מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. barakrom Member

לי כן אכפת שנישאר עם כמה שיותר אנגלים ובמיוחד שנשלב כמה שיותר שחקני בית. זה כיף גדול לראות את הנילילם, אושיי, סקולס, גיגס, פלטשר וריצ'רדסון משחקים. אין תחליף לזהות שאני חש עם שחקנים שיש להם דם יונייטדי אמיתי

2. Manutd21 Member

אמיר בוודאי שמנג'רים מתמצאים בשווקים שקיימים במדינות שלהם, ואין בעיה עם זה. בינתיים אני לא ראיתי שמוריניו מעדיף להשאיר את ווין ברידג', אם כבר מדברים על המהלכים שנעשים בפגרה, והביא את דל הורנו. הוא אמנם רצה את אשלי קול בהתחלה, אבל לא טרח לחפש (או שפשוט לא מצא, זה נשמע הגיוני יותר) באנגליה. האלטרנטיבה היתה קלאדזה- כי מלבד ברידג' וקול אין מגנים שמאליים על רמה בשוק האנגלי כנראה. בניטז אותו כנ"ל, לא ראיתי עד עכשיו שחקן אנגלי שהוא חיזק בו את הקבוצה.

ואתה אומר בעצמך שאתה לא תעדיף שחקן בריטי פחות טוב על זר לא טוב. גם אני אומר שאני מזדהה עם תוצרת מקומית אבל לא על חשבון איכות.
    פרגי בחר להביא את היינצה. למה? בוא נחשוב..
    הבעיה בכדורגל האנגלי היא ששחקנים התקפיים הם מוגבלים ביכולות שלהם. למה רק באנגליה בעצם?
    נבחרת איטליה,נבחרת ספרד, פורטוגל הן נבחרות מעולות אבל חסרות מחץ התקפי. יש נבחרות עם כישרון התקפי כמו ברזיל,ארגנטינה,הולנד. משם מביאים שחקנים. וכל אירופה יודעת את זה אמיר,ברק, אני לא מגלה פה איזה סקופ עכשיו. מילאן,בארסה,ריאל,יובנטוס,אינטר לא חסר קבוצות שפונות לשוק הדרום אמריקאי כדי לסתום בהן חורים. ומילאן לא קבוצה שבנויה על שחקני בית? יובה?אינטר?רומא?
    יונייטד?צ'לסי?
    אבל יש גם שחקנים זרים, פה בדיוק העניין. בגלל זה אמיר לא מדובר בשחקנים אנגלים שהם שווי ערך לזרים. אם יש אנגלי טוב לא מחפשים משהו אחר. זה הולך ביחד.

לגבי פלטשר, נושא הגדרת התפקידשלו במגרש הוא בעיה שתטריד גם את פרגי בעתיד. אני דווקא כן חושב שעם הנחישות שלו,ובמידה ויתחזק פיזית, יכול לכסות חלק מהחלל הענק שיותיר אחריו רוי קין עם פרישתו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/05
  3. barakrom Member

אני לא מחזיק מפלטשר, רך מדי, לא מדוייק במסירה שלו. אני חושב שהוא אוברייטד באופן מוטרף

4. קינג לדלי Member

הנה סטרטפורד מגיע מהספינינג לתת הרצאה על אהבתו לפלטשר !

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שכן, אי אפשר לומר על פלטשר שהוא אוברייטד - מישהו באמת תופס ממנו איזשהי בשורה בכדורגל העולמי?

6. Jose Mourinho Member

פלטשר לא כזה גרוע, הוא פשוט "לא מלוטש" מספיק...

גיגס שחקן בית?!

הוא וולשי לא?

ובקשר לרייט פיליפס - הוא ייהרס אם הוא יעבור ליונייטד, או הוא או כריסטיאנו רונאלדו שמשחקים באותה עמדה...

