מילר בהחלט עשוי לקבל דקות בעונה הבאה, אפילו הרבה. אני לא יודע איפה זה יהיה, במילואים או בקבוצה אחרת, אבל הוא ישחק הרבה. התוספת של פארק רק דוחקת אותו עוד יותר אחורה. ולפי 'תוכנית המתאר' של יונייטד לגודל הסגל היא מבשרת גם כנראה על עזיבתו של לפחות שחקן אחד אם לא שניים. מן הסתם יהיה מדובר בקשר. מן הסתם יהיה מדובר בקלברסון או מילר. או שניהם. בסופו של דבר, מילר הוא ממש לא שחקן אגף (וגם פלטשר לא צריך להיות בעמדה הזו). הוא גם לא ממש שחקן דפנסיבי ובין פארק, פלטשר וסקולס קשה לי לראות אותו מקבל עמדה התקפית. ופורצה אינטר, התיאור של מילר כסקוטי צעיר שגויה בשני מובנים. מילא זה שהוא אירי, אבל בגיל 24 זה לא איזה ילד שצריך להתחיל לקבל דקות. זה שחקן שאתה מצפה לקבל ממנו תמורה מהירה.
הוא בן 24?! אופס טעות שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx אבל באמת עם הגעתו של פארק צריך להתחיל לשחרר שחקנים מהקישור את מילר או פלטשר או אפילו קלברסון שנחשב להבטחה גדולה וגם קיים ב-2003/2004 בחצי הראשון של העונה אבל אז הוא שבר את הרגל או איזה פציעה חמורה שעצרה אותו לגמרי, למי שזוכר, הוא אחד שהיה שחקן הרכב בנבחרת ברזיל ואפילו פתח בהרכב בגמר המונדיאל ושיחק 70-75 דקות
הרבה אנשים טועים לגבי הגיל של מילר כי לפני שנתיים אף אחד עוד לא שמע עליו, אבל הוא שחקן שגם סבל מהרבה פציעות וגם פרץ מאוחר. ספק גדול אם גם הפריצה המאוחרת מספיקה כדי להפוך אותו לשחקן לגיטימי ביונייטד. אני חושב שקלברסון שחקן טוב מאוד אבל זה פשוט לא התחבר ביונייטד, כמו פורלאן. הייתי מוכר אותו הקיץ יחד עם מילר. פלטשר לא הולך לשום מקום. הוא היה נהדר בגמר הגביע והוא שחקן שממשיך להתקדם ולהשתפר.
בינתיים קווינטון פורצ'ון מבהיר שלא הייתה שום פנייה מצד ניוקאסל בעינינו ושהוא רוצה להשאר ביוניטד ולהלחם על מקומו.. דרך אגב מישהו יודע אם יש איזה שהם הצעות על קלברסון?..מאז אותה שמועה על ספורטינג ליסבון שכביכול רצתה אותו לא שמענו כלום בעיניין..
לגבי קלברסון אני לא מחזיק ממנו כי הוא היה גרוע שהוא שיחק הוא לא מתאים לליגה האנגלית שילך לספרד הוא יצליח שם מילר לא ראיתי אותו כמעט משחק אמרו שהוא שחקן דיי טוב שהוא יקבל יותר דקות משחק נראה לי פור'צטאון אני חושב שיונייטד משחקים איתו זה כאלו פחות שחקן על המגרש כי הוא הציג יכולת גרועה ביותר במשחקים היה לו אולי 4 משחקים שהוא הבריק ושיחק טוב אבל בשאר הוא כמו שחקן שאתה שונא אותו כי הוא לא יודע לעשות מסירה אחת טובה.
איך אפשר לשפוט שחקן לפי עונה ראשונה שלו, שהיא עונת התאקלמות, ולפי 8 משחקים(שלפי זכרוני ברובם בכלל שיחק כקשר ימני ולא במרכז, התפקיד הטבעי שלו)?
אפשר. הוא איטי, לא מדוייק, מרבה לאבד, לא השחיל שום פס יצירתי לחוד ולא איים על השער בכלל. מה עוד צריך? שחקן גדול -אפילו בעשרים דקות מראה פוטנציאל בדאבל פס חכם, בחדירה לרחבה, בפס עומק, בדריבל יפה ובבעיטה מסוכנת. רוני רוזנטל ואיל ברקוביץ' ישבו איתי בחודש שעבר במסעדה ואמרו לי דבר נכון: גם אם שחקן משחק לא בתפקיד הטבעי שלו, אבל הוא שחקן טוב-הוא תמיד יראה לך את זה במבצע מעניין, במשהו בלתי צפוי. את רוני ורונלדו יכולת לשים בכל תפקיד מהקישור האחורי ועד לשפיץ והיית רואה ים של כישרון וברק בכל דקה
החולצה הזו זהה מאוד לחולצת החוץ של ולנסיה בעונה שעברה. או שנייקי עצלנים, או שמישהו סתם היה יצירתי עם פוטושופ והחולצה הזו לא באמת קשורה אלינו.