהדים מועדון של פדופילים.

2. George Best Member

סטרטפורד אני חייב לציין,למרות שאני רואה את כל המשחקים של היונייטד,זה מאוד נחמד לקרוא את הסיכום שלך אחרי כל משחק!תמשיך ככה וגם שיונייטד ימשיכו ככה.
    למי שלא ראה את הגולים היום של היונייטד ובכלל את שערי יום שבת בפרמיירליג יוכל לראות בשעה 12 וחצי בסקיי ניוז.

3. Robin Member

באמת מי היה הקפטן היום, סקולס?

4. George Best Member

ההולנדי המעופף-רוד ואן ניסטלרוי

5. Gooner Member

הגול הראשון של רוד באמת יפה,לגבי הגול השני,אני חושב שזה הפעם הראשונה שרוד כובש מחוץ לרחבה.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצ'סטר יונייטד הגישה הצעה להיצפלד !

האם אוטמר היצפלד ימונה למאמנה החדש של מנצ'סטר יונייטד? היום גילה הגרמני כי היונייטד פנתה אליו בבקשה לחזור לקריירת האימון ולהתחיל באולד טראפורד.

היצפלד, שזכה גם עם באיירן מינכן (2001) וגם עם בורוסיה דורטמונד (1997) בליגת האלופות, שוקל חזרה למגרשים אחרי שנה וחצי של היעדרות. תפקידו האחרון היה כמאמן באיירן מינכן ב-2004 ואחרי שהפסיד את האליפות לברמן הודיע על הפסקה מאימון.

היצפלד התראיין לעיתון הגרמני "דה זייט" וגילה כי הוא קיבל הצעה ממנצ'סטר יונייטד אך ירב להררחיב האם מדובר על החלפתו של אלכס פרגוסון, שנמצא בתפקיד המנג'ר במועדון מ-1986.

כבר מזמן באולד טראפורד על עזיבתו האפשרית של פרגוסון את המועדון. מגיניות רכש מוזרה, כולל כשלונות גם בזירה המקומית וגם בזו האירופאית העלו את השאלה האם השועל הסקוטי עדיין כשיר להנהיג את היונייטד. גם עזיבתו המוזרה של רוי קין את הקבוצה, לא עוזרת לחימום היחסים בים פרגי לאוהדים.

"אני רוצה לחזור לאמן והקיץ הקרוב נראה כמו זמן מצוין", אמר היצפלד, "אשתי תבוא איתי למנצ'סטר ואני מרגיש מוכן לאתגר החדש". היצפלד בן ה-56 גילה כי אשתו תשמח לעבור למנצ'סטר ושההסכמה שלה תעזור לו להתחייב לליגה האנגלית.

היצפלד כבר קיבל הצעה בעבר ממילאן לחזור לקווים, אך הוא סירב בגלל שלא רצה לחיות באיטליה: "אני בן 57 בינואר ולא מתכוון לפרוש בגיל הזה. אימון זה המקצוע שלי, את כל החיים ביליתי במגרשי הכדורגל".
    במידה והיצפלד אכן ימונה למנג'ר החדש של השדים האדומים, גלים הסיכויים שגם מיכאל באלאק ינחת שם. באלאק הגיע מלברקוזן לבאיירן מינכן בתקופת היצפלד ואין ספק כי עבודה תחת הטקטיקן הגרמני תקסום לקשר הבינלאומי, המבוקש גם על ידי ריאל מדריד ושתי המילאנזיות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/05
  7. Manutd21 Member

למען האמת אני לא אהיה מופתע מצעד כזה.
    קירוש הוא המועמד הטבעי והטוב ביותר לאמן את היונייטד בעידן פוסט-פרגוסון, אבל עם הצלחות קשה להתווכח. אלה הן החלטות של ההנהלה ואני לא אהיה מופתע אם בסופו של דבר הן יצאו אל הפועל..