הוא צריך לעבור לליברפול או ארסנל(אם פירס או ליונברג יעזבו) או אולי אפילו לקבוצת צמרת בספרד(ולנסיה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/05
  7. THE STRETFORD END Member

די מספיק כבר עם השטויות של נחיתות הכדורגלן האנגלי,כמה אפשר לקשקש שטויות בהקשר הזה?
    שון רייט פיליפס הוא כוכב באנגליה לא בגלל שהוא אנגלי אלא בגלל שהוא שחקן מצויין,הוא לא פחות טוב מעמיתו הצרפתי!
    לאיזו עוד נבחרת באירופה חוץ מאיטליה יש 3 בלמים ברמה עולמית כמו ריו,טרי וקמבל?ועוד יש כמה צעירים מבטיחים בפתח(עוד נציג ממשפחת פרדיננד למשל)!
    האם ווין רוניי,מייקל אואן נחותים מהחלוצים של ארגנטינה?האם הצמד אלןשירר+טדי שרינגהאם היו פחות מוצלחים מהחוד הספרדי במשך השנים?העובדות בשטח מראים שלא,ממש לא!
    כמה כוכבים כבר יש לנבחרת הפורטוגלית?5 ברמה גבוהה מאוד השאר + - כמו בכל נבחרת אחרת.
    די כבר עם העליונות הצרפתית,יש ירידה גדולה(ואני ממש לא מזלזל בצרפתים)גם בצרפת ורואים זאת בנבחרת שלהם אחרי הדור הגדול של זידאן,בלאן....
    קישור אנגלי עם לאמפארד,גרארד,בקהאם,ג'ו קול זה חלום רטוב של כל מאמן בעולם,
    הקייזר הדגול של גרמניה אמר רק שבוע שעבר מי לדעתו הנבחרת המובילה כיום מבחינת סגל באירופה(אנגליה).

כל הזמן אני קורא הפורטוגלים,הצרפתים,הספרדים,האיטלקים....ובכן בעונות האחרונות בהצלחה של הקבוצות האנגליות באירופה משחקים בכינור סופר ראשון השחקנים המקומיים!
    צ'לסי עם כל הכסף הגדול לא קראה תיגר רציני עד שההרכב שלה התבסס על שחקנים בריטים(לאמפארד,טרי,קול,דאף)איזה דור מטונף של כל מיני פראנק לבוף שרק חסמו התקדמות של כישרונות מקומיים.

אפשר לחשוב שכל שחקן איטלקי הוא מושלם ונמצא בעליונות על פני הבריטי בגלל המוצא.

לאורך השנים אנגליה התברכה בשחקנים גדולים שלצערי המנגרים בנבחרות לא ידעו לנצל זאת עד הסוף ועוד הרבה דברים שמעבר(אני לא רוצה ללכת יותר מדי אחורה אבל אני לא זוכר שמפורטוגל יצאו גלן הודל,גאזה,או כריס וודל המדהים),

ארסן ונגר בוחר במדיניות מוטעת,הוא ממשיך בשלו ולכן ארסנל לא מסוגלת לעבור את רבע הגמר בליגת האלופות.
    יונייטד זכתה בגביע אירופה כאשר הבריטים בקהאם,סקולס,קול,קין,גיגס וגארי נוויל היו שם ביג טיים,

ליברפול לא היתה מגיעה לשלב אחרי הבתים העונה אם לא השערים והבישולים של גרארד או משחק ההגנה של קארגייר,

"בינתיים אני לא ראיתי שמוריניו מעדיף להשאיר את ווין ברידג'

ובכן אני לא ראיתי שהוא גם מתכנן להעיף אותו!

"אני חושב שהכדורגל הצרפתי והפורטוגזי הוא קידום מקצועי ועסקי עצום עבור הפרמיירשיפ. גם מבחינה רווחית. תשאל את רוב הילדים במחלקות הנוער מי זה תיירי הנרי ואף אחד לא יפספס. אין מה לעשות"

יופי,תשאל כל ילד בילדים של מילאן באיטליה או ברצלונה בספרד מי זה בקהאם או רוניי גם שם אף אחד לא יפספס!

כאשר משחקים בליגה מקומית לשחקן המקומי יש ערך מוסף על פני הזר מחוץ ובתוך המגרש,
    חשוב שהטובים ביותר משחקני היבשת יבואו לשחק באנגליה בכדי לתרום,להוסיף,לשפר היכן שצריך אבל מפה ועד להמעיט בכמות הכשרונות או במודל של השחקן האנגלי/בריטי בגלל השטויות שאנשים אוכלים מפה מכל מיני חיים ברעמים,די מספיק לקשקש!

קל יותר למנגר זר להביא שחקנים מהמדינה שלו כי הוא מכיר אותם,קל לו יותר לתקשר עימם,לא תמיד זה נכון או מצליח.

ברק רום,
    אני חושב שאתה ממעיט בערכו של פלטשר,אני יותר סומך על ההבחנה של פרגי ורוי קין שלא מפסיקים להלל אותו.

גרמיין דפו
    "הנה סטרטפורד מגיע מהספינינג לתת הרצאה על אהבתו לפלטשר"

שיחקתי כדורגל,אמרתי לאיסטלנד לבוא אבל הוא העדיף להתעסק עם המנגל החדש שלו ולהשמין,
    אותך אני כבר לא שואל,מזמן התייאשתי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/05
  8. קינג לדלי Member

אותך אני כבר לא שואל,מזמן התייאשתי

מה מזמן ? רק שלשום שאלת אותי !

9. THE STRETFORD END Member

במונחים שלי זה ממזמן,
    בכל אופן מחר ספינינג ויום ג' שוב כדורגל אז אתה מוזמן לשחק או יותר נכון לא לשחרר את הכדור כשצריך.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיגס וולשי אבל נמצא הרבה שנים במנצ'סטר וגדל אצלנו מגיל 13 אני חושב.

בקשר לרייט פיליפס, הוא סתם עלה כדוגמה כי אני לא ממש סבור שסיטי תמכור לנו, אבל רונאלדו בשמאל, רייט פיליפס מימין, לא נשמע כמו משהו שיפגע באף אחד.

11. barakrom Member

מתי משחקים כדורגל ואיפה? מה איתי? נשארתי בחוץ? אני מורחק?

12. Jose Mourinho Member

רונאלדו בשמאל זאת גם אופצייה

אבל בגלל שרייט פיליפס לא בתוכניות של פרגי, אז שחקני הכנף המרכזיים יהיו רונאלדו גיגס ופארק, עם שלושתם ברוטציה נכונה כמובן, ועם שחקני כנף נוספים שמחזקים אותם מהספסל בשעת הצורך, כמו פלטשר או ליאם מילר הסקוטי הצעיר שלפי כמה שדיברו עליו שהוא מוכשר והכל צריך להתחיל לקבל דקות משחק והזדמנויות להוכיח את עצמו.

לדעתי הקישור של יונייטד השנה ייראה ככה:

גיגס/רונאלדו ----- קין ------- סקולס --------- רונאלדו/פארק

וכמו שאמרתי גם לתת לפלטשר ומילר הזדמנויות בכנף ימין כאשר אני חושב שמילר יכול לשחק גם במרכז ולסתום חורים פה ושם

13. barakrom Member

מילר יכול לסתום חורים רק בשיניים. הוא לא במדרגה של השאר. הקישור יישאר כמו שהיה אשתקד: רונאלדו-קין-סקולס-גיגס
    אחרי 5 משחקים כשגיגס יפצע, יבוא במקומו פארק לתמיד. רוני ישחק מאחורי רוד

14. rony Member

לא יודע אני חושב שפרגי ינסה גם לנסות משהו חדש עם פארק בתור קשר אחורי או עושה משחק הוא ינסה להציב אותו בעמדות שונות ועם לא יהיה ברירה תיהיה רוטציה עם גיגס שכבר לא צעיר כל כך.

15. Jose Mourinho Member

פארק לא יבוא במקום גיגס, הוא לא בתפקיד שלו, אם כבר, רונאלדו עובר שמאל ופארק בימין, אבל גם גיגס לא כזה קשיש, כשהוא בכושר הוא שחקן הרכב גם בגילו המתקדם יחסית, כמו רוי קין. ובמקום פארק, יש את פלטשר.

לא יודע מה איתכם, אבל מילר צריך להתחיל לקבל דקות..