8. George Best Member

קיירוש?לא תודה!ממש לא!
    היצפלד?גם לא!
    אני לא מאמין שיונייטד הגישה לגרמני הצעה לאמן אותה...
    ואני מאמין שהמאמן הבא של היונייטד יהיה בריטי ולא זר

9. Manutd21 Member

קירוש לא?
    אני אומר שמרטין אוניל לא,אלרדייס לא וכל בריטי אחר מיותר עבור היונייטד.. ושום בריטי לא התקדם (אולי למעט פרגי) מעבר לאימון של קבוצות מרכז טבלה באנגליה. המנג'רים המוצלחים דווקא הגיעו מבחוץ: ונגר,בניטז,מוריניו וכו'.
    ולמה שתזלזל בקירוש?
    תבין, קירוש הגיע לפני שנתיים למדריד בשביל לסתום חור של מאמן, אבל הוא ממש לא קבע איך שהקבוצה שלו תראה ואיך היא תורכב.
    הוא טקטיקן לא פחות טוב ממוריניו ומוח כדורגל לא קטן. אפשר לומר שהוא מאזן את פרגוסון טקטית והוא עושה עבודה מצויינת במועדון. מי שלא רואה את זה- הבעיה היא אצלו.
    היצפלד גם הוא מאמן מצוין, שועל קרבות לא קטן ומאוד ותיק בליגת האלופות.. אבל לא יודע אם הוא מתאים כמו האיש שנמצא בתוך המועדון ורואה כבר הרבה זמן את מה שקורה בו מהצד וגם מעורב בצורה פעילה. קירוש צריך להית מתוגמל בהתאם על עבודת אימון מצויינת במנצ'סטר יונייטד.

10. George Best Member

השחקנים כל הזמן מתלוננים לפרגוסון שהם לא מבינים מה קיירוש רוצה מהם באימונים,הם לא מסתדרים איתו ולא פעם שחקנים בקבוצה התעצבנו לגמרי.
    אני חוזר שנית,רק לא קיירוש

11. Manutd21 Member

לא מבין אותך..
    גם אני אוהד מנצ'סטר יונייטד, גם אני קורא כתבות במדיה באופן שוטף ומתעדכן מדי יום.
    מנצ'סטר יונייטד זה לא שכונה, אני לא ראיתי ולא שמעתי מעולם על חוסר שביעות רצון של השחקנים מקירוש. אני אשמח לקרוא כתבה על זה. אם הבעיה מקורה בעובדה שקירוש לא דובר אנגלית כמו שהוא דובר פורטוגזית אני אבין אותך. אבל בהחלט לא מדובר פה באיזה גיא לוזון שהשחקנים יהיו מעורבים במינוי שלו למאמן. אני חוזר, יונייטד זה לא הפועל פ"ת ולא מ.ס אשדוד, להנהלה אולי יהיה אינטרס במאמן מצליחן ומנוסה באירופה אבל זה לא אומר שקירוש לא המועמד המתאים לתפקיד.

12. George Best Member

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.אני לא ממציא שום דבר.לא אוהב את קיירוש,לא רוצה אותו בתור מאמן,מספיק לי לראות אותו על הספסל ליד פרגוסון.
    לא רוצה את היצפלד,רוצה את פרגוסון.אחרי שפרגי ילך,הייתי מעדיף לראות את אחד מ :אלן קרבישלי,מרטין אוניל ואולי את בראיין רובסון...
    ולך תדע,אולי את קינו בתור עוזר

13. Manutd21 Member

תבין, הגאווה הבריטית היא לא מה שיקח את יונייטד למקומות שאליהם היא רוצה להגיע.
    יכול להיות שמחוץ למדינה יש חומר טוב יותר גם בצד הטקטי וגם בחומר השחקנים.
    יש מסורת לקבוצה אבל היא כוללת גם חיזוק ורכש. הרי בכל קבוצה בעולם זה כך היום. ויש לנו מספיק בריטים ביונייטד, הגיע הזמן לפזול הצידה, אם באלאק אז באלאק, אם יאיא טורה ודידייה זאקורה אז טורה וזאקורה.
    אלה שחקנים טובים יותר ממה שיש באנגליה כרגע, שחקנים כמו סקוט פארקר או ניקי באט.
    אז אם אלה השחקנים שאנחנו צריכים להביא אז אלה השחקנים שנביא. אין משקל למוצא שלהם כשזה מגיע להצלחת הקבוצה.

14. George Best Member

תראה על מה אני מדבר ועל מה אתה מדבר.
    אני אמרתי שאני מעדיף מאמן בריטי,מה קשור עכשיו שחקנים??
    אני מבקש,פעם הבאה תחשוב לפני שאתה רושם כי אתה עושה לעצמך בושות שאתה מגיב על דברים שאני לא אמרתי.תודה.

15. Manutd21 Member

אני חושב שכדאי שאתה תחשוב לפני שאתה עונה, אני דיברתי על גאווה בריטית באופן כללי ובמאמנים,כמו בשחקנים, בדיוק אותו עיקרון. מי שטוב יילקח בחשבון.
    אני עושה הקבלה בין השניים,אני לא עברתי נושא.